субота, 20. март 2010.

Kurve live

Čistio je sobu za masažu kada Ceca bude stigla. On se okrenuo joj lice i prije nego što je mogao pozdraviti ili joj ništa reći na sve, ona stavi svoju ruku gore i reče: "Ja znam da ste novi ovdje, ali nemam vremena za podužu masažu danas, tako nam je potrebno da bi dolje dolje na posao odmah. "
Bojan je gledao kako ona zatvora vrata i zrcaljeno zasun i tada je počeo odmah izmigoljiti joj vrh u stilski uske pantalonice zguza. Ceca je bila 38, žena mnogo stariji poznati poduzetnik u malom gradu, a njezin tajni "nekadašnji" akt masaža cijelog tijela je bio dobro čuvanih tajni na zdravlje klub za više od 4 godine.

Klipovi jebanje Ceca ubrzo stade pred njega potpuno gola, a on joj se divio i još uvijek puni grudi, uske abs i glatka bedra. Domace kurve njezina vagina je izgledala čisto i obrijano izuzetno pozivajući
"Boško (voditelj) mi je rekao da bi objasnio usluge Ja sam naviknut na tu i da će biti iznimno korisna i diskretan. Savjetovan sam dobro, a ako želite to nastaviti to izraditi dobar žive ovdje, da ćete mi udovoljiti i držati usta zatvorena o tome, kao prethodni maseri koji su radili tu. "
Bojan je potvrdno klimnuo glavom i jednostavno rekao: "Da madam .... nema problema."

"Ja sam na kratko vrijeme-stol tako da danas mogu samo napraviti pola sata umjesto normalnog 60 minuta. Ja ću samo ležao na leđima, a vi mi prednji za cijelu 30 minuta ... to je zabava dio anyway! " Smiješila se kao ona popeo se na stol za masažu i ležao na leđima, prikazujući je izuzetno lijepo tijelo Bojan.
Bojan je otišao do police i uzeo neke tijelo uljem i utrljava u svoje ruke i počeo masaža ramena u metodičko kružne način. Kurve Srbija ona je zatvorila oči i uzela dubok dah opuštanja. On je nastavio da se sve veće i veće krugovima sa svojim rukama, splavarenja bliži joj grudi sa svakim krugom.BRADAVICE je odgovorio kako njegove ruke prala strane joj grudi svaki put. Rekla je tiho, "Koristite puno ulja da na mojim sisama, volim taj dio!"
Bojan je dobio više tijela ulja i izlio više u jednu ruku i onda je počeo masaža joj grudi ozbiljno.Njegov sklizak ruke pokriva joj neizmjerno globuse kao on umijesi i njima fondled ljubavlju za dulje vrijeme. Ceca sama djelovala zadovoljno, kao što je bila s njom polaganje zatvorenim očima i osmijeh na licu tijekom njegova joj dira.

"Vi imate veliki ruke. Pomakni na dolje malo niže za mene sada." ona ga je poučavala tiho.

Bojan prolijeva maleni luč nafte u trag ispod njezininih grudi prema dolje do pupak, a zatim masira i pokrivena je torzo s uljem. Kao što je sklizak ruke seli prema dolje i masira između nje i pupak joj pubis, počela je lagano gurnuti prema gore s njom središnji presjek kao da je htjela više kontakt.

Bojan je savjet i počela masažu jače i prisnije niz unutrašnjost joj bedra,slike sise oko njene strane vaginalne usne, a zatim pustiti svoje prste staza ikada tako olako nad njom pouting otvaranja.Kada je on učinio da ona odgovorila je oplakivanje i kreće na sugestivan način.

Počeo se razvlačiti tu, milovanje joj između nogu, a zatim hrabrost umetnuti prst kojim je utvrđeno da je očito ugodno! Nakon nekoliko minuta to je ona bila spremna, a ne želeći čekati bilo više. Ševa "Jebi me sad ... Trebam je stvarno loše." rekla je sneno s njom još uvijek zatvorene oči i noge joj sada rastali kao široko koliko bi mogli biti na stolu za masažu.

Amaterski porno filmovi Bojan je skliznuo gaćice prema dolje i popeo se na stol između njenih nogu otvoren. On je lebdio nad njom za trenutak jer je stroked svoj kurac sa uljem tijelo kako bi ga skliske i potpuno tvrd, a onda on sam spustio se nad njom i osjetila vrh njegovog engorged penis skliznuti između nje vaginalne usne lako zbog nafte . Ona moaned glasno kao što je to iščašenje unutar joj balčaka.On je osjetio njegove loptice lagodan protiv magarca jer je počeo ju jebati sponzoruše. Prvo je otišao i polako ju je pronašao ga je pozvao na što ona stavi obje ruke na svoju magaricu i ukopani joj nokte i. "Jebi me jako!" pušenje kurca ona je poučavala bez daha .

Bojan je počeo bombardovanje joj brzo i bijesno, a ona je bila diže za svaki potisak oduševljeno!Beogradske kurve Jebali su jedan drugog kao divlje životinje u maloj sobi za masažu i Bojan je bio u mogućnosti to držati se sve dok nije čula grleni glas jaukati kako joj stiffened joj tijelo i postignut potpuni i zadovoljavajući orgazam! Bojan je nastavio joj pumpa oko 7 ili 8 više thrusts i tada je spewed sve što je duboko u njoj.

Njih dvoje ležali su tamo za nekoliko trenutaka tihe dugo, teško disanje, vraćanju svojih snaga iz snažan jebeni sjednice.
Bojan osjećao joj ruku pogladiti ga na magarca njegova zaigrano, SMS seva "To je bio fantastičan ... ja ću vidjeti sljedeći utorak, isto vrijeme." rekla je sretno. Bojan je povukao svoj ogromni penis i ustao i pomogao joj sići sa stola. Ona je otišla pod tuš.

Kada se vratila iz Bojan je bio iz sobe pa je upravo dobio odjeveni, ostavio jedan $ 100 račun na stol i ode natrag van prema ulazu u health club. Kao što je postignut prednja vrata, menadžer ran vanjska strana od njegov ured i rekao: "Ceca ... Ja sam tako žao, ali novi maser nije ovdje ... danas nije bilo tko pozvati na otkazati sastanak? "

Bojan je vozio njegov lan kamion natrag na biljke uz zadovoljan smiješak na licu.

Нема коментара:

Постави коментар