понедељак, 15. март 2010.

Zene Srbija

Ova žena će uvijek učiniti ono što ona želi Marija, ona će preuzeti kontrolu nad spolno vas, ona će vam koristiti i učiniti što god ti ona vas želi učiniti kako bi joj i drugi u blizini promatranje. Zene Srbija Tu će biti ništa ne mogu učiniti da to zaustavi, sve dok ne potpuno, potpuno potrošen.
Nadam se da je divlja bez granica.


Devojke Srbija oh da, ona je jako divlja bez granica uopće. Ona će milovati i stisnuti svaki centimetar od vas kroz svoje vrlo male seksi kostim kupanje ispred drugih. Vi ste vrlo neugodno u početku, da se dotaknu ovaj način u prisustvu drugih ljudi, zar ne pokušati djelovati kao da ste smeta ovaj tip pozornosti pogotovo zato jer ne znaš jednu osobu ovdje. Te su bili pozvani na ovu pool party od strane prijatelja koji nisu pojavili. Vi i dalje bore dovoljno da ona Zatraži pomoć od drugog jako vruće djevojke, koji će vam pomoći zadržati i dalje. Zapanjujući brineta sa velikim lijepim budala i zbijeno debeo magarca u najsitnije male string bikini, bikini koji je toliko mali da ga samo, jedva pokriva bradavice strše joj teško, a najmanji malo krpa nad njom potpuno ćelav maca usne.
Pa sada, zajedno rade svoje borbe jesu beskoristan kao crnka ima sigurno svoje ruke iznad glave sada i bold plavu vas počinje kršiti od ljubljenja i cijeđenje svoju tvrtku boobs, onda će nešto kao bradavice očvrsnuti i traje jedan od njih duboko u joj perverze vlažne usne sisa olako na to kroz svoje odijelo kao što raste u ustima. Ona sada zna da joj pažnje zapravo se okreće na svoje borbe i da su samo za pokazivanje.


Jedan od muškaraca sjedi u blizini spominje da cure koje imate jako vidljive mokre mjestu raste u prepone svoje male purpurne plivati odijelo. Možete pokušati suzbiti noge zajedno, kao da poziv iz NE, NE, molimo zaustaviti ali tih djevojaka ne biti nije prihvatio ovaj novi malo vruće seksi igračku, oni je samo da imate Marija. Ipak sisa na svoje bradavice ona njoj slajdova ruku dolje tvoj trbuščić i kada shvatite gdje je ona na čelu, te zvati opet u gotovo vapaj da se molimo, nemojte, ali, kao što ste molbama svoje tijelo govori pravu istinu, jer prepone svoje odijelo je sada potpuno mokra i natopljena sa sokom svoj spol. Ona je to odmah primjećuje na vas dira tamo i omogućava se vrsta gotovo režanje i preše za svoje odijelo natopljene panty vrlo čvrsto se teško protiv vašeg maca. Tada je gotovo brutalno Yanks vaše noge u zrak i sa jedne strane Yanks svoje odijelo na dupe i gore na bedrima izlažu svoje sočne blistavim maca i sučeono rupe na sve. Netko doziva WOW! Dovoljno je pogledati kako mokri da je drolja tamo dolje! Vaša maca sok čak ostavio velika mokra mrlja na jastuku kola. Sada brineta perverzno drži noge visoko iznad svoje glave i plavokosa počinje na dodir i vi zafrkavati, gdje vam sokovi dovesti ju na dodir. Ona navodi da brineta uvijek mislio da je ona njezin bilo wettest maca na svijetu, ali, da ste Marija su NAJVECA drolja ikada!! Erotski sajtovi ona počinje lagano lizanje picke, a sada jako mokro butt hole prstima, ona smanjuje joj usta da miluju i lizati tvoj hard cltty. Crnka sada je premještena iz iznad svoje glave, i dalje drži noge u zraku, u položaj joj bikini pokriven maca po licu. Uz lagano stenjati ona smanjuje samo malo pustiti ga samo dodir tvoj lice. Polako kao što ona počinje da ga premjestili na i okolo svoje lice možete osjetiti njezin moistness na njoj odgovaraju. Sada, sa prstima svirati u svoje prepone i stražnjica, a usne i jezik na maca, možete pozvati vanjska strana to brineta predigre "Molim te pusti me da ti lizem pickicu ODMAH!"


Perverzije Do kraja popodne sve tri vruće žene tamo su poljubci lizali, usisan i jede svoju pička i dupe, imate lizali i isisan svih budala, i pussies kroz bezbroj orgazama, imate usisan i jebeno tri glatka hard cocks, dva , ponekad tri u isto vrijeme. U jednom trenutku vruća plavuša kaže da svatko mora piškiti stvarno, stvarno loše, i reče brineta, "Samo pisaj na ovu drolju, piškiti na nju maca" Tako se oni držati noge ponovno otvaranje, ona čučnjeva preko vas i omogućuje ići uz ogroman, vrlo veliki tok tople pišaćke usmjeravaju direktno na vaš engorged clitty s vremena na vrijeme i sve preko vaše maca, pa čak i pravo na svoje uporište rupu. Ta žena peed na tebe zauvijek, i kao treće dama sjedio na lice opet kao ovaj peeing se događa, te je imala tri velike orgazme se peed na i sisa na maca. Kada mislio: "ta žena možda još uvijek ne mogu biti peeing" preselio se i gledali i vidjela sva tri čovjeka, u ruci cocks peeing sve nad vama. Kada bi svatko imao isušen t
baštinik mjehur na vas, da vas osušeni off, onda draped poseban ručnik preko Vas i neka vas drift off to jako potrebno riskirati s blagi osmjeh na usnama.
Kasnije te probuditi se plavuša nježno milovati svoju kosu, ona vam ruke vrlo kratko, vrlo satiny ogrtač i traži od vas da se pridružite svima za stolom sada za neke večeru i vina. Vi ste sad malo neugodno sjediti s ovih šest gotovo stranci, koji u osnovi imao koristi i zlostavljali ranije satima. Tijekom obroka možete naučiti da sve je postaviti tako da ih i 'prijatelja' koji nisu pojavili.Oni su oduvijek volio iniciranje novih seksi dama, ali, "Grupni seks devica" u užitke koje oni uživaju. Također, saznali da cijeli popodne je video taped a nakon večere svi ćete dobiti udoban unutra i gledati ga. Oh, i "prijatelja", također će nam se pridružili "Marija Premier's" film. Da Marija, ja sam "prijatelja" postaviti da je ovo sve gore.


Nakon velike večere s puno besplatna jebacina ugljikohidrata u energiju, LOL, sve dame otići za osvježiti se malo, svi se u ovu veliku tuš i okupa, Marija. Oni operem sve više, pranje kose za vas previše, lijepo zar ne? Nakon što su svi osušeni , kosu i brzo make-up, oni vas dovesti do velike hoda u ormar gdje se zida do zida donjeg rublja, grudnjaka gaćica, korzete svaki tip moguće. Vi ste svi dress-up i pridružite ljudi u sobi koji ima najveći krevet koje ste ikad vidjeli, to je velika kao cijeli dnevni boravak sa satenskim plahtama i ogroman jastuci sve više. Svatko dobiva udoban neka lagana muzika svira i zatim na "The Movie", počinje igrati ...................

Нема коментара:

Постави коментар