среда, 31. март 2010.

Nabi ga

Njegova koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje tijelo, koje je vježbanjem doveo do atletskog izgleda. Sex igra dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih bedara počeo je svlačiti moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro namočene sokovima pohotnice što ga je željno očekivala. I, dok je on mene strasno obrađivao, primijetila sam da moja cimerica na kauču raširenih nogu drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smiješeći
Još kao šiparica maštala sam o tome da se jednog dana pojebem sa zgodnim mladim crncem i da osjetim u sebi tu veliku crnu stvar. Seks igre već od same pomisli da u sebi imam dvadesetak centimetara ko kamen tvrdog i debelog kurca, koža mi se ježila, a želja pojačavala. Po završetku srednje škole upisala sam studij u velikom gradu. Studirao je na istom fakultetu završnu godinu, rođen je u Bosni, a njegov otac bio je Sudanac koji je prije rata završio medicinu i ostao raditi u Sarajevu. Bio je naočit, atletski građen i tamnoput. Upoznali smo se na studentskoj zabavi, preko zajedničkog prijatelja, kada smo plesali i pričali, a on nije krio naklonost prema meni i mojoj cimerici, koja vjerovatno ni sanjala nije o onome što sam ja priželjkivala. Bio je galantan, častio nas pićem, a onda ponudio da zajedno odemo u jedan hotel izvan grada. Pili smo pjenušac, koji je djelovao opuštajuće, pa smo odmah kao opčinjene prihvatile njegov prijedlog. Uzeo je apartman i poveo nas u do tada nepoznati i nedoživljeni svijet crno-bijelih tjelesnih užitaka, čiji su akteri bili jedan crnac i dvije pohotne brucošice.

Ljubavne igre gorila sam od želje da osjetim njegov nabrekli kurac, a takvu pritajenu želju osjećala sam i kod svoje cimerice. Prišao nam je u boksericama, ispod kojih se skrivala sprava spremna da nas rasturi. Nisam znala kako se ponašati, jer sam bila neiskusna, a ovo je bio prvi put da želim voditi ljubav s jednim crncem. Osjetio je moju sramežljivost i uzdržanost, a zatim mi prišao i svojim rukama lagano dodirnuo dojke, koje su se napinjale poput dviju jabuka. Uzeo me u naručje i odnio do velikog francuskog ležaja u sredini apartmana. Drhatala sam od uzbuđenja, što je njemu pričinjavalo primjetno zadovoljstvo. Djelovao je sigurno, samouvjereno i iskusno. Uzeo je mogu nogu i počeo mi ljubiti prste. Drugom rukom otkopčao je moju minicu, ispod koje su se ukazale čipkaste crvene gaćice, a sa strana guste dlačice pice koju nisam brijala. Milovao je moja koljena i gležnjeve, ljubio me po vratu, što je izazvalo moje uzdahe i pokrete bokovima. Nije želio odmah napasti moje međunožje i pičkicu koja je pohotno pulsirala, nego se najprije prebacio na rupicu moga pupka, za koji su muškarci govorili da je izuzetno erotičan. Svaki njegov dodir jezikom tjerao me na duboki uzdah. Njegov kao strijela napeti kurac u boksericama počeo se propinjati i on ga oslobodi iznad moga lica. Njegova crna koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje tijelo, koje je vježbanjem doveo do atletskog izgleda. Dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih bedara počeo je svlačiti moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro namočene sokovima pohotnice što ga je željno očekivala. I, dok je on mene strasno obrađivao, primijetila sam da moja cimerica na kauču raširenih nogu drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smiješeći. Prinese ih licu i pomirisa, a zatim njima krenu do svog buzdovana. Shvatio je poruku i bio spreman učiniti sve da pruži nenadmašno zadovoljstvo dvjema uspaljenim brucošicama, koje su žudile da osjete nešto veliko i crno.

Erotska priča kurac mu je pucao od erekcije u svoj svojoj veličini, a on se očigledno ponosio njegovom veličinom i snagom. Pričalo se da može jebati nevjerojatno dugo prije nego što svrši, te da može bezbroj puta početi od početka. Vjerojatno su bile u pitanju genetske predispozicije ili pak jebačka nadarenost. Morao se prazniti svaki dan, a ako nije bilo partnerice onda je to činio drkanjem i po nekoliko puta zaredom. Teško je mogao imati djevojku koja je bila spremna na svakodnevno jebanje, koje je podrazumijevalo i po nekoliko sati seksualne aktivnosti tijekom dvadeset i četiri sata... Ovdje ću ispovijest, jer su sjećanja još prejaka i preuzbudljiva za suvislo pisanje, preusmjeriti tako kao da se sve ovo događalo nekom drugom.

Polako se namjestio na podlaktice, a ona ga je uzela za kruti kurac. Zakolutao je očima od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. Ruka joj je bila toliko mala da ga nije mogla obujmiti. Milovala je njegov glavić, a to ga je uzbuđivalo i dovodilo do granice vrhunca. Grudi su joj izgledale kao isklesane, s tamnim krugovima i malim bradavicama, a on ih je dodirivao vrhovima prstiju. Jezikom ih je mogao polizati jednim povlačenjem, a kad je svoje debele usne spustio na nabrekle bradavice bio je izvan sebe od strasti i zadovoljstva koje ga je obuzimalo. Strpao ih je u usta i sisao, kružeći jezikom po vršcima. Nju je to dodatno uzbudilo, pa mu se prvi put obratila pozivom da je uzme i pojebe.

- Pojebi me, želim te - bile su riječi koje je čekao.
Uzdignut iznad nje gledao je njezinu cimericu kako bjesomučno drka svoju obrijanu picu. Kurac poput koplja klatio se iznad raspomamljene pičke njegove partnerice u krevetu. Spustio je usne na njezine grudi, a njezine ruke milovale su ga po mišićavim guzovima sve do toplog procjepa. Prislonio je svoje usne na njezine i uvukao joj jezik u usta. To je dodatno pojačalo njezinu strast, u čemu je beskrajno uživala, jedva dolazeći do daha. U jednom trenutku uhvatila ga je za kosu i glavu mu povukla prema međunožju. Shvatio je što želi, pa se smjestio između bijelih bedara, s pogledom na malu pičkicu koja je gorila od vatre. Bio je fasciniran tim malim otvorom i nije se mogao sjetiti je li ikada jebao neku žensku s takvom ljepoticom među nogama. Usmine su joj bile ružičaste i glatke, a klitoris je izazovno stršio van, poput gromobrana na ulazu u rajski otvor. Osjetio je animalnu želju i snažno pulsiranje kurca. Mislio je da će svršiti i prije nego što joj priušti potpuno zadovoljstvo, što mu se nikad nije desilo. Stavio je vrh jezika na nježni bržuljčić rumene boje, a ona je nakon samo nekoliko lizova svršila, snažno se bacajući po izgužvanoj plahti. Seks igrice uživao je u njezinu pražnjenu i nije joj dozvoljavao da stane bez njegova kurca, koji je bio spreman poput koplja zabiti se u njezinu pičkicu. Podigao ju je i, dok je klečao na krevetu, noge joj vezao u čvor oko svoga struka, a onda poveći glavić svoga drugog ega gurnuo u njezinu mirišljavu pičkicu. Bila je uska za njegov izvangabaritni primjerak, pa se pobojao da ju ne ozljedi. Ona mu je pomogla, lagano miješajući guzovima, što je omogućilo ogromnom kurcu da klizi sve dublje. Ušao je do korijena, osjećajući snažno picine mišiće koji su ga stezali. Počeo ju je nabijati, podižući je u zrak.

Ječala je od zadovoljstva, prihvaćajući igru, a on joj je dozvolio da ona jebe njega. Dok se žestoko nabijala na veliku crnu stvar, on je uvlačio u usta jednu pa drugu njezinu dojku, slike grudi koje su pucale od nabreklosti. Jecala je tiho, a zatim sve brže i sve jače. Uhvatio ju je za ramena i snažno nabio do kraja. Osjetio je glavić kako dodiruje samo dno maternice, a u njezinim očima suze zadovoljstva koje je pokupio vrhom jezika. Pica joj je bila meka, topla i mokra od sokova. Osjećao je da orgazam stiže bez vriska na kakav je navikao kad njegove partnerice doživljavaju klimaks, uhvatila ga za glavu i njihala bokovima u zanosu.
- Nemoj stati... jače, nabij ga jače... želim ga osjetiti na svojim leđima... tako... to je dobro... samo nastavi... - govorila je gotovo u transu.

Njegov je kurac još bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Ona je i dalje sjedila na njemu, blaženo ga pogledala svojim plavim očima, a onda se lagano podigla. Tvrdi kolac je iskliznuo, a ona ga je željela uzeti u usta. Nije se protivio, ali uz sve napore nije ga uspjela staviti između biserno bijelih zubi. Obuhvatila ga je s obje šake i jezikom počela lizati sjajni glavić, oslobođen zaštitne kožice. Njezin jezik dovodio ga je do ludila, a to je u njemu stvorilo snažnu želju da joj svrši u usta, koja su mogla primiti tek glavić. Gnječila je njegova nabrekla velika jaja, povlačeći jezikom od korijena do vrha kurca. Legla je na njega i ugurala ga opet između usmina. Sokovi iz njezine pice naprosto su je lijepili, dok je on svojim rukama držao za okrugle polutke. Želja u njemu sve više je rasla i on je ponovno okrenu na trbuh. Instinktivno je očekivala takvo nešto, pa mu je spremno namjestila svoju slatku guzu. Reagirao je munjevito i tvrdi glavić stavio na njezin anus, sav mokar od picinih sokova. Njegov znoj kapao je na njezine polutke i miješao se s njezinim sokovima, a ona je poput bludnice pohotno ječala. Perverzne price rukom joj je nadraživao uspaljeni kurčić koji je izazovno prkosio. Iako je bio majstor u vođenju ljubavne igre i odgađanju vrhunca, poznati signali iz jaja javljali su mu da se bliži vrhunac. Zadnjim naporima obuzdavao je erupciju, ali duboki uzdah i škripanje zubima su ga odavali. Osjetila je njegove muke, uhvatila njegov kurac i stavila ga u sebe. Zabio se u nju poput koplja, što je olakšala miješanjem stražnjicom i širenjem polutki svojim rukama. Bio je očaran osjećajem i ljepotom kontrasta dvaju tijela u crno-bijeloj kombinaciji, bijele okrugle guze i velikog crnog kurca koji je ulazio u njezinu pozadinu, dok su je mokra jaja udarala po slabinama. Uhvatila ga je rukom za jaja i pritisnula ih na svoj klitoris. Više mu ništa nije moglo pomoći i bio je svjestan da više neće izdržati. Trenutak prije pražnjenja izvukao ga je iz njezine guze, ne želeći ju napuniti slapovima uzela je gutati spermu. Ona se trznula, uhvatila ga rukom i strpala u pičkicu.

- Isprazni se u meni, svrši mi u pičkicu, napuni me do vrha...
U istom trenutku, nakon nekoliko snažnih udaraca, uslijedila je obilna erupcija bijele tečnosti iz crnog kurca. Svršavao je tako obilno da se činilo kako nikad neće prestati. Ona je bila izvan sebe od zadovoljstva, ne pokazujući želju da se odmakne od njega. Uživali su sjedinjeni, a onda se ona lagano okrenula, obuhvatila ga svojim dojkama i poljubila u sjajni glavić koji je još, ali slabijeg intenziteta, povraćao bjeličastu tečnost.

Devojke uzivo njena cimerka uživala je, gledajući ih kako se životinjski jebu i pri tom je drkanjem klitorisa doživjela seriju orgazama. Očima joj je dala znak da priđe i osjeti veliku crnu stvar, što je sa zadovoljstvom i prihvatila. Crni pastuh bio je spreman za žestoko jebanje nove brucošice, koja je gorila od želje da je pojebe mladi crnac velikog kurca. On je pak vjerovao da nikada do tada nije imao takvu sreću. Čim mu se približila podigao joj je guzu svojim snažnim rukama u visinu svog lica i poljubio joj malenu, mokru pičkicu, uredno depiliranu. Zaronio je među nabrekle usmine i duboko udahnuo miris koji ga je uzbuđivao. Ona ga je milovala po kratkoj kovrčavoj kosi i nabijala mu svoj klitoris u usta. Gledao ju je opčinjeno, osjećajući novi val uzbuđenja koji je dolazio iz jaja i korijena njegova kurca.

- Gurni jače jezik... želim ga osjetiti... nabi ga ....nemoj stati, molim te nabi mi ga!
On je okrenu na leđa i naredi joj da se ne miče. Ona ga opkorači nogama u klečećem položaju, vrh njegova ogromnog kurca točno je naciljala u pravcu svoje pohotnice, a zatim se, sasvim polako, nabila na ukrućenu kurčinu. Svidjelo mu se što je ona preuzela inicijativu i vodila igru. Uzbuđenje u njegovim preponama brzo je raslo, a vrhunac se približavao mnogo bržee nego je to običavao. Obožavao je žene koje znaju što žele i zato je u podređenoj ulozi uživao kao nikada do sada. Pustio ju je da mu govori i radi što hoće. Orgazam je bio na granici, a on je drhtao cijelim tijelom u očekivanju nadolazećeg mlaza. Nakon nekoliko njezinih nabijanja do dna, i miješanja od kojeg mu se vrtilo pred očima, mogao je svršiti u trenutku. Bila je topla, podatna i sočna. Onakva kakve je volio i kakve su ga beskrajno usrećivale. Bila je uska i duboka. Lagano se spuštala niz njegovo koplje i, kada je dolazila do samog korijena, ponovno se dizala. Tjelesni i vizualni užitak spajanja bio je potpun. Toplina njezine vrele pice naprosto je ljubila svojim usminama njegove kurčine, koja samo što nije eksplodirala.

- Ne smiješ svršiti dok ti ja ne kažem - zapovijedila mu je, a onda započela divlju igru na njegovim snažnim preponama.
Kurac mu je stršio poput koplja, a ona se svom snagom nabijala na njega, kolutajući očima i zabacujući glavom unazad. Erotske price keva jahala je na njegovu kurcu i glasno stenjala od zadovoljstva. Miješala je guzovima, držeći se rukama za okrugle polutke, dok je bedrima stiskala njegove kukove. On je samo režao, gledajući kako se pohotna bijela guza jebaljke nabija na ogromni kolac. Od silnog uzbuđenja vrtjelo mu se u glavi, dok se vrhunac nezustavljivo približavao. Špricnuo je snažno u suprotni kut sobe, a onda je ostatak ispraznio po njezinu licu i dojkama. Ošamućen od snažnog pražnjenja već u sljedećom trenutku osjetio je njezinu mokru picu na svom licu.

Zapovijedila mu je kako lizati klitoris kako bi što prije svršila. Uvukao je jezik u njezinu rupicu i nekoliko puta blago usnama zagrizao kurčić koji je stršio. To je bilo dovoljno za njezin žestok orgazam, praćen jaucima sladostrašća koje joj je potreslo tijelo. Grčila se iznad njegova lica, trzajući tijelom koje je iživljavalo nikad dosad doživljenu strast. Bila je gotova što je potvrdila dubokim uzdahom zadovoljstva. Priznao je da ga nijedna prije nije tako brzo natjerala na svršavanje, diktirajući mu svoj stil i svoj ritam ljubavne igre.

Devojke oglasi dvije cimerice koje su željno priželjkivale doživjeti seks u crno-bijeloj kombinaciji bile su zadovoljne i zadovoljene. Njihov stariji, crni kolega posjećivao ih je redovno kada su to tražile, a ta ugodna druženja trajala su sve do njihvih apsolventskih dana.
I sada, kad pijemo kavu, previše rijetko, jer živimo u udaljenim gradovima, moja bivša cimerica i ja s mješavinom užitka i sjete prisjećamo se ogromne crne kite koju smo nekad davno složno dijelile.

Нема коментара:

Постави коментар