уторак, 9. март 2010.

Kako zadovoljiti

Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu. - Dođi i smjesti mi ga u dupe. Ljubio sam poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka. - Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga. Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno kako zadovoljiti

Dragi moj ljubljeni,

bez tebe nema dobre ševe. Možda sam trebala poslušati tvoj prijedlog zajedničkog odlaska na odmor, jer nikako da nađem nekoga kao ti, da nađem nekoga koji će me trgati i bušiti mi utrobu, šarati mi po rektumu i ubadati duboko u grlo. Sve koje sam probala su luk i voda. Fuj, ništa pošteno dok nisam naišla na trojicu koji su te dostojno zamjenili. Evo kako je to bilo.
Najveći problem čine moje velike dude, za koje kažeš da su božanstvene i da bi mogao na njima umrijeti. Na jednu legneš a s drugom se pokriješ. Bez tebe su potpuno neiskorištene ali ovaj puta su došle na svoje. Naišla sam na trojicu koji su komentirali moje dude, dupe, noge, a nisu primijetili da ih čujem. Kada su se ispucali prišla sam im i pitala žele li me fukati. Umalo su popadali od iznenađenja. Otvoreno sam rekla da se želim s njima pofukati i pozvala ih kući. Gromoglasno su prihvatili moj prijedlog, a završilo je u sobi, gdje smo se nas dvoje ludo i nezaboravno ševili.

Ušli smo u stan, ponudila sam im da sjednu nasuprot televizora, na onaj veliki i prostrani trosjed. Usput su kupili flašu vina, ja sam iznjela čaše i led pišanje. Izgledali su malo zbunjeno, ne vjerujući što im se događa, ali kada sam se otišla istuširati i vratila se samo u svilenoj kućnoj haljini raspoložili su se, vratila im se prirodna boja lica. Naslađivala sam se njihovim pohlepnim pogledima, kojim su me svlačili i razgoličavali. Gutali su pogledima moje sise oslobođene steznika, pratili njihovo njihanje pri svakom koraku i pokretu. Ohrabreni vinom konačno su shvatili što im se događa. Pustila sam na videu jedan porno film i za vrijeme trajanja njegove špice predložila.

- Ako uspijete sve obaviti kako je na filmu i tako se ponašati obećajem sutra nastavak. Ako ne, dužni ste platiti večeru u restoranu koji ja izaberem.
- Slažemo se - kao djeca u vrtiću povikali su glas.
- Ako vam je vruće - predložila sam - skinite košulje, odnosno majice i cipele. Ne drugo.

Udubili smo se u gledanje špice filma, kriomice sam promatrala njihova lica i reakcije. Više od filma gledali su mene. Pogled na njihove hlače otkrivao je nabrekline, a svaki čas bi jedan od njih premještao kolac na drugu stranu hlača. Kada je mačka na filmu poredala momke i zatražila da izvade batine, kako bi vidjela čime se mogu pohvaliti, umalo sam i ja to zatražila od njih. Suzdržala sam se i nastavila promatrati film. Što je film dalje tekao moja se ruka spuštala sve bliže mom međunožju. Kućna se haljina pomakla s jedne noge i dio moje bundice i pičkice pokrivala je samo moja ruka.

Jedan je od njih skupio hrabrosti, sjeo na pod ispred mene i zagledao se u moju ruku. Nasmiješila sam se i prstom mu pokazala neka priđe. Uhvatila sam ga za kosu i privukla mu glavu među noge. Raširila sam ih djelomično, kako bi imao pristup tek do pubisa. Osjetila sam njegov dah kako se probija između dlačica i vlaži mi mačkicu. Raširila sam noge još više i pustila ga da uđe potpuno među njih. Privukla sam mu glavu jače, kako bih osjetila njegov jezik. Ljubila je njegov vrh pronašao usmine i započeo potragu prema klitiću. Drugom sam rukom potpuno rastvorila usmine. Na klitiću sam osjetila njegov nos a jezik u dubini mog ambisa. Nisam više promatrala film, već njegovu kosu koja me je draškala po bedrima. To je ponukalo i drugog da se uključi.

Prišao mi je, ne bi li me poljubio, pa sam mu glavu povukla na sise. Bacio se kao gladna zvijer, ljubio ih je i grizao preko kućne haljine. Preko svile sam osjetila kako mi vlaži dudu. Ne mogu shvatiti od kuda mu toliko sline. Ako ima toliko i kurčevih sokova, pomislila sam na trenutak, bit će mi puna pička. Ili još bolje, puna usta. Trebalo mu je vremena da se ohrabri i otkrije je. Zijevao je i širio usta, kako bi što više mesa strpao u gubicu. Znao je posao. Počeo je jezikom obilaziti oko bradavice. Usnama bi je navlačio a zatim opet krenuo po mojoj velikoj smeđoj oreoli. Drugi je skužio moje dlačice, koje ti tako voliš dirati. Usnama ih je prihvaćao i vukao. To me je posebno razrajcalo i zamolila ga neka tako nastavi. Posljednji od njih trojice još je uvijek sjedio i promatrao malo film, malo nas.

- Dođi k nama - obratila sam mu se. - Priključi se.
- Bit će prevelika gužva - branio se.
- Ne brini, naći će se mjesta i za tebe.
Ustao je brzo, ali je s nesigurnošću počeo skidati hlače. Zanimalo me kakve gaće nosi. Očarao me. Bile su tamno plave, s bijelom prugom oko pasa. Promatrala sam njegovo nezgrapno tijelo puno crnih dlačica.
- Skini gaćice - naredila sam mu.

Gledajući ga kako se predomišlja ponukala sam ga.
- Skini, što se sramiš. Raspuknut će ti se od batine u njima.
Imala sam i što vidjeti. Imao je pravu kurčinu, dugu i debelu. Oči su mi zaiskrile. Promatrala sam ga oduševljeno i zaboravila na ostalu dvojicu, koji su i dalje haračili po pički i sisama. Pomislila sam, je li ga prvo prožderati s pičkom ili ustima. Kako mi je pica već bila angažirana odlučila sam se za drugu alternativu.
- Popni se na dvosjed i opkorači me.

Uživanje Težak oko sto kila, zaljuljao je dvosjed i skoro propao kroz njega. Opkoračio me i rukama se naslonio na zid. Ispred lica nalazile su se njegove butine, pune crnih dlaka. Umalo sam svršila. Sokovi su mi se pojačali što je sigurno osjetio momak koji mi je obrađivao picu. Počela sam mu lizati bedro, uspinjući se sve više prema dlakavim jajima. Pocuclala sam mu jedno pa drugo, zajedno sa svim dlačicama na njima, a zatim se uputila uz prepone prema trbuhu.

Lizala sam sve što mi se našlo na putu. Nevjerojatno koliko me je rajcao njegov poveći trbuh, to je bilo nešto novo. Poznato ti je koliko mrzim i izbjegavam muškarce s makar i jedva zamjetnom bačvicom ali ovaj puta sam poludjela za njim. Zaobišla sam na njegovo veliko iznenađenje i razočaranje kurac i prešla na trbuh. Jezikom sam ga pokušavala probiti kroz pupak. Oprala sam ga potpuno i cijelog zaslinila, a zatim kroz crnu šumetinu spustila se na korijen međunožne gromade.

Bio je to najveći što sam ga do sada vidjela, veći od tvoga. Počela sam ga drkati obrađivati od korijena. Nježno sam ga obuhvatila rukom i grickala ga. Kada sam došla do glavića prepala sam se. Činio mi se još većim nego što je bio kada je skidao gače. Da ga obiđem jezikom trebalo mi je tri dana. Obuhvatila sam ga usnama, a zatim cijelim ustima, bila su mi potpuno ispunjena. Plašila sam se i radovala istovremeno. Kada si me ti ševio u usta uvijek sam cijelog i progutala. Govorio si kako imam duboko grlo i ovaj puta pokušala sam ga progutati, zapeo je duboko u grlu a nešto manje od polovine bilo je vani.

Osim toga potpuno mi je razvalio usta. Počela sam ga rukom drkati, držeći u ustima samo glavić. Pokušala sam ga jezikom oblizati ali usta su mi bila toliko puna da ga nisam mogla micati. Moja je stručnost ipak ubrzo djelovala, momak je počeo teško disati i pomalo stenjati. Trzao se i sreća je što sam mu batinu držala rukom. Tko zna dokle bi ga ufurao, bio bi me ugušio. Pojačala sam drkanje i očekivala salvu sperme. Konačno je počeo svršavati, stenjati i vikati. Napunio mi je usta i grlo i umalo kao da mi nije sperma šiknula van kroz nos. Gutala sam brzo, ne dopuštajući da mi iscuri i jedna kap. Bio je to dobar topli sladoled. Ostala su dvojica iznenađena prekinula svoje aktivnosti. Promatrali su prijatelja kako mi nabija kurac u usta i svršavajući urliče. Napokon je iznemogao sišao s dvosjeda i uvalio se u fotelju.

- Nastavite - obratila sam se drugoj dvojici. - Stavi mi ga u mačkicu - zamolila sam prvoga, a drugog sam pozvala bliže i uhvatila mu kurac, te ga počela drkati.

Znaš i sam kako sam ekonomična, pa sam ga lagano drkala i pomalo lickala kako bi bio spreman da mi ga uvali kada svrši njegov prijatelj. A prijatelj me je ševio znalački. Primjenio je lastin rep i udarao me u mjehur i stijenke moje male pičkice, izvodio znalačke pokrete pravog jebača. Nije bio dobar kao ti ali vrlo, vrlo blizu. Tvoje nijanse su profinjene i djelotvornije. Pasala mi je ta poza, pa sam noge držala visoko i široko razmaknute, dozvoljavajući da mi rukom gnječe bujne sise a drugom dira klitić. Nije bio borac na duge pruge i ubrzo je eksplodirao. Pogledom je pitao kamo će svršiti. Kako ja uvijek imam zaštitu, dozvolila sam da se istrese u mene. Svršavao je urlajući kao i njegov trbušasti prijatelj.

- Pusti prijatelja, neka i on osjeti slast dobre pičkice - rekla sam mu, udaljujući ga od mog međunožja.

Okrenula sam trećem moju lijepu guzu i uputila ga da me šikne odostrag. Uvalio se kao riđan i počeo žestoko ubadati. I on je bio gotov na brzaka, kako to mi kažemo kad se ševimo na javnom mjestu. No on ga je istresao na moja leđa i guzu.
- Prva je runda gotova - nasmiješila sam se i krenula u kupaonicu.

Ispirala sam njihove sokove i odobravala sama sebi kako je dobro što nisam pokazala kada sam svršavala. A svršila sam dva puta. Prvi puta kada sam gutala spermu onog golijata a drugi puta kada i drugi jebač. Vratila sam se u sobu a film se izvrtio do kraja. Vratila sam ga na početak i brzim okretanjem slike vratila na dio koji sam željela. U tom dijelu filma dvojica su momka ševili mačku u usta, naizmjenično, a jedan joj je jezikom obrađivao guzu. Pustila sam neka film prolazi, a kada je momak počeo rukama širiti guzu i u nju stavio jezik, oblizujući stijenke čmara, zaustavila sam ga.

Erotske price brat sestra - Gospodo, jeste li shvatili što želim? Želim vam prvo popušiti vaše ispražnjene batine i potom da mi jedan od vas obradi riticu, isto tako kao ovaj ljepotan na filmu. Mogu vam obećati da će onaj koji mi ovako dobro obradi riticu za poklon dobiti da me u nju i poševi. Možete se izmjenjivati, lizati je, pa ševiti, a drugi ili ostala dvojica nastaviti. Želim vaše jezike u mojoj ritici, a za uzvrat ću vam pušiti koliko hoćete.

Gledali su me i nisu vjerovali. Pitali su se može li ovako lijepa žena tako otvoreno zahtijevati orgije, bez imalo srama i ledenog izraza lica.
- Dok mi jedan ljubi i liže riticu drugi može mačkicu a trećemu ću pušiti. Možemo početi. Koji će prvi i kamo dogovorite se, ali napominjem u ovoj fazi glavna je ritica.
- Ja, javio - se trbušasti, kojemu nisam mogla zaboraviti divnu i ogromnu količinu sperme i slatkih sokova. - Mogu li vam uz riticu lizati i pičkicu, onako uzduž i poprijeko.
Nasmijala sam se njegovom izrazu uzduž i poprijeko i s radošću prihvatila njegov prijedlog.

- Možete, vrlo rado, ali pretežno želim da je ližete i naslinite, da vaš veliki pastuh može ući. Preveliki je za tako malu rupicu.
- Nemate se čega bojati. Specijalista sam za razradu i podmazivanje guze. Kada bude unutra pitat ćete zašto ga još ne stavljam. Nećete osjetiti ništa osim divotu popunjenosti. Osim toga, sve ste izvukli iz njega pa će biti manji.
- O tome ćemo još razgovarati. Prije početka mogli bismo prekinuti s vi. Predlažem popijmo jednu čašicu i prijeđimo na ti.
Prihvatili su kao i sve moje prijedloge do sada, ispili malo vina i izljubili se.
- Tko kaže vi za kaznu ispada iz jedne runde.
- Ako ti kažeš vi, kaznit ćemo te s jednim pušenjem više. Slažeš se?

Svi smo se složili pa je atmosfera postala opuštenija. Trbušasti me je podigao na ruke i odnio do fotelje. Kleknula sam na sjedalicu i rukama se podbočila na naslon. Izbacila sam guzu i pružila svoje rupice. Rukama mi je raširio guzove, isplazio ogroman jezik te povukao od Venerinog brijega preko mačkice i čmara do trtice. Kao da me je polio crijevom za vodu.

- Ovo za početak - nasmijao se i počeo mi ljubiti guzove.
Grickao ih je i stavljao u svoja velika usta, dok su ostala dvojica samo promatrala. Malo zatim, spustio se niže i ušiljio jezik na čmar, pa se opet vratio na guzove. Osjetila sam kako bride pod njegovim zubima i jezikom. A zatim je ispustio više sline na čmar, fekalije prstom je razmazao, stavio prst u usta, vratio ga opet na čmar i počeo njime kružiti oko rupice. Uvijek si govorio kako mi je mala, je li? Sve se više približavao otvoru i pokušavao prstom prodrijeti u nju, u moju malu slatku rupicu. Raširio ju je i stavio jezik dublje.

Pozvala sam drugu dvojicu, uhvatila im batine i počela drkati. Obradila sam ih da su se napeli kao lukovi Indijanaca. Prestala sam kurce držati rukama i obujmila ih oko guza. Dopustila sam da im da se guraju u moje duboko grlo koliko su htjeli. Prstima sam šarala između njihovih guzova, tražila i ubadala u čmarove. Nisam bila nježna, kao što nisu ni oni gurajući mi batine u usta do balčaka. Takav način ševe zadovoljavao je svo troje. Pažnja mi je ipak bila pretežno skoncentrirana na moje veličanstvo - guzu; pomalo je trbušasti prestao ljubiti i gristi guzove.

erotske price mama sin Skoncentrirao se na čmar. Lizao ga je, povlačeći svojim velikim jezikom po njemu, gurao u njega srednjak, dokle je dosezao, šetao po rektumu i stavljao si taj prst u usta, lizao ga i mljackao kao da liže sladoled, ne bi li me time još više narajcao. Jednom je taj prst izvadio iz anusa i gurnuo mi ga u usta. U tom je pogledu sličan tebi. Širio mi je guzove, rukama rastvarao dupe, osjetila sam laganu bol kada je palčevima počeo grubo širiti čmar. Trnci su mi prostrujuli tijelom kada sam na njegovim stijenkama osjetila debeli vlažni jezik. Obilazio je njime stijenke a ja sam počela svršavati. Iz pice mi se cijedilo kao iz vodovoda. Sokovi su liptali po bedrima, slijevajući se niz njih. Sve je više pritiskivao palcima blizinu otvora, širio ga i ludo lizao dubinu anusa. Da nisam imala puna usta kuraca vikala bih od sreće i užitka. Naslinio mi je čmar iznutra i izvana i kada je mislio da je dovoljno izvukao je jezik.

- Sada ćemo je napuniti s nečim drugim - rekao je i dalje ližući otvor i okoliš čmara.
Ustao je i uhvatio svoju ogromnu kurčinu, napetu i spremnu za borbu.

- Prvo ćemo ga navlažiti - nastavio je i usmjerio ga u mokru picu.
Glavićem si je napravio put među usminama, usmjerio ga u ponor, primio me za kukove i prasnuo ga unutra svom žestinom. Pomislila sam da mi je bomba raznijela vaginu. Poletjela sam naprijed, a kurac koji sam momentalno imala u ustima zabio mi se u grlo. Počela sam grcati i kašljati. Trbušasti je povukao po pici nekoliko puta, zatim ga izvadio i usmjerio u čmar. Pomislila sam, gotova sam. Ako se uvali kao u picu rastepsti će me. Nježno je prislonio glavić i počeo polako gurati. Ukočila sam se umjesto opustila, pa je ulazio još teže. Sve me je boljelo i peklo, no bol koju sam osjećala ipak je bila ugodna. Konačno je ušao. Oboje smo kriknuli i odahnuli s olakšanjem. Dalje nije bilo problema. Nastavio je gurati dublje i dublje, dok cijeli nije ušao. Mislila sam da će mi izletjeti na usta.

Nikada još nisam imala kurac tako duboko u dupetu. Ni tvoj ždrijebac nije bio toliko duboko. Uvlačio ga je i izvlačio sve brže i sve žešće. Da sam imala prazna usta vikala bih u ritmu njegovog ubadanja. I druga dvojica su osjetila da je blizu vrhunac, pa su ubrzali svoje drkanje. Dozvolila sam im da me uhvate za kosu i nabadaju mi glavu na njihove batine. S njihovim alatom nisam imala problema, gurali ga lagano ili žestoko, gutala sam ih cijele. Mogla bih i više da mi se nos nije zaustavljao u njihovim dlačicama i trbuhu. Odjednom je jedan od njih, čija se batina tog trenutka nalazila u mojim ustima, počeo vikati.
- Svršit ću, svršit ćuu... Kamo da ga istresem?

Nisam mu mogla odgovoriti punih ustiju već sam ga rukom jače privukla k sebi, ne dozvolivši da ga izvuče, a prst mu cijeli zabila u čmar. Shvatio je moj odgovor i istresao mi sve u grlo. Nije bio problem sve progutati, ali prije nego je iscijedio i posljednju kap izvadio ga je i razmazao ostatak po mom licu. Nisam to očekivala. Razljutila sam se. Ne volim da mi bez mog dopuštenja stvara slike po licu.

- Dođi i to poliži - oštro sam naredila.
Bio je iznenađen ali je poslušao. Kleknuo je pred mene i počeo mi lizati nos, lice oči i usta. Sve je polizao, iako mu se na licu ocrtavalo gađenje. Glupan. Bilo je to moje upozorenje da će raditi samo ono što ja želim, a ne kako si to oni zamišljaju. Trbušasti je i dalje haračio po mojem dupetu, a ja sam nastavila pušiti drugi kurac. Treći, koji mi je maloprije sasuo svoj rafal u grlo, stajao je sa strane, promatrajući. Izvadila sam kurac iz usta i pozvala ga k sebi.

- Okreni se - rekla sam i rukom ga pokušala zavrtiti.
Morala sam ga malo udobrovoljiti nakon što sam se na njega izvikala i prisilila ga da poliže svoju spermu.
- Metni mi dupe pred nos!
Učinio je i to.
- Raširi guzove i dođi bliže!

Njegova dlakava guzica bila mi je pred licem, erotski snimci Rukom sam ga privukla još bliže i oblizala mu dlakavi procjep između guzova i otvor u dupe. Malo sam se zadržala na čmaru, pokušala ga ubosti jezikom a zatim ga odgurnula. Prihvatila sam se opet prijateljevog kurca. Sve to vrijeme uživala sam, osjećajući ispunjeno dupe i rektum. A trbušasti je vozio i vozio.
- Prekini i legni na pod - naredila sam trbušastom.

Kad ga je vadio osjećala sam kako mi srsi struje tijelom. Kao da kroz mene prolazi vlak. Klekla sam pred njega i progutala polovicu njegove batine. Kada sam osjetila da je u grlu obuhvatila sam ga oko guzova i polako privlačila k sebi. Parao mi je grlo, mislila sam da će mi glasnice izletjeti na dupe. Uhvatio me za glavu i počeo polako nabijati na svoju kolčinu. Tek je tri četvrtine bilo u mojim ustima. Polako ga je opet izvadio do pola a zatim, držeći mi čvrsto glavu, naglo je nabio na kurčinu. Oči su mi izletjele iz duplja, skoro sam povratila. Držao me je tako nekoliko sekundi bez daha a zatim je pritisak njegovih ruku popustio. Ništa nije rekao već ga je izvadio i legao leđima na tepih.

Porno amateri njegova kurčina stršala je u zrak kao jarbol jedrilice. Uživala sam, misleći kako ću ga jašiti. Još sam ga jednom stavila u usta i pokušala ga progutati cijelog ali nije išlo. Opkoračila sam ga i tek malo savinula koljena mojih dugih nogu a već sam osjetila kako me draška u međunožju. Polako sam usmjerila moju razvaljenu pičku i oprezno nasjedala. Ne mogu ti opisati taj užitak kada je ulazio u mene. Kao ralica odbacio je sve u stranu i čistio si prolaz, a pička mi se razvalila. U jednom sam trenutku pomislila da se nikad više neće vratiti u normalan položaj i oblik. Ulazi u mene i širi stijenke vagine, a kako glavić prolazi tako se one poslije njega skupljaju i priljubljuju uz tijelo kurca. Polako sam se spuštala, dok nisam osjetila kako mi podiže utrobu i udara o njene mekane jastučiće.

Nagnula sam se potpuno nad njega i pružila da grize i siše moje sise, natečene i nabujale od silne strasti. Njegova velika usta halapljivo su ih gutala i grubim usnama stiskala do bola. Ali i to je bila ugodna bol. Ševila sam sada ja njega i upravljala dubinom i brzinom kako sam sama htjela. Pokušavala sam ga uzbuditi i natjerati da se isprazni i uštrca mi mlaz duboko u utrobu, da mi mačkica dobije jedan slasni topli obrok, ali vraga, nije bio spreman za to. Ona dvojica su se muvala oko nas kao izgubljena janjad. Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu.

- Dođi i smjesti mi ga u dupe.
Poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka.

- Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga.
Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno. Njegov čvrsti komad ulazio je i izlazio iz mojeg grla u istom ritmu kao i ostali komadi u pičku i guzu. Uživala sam. Dobila sam ono što sam si tog dana toliko željela. Željela sam da ostanemo tako satima i danima. Popunili su mi sve rupe, napunili ih. Zapravo ne, tek kasnije počelo je svršavanje. Prvo je eksplodirao trbuščić. Nisam dozvolila da ga izvadi već sam u mojoj mašineriji miješala njegove sokove zajedno s mojima. Uskoro zatim njegov prijatelj napunio mi je dupe. Osjećala sam kako sokovi izlaze iz menekraj njihovih omekšalih kuraca. Treći, koji mi je svoju spermu malo prije sasuo u grlo i lice nije svršavao. Oslobodila sam ostalu dvojicu svojih rupa i pozvala ga da me opali u dupe.

Polegla sam ga na tepih, zajašila na njega i progutala ga guzom. Povremeno bih promijenila rupu i zasjela na njega pičkicom. Pa opet dupetom i tako nekoliko puta. Radila sam na njemu čučnjeve dok nisam izazvala vikanje i urlikanje. Skupio je ipak nešto sokova i sprašio mi ih u moju slatku riticu. Toliko sperme u sebi i na sebi nisam nikada imala.

Curila je iz mene kao iz probušene bačve. Ali je bitno što sam bila zadovoljna. Nisam se obazirala na to što mi se sperma pomiješana s mojim sokovima cijedi po nogama, skupljala sam sve rukama i stavljala u usta.

Ležali smo dugo poslije toga iznemogli, posve onemoćali. Nakon jednog sata natjerala sam ih na novu ševu. Ševili smo se do jutra. Mislim da sam te noći svršila desetak puta, možda i više. Moram sada završiti jer imam spoj s curama u gradu. Obećala sam da ću im sve ispričati. Kada se vratiš ispričat ću i tebi sve u detalje.

Ciao, voli te tvoja mala razvratnica

Нема коментара:

Постави коментар