субота, 6. март 2010.

Jebacina klipovi

Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne

Jebacina klipovi ima žena koje su jednostavno… lude. U svojoj potrazi za konačnim, definitivnim orgazmom, svršavanjem svih svršavanja, one čine svašta… ponižavaju se, ponižavaju druge, primaju sve što se pruža, daju sve što se traži… Imao sam sreću da upoznam jednu od takvih… Još i danas sjećam se kao da je bilo jučer… Nakon nekoliko ''običnih'' ševa, našla se predamnom, na koljenima, a u njenim očima žario se pogled izluđene, napaljene kurve… Podrhtavala je, kao u groznici, ruke su joj se tresle dok je stezala moj napet kurac i izgovarala riječi koje nikada prije ni poslije nisam čuo:

- Pišaj - naredila je promuklim glasom.
Iznenađen, gledao sam u nju, ali na njenom licu nisam prepoznao ništa osim odlučnosti i bolne napaljenosti. Kao ovisnica, nepokolebljivo je zurila u mene, pa ponovila:
- Pišaj. Pišaj, molim te.
Oklijevao sam, a ona je čvrsto stegla moja jaja svojom znojnom šakom, kao da prijeti.
- Pišaj na mene, pička ti materina.

Matorke besplatno gledanje Slatkasta bol prostrujala mi je kroz testise, i opustio sam zgrčene trbušne mišiće. Kroz moje tijelo prohujao je lagan dodir hladnog povjetarca, a zatim sam počeo… Zlatno žut mlaz mokraće prsnuo je iz mog kurca… mlaz koji se, kao valovi pred stijenama, lomio na licu moje ljubavnice, prekrasne plavuše bujnih sisa. Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne…

- Sada - procijedila je - sada me jebi.
Kao divlja mačka, hitro se izvila i našla na koljenima, zadignute guze, klečeći na sve četiri. Prišao sam joj s leđa, pa lagano prislonio kurac na njena gola picka.
- Ne! - bijesno je viknula. - Ne to. Guzi me.

Tu se neću buniti, pomislio sam, jer nema boljeg osjećaja nego kada je kurac stiješnjen u vrućem dupetu…guzate Guzica joj je bila božanstvena - izbačena, ali ne prevelika, a fino zaobljena, kao skulptura od glatkog kamena… A njen čmar, iako je često primao kurce, uspijevao je uvijek iznova biti uzak i stisnut, kao nevinašce. Prešao sam prstom preko naborane kože oko te kurvinske rupice… Tiho je stenjala, požurujući me:

- Mmmmm… daj mi ga… dajjj... uguraj ga u moj šupak… aaahhh… iskoristi moju usku guzu… hajde već jednom…
Ostavio sam je u slatkom iščekivanju i samo nježno milovao usku rupicu, a onda, nakon nekoliko minuta, bez upozorenja, zakucao sam prst u nju, duboko, nasilno… Vrisnula je, gotovo uvrijeđeno: domaci erotski

- Aaaaargh! Što mi… to radiš…? Suva je… Boli…
Ja sam međutim znao da će njena bol brzo prerasti u užitak. Pomicao sam prst u dubinama njenog zgrčenog anusa, a ona je polako popuštala:
- Lakše… jebem ti… ne! Dobro je… Aaah… nemoj stati… ooooo, tako… dublje… žešće… mmmm….

Ševio sam je prstom, a moja druga ruka žustro je trljala njen klitoris… Osjećao sam kako se trese, drhti, napinje guzove… Ne može svršiti, ne sada. Moj kurac želio je zadati završni udarac. Isukao sam prst iz nje, pa ju opkoračio i zario ud u njen pulsirajući čmar. Stenjala je i jecala, dok sam nabijao penis duboko, ispunjavajući joj šupak tvrdim mesom. Njen anus grčio se oko mog surovog kurca, upijao ga i odbijao istodobno…, Porno filmovi napaljen, gledao sam grimase na njenom licu… izraze boli i užitka pomiješane u nadljudsku pohotu… Tresla se kao prut, a čmar joj je bio sve širi i širi… Izluđen od nabujalog zadovoljstva, sasuo sam val sperme u dubine njene guze, baš kada je i ona počela vrištati:

- Svršaaaavam!
Erotske galerije Iscijeđen, ostao sam na njoj, s kurcem duboko zabijenim u podatan anus… Setio sam se njenih riječi - ''pišaj'', ''pišaj na mene'', i odlučio sam dati joj neočekivan bonus. S udom još uvijek duboko u kučkinoj guzici, pustio sam da iz mene poteče još jedan mlaz mokraće. Osjećao sam kako tekućina ispunjava njen čmar, rupu začepljenu mojom muškosti. Histerično se smijala i drmala guzovima.

Domaci erotski filmovi Neponovljiva kučka. I sada, kada više ne znam niti gdje je, ni s kime, često se zapitam - koliko je daleko dospjela u svojoj potrazi za orgazmom svih orgazama…

Нема коментара:

Постави коментар