субота, 13. март 2010.

Dobre picke

Što je dovraga radim ovdje u ovaj čas ", rekao je Milos naglas da nitko posebno," čovjek nije napravio to uzletiti povećati težinu primjesama u ponoć! "Za više od godinu dana Milos Nevins je razrada tri noći tjedno u "Barbell Club", uzalud pokušava izgraditi svoj nerazvijeni tijelo. dijeta, proteina trese, aerobik, težina strojeva, a sada slobodan trening s utezima, a ne erotska masaža mnogo vidljiv napredak u razvoju mišića. Morao je priznati da je on osjetio jači , ali koliko je bio u pitanju visoke definicije mišića, dobro je, čini se, veslanje do potoka na tom jednom! Čak iu ponoć je bilo dosta ljudi u sredini svojih vježba, a većina, ako ne i svi oni u boljoj formi nego Milos. Nakon što se probija kroz skup klupa preše, Milos odlučio uzeti odmor, i erotske masaze gledati druge ljude protežu i znoj za neko vrijeme, pa nakon iskakanje otvoriti konzervu dijeta soda, on ispitanih soba, uživajući u očima od deset žene u hulahopke događaj aerobic dance workout. To je bila smiješno na putu, jer gotovo sve žene rade vježba je bilo u dobrom ili vrlo dobroj formi, a kade je mast koja stvarno koji je potreban da nije bilo gdje da se vidi! Napokon , Milos oči usmjerena na žene na mišićni događaj čučnjeva s onim što čini se da je oko dvjesto fifty funta od čeličnih ploča. samo u svojim snovima mogla Milos rješavali taj iznos od željeza, masaza tela a ovdje je bila žena jedva razbijanje znoj radiš barem dvadeset brzo reps! On je lutala preko da se bliže izgled, i bio je iznenađen kada je rekla halo. mucao je za drugu, ali na kraju mumbled, samo "Bio sam diveći se način na koji rješava onih čučnjeva, čini se prilično lako za vas. "Ona je podigla joj ručnik, obrisa lica, i odgovorio:" Pa, bio sam to za pet godina i imam rutinu da sam držati, usput moje ime je Quincy, ali svi pozivi mene Jovana "." I'm Milosa ", kazao je, šireći svoje ruke u prijateljstvu. Njen stisak je bio više nego čvrsto i Milos osjećao prste se doslovno slomiti u ono što se činilo kao porok!" primijetio sam da se radi sama, "nastavila je," i mislio sam da možda bi bilo ugodnije ako nismo zajedno! "" Pa, "mucao je on," ti si put ispred mene, a ja bih vas samo usporiti ....." "Gluposti", odvrati mu ona, "ima dosta strojeva ići okolo, a kad smo besplatno koristiti utege možemo spot za svaki ostali, na taj način što učiniti za reći!?!" Milos mislio o njemu drugi, i površno, rekao je "Naravno, zašto ne, a možda i možete mi dati neke naputke o tome kako izgraditi ovaj oronuo tijelo!" Smijala zaraznu smijati, a ruka mu je dao nestašan stisnuti i pridružio, "U redu onda, Milos, let's bi počeli! "
Za sljedeći sat, Milos razrađen je teže nego što je ikada u proteklih godinu dana. Nakon samo nekoliko minuta gledajući Jovana proći kroz njezinu uvježbavanje rutinskih, Milos mogao vidjeti da on nije bio kod stavljanja u iznosu od napor potreban da bi se graditi svoje mišićne mase dobre picke.Kada su napokon nazvao ga zatvara, čini se sex mame da svaki mišić i kosti u svom tijelu je vrištala u bolovima, pod uvjetom da on sigurno nije bio naviknut! Šećući natrag na tuševi, Milos oklijevala i pitao, "Ako sam mogla biti tako hrabar, točno koliko vi vagati, ti si daleko najviše razvijeno žena koje sam ikada vidio?!?" Oni su zaustavili ispred vrata svlačionica, Jovana i odgovorio: "Dobro, Milos, kao što vjerojatno možete reći, vrlo sam ponosan na svoje tijelo, a ja sam proveo mnogo vremena rada na njemu, a što se tiče moje težina odlazi, ja sam na stotinjak ninety funti, sa ne unca od masti! "Uz to, ona je kroz vrata i na svlačionica i iz vida. Milos uzeo svoj put pod iglu kao što su mlaznice za vruće vode, ostavljajući mu toplinu opustiti umorne bolne mišiće, svoje misli, međutim, još uvijek na Jovana i njen veličanstveni tijelo! puno dečki će biti isključen od strane žena s takvim velikim mišićima razvoj, ali iz nekog razloga Milos je stvarno uključena je po njoj preko veličine dimenzije! Kao voda kaskadna preko njegova tijela, penis postaje uspravan samo razmišljam o Jovana tijelo i on je brzo uhvatio svoj ručnik i povi ga oko bokova i krenuli natrag u svoj ormar, gdje je obučen, a zatim na čelu off na njegov automobil. Nakon otključavanjem vrata i bacanje njegovoj dvorani kovčeg u stražnjem sjedalu, on je bio samo oko za uspon u kada je netko iza njega je rekao: "Što mislite o kavi?" Milos preden okolo, i gotovo je zapanjen vidjeti Jovana stoji čekajući odgovor!


Beogradske devojke sto Milos nije očekivati je da Jovana htio imati taj šalicu kave natrag na svoje mjesto! Milos brzo prihvatila svoju ponudu i njom u svom automobilu u svoj stan! Milos nastanili u jednu od tri stolice koje su bile oko kuhinjski stol i čekala dok Jovana prolijeva svaka čaša. "Kremom ili šećera", upitala je, ukazujući na posudica za šećer i posuda za pavlaku u sredini tablice? "Ne hvala, ja se moje crno, odgovori on, dok je ostavljajući mu oči skitati nad njom teško tijelo. Bio je ukočen, ali on nije mogao pomoći, to mu žena uključena kao nitko je ikada susreo! Oni su svoje pio kavu, ne govoreći ništa za minutu ili dvije, dok Jovana razbio led sa "Ti kao način na koji sam gledati, zar ne Milosa?" Milos napravio i zvučnim progutati i mucao, "Jeste li izraditi Internet očigledan taj?!?" Jovana tada ustade, uze ga za ruku, te ga je dovelo do dnevnog boravka prije nego ga gura lagano u mlade picke preko punjene ležaljka i najavljuje, "Idem na posao za vas osobno, Milos, tako da ćete samo sjediti leđa i opustite se! "


Matorke jebanje Milos sjedio gotovo u transu , dok Jovana polako počeo je uklanja odjeću!Isključeno je došao njezin prostran džemper, ispod kojeg je bila gola do pojasa! Joj grudi, dok su prilično velike, gotovo su izdvajali stana ogroman razvoj joj grudni mišići. Ovdje bradavice, s druge strane bili su veliki, malo natečen i uspravno. Devojčice ona je učinila nekoliko poza, savijanja joj masivni ruke, zatim okretanje okolo da mu uzimajući dah pogled joj savršeno oblikovan deltoids.Milos do sada imali hardon mogli imati nokte s pogonom, i oticati u ispred njegove hlače bilo lako vidjeti kroz njegove traperice. Jovana lizali usnice sa očitim požuda u očima obris Milos's hard članica, svoje ruke gore zmajevima i seksi devojke štipanje joj bradavice već teško. Slede Jovana's traperice.Sada samo lezbejki ružičaste tange panty između Milos je bio i što je bio siguran da se kaplje mokri maca. Jovana stajala s njom širiti noge široko razmaknute, zabadanje joj zdjelicu prema naprijed, uzrokujući tanki najlon materijala protežu teško i zbijeno nad njom ispupčen stidnici.Vlažan tromjesečju veličina mrlja je vidljiv upravo tamo gdje bi njezin dijafragma, i Milosa moaned naglas dok bulji u splasnuti vagina zatezanje pobjeći svojim najlon zatvora! Konačno Jovana podešen okolo i dao Milos puni pogled na nju teško okrugli magarca, pokrivena samo u prasak je tanka linija ružičaste tkanine, dok je ona stroži i untightened joj stražnjice, mišiće u njoj kundak flexed gore i dolje. S leđima ipak okrenuo, on je uhvatio za gaćice koje struka i sa jednim tvrdo mamlaz ih poderati od nje maca! Turning oko polako, Milos dobio prvi pogled na Jovana's obrijan domace picke čiste usne, iznad kojeg je bio mali patch za tamnosmeđe stidne dlake!


Milos gulped kad ju je vidio, što nikad prije vidio tako fino razvio ženski spolni organi! Njene usne su bili istinski predmet od krasota, vrlo prozračan i pun, obrija čisto da pokaže sve svoje prirodne ljepote! Ono što je stvarno iznenađujuće, međutim, bio je da je vrh Quin je bio vidljiv klitoris izvan joj ispucati! Jovana zgazi bliže, tako da Milos mogao dobiti bolje izgledati, kao što je oprezno pruži i odvojeni usnice, u potpunosti, erogena zona otkrivajući joj klitoris da noć zrak! "moj boze", vrisnuo je, "to je najveći klitoris koji sam ikad video!" "svidja li ti se," she asked nadamo?!? Zašto ne bih, "Milos mucao," imate najljepše vagine sam ikad vidio! "Iz nekog nepoznatog razloga Jovana pokvario i počeo nekontrolirano jecajući gotovo! Zabezeknut, Milos je bio siguran da je on učinio ilinešto rekao joj uvrijediti, i on je skočio gore i stavio svoju ruku oko nje i priznao: "Žao mi je ako niste zadovoljni sa mnom, ako je to nešto što sam rekao ili učinio, Jako mi je žao!" "Oh ne, Milos," rekla gushed, "nisi ništa pogrešno u svemu, gotovo svaki čovjek sam susret misli ja sam samo hir, a želi ništa sa mnom, ti si prvi čovjek sam" sam ikad bili sa koji me voli i tko za što sam ja! "Milos je bio nijem udario, kako bi bilo tko, ne samo zaljubiti se u ovaj nevjerojatan stvorenje!?! Okrenuo ju je da mu je lice, a zatim joj uzimajući u njegovoj ruke joj pun dubok poljubac da joj je rekla sve što je ikada potrebno znati o njemu! To je bio tako dugo jer čovjek napravio da se osjeća kao žena, a ne neki cirkuski show strani! u brzom pokretu, ona scooped Milos gore i odveo u spavaću sobu, a kao što su prešli prag, oni su se smijali na neprimjeren prirodu onoga što se događa! Jovana ležala natrag na krevetu s njom širiti noge široko razmaknute i njezine ruke na svojim grudima nježno uvijanje joj bradavice, dok je Milos, ne uzimajući mu oči od nje, ukloniti svu svoju odjeću dolje do svoje gaćice, ogroman gruda zatezanje da se oslobodi. Jovana buljila u njegove prepone, a postignut da se milovati njegov kurac kroz tanke pamučne, a mouthing riječima, "Pokaži mi" i Milos je bio samo previše sretna da to učinite!


Čim Miloseva iskoci iz njegovih kratke hlače, gladna usta ona je to usisala duboko. Glasni zvuk napunio je sobu kao pijetao gladna kuja pojede Milosev penis kao da je zadnji na svijetu. Milos pokušala joj upozoriti da je o to snimiti svoj teret, ali sve to nije bilo napraviti Jovana sisanje na njoj kurac lizalica čak i teže! Kada Milos shvatila je htjela sisati svoju spermu, on je prestao pokušavaju držati leđa, i neka mu kurac glavi napraviti vlastitu odluku, te da je, naravno, da se prazni u vrućim ustima misicav guzica! Kao što je glasan kao Milos moaned kad mu sperma ejaculated, Jovana groaned toliko glasnije, rezultat vlastite sebe inducirana orgazam! Milos gledao dolje kod prepone joj da vidi da li je ona koristi joj prst na nju maca, ali ne, ona je sperma po gutljaj joj klitoris jednostavno istiskivanjem joj bedra zajedno!Njezino lice zajapuren sa seksualno uzbuđenje, Jovana izvukao Milos dolje uz nju, i prevrnuo na vrhu njega. On je sada osjećao ono što žena mora osjećati kao kad čovjek četrdeset ili pedeset pounds teža od sebe joj gorja, koji je bio zastrašivanje reći najmanje! Milos early ruke sve više od Jovana gornji torzo, osjećaj hard rippling mišići ispod glatke joj nategnut kožu. Pobjeći, čak i ako je htio da bi bio potpuno uzaludan, ali ff Naravno, on ne želi pobjeći, u stvari, upravo suprotno je istina, on je želio ovaj Amazonian božicu uzeti i dominirati njime način čovjek bi delikatan žensko! Osjećaj snage i moći koju je nad njim napravio njegov penis ukrućuje kao komad hrasta tvrdo drvo! Sve o njoj je bila tvrda i jaka, da je osim za njezinu vaginu, koji je bio mekan i prozračan, a baš kao i ženstveno kao i bilo je ikada dotakli! Ona ga poljubi strasno svi na lice, dajući mu duboka francuski poljubac kada svoje prste ju je pronašao uspravne klitoris i to valjanih naprijed-nazad između njih. Pokušavajući poljubiti i razgovarati u isto vrijeme, ona Milosa zamole da stavi svoj penis u njoj maca, ali on je nastavio trljati klitoris dok joj je konačno postignut dolje i zgrabio njegova odvažnost i vođena u njeno toplo vaginu sebe! Tvrdoća njenog tijela i mekanom squishiness joj maca bila kontrasta kao noć i dan! Besplatna erotika kada Jovana sjede na njegov kurac, svi mišići u tijelu kao da se oticati van, kao da je ona još uvijek su im savijanja.Milos early ruke nad njom prsa, uzimanje trenutak da joj tvrde bradavice ugađanje, dok je ona valjane glavu sa strane na stranu, izgubio u seksualnom napuštenost koja mora da je mjeseci u izradi! Njegov prick osjećala kao čeznuti tvrdog zabada šiljak se unutar nje, i bilo je jasno da, iako je radila k'o čovjek, ona je jebeno kao žena, a dođe kao jedna previše, njezin orgazam sada dolaze u COMBI, nešto što Milos samo moglo sanjati o događaj! Milos's penis je sad bio u kontrolu nad ovom jebati, i to zlobno pounded in i vanjska strana od Jovana's maca kao utičnica čekićem na slobodi! Meka podstava tender masturbating big glavu dok ga nije mogla primiti natrag u više, rezultat koji je bio brutalno teško erupcija vruća sperma se spewed cijeloj unutrašnjosti Jovana je vrlo zadovoljan vagina!


Nakon što je proveo nekoliko minuta vratili njihovu snagu, oni hopped u tuš za ležerno sapunom te dobro. Milos nije mogao držati njegove ruke Jovana tijelo, i bilo je vrlo jasno da je voljela sve to dobivanje pažnje od čovjeka! Gledajući njegovo lice, Jovana oči opet welled se sa suzama, bojeći se da je njezina nova ljubav može postaviti joj koristiti kao One Night Stand. Milos, vidjevši to, je uze u ruke i poljubi joj duboko, jebanje mladih jezik mu sondiranje cijelog unutar njezinih usta. Kada je izvukao daleko, on poljubio nježno poklopci na oba oka, kao da poljubac joj suze daleko.Njegova ruka klizila niz njezino tijelo dok se odmarao na njoj humku, njegov prst sondiranje za klitoris. Kad je pronašao teško malo zadebljanje je rekao: "Dok god je to teško za mene, to će ti biti teško," njegov penis sada opet u punoj erekciji! Ona je bacio joj ruke oko vrata i šapnula mu na uho, "Uvijek se tvrdi, uvijek za vas!"

Нема коментара:

Постави коментар