понедељак, 1. март 2010.

Sex skandali

Objema rukama obuhvatila je svoje sisetine , i laganim kružnim pokretima ih milovala. Kada je počeo gurati glavu ispod njenih butina i guzova, znala je što treba učiniti; okrenula se i postavila u četveronožni položaj. Postavila je jedan jastuk u visini lica, u namjeri da poslije na njega spusti glavu, ali lice joj se odmah zarilo u jastuk, jer njegov žestoki nasrtaj i veliki iznenadni pritisak na leđima, njene ruke jednostavno nisu izdržale. Osjećala je vreli dah za vratom, snažan pritisak oko struka, i čvrsto koplje koje je bockalo po butinama, guzovima i ispod trbuha, ne uspijevajući pogoditi pravo mjesto.

Porno amaterke i grebanje na vratima potrajalo je pet-šest minuta, prije nego što je lagano ustala i pošla da ih otvori. U hodniku je zastala ispred ogledala i trgla se kad se susrela sa svojim previše opuštenim i raščupanim izgledom. Odmah se ispravila, preklopila dugačku kućnu haljinu, ne zakopčavajući je, i zategla pojas koji se izgubio u naborima haljine tražeći njen vitki struk. Iznad pojasa iskočile su bujne, i za njene godine još uvijek čvrste grudi; ipak ih je objema rukama malo protrljala, povlačeći haljinu na gore, kako bi još više došle do izražaja. Ispod pojasa isticali su se zaobljeni bokovi i čvrsta stražnjica, a niže izvirivale gole butine. Isturila je prvo jednu a zatim drugu nogu, praveći pokrete kao da korača. Malo je popravila frizuru i već je bila zadovoljna svojim izgledom. I pored 45 godina, kada se sama pojavi na ulici, za njom se okreću i stariji i mlađi muškarci, prisjetila se s osmijehom.

Debele devojke se ponovilo i podsjetilo je zašto je tu. Tek što je otvorila vrata, on se provukao pored njenih nogu i počeo joj lizati listove, koljena, a zatim i prije nego što su njene odbačene gaćice pale u udaljeni ugao kreveta, vreli jezik bio je na njenim butinama. Povukla se malo unazad, podigla noge na krevet, razmakla ih široko i potpuno se otvorila. Zabacila je glavu unazad, zatvorila oči i prepustila se uživanju.

Velika crna doga dahtala je između njenih nogu. U širokim pokretima, jezik joj je prelazio preko bedara, guzova i zadržavao se na najosjetljivijem mjestu, gurajući se unutra kao da hoće nešto izvaditi iz nje. Kako je njeno uzbuđenje raslo, jačalo je i lučenje sokova koji su psa sve više zadržavali na tom mjestu užitka. Objema rukama obuhvatila je svoje sise, i laganim kružnim pokretima ih milovala. Kada je počeo gurati glavu ispod njenih butina i guzova, znala je što treba učiniti; okrenula se i postavila u četveronožni položaj.napaljene matorke Postavila je jedan jastuk u visini lica, u namjeri da poslije na njega spusti glavu, ali lice joj se odmah zarilo u jastuk, jer njegov žestoki nasrtaj i veliki iznenadni pritisak na leđima, njene ruke jednostavno nisu izdržale. Osjećala je vreli dah za vratom, snažan pritisak oko struka, i čvrsto koplje koje je bockalo po butinama, guzovima i ispod trbuha, ne uspijevajući pogoditi pravo mjesto. Zato je ispružila ruku između svojih nogu i prihvatila ga, lagano stisnula, primoravajući ga da se trenutak umiri, zatim postavila na ulaz svoje žedne pičke i ispustila. Uletio je u nju snažno i grubo, i njena duboka pohotnica bez problema je progutala svih 26 cm nadljudski debele pseće kite.


domaca jebacina Prevladao je u njoj praiskonski instinkt ženke. Uživala je u tome što je potpuno potčinjena mužjaku na svojim leđima, parila se potpuno predavajući, kao da je to sve što postoji u životu. Kao da je zbog toga i rođena i kao da će prestati postojati kad to parenje završi. Zato je željela da traje što duže, ali valovi zadovoljstva već su drmali njeno tijelo, a onda je uslijedio snažan orgazam. Ruke su joj obamrle, glava se zarila u jastuk. Polako se smirivala i spuštala, a on je i dalje jebao nesmanjenom žestinom. A onda, iznenada i za nju samu, protresao ju je još jedan kratak i snažan orgazam, i kao da je za trenutka izgubila svijest. Nije uopće bila svjesna što joj se to dogodilo.

Još se nije povratila od iznenađenja kada je shvatila da i on svršava. Osjetila je pulsiranje u sebi, njegovo dahtanje postalo je isprekidano i glasno, te velika količina njegove sperme razlila se po njenoj nutrini. Onda se pas naglo umirio i legao pokraj nje na krevet. Ostali su tako, nepomično gledajući se, dok su im se tijela polako opuštala od proživljene strasti.

Нема коментара:

Постави коментар