петак, 28. мај 2010.

Hot ribe

Em .... Čekanje je dio onoga što je napravio Internet tako dobra


Danas je bio jedan od onih dana. Nema vremena za dah na poslu. Činilo kao i svaki put sam okrenuo nekome potrebno nešto od mene. Čak voziti kući, čini se gnjaviti sa sporim vozačima i svaki crveno svjetlo koje je bilo moguće. Ona osjećala dobro da se kući ipak. Sve JA mogao misliti o bilo lijepo, toplo, opuštajuća kupka.


Prije nego što sam dobio to tada sam odlučio napraviti laganu večeru ... svježe, hrskav salata sa malo piletina na žaru i domaće talijanski dressing. Kao što sam počeo ispiranja salata od sa hladnom vodom moj um je otišao u njega. Sam bio zadivljen što je pravo radiš u ovom trenutku.Je li on raditi kasno večeras, bio je vozeći kući kroz isto gadno prometa JA pravedan je otišao kroz, ili možda je ručak već negdje.


Moj um tada pitali da večeru smo djelili druge noći. Sjetila sam sve o njemu i ništa o sebi obrok.Razgovarali smo za ono što se činilo kao sati. Mi smo se smijali i našalio sve navečer. Čak i uz odličnu hranu i veliku razgovora moje srce još uvijek čuvaju ide na sve male detalje. Bogatstvo njegova glasa, svjetlo, ali vrlo mušku miris svoje Kölnu, svoje duboko smeđih očiju i način na koji je gledao u mene hot klinke puno puta tijekom večeri - u opuštajućem senzualan način da je napravio moj srce preskoči beat i moj preponama peckati od uzbuđenja. Nekoliko puta tijekom večeri on me dotaknuo. U malim načina, a ipak je struja koja teče kroz mene kao da sam nikada nije osjetio prije. On je dotaknuo moje ruke preko večera stol - vrlo lagano. Primijetio sam velike veličine njegove ruke u odnosu na moje male one osjetljive, štavljena, hrapav, pomalo naravno kože .... Čak i tamne kose koji je junački škropili nad vrhu ruka mu živo u mom umu. Zašto je t
hat moja osjetila su super osjetljiva i željela svaki detalj o njemu.


Počeo sam cijepanje salate i priprema odijevanja. Trese mreže od klip moje srce kao što sam znao da će to biti još jedna teška noć težak da biste dobili njemu vanjska strana od moj nemirni um dovoljno dugo za mene spavati večeras. Dobio sam piletinu iz hladnjaka i odlučili toplo ga malo u mikrovalnu da se moj večeru čini malo više formalno. Zalivši čašu vina i ispijanje kao moj um počeo drift da ga još jednom. Dobre devojke Njegova kosa je gusta, tamna, sjajan, i vrlo mekana. Prekinuta i uredan, još uvijek postoji taj komad ili dva da pada preko čela u seksi karizmatski vrstu način.On je kozja bradica i brkovi da sam mnogo puta pitali o tome kako bi to moglo osjetiti na moga vrata ili na unutrašnjost mojih bedara. Njegove usne su debele i zakrivljena samo tako. JA postaviti ja osobno obličje at njima kao on govori, prisjećajući se kako su se osjećali smo nekoliko puta poljubila ... i pitajući se kako oni ne bi osjećali miluje mi vrat. Mmmm, i njegov vrat. Debeo, snažan, svakako gristi-u mogućnosti. Onda idemo na sh
oulders. Vrlo su široka i snažna. Postoji duboka krivulja njegovu kralježnicu i njegove strane su vrlo gust ... ne ostavlja sumnje da je jaka leđa ... jedan za podizanje nešto s lakoćom, odnosno potiskom. Iako je on debeli čovjek, njegova struka je mala. Njegov magarac je lijep, čvrst, ali i jaka. On je visok 0,6 ... '4 ". Long mršavih nogu.


Na pola puta preko moje salata shvatio sam da je to ponovno. Lusting. Mislio sam svaki detalj o njemu opet i čineći sebe bol sa potrebu za njim. Mi smo od nekoliko puta. Imamo veliko vrijeme.Mi govorimo, mi se smijati, mi držite ruku, poljubi mi smo na način koji je napravio moj nipples hard i moj veliki klitoris lupanje s potrebna .... Zašto moram biti tako zaglavi u moje putove i neka mi mog morala spriječiti da upravo taj prekrasan čovjek u cijelosti. Da li stvarno trebate kupiti oklijevati.


Odlučio sam počistiti moj večera i otići opustiti u topla kupka puna mjehurića svilenkaste glatke, meke opuštajuće glazbe, zapaljene mirisne svijeće, i lijepo hladno čašu slatkog vina. Ja nacrtao vodu kao što sam iščašenje iz moje radne odjeće. Položen moja omiljena ljubičasta svilena spavaćica i crne čipke gaćice out, tako sam mogao tobogan ravno u njih nakon kupanja. I zapaljene svijeće, stavite na glazbi, drugi izli čašu vina, isključena svjetla i potonuo na glatku svilenkastu tople vode. Mmmmm .... Ona osjeća tako dobra kao što sam položio glavu natrag i koncentrirao se na opuštanje svakog mišića od moje glave do mojim prstima. Smijem ja sam za drift u stanje opuštenosti u kojem jedino što sam bio svjestan je u nježnoj glazbi i misli onoga koji su se još jednom šulja u moje srce.


On me želi previše. On mi je rekao da on misli na mene stalno kroz svoj dan i da on nađe da je to teško za mene izbaciti iz uma kad misli početi. On kaže da smo oboje je potrebno olakšanje.Mi smo oboje odrasli ... i kada je želju i potrebu postoji ... ne postoji sramota ide za to. Svaki put kad se ljubimo poljupci dobiti dublje i želje dobiva teže pritisnite leđa. Zašto pritisnite ga natrag. Samo jedan put u mom životu ne mogu samo pustiti i dopustiti nešto divno mi je pomesti daleko, bez razmišljanja je to krivo, ili prerano. Gawd Želim ovog čovjeka.


JA nađi prema ja osobno bolan opet kao što sam o njemu misle. žene vole Voda počinje da se ohladi i sam odlučiti da je vrijeme da se se i opustiti u krevetu. Ja se na korak u moje meko pahuljasto tepih i DAB vodu od od moj sada svilenkasto glatka i slatka mirisa kože. Ja glatke lagano mirisne losiona, slip svila spavaćica iznad moje glave i na čipka gaćice. Kao što sam kist iz moje kose sam obavijest u ogledalo da mi bradavice su uspravne i čvrste. Mislim na njega opet.Ima 'ništa poput osjećaj kao žena. Meka, glatka, slatkog mirisa, i zamotan u seksi, nježan, ženstven stvari.


Ja ispuhati svijeće, skrenite glazbu off, i stavite moj praznu čašu vina u kuhinji kako bi oprala sutra. JA odlučio je da skliznuti u krevet i čitati malo najnoviji roman Ja sam bio težak to zaroniti. Moj krevet je mekan, mirise domaće flore, glatka, i tako udoban. Listova osjećaju kao svila nad mojim svježe okupana kože. JA probati .... Ja pročitao poglavlje ... ne upija jednu riječ, jer to nije, gdje je moj um. Ležala sam dolje i mislim knjigu. Pozovite ga. Dovoljno je to učiniti.Pozovite ga.


Prije nego što sam čak i dopustiti sebi da razmisli dvaput čujem svoje duboko, rđav glas na drugom kraju telefon. "Halo, Em, to je kasno .... Je sve u redu?" Tiho sam reći da .... Upravo sam pozvao jer sam mislio o njemu. Iskreno, razmisljao sam o njemu cijelu noć. Čujem osmijeh kroz njegov glas kao on mi kaže da je polaganje u krevetu prolazi kroz istu stvar. On mi govori da me ne može izbaciti iz uma. On misli o svakom detalju - od kako sam miris , na način na koji on osjeća kad smo se drže za ruke, na način na mojim usnama osjetiti protiv njegove. Njegov glas ide duboko i da jedva šapat, kada on kaže: "Ja sam samo trebate Em, mi treba da se osjećaju sve vas, da vas iskustvo i dati vam sve što imam dati".


Bili smo oboje silent za ono što čini se vječnost. I onda tiho prošaptala .... "Come over, sad .... Ja ću pustiti vrata otključana. Dovoljno je doći k meni. "Došlo je dubokom uzdah zadovoljstva .... I odgovor:" Ja sam na moj način "... klik telefona i nazovite je završila.


Nervoza sada postavlja u. Moje srce utrke i hot ribe moje tijelo počinje reagirati. Jeste li stvarno to učiniti .... To je prava stvar. Što će učiniti kad dođe ovdje. Hoće li piletinu iz.
Sam tempo poda .... Ja sjediti na rubu kreveta. JA odlučio je na vidjelo neke svijeće. Ja Folije moju kosu i staviti na malo sjajilo. Je li to pravo spavaćica za nositi. Milijun stvari prolaze kroz moj um.


Okay. JA odlučio je da trebam smiriti. Trebat će mu neko vrijeme da se ovdje, pa samo ležao u krevetu, opustite se kao najbolje što mogu, i čekajte. Mirno. Sam zatvoriti oči i koncentrirati se na opuštanje ... od moje glave do mojim prstima. I dah duboko i smireno. Ja mogu osjećati smirenost dolaze. Ja mogu osjećati sebe plutaju na taj oblak udobnosti opet. Ja mogu isto tako osjećam požude zgradu opet. Čini se poput zauvijek jer je on rekao da je na putu.


Čujem klik zvuk koji se čini daleko u daljini. Da li sam zaspati. Je li to vrata.
Ležala sam i slušati kako sam shvatiti da je on tu. Njegova silueta tranvestite se na vratima moje sobe. On je u traperice i majicu da se polako podiže i preko glave. On stoji i sada u formi samo njegovo neuklapanje traperice. Njegova prsa prekrivena gustom, tamnom, svilenkasta dlaka koja je crna staza koja privlači oči na vrh zatvarač na njegovim trapericama. Moje srce utrke i osjećam se kao da ne može sasvim doći do daha. Postoji samo dovoljno svjetla od svijeće da mogu vidjeti mekana osmijehom na licu zlobnice .... I pogled u njegovim očima koji odgovara požude sam osjećaj. Im 'ne siguran što učiniti.


Ja sam počeo da sjedi kao da šapuće ", br .... Ostani gdje jesi .... Neka mi doći do vas". On hoda polako stranu mom krevetu i sjedi na rubu. Kunem se vjerojatno može čuti moje srce lupa kroz moje grudi kao on doseže i dijapozitive stražnjica svoje prste nježno preko moje obraz. On gleda u mene s takvom željom da uhvati dah. On šapće za mene zatvoriti oči.


I polako ih zatvoriti kao on nagne i poljubi moje čelo .... Moj obraz ... Moje je vjeđe ... i onda preša usnama vrlo nježno mina. Mmmm ... tako duboko, već omekša. Njegova ruka cupping moj vrat, koji se kreće polako i caressingly na moje rame. Jedne strane, iza mojih ramena, a druga iza mojih vrata on mi vuče na njega .... Ljubeći me dublje, strastveno, ali još uvijek vrlo nježno. Moje ruke tobogan oko njegovog vrata, moje prste hvatajući leđa njegova gusta, mekana kosa, dok sam malo luka leđima kao JA pokušati prisutan u njemu kao duboko kao što sam ja.Blagi zafrkavati sa svojim jezikom preko mojih usana čini mi tiho stenjati protiv njega. Nikad nisam osjećao želju kao što je ovaj prije. Svaki dio mene bolovi da se dotakne, poljubi lizali, i koristi.


Trebam ga osjetiti ... sve mu je blizu ... protiv mene. Sam ga nježno povući i on odmah reagira pri polaganju svoje velike, čvrste tijelo preko moje. Moja osjetila su živi, do svakog pojedinog detalja. Njegove usne protiv moj vrat, svojim toplim dahom uzrokuje moju kožu to zujanje u uhu, mekani duboke jauk kako je odgovorila na moj dodir, njegovu ruku vrlo polako i senzualno maziti se , njegova široka ramena pod mojim rukama kao što sam čvrsto povući ga k meni,njegov hard, lijepo oblikovane i čvrste grudi pritisne na moje grudi, grubi zatvarač njegove traperice ribanje moje prepone i noge počinju zaokrenuti mina i pull me tight. Ja sam svjesni svakog osjeta, a ja sam vlažna raste brzo trebaju. Moram reći da se uspori ... uživajte svakog drugog od toga .... Ja sam čekao tako dugo, tako da ne dopustite da prođe prebrzo.


Počinje se dizati nešto od mene i mršavih malo više na strani. Napaliti ipak ljubljenje moj vrat osjećam ruku na moje bedro odmora. Njegova topla, velike i snažne. On je polako slajdova ... bolno ... polako niz moje bedro i na moje bedro. Ja mogu osjećati Naježim obliku kao moju kožu, čak reagira na njegov dodir. Polako je tobogani se pod mojim spavaćica .... Se uz moju stranu ... nježno miluje moju kožu. Ja mogu osjećati moju bradavicu kaljenje kao on približava mojih grudi. To je uspravan i prosjačenje za njegov dodir. Čini se kao vječno sve dok on napokon čaše mojih grudi rukom. Polako izvodi njegova palca preko moje moli ... bradavicu. Uhvati moj dah u grlu kao moj nogu nagonski omata oko njega pokušavajući ga izvući u. On me ne pustiti. On koristi jedan prst da izvadi moj spavaćica dolje i mene izlažu. Njegove usne idu iz moje rame na moje bradavice, a on me neprestano teases. Njegove usne nježno povucite jezik mu nježno miluje. Moj prste u njegovu kosu i glavu naginje nazad kao mala mekana bori da dolazi iz mog grla. I šapat "molim" ... i on uzima moju bradavicu u .... Potpunosti sisanja i slanje zimice svi put dolje na moj klitoris. Mmmmmmmmm, ja duboko uzdisanje.


On je sranje i vuče dok se ne može uzeti više. Trebam da ga poljubi. Trebam usnama okus.Sam ga povući k meni i pritisnite moje usne na njegove. Njegove usne otvorene nešto kao što sam klizanje na moj jezik u nježno i protiv njegove. Mmmm, slatko. On zastenje i mene poljubaca duboko dok mene vuče gotovo bolno za njega. Duboko, mokro, tvrdi poljupcima koje mi glava vrtnja i moj klitoris vibrirati. Bez oklijevanja svoju ruku slajdova dolje moj trbuh i na moje gaćice. U jednom brzom pokretu prstiju nađe mene ... dio mene .... I gaćice duboko unutra. Ja ne mogu pomoći, ali duboko uzdisanje ... .. ... glasno. On slajdova in i out samo nekoliko puta i onda prestane. Moji bokovi i dalje reagirati i brušenje protiv njega. On se diže lagano, a slajdove moj spavaćica gore i preko glave .... To bacanje u podnožje kreveta. Mi roll pa sam se naći na vrhu njega. Moje bradavice protiv puni masa debela tamna kosa. Moj širiti noge oko njega sa mojim prepone pritišće uz trbuha u traperice. Oružje zbijeno omotan oko svake druge kao što sam ja licemjerje 'pomoć ali
mljevenje. Moje tijelo writhing kao što sam pokrenuti moje bradavice preko prsa debelih, svilenkaste dlake. Mmmmm, ja ga treba uskoro.


Trebam doći do daha .... I ja želim gledati na njega .... Polaganje postoji .... Poda mnom. JA vučenje daleko i sjesti. Ja klizanje obje ruke na moje grudi i snagu da mu čašu ih čvrsto. Mu palce dosadan moje bradavice kako on izgleda u mojim očima. Oba od nas sanjive u magli strasti. Ja sam polako, nježno brušenje protiv njega kao što je on pritiskom svoje bokove lagano gore u meni. Sada mi je potrebno da biste vidjeli više.


Ja polako slajd dolje ispred sebe. On pokušava da me dira ... moja ramena, moja kosa. Ali ja sam gurati ruke u stranu. On razumije samo želim mu da ležalo. Želim mu da se osjećaju ... ne. Ja slajd dolje, tako da sam ja na koljenima između njegovih nogu. Polako sam ga raspakirajte kao što sam pogledati u oči. Blagi jaukati dolazi od njega kao on anticipira ono što ću učiniti. Polako kao što sam ja unzip izlagati svoju muškost. Gusta, tvrda, pulsirajućeg .... A koje proizlaze iz bogate gnijezdo od kose koja je na kraju prsima stazi. Mmmmm .... Kako muški. Blagi miris mošusa za razliku od njegova uzroka parfem moje glave okretati kao što sam se u njegovu mirisu.


Ja slip njegove traperice dolje nad svojim kukovima .... Off na katu. Bez donjeg rublja .... Samo traperice ... i čovjeka. Ja polako gurnite podupro svoje tijelo i sam vrlo nježno utrljati okrenuti protiv njega. Senzualno ljubljenje, grickanje i lizanje unutrašnjost bedra. Njegovo tijelo lagano brušenje dok pokušava dotaknuti moju kosu, moje lice .... Ali ja ga ne pustiti. On postavlja i mene dopustiti da mu ... zadovoljstvo. Koncentrirana samo na ono što on osjeća. Ja do njegove prepone. Njegov uspravan penis lupanje i polaganje protiv njegovog želuca izlaže loptice u potpunosti. Sam ih gurati nos. Lizati ih nježno. Dojiti ih nježno i polako, kao on zastenje glasno.Savijati koljena malo i on previja u mukama što on moli me da ga uhvate.


Koristim mojim usnama nježno ga miluju. Svi put od baze do vrha. Toplo, toplo, mokro usne sisanje .... Dosadan. Lizanje glavu i twirling moj jezik oko njega. Njegov hips zabadanje nježno.Njegovo disanje je brza i duboka. Polako, ja ga uzeti. Sam ga slajd te ga sišu sve do mog grla.Glava mu padne i on zastenje ... duboko i tvrdo. Ja ga lagano uhvatite u bazu kao što sam mu sisati in i out .... ... I duboko se prema vrhu. Moj jezik ples protiv njegov penis ... osjećaj da lupati i udarati sa zadovoljstvom. Sada mu ruke u moju kosu i on je nježno ljuljanje, in i out. I onda se lagano mu jaja u mojoj ruci ... ih za podizanje ... i tobogan moj prst ispod njih da mu magarca. On zastenje ... .. kaže u malim bori .... "Ne, prestani, ne želim da se sperma .... Ne još". JA uzeti njemu duboko .... Držite ga tamo ... i jednostavno milovanja njegov penis sa svojim jezikom. Mmmmm ... kušanja njegova pre-cum meni pokazuje da je spreman.


Njegove ruke slip od moje kose na moje lice kao što mi vuče na njega. On pritišće svoje usne na moje i mi poljubaca duboko. Holding me na njega .... dobro. Opet, u jednom brzi potez je sada na vrhu. Njegovi poljupci su strastveni i duboki. Njegov penis je protiv moje klitoris. Duljina mu je trljanje gore-dolje po mene. On je vozeći mene ispucan ... dosadan. Ja ga želim u meni.Trebam ga osjetiti duboko. JA probati za potisak moj hips nekoliko puta da ga uhvate, ali on me ne dopuštaju. Ja sam tako mokra da imam osjećaj da ga mogu slajd u lako. Ali on čuva tip samo na ulazu. Molim ... .. "Please".


On je naglo mijenja. On slajdova niz moje tijelo i ugriza unutar moje bedro. Nije teško .... Ali svakako gristi. A onda on to lize .... To poljupcem ... tako blizu moje nasip da mogu osjetiti njegov vrući dah na mene. Moji kukovi brušenje. On je obje ruke klizi gore pod stranu žice moje gaćice ... i polako ih slajdova dolje off od mene .... Miluje mi bedra kako on ide. On je tada vraća, i bez oklijevanja rekao mi pokriva svojim ustima. Hot .... Mokra ... i gladno je sranje mi natečene, lupanje klitoris u .... To flicking sa svojim jezikom .... Masiranjem .... To sisanja .... I mene vožnje na rub trenutak orgazma. Valovi ekstremnog zadovoljstva dolaze preko mene kao što ja ne mogu kontrolirati svoju mekan, dubok jauk. "Oh Gawd mi sperma." Moje ruke u njegova kosa .... Zabadanje moj hips i jebeni usta .... Rukama čvrsto drži moj magarac .... I cummmm. Mmmmmmm, slatko, ekstremni valove zadovoljstva.


On mi omogućuje da vožnja valovi samo za minutu, kada je slajdova svoje tijelo još jednom više od moje. On me vuče tight, mi poljubaca duboko ... .. i dijapozitiva unutar !!!!! Mmmmmm Gawwwd! Ja sam još uvijek čvrst iz mog orgazma da je moja maca hvata čvrsto oko sebe. Oba od nas glasno stenjati. On je tako debela, tako teško, i tako potrebitima. On je samo ostaje tamo za minutu. Ja ne mogu dalje ... ležala sam pokušati zabadanje moj hips i da ga jebu, ali on me drži dolje s težinom i njegovu snagu .... Čini mi poč. JA licemjerje daha .... Trebam zajebano.


Polako počinje. Polako se .... Sve do vrha .... I na .... Sve do lopte. Ja mogu osjećati glavu, lupanje, debljine punom krvi krvne žile prolaze svaki užitak točki unutar mene. Ruke su mu široka i omotan Usne su mu pritisnuta na moj vrat. Hot diše i male jauk sa svakim, dosadan snimak njegov penis. Innnn ... i outtttt .... Mmmmm. Moje noge omotane oko njega, povlačenjem u, i moj klitoris izložena. Mogu osjetiti njegov penis tobogan uz mene ... gnijezdo svoje kose me svrbiti ... Ja sam zgrada do orgazma. I šapat "fuck meeeee" protiv mu uho. To je sve što je uzeo. On je odgovorio. On je kliznuo u dubinu, tvrdi, i brzo. Crpljenja ritam povećao jer je jebeno sve dublje i dublje. Bio sam zgradu div orgazma kao što sam mogla osjetiti njegov penis krutost početi savijati iz intenzivne zadovoljstvo. Oba naša tijela stroži. Mi čvrsto prilijepiti jedni druge kao što smo oboje thrusted .... Opet ... opet. Bliže je došao do Cumming njegov jauk dobio glasnije, jače i brže da thrusted .... I bliže sam do orgazma.


On je napeti .... Moaned .... I eksplodirao u meni. Moja osjetila su bili tako puni mu da moj klitoris quivered, moja maca stroži, omotane oko njega, i izvukao njegov vruć sok od njega kao što sam klimaks s njim. Mmmmm ... .. moj je potresao cijelo tijelo od užitka kao i njegov jaukanje ispunjena sobi.


Njegov thrusts usporio na ritmičku brušenje. Senzualna ... trom ... užitak. Soft nježna ljubljenje ... maženje ... i disanje. Mi položi u rukama svaki drugi ... ga još uvijek u meni ... i uživali smo oboje nude nježnošću.


Nema riječi potrebno ... samo slatki poljupci i miluje kao što smo nanijet na oblak potpune i ukupnog zadovoljni udobnost.


Kao što sam nanijet off to sleep. Reliving svaki detalj opet u mom umu. Slušajući svoje duboko disanje ugodno. Mirisna miris ljubavi izradu mošusa u sobi. Osjećaj je jak ruke oko mene. Pitala sam se na sebe .... "Zašto na zemlji sam čekati tako dugo." Ipak ... čeka toliko dugo je vjerojatno dio onoga što je napravio Internet tako dobra

четвртак, 27. мај 2010.

Žene vole

ćao, moje ime je Dragana, Upravo sam pročitala jedan od prijatelja priče i to mi je dobio na razmišljanje o svom životu, a neke stvari i fantazije sam i imao. Ja sam odvjetnik u vrlo uspješan i prestižne zakon tvrtka. Nemam tijelo modela, ali ja to imati lijepe duge noge Double D tits i magarca malo veći nego što mi se sviđa, a struka duljine curica online crvenkasto plavu kosu, ali ja pa ipak dobiti izgleda, čak i uhvaćen nekoliko gals mene ček vanjska strana.
Žene vole Pa nekako sam radio kasno jedne noći dorade na nekoliko gaćice za sudske sljedeći dan, kad sam čuo komešanje koje dolaze iz dolje u dvorani. To me začudilo, jer sam mislio sam bio samo jedan ovdje. Tako sam dobio malog ruci pištolj iz moje torbicu moj muž mi je dao za zaštitu, i polako lutao niz hodnik prema buke. Tu je svjetlo na u jedan od starijih partnera uredu bila otvorena vrata oko šest inča, i sam mogao čuti zvukove nedvojben vode ljubav. Kada sam čuo da onda sam okrenuo i počeo da hoda, ali moja znatiželja dobio za najbolji od mene.
Ja nikada nije gledao porno film, ili je uhvaćen moji roditelji vode ljubav, i tek vidio moj muž i ja napraviti ljubavi kroz ogledalo. Tako sam tiptoed do vrata i pogledala i. Tu na stolu je bio moj šef Toma, a jedan od drugog partnera Barbara, moja zena kipu s kesten smeđu kosu do ramena i tits jednaka moj dvokrevetna d'a, ide na njega. On je legao vanjska strana na stolu otvorenim majicu hlače off, sa svojim nogama visi u zadnjem stolu gdje Barbara je sjedio u svojoj stolici, njezina bluzu i grudnjak off
Sjedila je u njoj s rukama na njegovim nogama, izgleda vrlo opušteno su joj tits omotani oko njegov penis sisanče i bio golotinje na čelu njegov penis jako lijepo i polako seli svoje tits gore i dolje na njegov penis hard rock kao što je ležalo oplakivanje "ahhhh beba siše da ga sisati sve", a onda je pustio joj tits i duboko ga grlo. Svaki put je uzela sve od njega u usta, ona bi izdržati njezin jezik i lizati mu jaja, (nikada nisam sanjao da bi se moglo činiti) da bi izdisaju. Počela sam osjećati trzanje u mom klitoris, dospio sam do prilagođavati moje gaćice i osjećao kao blagi električni šok, kad sam dotaknuo moje klitoris, osjet dobar vrstu osjeta. Onda sam nežnost gledao joj grudi jedan od njegovih nogu prema gore, i voziti prst gore magarca njegova, a on neka se "AHHHHHH da", on je cums u usta njezina kao ona ga jacked off i isisan na glavu njegov penis.

To mi je dobio samo tako vruće gledajući ga, moje bradavice domace matorke dobio tako teško da sam morao povući na njima osloboditi tvrdoće i tako sam dobio pravi mokru sam mogao osjetiti moje gaćice bile natopljene i dobio sam pravi rožnat stvaran brz, brži od mene ikada bili u mom životu. JA je uzeo moj peta off, ušuljao natrag dolje u dvoranu u moj ured i zatvorio moje gaćice i ušuljao se vratiti kući.
Na putu kući muškarci vole sam nije mogao držati ruke off moje bradavice, to osjećao tako dobro da ih patiti, to je moj klitoris peckati. Pitala sam se što se prijeđe u mene, bio je misao od bitak je uhvaćen gledajući moj šef, ili samo očima drugih vodjenja ljubavi. Imam doma Djeca su u krevetu, Dave (mužić) je čitanje knjiga. Zgrabio sam knjigu iz ruku, zgrabio ruku i vukao svoju magaricu se uz stepenice u krevet.
Žene traže On me gleda s ovim što je stečen u vas izgled. (Sada ne uzeti ovu "nepravdu", imamo odličan odnos, ja volim moj muž svim srcem, a ne postoji ništa što nismo učinili i jedni s drugima). On počinje da kaže nešto, ja stavio svoju ruku na njegova usta, i reče: "Šuti i mene jebati." Sa iznenadio pogled na njegovo lice, jer on nikada nije čuo mene govori tako, počeo moj otkopčati bluzu, bio sam na mnogo žuri, sam poderao gumbiće skinuo majicu. Te ga gurnula natrag na krevet, a ja pao mi mokre gaćice kao što je bio un izvijanja njegov remen sam uhvatio njegovu brektati noge i grču njegove hlače off, hiked moju suknju do struka i moj straddled njegova hips kao što je bio teško već od ove nove pronađeno uzbuđenja.
Gole striptizete Zgrabio sam njegov penis i otvorio usta moje mokro maca i vodio taj čudan hard penis na svoju sudbinu. Ja squealed kao što uđe i sve do baze njegov penis i ja sam lupa dolje na njega bijesno sam zgrabite rukama koje su bile na moj hips, stavite ih na moj jak tits je unclasps grudnjak između moje tits i oni pop out, još uvijek nosio moj bluza, on seže u i hvata moje bradavice.
Kao što sam završiti uzimajući bluzu off ne nedostaje njegov penis udara u moj vruća maca, počnem ga jahanje tvrdih i brzo, kao da sam nikad prije, ja nagnuo i rekao "Suck My tits tvrdi beba" s napomenu da je on uhvatio kako tits jedan u svakoj ruci, sisa jedna bradavica i štipanje drugih, osjećao sam se moj orgazam početi graditi sam počeo cviliti i jaukati: "Oh David uh huh da oh baby fuck me hard", kao što sam pogodio je nekontrolirano na njega. Tada cums i topline iz svoje udarne valove orgazma poslali užitka kroz moje tijelo, uzrokujući svoju orgazma pokrenuti nekontrolirano.

JA nije 'ostvariti taj sam uhvatio prsa s obje ruke tako teško da sam stavio čavao maraka u svome tijelu. Kako je moaned glasno, sa zadovoljstvom i boli ga je napravio moj orgazam čak i teže i duže.
Mi smo samo ležala tamo najduže, Dave počne smijati i reče: "Što je stečen u vas, osim mene" je smijeh. Nikad nisam vidio ovu stranu od vas, i ja mislim da se sviđa. Pa sam bila jako neugodno, ali sam mu rekao o događajima od večeri, u uredu kao on sluša široka eyed ne i veoma zainteresirani, kao što je normalno što sam rekao, da ide u jednom uhu i iz druge. Dave je rekao, "i ako je to ono što on radi za vas, onda ostati kasno češće!" On se smije, a njegov osmijeh me nasmijati previše.
Dobro jutro na sudu je bio konačni argumenata, žiri je bio vani za samo nekoliko sati, i došao nazad u moju korist klijenata. Tako smo išli van i kupio nam nekoliko pića, slaviti bonus bih dobiti ovaj slučaj, nakon tri Martinis, sam je bio ok, ali sam siguran da bi mogao osjetiti. Tako sam ponudu mog klijenta "zbogom" i ja hodio dva bloka natrag u uredu. Nadajući neke od alkohola bi roba off. Pješačka na zgradi, na dizalo, moja peta je dobio zaglavi u mali otvor između lifta i poda; Spotaknuo sam desno u Tom, moj šef "Whoa mlada dama" kao što mi ulov, kao što mi u posjedu radi drugi sam osjetio mlaz vode, val iznad mene.
Kao što je moj um vozio natrag na ono što sam svjedočila noć prije,gole kurve osjeća njegov neobično teško tijelo starijeg muškarca. Osjećao sam se moje samo uzimajući mokro opet iz nekog razloga, pa sam otišao u sobu kupka i staviti na Panty lađa, kao što sam bio nošenje uske hlače kakis, mokra bi se pokazati vrlo lako. Kao što sam izaći na pašu Barbara šetnje u. sam ju gledati u oči, ona mi daje znajući mig i malo seksi osmijeh vrsta, rečenica drhti dolje moje kralježnice gole ribe. Uzbuđeni vrsta drhtavice zovem chivers. I to me osjećam pomalo neugodno, a opet uzbuđen u isto vrijeme. Dao sam joj osmijeh kao što sam normalno raditi. Tada taj osjećaj došao preko mene opet. Kao jedan od sinoć. Bradavice tvrdi, klitoris je trnci, i žudnju da bude zlostavljan opet kao da su prošle noći.
To je bio petak popodne pa sam pozvao moju sestru da li djecu mogao provesti noć, a ja bih dati nekoliko stotina dolara otići u zabavni vodeni svijet park sljedeći dan. Kao što je bilo još vruće rujan Vrijeme je skočio na besplatnu vožnju (plin novac i ulaznica). Kao što sam bio sretan da ga dati, sam doma, a djeca su doma i kao što sam učinio ga obavijestite o vodeni svijet, moja sestra odvezli se. Oni su sretno sve učitane u kombi i otišli su.

Ja nervozno scurried oko kuće dobivanje zavjese zatvorena, vrata zaključana i sve spremno.Vino u jacuzzi, svijeće na stol i blagovaonom stol sa crnom tkaninom i kontrastne salvete koje svibanj ili svibanj ne biti koristiti Nadao sam se, ali samo da iako mi je dobio čak hotter. I jastuk na sjedište jedne od stolice koja je bila iz vida sam skinuo do gola, stavljaju na nove seksi crna haljina i smicanja G-string podudaranje sam pokupila na Fredric je na putu kući. Sve je bilo spremno. I da je vrijeme za Davida da doma svaki čas.
Tada sam čuo garažna vrata otvorena i imala sam orgazam, Dave je bio dom i dobio sam da je uzbuđen tako da je, nisam mogla vjerovati da sam imao orgazam samo na zvuk garažna vrata bio sam tako uzbuđen. On je vidio moj auto kuće, tako je znao sa zatvorenim prozorima nešto je gore, pokušao ušuljati u, a čudi me, ali on je bio iznenađen. Kao što sam bio tamo na vratima ga čeka, on je jedan pogled na mene s tim, vau široka eyed po cijelom tijelu izgleda da je poslao više chivers dolje moje kralježnice. Sam rekao, djeca su otišli do sutra navečer, a ja sam planove za vas drage. JA uzeti njegovu kravatu off i hoda vukući kravatu onda ostavljajući Internet ići nekoliko metara daleko.
Na napomena počeo da svoju odjeću off i ostavljajući ih gdje su pala, samo polako strutted ispred njega, stao sam jednom savijanje na to osvrnuti se na njega dok je gledao moj magarac pažljivo razlikovati. Uz put smo dobili na stražnja vrata, na našem putu za jacuzzi je bio gol i već Boner, "da sam volio vidjeti". Ja pao smicanja haljinu i bič, zgrabio njegov penis i waltzed na to jacuzzi, koje smo dobili u i samo opušteno, ali nisam pustio njegov penis i bio je milovati. Ja straddled njegov krug stavljajući njegov penis protiv moje klitoris i samo preselio oko dobivanja lijepo osjetiti od njega sam luk mojih leđa, a on zavoja i počne sisati moje bradavice i Ohhhh im je potrebno da, ja protrljati moj klitoris gore dolje osovinu njegov tvrdi penis, "Ah ha Ohhhh yeah" više teže '"da oh baby" Počela sam se zgroziti, diže mi je dovoljno visok da bi gurnite ga sada drhti moja pička. JA obaviti moj ruke oko njega, ja cum hard, visoka prigušen cika razape "yessssssss rekao sam, kao što sam malo mu oko vrata, i on me drži dolje na njegov penis kao kolac, i ja wiggled shuddered nekontrolirano, kao šef njegova jahali moj penis g-točka, moj orgazam je trajala nekoliko minuta, nikad to dugo prije nego što sam samo sjedio na njemu uživate osjećaj njegov penis u stranu mi moje, oči zatvorene, i glavu na ramenima, bio sam u ekstazi.


Nakon još nekoliko minuta, osjetio sam David početak da ide mekan, ja ipak, dobro je on u za gozba, jer on nije stečen off yet. Bila je to jedna od stvari koje sam planirao za njega, tamo u jacuzzi sam bio idući u obaviti ga. Kao i Barbara Toma je moj šef, samo na rubu jacuzzi, a ne stol. I moja maca stisnuo mišiće, a on popped out, on je tužan pogled u očima, rekao sam, "AWWWW moje dijete nije sperma" (kao što nisam znao). Tada sam giggled kao što sam ga stavio gore na rubu, ga je potisnuo na ručnik sam legao vanjska i planiran.
Zgrabio sam njegov hips te ga izvukao na bliže meni, vidim osmijeh na njegovo lice kako je on sam povukao se na svoje laktove kako bi mogao gledati igru Sam bio o to izvesti. Ja širiti noge koliko sam mogla, tako sam mogao doći u što je moguće bliže. Sam pokupila glavu svoje flacidan penis sa svojim ustima, sondiranje rupa na vrhu, trčanje mi jezik oko krunu grozničavo kao što sam ga progutati malo po malo, on je sada počinju da se teško, pa sam uzeti što višekao što sam mogu uzeti ga u usta kao što sam ja eventualno mogao učiniti. JA pokušati lizati mu jaja i kad sam zaglavi na moj jezik da daleko je dopustio da se više o njemu, hmmm ja ipak, taj 'kako je to učinio, jer sam nije znao. A iznenađenje u njegovim očima i licu rekao da je dobro. Ja Hum i osmijeh sa mojim očima. On se bori ", Ohhhh mmmyyy gggoooodddd koji je odlično". Ja bobbed gore i dolje na glavu sve to polako i dalje rade na moj jezik kao brz kao što sam mogao oko glave kao što sam izdvajali do vrha, pokušavajući gurnuti moj jezik u unutrašnjost njegov penis.
Nakon što je oko dvadeset od tih sam mogla osjetiti njegove mišiće zatezanje reći mene on je bio blizu njegov orgazam, stao sam i on me gledati, dospio sam se i uhvatio rukama ga izdvajali gore, mjesto moje grudi u svojim rukama i njima omotan oko njegovog pijetao, imao sam mu ih drže na mjestu i sa svojim palčevima igrati sa mojim već teško bradavice sam gurnuo ruke da ga provući njegov penis onda sam pognut glavu dolje i počela sisati na glavu on počinje da se presele moje tits up i dolje, čula sam ga oplakivanje "ahhhh yeas ahhhh bebe ahhhh Ohhhh hmmm 'ne bih mogao reći kakav je bio moj tits kreće brže i brže disanje da je bio blizu Cumming, sa svojom slobodnom rukom sam ga vodio se između nas i odvezli moj prst u magarca njegova, čim sam učinio je cums najviše sam ikada Sjećam sisati tvrdi gulped nekoliko puta kao on ispunjen mojim ustima, to je divno što mu je sperma tako. To mi je okrenut na opet, on je ležao tamo iscrpljen kao JA dobiti iz jacuzzi, zgrabite rukama i nekoliko koraka bio lounge stolice, dok smo sjedili smijući se jedna drugoj za piće naše vino, držeći se za ruke preko stola. David reče, ja stvarno ovako vam novi.

To je uzbudljivo i svježe, a to je bio jebeni Awesome, ja rekao, dobra je više to dogoditi, on podiže oči i obrve čašu i uz cerekanje, rekao je "čuje čuje"
Sjeli smo tamo oko sat ili tako da se počeo da se tamno kao što smo razmijenili small talk.Rekao sam. Daj mi par minuta, a ja ću si nešto za jesti. Ja ću te pozvati kada bude spremna.Zatvori vrata kad dođete u Hon. On kima glavom, osmjesima, zviždaljke i reče tiho: "nice ass", kao što sam pognuti se podići svoje tange i smicanja haljinu. Okrećem glavu, daj mu najbolji seks osmijeh i mig, kao što sam ja prošetati natrag u kuću.
Na stranu vrata sam pokrenuti i osvježiti staviti na najbolji parfem koji sam ima, trčanje natrag niz stepenice svjetlost svijeće postavite jastuk na stol, stavite kremu bič na moj bradavice, pupak i klitoris, a zatim trešnje na bič krema , a hollered, "David je spreman". Čujem ga doći i zatvorite vrata svjetla su isključena. Ali sjaj svijeća, voditi na putu.
On šetnje, a vidi mene, polaganje na kraju tablice sa svojim nogama na ruke stolice kao da su u stremena, kažem, desert prvo, on hoda oko stola kao što je široka eyed dječak u svojoj prvoj smorgasbord restoranu dessert otoku bič krema počinje topiti i trknuti strane moje tijelo. On zgrabi salveta, a zatim počinje za brisanje, rekao sam, sa svojim jezikom, počinje potjera topi vrhnje, "ne žuri beba", rekao sam "samo uživati". On počinje u krugovima oko moje areole licks sve što može kako bi se bradavica i sranje na njemu lijepo i teško. Onda staze svojim jezikom moje grudi i vrat usta gdje sam lizati off krema lice, a mi poljubi strastveno, on radi svoj put oko stola i ponavlja akciju na moj drugi tit i tvrda bradavicu, a mi opet poljubiti,
Ovaj put svojim jezikom čini sporo najkraći put dolje u dolini moje tits na moj pupak i on lize svi oko nje pa pojede trešnje tamo onda Pogoni je jezik dolje unutar pupak i sve je sranje krema u njemu, onda retraces koraka, na moje čeka usta.
Na povratku prema dolje je svaka lize bradavice, grickanje, te ih je sranje. I zgrabite njegov hard penis već i moždanog udara, kao što je sisanje svaki tit. Bila sam tako topla i uspaljen to je teško za mene samo da bi ležao tamo i nisu mi ga zajebavati sada i onda. David podiže moju desnu nogu i gaćice u svojoj stolici, ruku sam mu bič vrhnje, čokoladu i trešanja, rekao sam, da na to dijete. On počinje na vrhu mojih maca i čini pol krug dolje na moj šupak onda seže do vrha, a ne druge strane sve dok featherlike osjećaj bič krema je

Kako bi u tome čak i teže da sadrži moje samo, ja sam štipanje i povlačenjem moje bradavice, to je bio svrab koji nisu mogli biti zadovoljni.
On pošprica teret kremu u stranu mene i ja eksplodirati. Vičući, "uh huh huh uh yes". Snažan orgazam. Ona pošprica krema bič vanjska strana. David brzo zaroni lice u to uhvatiti svi on može, uz svaki sporim zamahom svoga jezika I cum opet, "Oh David uuuugggghhhhh" "da hummm" I'm deranja, ja zgrabite svoje ruke i povucite ih do moje bradavice i on je ih štipanje lijepo i teško. I cum hard ponovno, i ponovno sam vikati: "Ja sam Cumming I'm Cumming" kao I fuck njegovo lice. I zgrabite svoje dlake i povucite svoje lice teško na moja pička. Ja nikada nije sperma toliko puta u jednoj noći sam izgubio trag. Ja nikada nije bio toliko glasan, ili osjetio slobodno se ove divlje. David stoji i ruši njegov penis duboko u moje drhtave maca. I mene fucks sa bijes on nikada nije učinio, grabbing moj hips da bi me se zatvori u svom potezima, ja zgrabite i stisnuti moje tits i bradavice, ja ga čuti oplakivanje, on je o to sperma, ja stisak mojih maca mišiće kao tvrdo kao Ja mogu i da eksplodira u moja pička kao što sam opet s njim cum.
On me vuče gore i drži me poljupci moj vrat, ja omotati nogama oko njegovog tvrdog uporište i stisnuti više od njega mi blizu, kao što sam želio svakom dijelu ga se dotiče mene je povlači natrag moje kose kako bi moje lice i uz svoju i veli: "Dragana volim te", a zatim strastveno poljubi me traži dubini mojih usta sa svojim jezikom. Mi tuš kabinom i nježno oprati međusobno skrbi koji nije bio tamo prije, mi leže u krevetu i držite jedan drugoga i zaspati.

среда, 26. мај 2010.

Curica online

U dobi od 17 nikad nisam imala spolni odnos. Imao sam proveo dosta vremena maštam o tome, ali nikad nije imao priliku naići, gdje sam zapravo mogao jebati.
Imao sam otkrio delicija od samozadovoljavanja nekoliko godina prije.
Moj prvi masturbations su ok onda sam počeo s nekoliko prijatelja i mi bi masturbirati zajedno i razgovarati o seksu i šta klinke jebu.
Često sam imao "mokre snove 'sam znao da su lijepi, čak i ako moj penis je prekriven s sperma svaki put kad sam se probudio nakon što je mokri san.
Ti snovi uvijek su uključeni žene s krut grudi i grudnjaci.

Moj prvi masturbacija završiti ejakulacija je jednu noć u prijatelja u kuću. Bio sam boraveći tamo iz nekog razloga, a ja sam vidio njegove sestre prilično velike grudi navedene u njoj grudnjak po njoj bluza.
Moj penis je pobudila djevica.
Kad sam je dobio u krevetu te noći sam stavio svoju ruku na moj kurac i to Pomilovala polako gore-dolje.
Curica online Slike su njezine grudi u mom umu i htjela sam ih dirati.
Nakon nekoliko minuta moj penis je dobio čak i tvrđe i osjećao sam se špricati tople sperme pucanje vanjska strana od moj penis.
Imao sam puno sperme i to je unutrašnjost krevet vrlo ljepljiv.
Sljedećeg jutra, dok za vrijeme doručka sam bio obličje kroz stranice Tit Bitova vrlo meke porno novina i bio je ponovno uzbuđuju slike cure grudi da sam mogao vidjeti u radu.
Tako je otkrio užitke bacanje sam počeo masturbirati redovito.

Moj prvi zajeb stvarni nije bio uređen po mene, ali naši sluškinja u to vrijeme.
Vera je oko 26 godina i imao veliki par grudi. Ona je bila prilično visoka i imala širok kukova. Ono što bismo nazvati bokovima rađanja.
Vera je radila za nas za oko tri godine i nikad nisam imao stvarno ju je gledao na seksualan način.
Ona mora da je bio svjestan da sam masturbirao, što je učinila kreveta svaki dan i vidio bi sperme mrlje na listovima.

Jedno jutro oko 9,30 sam bio uzimajući gotovs to ići u grad za intervju za posao.
Sam bila potpuno odjevena, a kao što sam hodio iz moje sobe Vera zaustavljen mene u prolazu i pitao mene ako Ja bih nešto lijepo.
Rekao sam ono što ti misliš? A ona curice podigla je svoju prerušiti se, tako da sam mogao vidjeti golim joj vaginu.
Vera je skinula gaćice i usne su vlažne vagine s onim što sam kasnije otkrio je maca sok.

Vidio sam slike od vagine, ali ovo je prvi put bilo je ponuđeno za mene pa sam bio pun straha.
Sam mogao erotske igrice osjetiti moj penis podizanju i kao što sam bio mlad čovjek je uskoro dobio za svoju punu veličinu od šest i pol inča.
To je još uvijek zarobljeni unutar moje donje rublje, ali moj penis je bio jako naprezanje protiv moje hlače.
Sam stavio svoju ruku van i dotaknuo Verine grudi. Erotske igre Ona je velika tvrtka grudi kao što sam kasnije otkrio 36 D veličine šalice grudnjak.
Mnogo puta sam imao masturbirao na slike devojčica u grudnjaci i golim grudima, ali to je bio moj prvi put da bude u mogućnosti da ih milovati za sebe.

Vera je uzeo moje ruke i vodio me u dnevni boravak. Bio sam vrlo svjestan svojih potpuno uspravan penis i mogućnost da sam o da biste dobili moj prvi zajeb.
Vera okrenuo i undid moje hlače i neka padne na pod. Moj penis je glava vlažna sa pre-cum i bulji protiv moje pod hlače.

Ljubav erotika Ona ih brzo srušena i moje potpuno uspravan penis potekao u njezine ruke. Glava mi prepucija je gurnula natrag prema rub moj penis.
Moja je glava penisa vlažnim, a mala kap pre-cum oozing je iz moje glave penisa šlic.
Vera mi se nasmiješio i legne natrag u jedan od velikih fotelje i gurnuo joj vaginu pravo na rubu stolice. Ona je tada vodio moj penis u njezinu vaginu u smjeru.
Moj uspravne i hard penis u njezinu vaginu skliznuo usnama i ja gurnula moj penis kuće kao duboko kao što sam mogao.
Verine grudi iako u klimaks uvijek su bili pokriveni, a ja stavio lijevu ruku na njezina haljina milovati prsima.Ona je nosio grudnjak i sam imao nikakvog iskustva o tome kako da biste dobili Internet off joj grudi.
Zene Srbija.Vera zaustavio me na ispumpavanje i mene gurnula izvan vagine.
Nakon toga ustao je i skinuo sam sve joj odjeću i sam učinio isto. Kao što je bila njezina uklanjanja grudnjak ona mi je pokazao kako uhvatiti radio, a ja nikad ne će zaboraviti prvi pogled te dvije velike grudi i velike tamne bradavice i uspravno.

Vera zatim ležala natrag u stolicu i podiže njezine noge preko ruke stolice. Ovaj širiti njezine vagine za maksimalnog otvaranja usta, a ja umočen moj još uvijek uspravan penis natrag u njoj pizda.
Ja usisan na jednoj od njezine bradavice i onda sam mogao osjetiti moju spermu počinje graditi za klimaks. Sam izdao svoju bradavicu i rekao joj da sam želio doći. Vera je disanje snažno i ona mi je rekla da push hard i duboko i zatim da se sperma u njoj pizda.

Napravila sam jedan dugačak sa otezanje u govoru na moj penis iz vagine i onda gurnula u kao tvrdo kao JA mogao. Osjećao sam se moj penis glavu trzajem i moja sperma pucao van u Vera utrobe.
Uvijek sam imao mnogo sjemena kad sam masturbirao i Vera moraju imati pp od SEE puno od moje sperma na posteljinu.
Osjećao sam se moj penis mužjak protiv njezine utrobe usta šest ili sedam puta. Svaki put špricati sperma je pucao u svojoj utrobi u usta.

Bio sam pere znoja i ja legao na Vera se firma grudi. Njezina vagina je gripozan moj penis i mogao sam osjetiti njezinu vaginu mišiće gripozan i objavljivanju moj penis.

Nakon nekoliko minuta igranja sa svojim grudima osjetio sam mog sada prilično mekani kurac klizi iz vagine. Vera onda mi je rekla da ustanem i kao što sam učinio tako da je sada samo izdvajali moje polu uspravan penis na sluznici usta.
To je bio najljepši osjećaj da se osjećaju njene usne na čelu mom penisa. Ona je polako preuzeo cijeli moj penis u usta, a kad je igrao sa svojim jezikom preko glave mog penisa sam mogao osjetiti moju erekciju povratka.
Vera je sisa prilično teško na moj penis i sam mogao osjetiti duljine na moj penis raste do svoje pune veličine šest i pol inča. Moj penis je dosta debela i imam veliku obruč oko glave moj penis.
Vera počeo sisati HRD na samo glavu mog penisa i Otkrio sam ovaj osjećaj da se prekrasno.

Nakon još malo sisa na mom penisu Vera objavljen moj penis i je pitao mene ako sam ikada imao sisao djevojke maca.
Rekao sam joj da je to bio moj prvi zajebavati i da nisam bio u mogućnosti sisati djevojke maca još.
Vera je jako drago da je moj prvi jebati i ona me je poljubila duboko i gurnuo njezin jezik duboko u moja usta.

Vera onda otvorila svoje noge široki opet i ukazao mi se, gdje je bio smješten njen klitoris i kako bih trebao prst njezinu vaginu.
Također domaći sex mi je guranje prstiju u njenu vaginu tako da imitira moj penis ide u nju je vrlo lijep osjećaj za djevojku.
Vera onda me je zamolio da stavi na moj jezik u njezinu vaginu i na grebanje njezin klitoris sa mojim jezikom.
Sam kleknuo pred Vera's širom otvorenu vaginu i grupni seks gurnuo dva prsta u njoj pizda.
Nakon nekoliko udaraca sam izvukao van i moje prste pokopan moj jezik u njezinu vaginu. Ja usisan hard i stavi mi ruke na nju čvrsto grudi i bradavice igrao s njom.
Sam se preselio u njezin klitoris i može osjetiti njeno tijelo početi reagirati.
Vera onda me izvukao se iz njezine vagine, a sa mojim sada potpuno uspravan penis priljepljivanje out ispred mene je moj penis u usta ponovno.
Mekih usana zaokružena moj penis glavu i Vera igrao sa mojim penis raspor sa svojim jezikom. Nakon nekoliko duboko je sranje na cijelom penisu objavila moj penis i reče mi da sam sada mora napraviti joj doći.

Ona je vođena moj penis u njezinu vaginu i pokazao mi kako da stimulira njen klitoris dok sam bio ispumpavanje moj penis i izvan vagine.
Vera počeo disati brže i shvatio sam da sam o da devojčice imaju orgazam, kao kad sam pumped sjemena u njenu vaginu.

Bio sam gotovo spremni za snimanje erotske slike moje sperme i opet sam uspjela pitati Vera ako JA mogao sperma u svom sada.
Bila je disanje tako brzo da sve što je mogao učiniti bila jedva izgovoriti Da Da Da i ja došao u njezinu vaginu s velikim opterećenjem sperme.
Vera shuddered tri puta tijekom moje sperme snimanja na nju i ona mi je rekla da je kasnije došla tri puta.

Mi ode u kupaonicu i opere sa toplom svaki sapunom i vodom.

Vera lagano oprala penis i ja se oprah njezinu vaginu, a njezine grudi.

To je bio moj prvi zajebavati i nikada neću zaboraviti.

уторак, 25. мај 2010.

Grupni seks

Ja sam uvijek bio avanturista u seksu, ali moja supruga Ljilja činilo prvi će biti ograničene konvenciji, ona je dobio bolji kako vrijeme bude odmicalo, a smo počeli s nekoliko pravih dobrih vremena, postupno uzimajući joj da se više avanturistički. Ona je prekrasna žena, 1.70m visoka, vitka, duga tamno smeđa kosa, zelene oči, male grudi, ali one koje su čvrsto s blago uzdignuta bradavice koje se vrlo teško i natečene kad se uzbuditi i ona uvijek drži joj maca obrija

Jedne noći smo imali pravi vruće sex igrice koje su trajale do ranih jutarnjih sati, sisanče i jebeni dok smo bili oboje pokriveni u znoju i sperma, kao što smo ležale na krevetu sam se dogodilo da spomenuti da sam bio razgovor s Ivan prijatelj naš , koji je sam igrao seks igrice. Nedavno sam rekao da smo bili tuširanje poslije utakmice i primijetio sam veličinu otečen penis, to je bio ogroman, iako je bio tanak, a samo oko 180m visok.

Samo za vic sam rekao da je Ljilja išta saznati koliko je velik je Ivan! Ona giggled i počeo fantazijama o velikim kurcima i što bi voljela raditi s njima. Nekoliko tjedana otišao je, a za to vrijeme smo imali maštala o Ivan i njegov veliki natečen penis što trojka s nama, Ljilja je uzimajući stvarno uzbuđen tijekom ove sjednice i na kraju rekla da je doista želite saznati koliko je on velik.

Imali smo razgovarali o sex trojka za tako dugo sam odlučio učiniti nešto da se to dogodilo i pozvao Ivan oko za neko piće jednu noć. Samo prije nego je stigao došla niz stepenice odjevena u uskoj svilenkastu suknju s dugim raspor se s jedne strane i tanke uske rukava gore, ne bih mogao reći da ona ne nosi grudnjak, otečena bradavica joj je već teško i ote, moje ruke iščašenje u proreza u svojoj suknji, prste klizna joj najlon pokrivene bedra sve dok nisu stigli čipkasti vrhu joj holdup čarapa, osjetio sam toplinu njene gole kože kako su dobili veće i onda shvatio da nije imala gaćice na oba! Moji prsti skliznuli nad njom nasip, propituju joj maca koja je već pere očekivanju sam pogoditi.

Ivan došao i imali smo nekoliko pića i samo razgovarao, kao i mi svi raskliman do Ljilja završio na otoman s glavom na njegovu krilu, i vidio sam da je hard-on koji je bio pritisnut uz zid lica , koja je bila lagano se kreće. Njegovo je lice bilo slika, mislim da je on želio da nisam primijetio!

Nakon nekog vremena ona je ustao i otišao u kuhinju da bi dobili više pića. Rekao sam Ivan ~ Dobro što mislite o Ljilja oprema za jednu osobu onda?

On namršti i rekao je izgledao fantastično. Rekao sam mu da je ona odabrana posebno za njega, on je nasmijala, ali i pogledao malo zbunjen, JA je uzeo dubok dah i došao vanjska strana s njim, govoreći mu da bi ga mi ljubav da li će nam se pridružiti u trojku, izgledao je izbečen na mene i samo mucao ~ Ti to ozbiljno Dejane?

~ Da vrlo ozbiljno, što o tome? On je klimnuo i primijetio sam da je teško opet, njegov penis zatezanje protiv njegove hlače da biste dobili slobodan sam otišao u kuhinju i došao iza sebe stavljajući jednu ruku kroz dugi raspor u njezinu suknju, pak trljanje grudi jako lagano. Sex masaza kao što je nije nosio donje rublje, bilo prstima otišao ravno u svom vrlo mokro maca. Pitao sam je našla kako je doista bio velik. Ona je rekla da je bio ogroman. U ovom trenutku ona je bila oplakivanje i nježno writhing s osjećajem, molila me da moj penis ovna unutar nje, okrenuo sam joj suknju okolo, tako razrezan je na leđa i je dobio moj hard lupanje pijetao i pala je ravno u nju jako mokro maca i počeo zajebavati joj. I whispered u svom uhu, "U redu dijete, ali što je Ivan, ne možete ostaviti siromašan Gvido u toj državi."

Ona je pitao mene ako sam imao bilo kakve prijedloge, a ja uzeo duboko udahnuti i napokon rekao: "Možete li rukovati čime oba od nas?" Bili smo oboje vrlo visoka u ovom trenutku i činilo se kao vječnost prije nego je odgovorio: "Da, ali kako ćemo započeti? Uz to sam spurted moj opterećenje od sperma duboko u njoj, ona je kao shuddered došla je kao dobro.

Rekla sam joj da se vrati u dnevni boravak, stajati pred njim i polako maknete, a ja bih pričekati nekoliko minuta prije nego što sam im se pridružio. Gledao sam kroz pukotine u otvorena vrata dok je išla u te mu predao mu piti. Grupni seks i stade ispred njega i počela guliti joj tanki džemper te ih otkopčao joj suknju i pustio da padne na pod. Sve je ona ostavila na bilo par čipkasti sebe potpore čarape i par visokih peta. Ona je tekla polako s rukama svoje tijelo, cijelo vrijeme gleda na njega. Sam mogao vidjeti da je on apsolutno bio gobsmacked ali ubrzo se pridružila koje stoji gore i skidanje off vrlo brzo i otkriva njegov veliki penis. To je bio najveći sam ikada vidio, to je bio jednostavno 25 cm dugo, krvne žile stoji poput vina upletenih oko debla, Ljilja dahnu u strahopoštovanje i pao na koljena pred njim. Ona doprijeti i uhvati ga s obje ruke i polako zatvara veliki prirubničkim glavu u usta njezina sex masaža. Oni su oboje oplakivanje sa zadovoljstvom jer je zgrabio glavu i gurnuo više njegov penis u. Ona uguši u jednom trenutku ali je uspio nastaviti, ne bih mogao reći je doista uživati, ona je sisanče i lizanje i pokušavaju dobiti što više u ustima što je više moguće. Seks u troje Gledao sam u potpunom fascinacije kod mene lijepih žena događaj ovaj to drugi čovjek. Ona nije bila dugo prije nego što je joj je rekao da je u blizini svršavanja, počeo se povlačiti i ona je otvorila usta kao prvo špricati njegova sperma izbili od njega udarajući joj na lice te u usta, ona je pohlepno ga lapped gore, masirajući mu lopte za više, ona je nagrađena od strane špricati nakon špricati vruće guste sperma na njezinu licu, poze u seksu neki prikazuju dolje joj bradu na prsa. Potom je postignut dolje i počela sama prst kao ludi, kao i liže cijeli njegov penis čist.U ovom trenutku sam skoro sam se dolazi samo promatrajući ih, pa sam Uzeli off i tiho im se pridružio u lounge.

Ivan ju podiže i njezin dovelo do otoman, ona je legao na njega i on je montiran, on je održao svoje noge širom otvoren u zraku i polako počeo da joj prodrijeti sa svojim divovski falus, plakala i vrištala u zanosu što više i više otišao u nju, bokovima počeo upasti u jebeni gibanje i počeo joj pumpa, stajao sam kraj njezina masturbira kao ludo, nije prošlo dugo prije nego što sam izbio u gouts sperma spurting nad njeno tijelo, Ljilja grabbed moje pijetao i počeo lizanje i sisanje koji žele više sperma, Ivan je bio jebeni joj brže i brže ide sve na putu u sada do svoje loptice, svoju lean tvrdim tijelom napinjanje svaki mišić svog max, on stenjali glasno kao velika ljubav od njegova opterećenja čekanja na njenu macu, ona je samo vrisnula za više.

Sam ležao na podu i ona valjanog off garniture za sjedenje i straddled mi vodilja moja još lupanje pijetao u nju skroz mokar mokro maca i nastavio vožnju sve dok mi smo oboje došli ponovno proradi, naš kombinaciji cum out poplave trčanje dolje moj penis, ispijanje moja bedra, ja gledao na to Ivan upravo na vrijeme da ga vidi spurting drugi opterećenje, tijekom Ljilja's leđa, potom lezi dok Ivan odlučio je još jedan zajeb, pa smo počeli opet, mi provedena na do ranih jutarnjih sati samo jebu se i puše i spurting. Jedan od najboljih trenutaka za mene je bila kad sam bio dolje na polaganje tepiha sa svojom ženom na rukama i koljenima preko mene sa mojim penis u usta, s Ivan jebeni joj psić stilu i gledajući me svojim golemim prick klizna i izvan nje.

Ovo je prvi put ovako nešto dogodilo za nas. Mi smo bili na visoka za dana nakon i planiranje naredne sjednice.

понедељак, 24. мај 2010.

Poze u seksu

Ja sam oženjen, otac dvoje djece. Jednog novembra uhvatio sam autobus vraćajući se kući s posla kao i obično, da bi postepeno postajao svestan da mladi dečko koji sjedi do mene mi namerno dodiruje nogu. Nisam mogao vjerovati, ali ni odoljeti, više od šoka nego nečeg drugog. Ohrabren, on je postao hrabriji i sam postao ukrućen kako je stručno odrađivao moje prepone.

'Hajde da se premestimo na kraj autobusa, "šapnuo mi je.

Uplašio sam se na smrt stvarno, ali je znao iznenada, manje ili više na moj užas, da sam htjeo.

Mi smo sjedili na stražnjem sjedalu u polu-tami. 'Skinite sve osim vaše košulje,' rekao mi je.

'Ne mogu, "ja protestirali. 'Ne ovdje. Netko može ... '

On je stavio svoja usta blizu moje uho. 'Get your fucking kit off! "

Njegovo inzistiranje mene zabrinut, ali povišena moj znatan uzbuđenje. Sam pogledala gore autobusom. Nitko kao da se gleda naš način.

'Vi nikad to niste učinili prije, zar ne_'

'Ne,' sam je priznao, stomak mi se grčio, ali moj penis postajao sve krući.

Obećavam biće jako dobro. " Poljubio je stranu mojih usta kratko. 'Sada skinite svoju odjeću, dok još uvijek imamo vremena. "

Skinuo sam kaput i kravatu i postavio ih na sjedalo u moje lijeve strane. Izuo sam svoje cipele.

'Sada vaše čarape!'

'Trebam li skidati moj čarape?' jedva da sam pitao

'Želim da!'

Kao što mi je rekao to sam i uradio, i osjećao prljavo podu i par opušaka pod mojim bosim nogama.

Smiješio se, zadovoljna napredak je učinio, bez sumnje. 'Samo vaš hlače sada, "on je pozvao.

Otkopčao sam moj remen brzo, odlučivši da to uradim odmah sada. Šlic kada sam otvorio imao sam, osjećaj da svi u autobusu moraju znati da sam otkopčao šlic na pantalonama. Ja ih srušena, preko moje noge i krenuti u jedan pokret. Sam ih stavio, a moje čarape na vrhu mog kaputa. Moj bijele gaće su zategle moj gotovo bolno tvrd kurac i, shvatio sam da sam ih malo ovlažio od moje pre- svršotine. Samo u tome i majici sam seo pored njega, Neverovatan osjećaj opasno izloženi i vrlo ranjiva.

Sex pederi Moj pratitelj je uhvatio moj tvrdi penis kroz moje donje rublje. "Osjećam da je lijep, debeli kurac," komentirao je. 'Hoćemo li vidjeti, proveriti? "

On je podigao moje gaće preko moje krute osovine. Moje član glistened u dim svjetlo, vene stoji vidljivo. Osjećao sam se kao Randy kao pakao, a do tada izdvajali moje hlače niz moje noge i off, padaju im na pod. Ja oslanjao nazad u stolicu, moja erekcija zabada kroz moje košulje.

'To je to,' rekao je u husky glasom. 'Sada ste baš kao što sam htjela da bude. U vašem košulju i ništa drugo. Spremni za mene zajebavati. Volim oženjeni muškarci s velikim uboda, pa sam uvijek traže vjenčani prsten kad sam branje nekoga. Vaš gumb je jednako mesnati kako bih se nadao, i vaše loptice su prilično velike previše, zar ne? '

On je dirao moje genitalije izloženi po prvi put. Platonska ljubav Bilo je to kao strujni udar lancing moje prepone.Njegovi prsti fondled moje vruće i znojav penisa prije prelaska u moje dlakave testisa. Htjela sam stenjati, životinja poput, kako je moj privatni pleasured dijelove odustati.

'Povucite noge prema gore i ostatak noge na rubu sjedala,' naredio.

Opet sam kao što sam bio rekao i ubrzo osjećaj da bih umro i otišao u nebo kao on da na koži između moga i moj arsehole Bollocks.

'O Bože, to je tako jebeno lijep,' šapnuo sam, zatim se sreli oči. Bio sam uznemiren još drzak sada. 'Ti si idući u prst moje rupe, nisu li? Ja sam tako očajan za vas to učiniti. '

On smirked. 'Pitaj lijepo.'

Nisam oklijevao. 'Molim igrati sa mojim arsehole, "ja whimpered, znajući da mi je htio prositi na taj bijedni način.

'Oženio dečko želi njegov bum istraženo?' On jeered, nastavljajući igru.

'Sila mi otvorene. Upasti moj shithole, "ja se izjasnio.

'Kako čovjek prsti mogu vas odvesti, pitam se?'

'Let's saznati! " Ja dahnu, poput kurve pregrijan.

On me poljubio puna na usnama. Bolesni od ljubavi 'Ne brinite, od vas vrućeg muža. Idem u do zglobove.Ali za fuck's sake ne vikati kad to boli kao pakao. Bite vaše usne i vaditi krv, ako vam se sviđa ali ne čine buku. Vi ćete biti drago ti je pretrpio kad moj penis ima mjesto moj prst i moj veliki natečene kraju je lupanje protiv svoje prostate. '

I gaped. 'Ti si idući u zapravo mi jebati? Ovdje? '

Lice mu je došao u neposrednoj blizini minski opet. 'Kada ste korak s ovom autobusu, nevinost će se povijest, "on je obećao. 'Vjerovali!'

Ljubavne priče Kao njegova usta zatvorena nad mojim tvrdoće i jezik svoj, na posao, tantalizing moj pijan-dijafragma, osjetio sam prst na moj anus, što je prilično dlakav. On baci u mene, pravo u, a ja jedva spriječio cviliti. Poze u krevetu on je bio moja sisa erekcije ritmički sada i senzacija bila ukusna, brzo me guraju prema ejakulacije. Ja eksplodirala u njegova usta, on poplava sa mojim sjemenom u sekundi kao što sam pumped ludo presretan orgazma. On je progutala svaku kap moje tople, guste čovjek-soka, onda pustili moju nalijevanje mokri penis i lizali mu usne. On je uživao moj prinos, JA mogao vidjeti. Sex lezbejke Ona se nasmiješila, a zatim me je iznenadila je naglo prisiljavajući drugi prst u moju bum, mene muči u tragu mog orgazma. On mi je ušao do svoje zglobove, kao što je uvjerio me je namjeravao, silovanje moj crijevnom krut-fingered okrutnosti, njegova noktiju suzenje na moj analni tkiva, ako je bol ništa suditi po. Moj sljedeći sranje nesumnjivo će biti agoniju.

On mi je poštedio triina prst, kad bih imao dovoljno, mislim, a možda u strahu da ću vikati ako on hranio me bilo više. On je stavio svoja usta u moje uho i dobio sam dašak svoj trud na njegov dah.

'Vrijeme je za mene da vas opljačkati, "šapne.

Bio sam napao je nagli panike na prospekt, ali još uvijek ga je htio da me u potpunosti uzeti.

'Kako želite mene?' I croaked.

On je povukao svoju hlače i gaće do svoje gležanj.Poze u seksu Njegov penis je alarmantno velik i krut, zabada se ponosno i agresivno. Moje stidne dlake je crna, dosta gusta i gruba, ali njegov je široka, smeđa kovrčava šumi koja dwarfed moj obilan rast.

'Sjedite na to, "bio sam naredio, jer je povukli kožu otkriti svoj sjajni glavić ljubičasta, napeti kao šljiva. On je htio ripati osim mene, znao sam, ali ipak mi je trebalo da se zastrašujući alat moj magarac sada da zadovolje pohotu vulkanskog da zavedete gayboy pobudio je u meni.

"Hajde, ti kurac-voli supruga," on me je pozvao. 'To je vrijeme za mene da tvrde da gagging rupu od tvoje. Ti si očajan za to sada, ionako, zar ne? '

Sam klimnuo slabo, a zatim ga iznenađeni otkopčava moju košulju i bacajući ga isključite. Bio sam potpuno gol sada.

'Ali sam ti rekao to ...' on je počeo.

Sam prekinuo. 'Moram biti potpuno svuče kad sam voziti na vas. Ja sam osobno potpuno odustajanje na ovaj gay shag, vidiš, a ja ne želim da se nošenje bodom kad dođe u mene. Sada Fuck me ... jebi me! "

Kao što sam završio razgovor sam straddling noge s mina. Ja sam se spustio, erotske poze a on je vodio moju rupu na njegov tvrd kao kost kurac i zabio ga u mene. To je bio agonija kada nabrekle glavu svoje osovine prisiljeni svoj put prošlosti mišiće od mojih upale debelog crijeva, ali njegov nemilosrdni silovanja mi odlučno prisiljavajući cijeloj dužini njegove punishingly krutih člana u moju utrobu u jednom daljnjem potisak poslao val uvenuo bol lancing kroz moje tijelo. Sam stisnuo zube i mojim prstima. Moj anus je razvučeno prokleto je gustom baze njegova neobuzdano penis. erotske price besplatne Osjećao sam se njegov žilav stidne dlake na moju zlostavljao otvaranje i osjetio olakšanje da je bio barem u potpunosti u meni sada i nije bilo više uporan manmeat za mene za smještaj.

'Oh jebati, jebati oh, oh ... jebanje' prošaputala sam tiho.

'Ranjavanje zalogaj je gotov sad' šapne soothingly, stroking dlake na mom široka prsa i milovanje moje velike bradavice iznenađujuće nježno. "Dovoljno je otići s njom i to će biti puno, puno bolje ..."

Ljubav na daljinu On je bio u pravu i uskoro sam bio jahanje na njega besramno, anticipirajući svaki dugi hod njegova prekrasna probadanja. I malo mi jezik u suzbijanju iskonsku grunts sam želio napraviti u ovoj životinji pleasuring od mene. Ja nikad ne sumnja da je moj magarac mogao donijeti mene kao zanos.

U sredini ove najviše fantastičan i fucks, porno poze odjednom sam postao svjestan da je stara žena u sjedalo ispred gore je okrenuo gledati prema stražnjem dijelu autobusa te je bulji u mene s nevjericom. Moja prsa bila gola, naravno, i ove činjenice zajedno s mojim gore i dolje gibanje napravljen je jasno da sam bio ne samo umanjeni za većinu ili sve od mojih odjeću, ali je u bolovi od analni odnos prije nje očima. Ja nasmijala idiotski na nju, onda je bacio natrag moje glave, zatvorene oči i otvorila mi usta kao moj partner u sodomiju otpustio špricati nakon špricati njegove jism duboko u udubljenja mog crijeva. Moj ručica je ukrućen ponovno tijekom mog deflowering i ja počinio čin vandalizma od sorti koje creaming cijelom stražnjem sjedalu ispred mene. Ja nikada nije spunked toliko u drugi ejakulacije. I neka se zgražavaju kamasutra poze i otvorio oči da vidim da starica nije okrenuo, ali mi je svjedočila dostizanje mog vrhunca. I opet se nasmiješi, nadajući se da pokazuju bih dao svoje, što je ona nedvojbeno su uživali, jer je bila smirking sada bi spriječile joj ga prigovarati našim aktivnostima.

Stark gola kao što sam bio, samo sam htio da leže duž leđa sjedalo i san. Ljubav seks počeo sam da se presele u taj položaj, nevjerojatno nesvjesni mogućih posljedica, ali moj mladi zavodnik šapnuo hitno mi je da trebam haljinu i prokleta brzo previše â € "on je sišli u autobusu u minutu, a on nije htio mi je otkrio čvrsto spavati s mojim odbačena odjeća sve oko mene, nakon što bih otišao. On je pokupila moj gaće s poda.

'Get ovih dana,' naredio.

Sam ih uzeo i počeo se boriti u njih. Seks priče On je kleknuo na pod ispred mene i stavio na moje čarape za mene. Ja se okupili moj wits malo zatim i pogledala okolo za moju košulju. On me je poljubila odjednom, šapnuo 'Pazite,' i odjurila do autobusnog mostić.

Uspio sam napraviti ja sam pristojan prije nego što je došlo vrijeme za mene da spustiti i napravio svoj put između sjedala. U jednom trenutku sam se zaustavio nehotice uz staru ženu kada je uhvaćen moj oko. Za moj nevjerica, ruku uvukao pod mojim kaput i kratko osjetio moje prepone.

'Sjedi kraj mene sljedeći put, mladi čovjek, "rekla je ona za mene. 'Ja sam često na ovom autobusu! "

Sam buljila u nju, a onda osjetio nepogrešivi odgovor između mojih nogu. Sex priče Htio sam skinuti za nju, a izlažu svoje tijelo u drugi stranac. Bože, ovo putovanje je sigurno nastavne me stvari o sebi, a ne pogriješiti.

Ja nasmijala na nju opet, i znao je u tom trenutku da će jednog dana uskoro i ona bi dodir moje uspravno penis i držite moje loptice. Ja bih neka mi protrljati do završetka, a zatim se sve nad njom ruke ...

Sam napustio autobus u Daze seksualne misli.

Te noći sam jeben moja žena sa strašću, reliving moj gay susreta u mojoj glavi kao što sam to učinio. To je dovelo me da ju pitati izravno za napraviti nešto što bih htjela, ali često se održavati od zahtjeva.

Prostitucija 'Igrajte se s mojim šupkom, "molio sam. 'Gurni prst u njega ... molim te!'

Isprva nevoljno, njezine ruke oko sebe i dosegao istraženi moje pukotine kurvanje. Ubrzo, međutim, ona je masiranjem moja rupa s pokazuju entuzijazma da na žalost doveli do mene glasno prdenje.To je dobra stvar da je ona približava orgazam, a do tada mi je volubly pozivajući se pucati moj teret. Plakala sam k'o rutting životinja kao što sam joj puna moga potomstva.

Ležala sam natrag na krevet, zadihan, dokono i pitali ako starica zapravo bi želio moj penis unutar nje ...

Nadao sam se tako.

субота, 22. мај 2010.

Bolesni od ljubavi

Porno amaterke.On se osećao dobro u njenim rukama. Koristeći ga s milošću i stilom, ona bi mogla osjetiti čistu snagu njega. Podražaji putuju gore ruke i torzo u njoj, zbog njezine grudi na vibriranje u njezinoj odjeći. Njezina bradavice utrljava protiv materijal joj majicu. Grebanje vune nježno protiv nje u svjež jutarnji zrak.

Nije da je potrebna bilo kakve dodatne stimulacije.

Čist i svjež atmosferu napravio joj osjećaju vitalan i živ. I prikupljanje vlastite drva, joj unutarnju snagu i osjećaj za svrhu. I sada rezanje sve do veličine sa svojom motornom pilom napravio joj osjeća moćan i samodostatan.

Labav stati njezine odjeće belied jaka mišićna žena je bila. Ispod njezina odjeća je čvrsta snažna tijela, u mogućnosti izvršiti bilo koji zadatak. Ona je zastrašivao većina muškaraca s njom snage i sposobnosti. Ona bi se u vezu samo da otkrijete da ljudi jednostavno ne bi mogli nositi s njom.

Oni su htjeli girly-girl.

NE.

Tako je živjela sama ovdje u šumi. Držala je mjesto u gradu, ali je to mjesto dao joj neke fleksibilnost i dopušteno joj vremena koje je sama craved.

I tako je ona tu, za rezanje drva za vatru ona će graditi kasnije u svojoj kabini.

Korištenje motorne pile su joj vruće i znojav, čak iu hladu ujutro. To je sve toplije, i kao takva je osjetila potrebu za uklanjanje joj majicu.

Događaj na taj način pokazala jaka gornjeg dijela tijela, preplanula i čvrsta. Ona je nosila ni grudnjak, pa joj grudi u toplesu bile izložene u jutarnjim svjetlom. Za povremeni promatrač ona bi Čini se da je okretan čovjek s leđa. Štavljena i radi u šumi. No, s prednje strane, njezine grudi pokazala i ženskog tijela, okupan u znoju.

Sisate srpkinje Ona presavijeni joj majicu preko stablo panj i vratio se u svoju zadaću. Vibracije prenesene alat joj ruke i na njeno tijelo, uzrokujući grudi za klimati i zamah nježno.

Chainsaw je s dodatnim učinkom. Kao što je uvijek činio. Snage su uzrok njezina spola probuditi. Ona je mogla osjetiti malo padova od zadovoljstva kad je izrezati na zapisnik ili kada je revved lanaca malo. Ona je pronađena tijekom godina da bi se mogla stanjiti svoje zadovoljstvo time kako je rezano, gdje je rez, i koliko dugo ona izrezati na vrijeme.

Danas je dozvoljeno sama pokrenuti zajedno za neko vrijeme na rubu zadovoljstvo. Ona je željela ju otpustite za izgradnju polako i tiho. Za veći dio jutra, ona je sama neka se tiho zujanje, nikada nije stvarno događa i nikada stvarno objavljivanju. Praznom hodu.

Konačno je mogla stajati više nema.

Ona utvrđenim joj alat i skinula rukavice. Ruke su mekom i podatnom, tretmane i njegu u njima i na taj način. Njezina desna ruka dotakne njezine lijeve dojke, ispaša aureola bradavice i ugađati. Smijala se sama sebi, što je samo jedan blisko upoznati s vlastitim zadovoljstvom mogu.

Ona je također znao da je bila sama u obračun i kao takva mogla opustiti svoje straže, a možda i sama zadovoljstvo.

Njezina ruka skliznula dolje joj prsa i trbuh preko svog stana, a zatim ispod struka joj traperice.Erotika i sex Ona nagnutom prema natrag u odnosu na panj i zatvorene oči, ona će uživati u ovom ...

~ ~ SNAP

Njezine oči popped otvoren zvuk. Grana razbijanje na rubu kliringa, prodrli joj self-inducirana mentalna izmaglici.

Ljubav sex Ona je klizila joj traperice kopiju nad bokovima. Kao što se oporavila joj majicu, ona baci oči oko ruba šume kako bi pronašli izvor prekida. Oskudne dvadeset metara dalje, ona je špijunirala kože i malo odjeće.

No, uglavnom kožu ...

Bio je visok mišićav momak, kratko ošišan tamnu kosu i rumen kože. Ili to ili mu je neugodno da bude uhvaćen. Su mu hlače pale su oko gležnjeva, a on je sam uzeti u ruke.

Jasno je bio promatranje nju.

Jasno je pobudila.

A ako je on imao dvije moždane stanice trljati zajedno, on bi trebao biti u mogućnosti reći, čak i na 20 metara, da je ljut off.

Ona je u dahu, spreman pogrdan vrišti na njega, za nju naredbu jezik mogao šok lučki radnik.

Njegovo uzbuđenje joj stanka.

Ona je buljila.

Jawed zatišje.

I izdišu.

Ona sumnja da bi mogla dobiti dvije ruke oko nje, a kamoli jedan. Činilo se da se barem koliko joj podlakticu.

Smiješio se, sheepishly.

Ona je sjela na nju panjeve, vrele devojke njezine grudi samo umjereno pokriva joj otkopčan majicu. Ona je mogla osjetiti njezin spol naizmjence nabor i opustiti.

Ona zatvorene oči. Ne možete biti ozbiljna, ona misli.

Gledala je tamo kod njega. ljubavni problemi on je okrenuo iz profila. On je stajao ravno iz njegove prepone, ukazujući nešto ka nebu, prepucij povlačenjem natrag preko glavića njegovu.

U tom trenutku ustala je i počela hodati prema njemu, njena motorna pila za rezanje drveta i zaboravljene.

Njihove oči pronađena jedni drugima i zaključana. Znala je da je znao da je znala, mislila je.

Kad je dobio dovoljno blizu da ga se dotakne, počela je govoriti, ali on je tiha i val ruci.

Do gesta, on je naredio da sjedne. Ljubav na prvi pogled njegova ruka nježno milovala joj obraz, dok je s druge strane stroked svoju uzbuđenost. Bilo je teško, ljubičasta i pojavila vibrirati.

Igrala za to i on se okrenu prema njoj. Ona ga je nježno Pomilovala, gore i natrag.

Bilo je toplo da je dotakneš,sex adrenalin ona je mogla osjetiti pulsiranje njegova krv unutra.

Ona je postala osvaja s poriv da se što je mogla od njega u usta njezina. Dobar seks taj nagon je svoj spol apsolutno čupati s anticipacija.

Ona otvori usta i usne dotakla glavu, ona bi mogla mirisati ga, da je muški miris topline i strasti.

Ona lizali glavu, kušanja njegova slanost. Ona trzanje joj jezikom preko njega i ona ga je osjećala jeza. Ona otvori usta i uzela u glavu ....

.... Ona ga je osjećala u usta njezina. Topla i lupanje. Ona je mogla okus maleness, slani mošusa od njega. Vesele devojke vrh njegovog penisa klizila je preko njenog jezika i mogla ga je osjetiti u leđa joj grlo.Joj šok i nevjerica ona kao da su se sve u njemu, kao njene usne i brada su mu jaja prisutan prema nosu i dotaknu se njegove glatke ćelav trbuh

Ona je zatvorena usta oko njega i povukao glavu natrag, i kao što je učinio, njegova veličina se ponovno pojavila.

Njezine oči pronašao svoju.

Njegov blaženi osmjeh otkrio ništa.

Ona je ponovno skliznula niz duljine njegov penis, i opet činilo kao da mu je sve u usta, što joj ne čini moguće. Ona je odlučila u tom trenutku da je ona sanjao ili da, i ona je sanjala.

Budući da joj je sanjao, ona je odlučila prepustiti svoj san i počeo ga sisa off s velikom snagom.Ona je uvijek bio u mogućnosti molimo da svoje prošlosti ljubavnici s njom vještinu i entuzijazam s njom u ovom zadatku. A istina se zna, uvijek je osjetio da je to način da se dominira njezin ljubavnik, kao nekad ona je učinjeno da će učiniti gotovo ništa ...

Joj usne pronašao mu jaja nd njih isisan u jedan po jedan, oni su dobro teška, vruća i otečena s sperma. Ona je isisan na njegov glavić punjenja usta s njim i tonguing savjet, zadirkivanje kraj sa vrhom njezin jezik. Ona je mogla kušati malo od njega na njezin jezik. I pogled na njegovom licu joj je rekao da je bio blizak.

Jer ona se još nije sasvim mogla dobiti njemu za oslobađanje. Ona je teško radili, sisanje i lizanje i milovati ga, ali bez uspjeha.

Nekom trenutku video jebacina, prekriven znojem i usta njezina početka do boljeti pamet je truda, shvatila je da on ne ide na za nju sperma u ustima.

Njezine oči upoznao svoju.

Znao je da je znala.

Ona je drhtala.

Ovdje je ona, uporište goli u šumi, fellating čovjek koji ona nije znala, a sada je bio idući u potpunosti mu se predaju.

Ona je ležala leđima na tlo i sama otvorila ga.

On je klimnuo i kleknuo pred njom, lijevanje tamne sjene preko nje. Njezina eys upoznao svoju, a ona izgleda daleko.

Došao je bliže njoj i ona ga je mogla osjetiti pritiskom protiv nje. Osjetila je njegovu tvrdoću početi njezina ući, i to casued joj da izdisaju.

Ona nikada nije osjećao tako ispunjena, tako duboko prodrijeti. Tako prisno rastezanje.

Ona gasped kad mu prepone upoznao njezin. A ona je shvatila da joj je sve o njemu unutar nje.

Njene oči još jednom gledao i ona mu sada vidio golu strasti, požude i želje gori u njima.

Polako je počeo da je nema. Najbolji sex s dubokim stalnim potezima, njegova hips zgrcene i osjećala mu se kreću unutar nje.

Udjes

Izađeš

Uđeš

Izadjes i gotovo

Negdje u svom umu ona misli da ne postoji način na koji je bio u mogućnosti da ga primiti. Ali ipak nije mogla poreći.

Niti je stvarno briga, jer njeno tijelo odgovorio na njegov thrusts ih susret s vlastitim ... sama gubitka u trenutku ...

Ona je mogla osjetiti gubi fokus na svijet oko nje, senzacije u bedra uzimajući čekanje.

Njegove prepone guranje protiv nje zbog podrhtava sve kroz njeno tijelo. Zatvorenih očiju i glave pala leđa sledi svrsavanje usta ...

Njezin duh uđe u plitkom bori ...

Ona je podignuta bokovima u susret mu, stalna naletjeti njegovih poteza protiv svog posla vijci užitka kroz njeno tijelo.

Osjetila je njegove ruke uhvatite joj zapešća, njezin pinioning dolje na zemlju. Ona je zamotan nogu oko sebe, tražeći više senzacija. Ona je mogla osjetiti težinu svoga tijela prešanih protiv nje zapešća.

Njegov redovite thrusts ritmički zbog njezine grudi za kretanje i guraju, i ona osjetila njegove usne na jednom od njih, a zatim ostale.

Zatim je počeo osjećati da rastu u njoj.

Osjećaj čiste puštanje. Potpuno predanje. Njeno tijelo koje voli kurac je počeo štipati, s početkom u svom samom jezgru. Brzo se širi sve dok ona osjeća skoro na vatra sa senzacija.

"Ohmygod, yessss .... ohmygod, odvedite me ... bog da ..."

A ona je počela da se sperma.

Hard.

Ona je počela vikati i mlatiti ispod njega. Pronašla ga je nemoguće pobjeći, ona je htjela, a ipak ga ona htjela da joj se.

I još uvijek je Pomilovala i njezin ispuni njegovim članom.

Ona je počeo da se povuku i njeno disanje je došao u dubokom bori. on je usporio na trenutak.Kao da se neka uhvatiti dah. Njeno tijelo je prekrivena znojem, andshe mogao miris mošusa seksa oko nje.

I kao što je ona sama jasno percipiraju opet, njeno tijelo je izdao njoj i ona je osjećala svoje puštanje početi graditi polako, i da joj se činilo dublje ovaj put.

Više prvobitna.

Za svoj dio počeo disati teško, a on je punjenje joj nasilno sada, njegova thrusts duboko i brzo, ne ostavljajući sumnje da je da je bio zadužen.

Ona su jahali svoje orgazma i pokušao se objesiti na njega. Ona je osjećala kao da je bio idući u potpunosti isključenje iz sebe.

I odjednom je počeo da se sperma u nju.

Hot.

Snažan

Sticky.

On se izvukao i dao joj posljednju od svojih opterećenja joj trbuh i grudi. Sam Stroking do završetka.

Njegovo sjeme je bio gust s potenciju i osjećala se određena pakosti na njega. A ona reveled u njemu.

Odjednom je počeo fizički gubiti iz vida. i kao što je učinio. Ona je mogla vidjeti transformacija događa. Dlaka na nogama zadebljana, i ona mogla napraviti od repa početak obliku. Pravo kako je izblijedio od pogleda, ona je mislila da vidjela kopita, gdje su mu noge.

A onda je on otišao.

Bila je sama u šumi još jednom. Ona je završila svoje oči samo za trenutak i njen svijet okrenuo i izgubio fokus.

--------

Ona se probudio nekoliko sati kasnije, ponovno iznad mjesta gdje je bila s njom rezanje drva motornom pilom. Njezina odjeća bila još uvijek na, osim što joj traperice i poništiti joj majicu un kopča to je kao da se ništa nije dogodilo.

Sjedila je u podnožju stabla panj u hladu, nju motorna pila po nju.

Je li to san je pitao? je izgledalo tako stvarno i još da nije mogla zamisliti da radiš vrsta stvar s čovjeka kojeg nije znala.

Kao što se preselila u ustati njezine noge i njezina spola prosvjedovalo kao da su ih radili dugo i teško ...

петак, 21. мај 2010.

Video jebacina

Ja sam tako sram. Ja sam samo tako sramiti sebe, te imati nijedan ideja. Ja sam bio tako loše da bi trebao biti kažnjen od strane jedne ili dvije od vas fino gleda ženama. Stvarno, ja sam bio loš dječak. Dopustio sam da ljudi dolje velik vrijeme. Oh da, ja stvarno je to ovaj put. Tu sam na stranicama za odrasle web i što pišem? Childish gluposti o izgubljenih plemena divljih žena, ide natrag u Vrt Eden, djevojke vezan za ograde. Potpuni nonsens. Ovdje ljudi su vani, očekujući neke vruće zabave za odrasle, a što mogu dati? Childish gluposti. Pa, to je vrijeme sam ispraviti i letjeti desno. Isporučiti robu. Nema više djetinjasto ponašanje. Krajnje je vrijeme JA početak djelujući kao preljubnik, mislim na odrasle. Pa, znaš što mislim. Dakle, bez dodatnih teškoća, sam donijeti vam ... oh vidjet ćete.

Usput, jesam li spomenuo ćemo Fantasy Land? Giddy up Fantasy konja, jer ćemo da se vozimo u grad s obje oružje razbuktan. Oh da ...

Da vam moju najnoviju priču mi moramo vratiti u vrijeme malo. Znam, žao mi je. Mi moramo ići svi put leđa to potkraj osamdesetih. Ukoliko opoziv, JA je bio angažiran na lijepo djevojka Kim.Kim i JA činiti se da biste dobili zajedno stvarne dobro. Nakon nekog vremena pao duboko u ljubavi. Dakle, nakon par godina upoznavanja nismo neizbježan. Mi smo se vjenčali.

Naše vjenčanje je zaista vrlo sretan događaj za sve uključene. Čak sam pojavio na vrijeme.Pakao, tu je bio otvoren bar na recepciji pa mi sigurno nije bio idući u propustiti. Gledajući unatrag, da je dobro da Kim roditelji plaćaju za vjenčanje. Ako moj narod platio, recepcija bi bila u mojim majke podrum i to bi bilo strogo BYOB.

Stanovao sam u rutinu bračnog života prilično lako. Sam radio dobro u društvu sada se udružio s bogatim u. Projekti smo radili su mi ponekad dugo radno vrijeme tako da nisam imala puno vremena za druženje. Bilo je lijepo znati moj sljedeći komad magarca bi se kod kuće čeka kad sam je dobio tamo, nadajmo se s toplim home-kuhani obrok. Moram priznati tih ranih puta u mom životu u braku su bili prilično blaženi. Spol je bila dobra, njezina kuhanje je bio dobar i uživao sam njena tvrtka vrlo velik. Ipak, bio sam počinju razmišljati je bilo nešto što je nestalo.Nije trebalo dugo za Kim primijetiti. Žene se uvijek čini da podići na te stvari.

"Vi gledate da je djevojka?" Ona je pitao jedan dan kao hot babe u potrazi prošao.

"Hajde sada Baby, svi dečki izgledaju." Rekao sam meekly, "To je samo izloge. Sve trgovine ljudima prozor."

"Pa, ja se ne sviđa." Rekla mi je prilično zajedljivo.

"Hej, postoji razlika između izloge i ulaze u dućan." Objasnio sam.

Ona ne služi mi za neko vrijeme nakon toga. Na neki način sam uživao u miru i tišini, ali ja doista uživaju moju suprugu. JA pravedan je zadržao mišljenje je bilo nešto mi nedostaje.

Jedan dan na poslu su stvari malo spor. Bio sam sjedio na mom stolu samo prebiraše smisao života i drugih assorted minutia. Kao što sam je sjedio tamo, Carl hodao u.

"Kako ste danas, Alan?" Carl pitao: "Izgledaš duboko u mislima."

"Oh, samo razmišlja o smislu života i drugih assorted minutia." Odgovorio sam smireno.

"Say What?" Pitao zbunjen.

"Carl." Počela sam, "Kako je vaš vremenski stroj radiš?"

Bio sam počinju razmišljati da možda avanturu dugu bi li mi dobro.

"Oh prekrasno gospodine." Carl počeo uzbuđeno, "U stvari, sam napravio neki veliki napredak."

"Oh, kao što?" I upita.

"Pa, za jednu stvar koju možete ići dug kao da želite naprijed ili unatrag u vremenu." On odgovori.

"To je lijepo." Mislio sam na trenutak, ali ništa zanimljivo skočio u mom umu.

"I isto tako, Ive 'dodani veliku novu značajku." Carl dodan.

"Oh, što?" JA je pitao.

"Ne samo da možete napraviti putovanju kroz vrijeme," Carl počeo pomalo ponosno, "Ali ti mogu putovati u druge dimenzije."

Druge dimenzije. Hmmm ... Sada moja znatiželja je uvrijeđen. To je bilo nešto posebno. Sam mogao ići na Flatland. Ja mogu istraživati paralelni svemir. JA mogao dobiti prve ruke pogled na kvantne teorije, a Heisenberg je načelo neodređenosti. Ja uistinu razumijete osnovne principe koji reguliraju sva vremena i prostora. Ja mogu shvatiti svemir u svojoj ruci, a možda i shvatiti smisao života. I razmišljala čudnovate mogućnosti i potencijalne posljedice na cijelo čovječanstvo.

"Misliš li da ja mogu ići na seks Fantasy Land?" JA je pitao.

"Say What?" Carl je pitao nešto zbunjen.

"Misliš li da ja mogu ići na seks Fantasy Land?" Ponovio sam samouvjereno. Znao sam gdje sam htjela ići.

"Oh, ah, ne znam. Možemo pokušati." Kazao je kako s malo oklijevanja.

To je ono što sam želio čuti.

Carl me vodio u laboratoriju elektronike i mene sjede. Još jednom Carl ode do svoje složene stroj. Počeo je flipping preklopnici i beznačajan sa prekidača. Nadzemne svjetla zatamnjena trenutno kao veliki stroj zaživio. Stroj hummed glasno su igle i ploce preselio flickered.

"Ah, moram pitati ponovno." Počela sam, "Kako mogu dobiti natrag?"

"Jednako tako, samo škljocanje prstiju na desnoj ruci tri puta za redom." On odgovori.

"U redu, ja sam spreman. Hoćemo li to učiniti?" Pitao sam hrabro.

Carl guraju se tri gumba, a neki twirled ručice. U boji svjetla flickered na i izvan kao stroj hummed glasnije. On je udario neke brojeve u svoju tipkovnicu. Još jednom sobi počeo izmaknuti kontroli. Osjećao sam se smiješno. Moja glava počela spin i osjećao sam se lightheaded. I potrese, sam počeo da se znoj. Moj um počeo se utrkivati na brzim tempom. Bio sam izvan kontrole i nema ga zaustavite sada.

Probudio sam se na prometnoj ulici u ono što činiti se biti neki vrsta od malog grada. Pogledao sam prema dolje i primijetio je betonirana ulici u crni baršun. Domace devojke Grupa žena hodio po. One su nosile samo kariran suknja i šiljcima pete. Jedan od njih mi je stegnut na kundak i nasmiješio se dok je išla mimo.

"Bok šećera, dobro došli na Sex Fantasy Land." Rekla je slatko kao ona prošla.

Bio sam zadivljen znamenitosti kao što sam stajao na uglu. Mlada djevojka duge plave kose teče u povjetarac donosi mi jahanje gola na bijelom jednorogu. Ona je nasmijala na mene kao ona bere cvijet iz kose i bacio moj put. JA je uhvaćen i to održava u ruci.

Počela sam polako hoda gore ulici. Svugdje parovi, uglavnom žena, matore video što su se na ljubav pliš sjedala koja su smještena duž ulice poput klupa u drugim gradovima. Soft jauk se moglo čuti kako žene išao niz ulicu gol, ruku pod ruku. Povremeno bi prestati da se dodiruju ili cesalj međusobnim kose.

Hodao sam dalje i donijela sve-noć namještaja. Kao što sam pogledao na prozor sam mogao vidjeti parove isprobavanja novih kreveta. Nekoliko vrata niz Prošao sam jestivo dućan s odjećom gdje sam vidio parove uzorkovanja najnovije okusa kao što su jeli njihov put do gola.

Nekoliko vrata do bilo sve-noćni bar. Hodao sam unutra. U kutu je mlada djevojka sjedi gola i mazi mlade pickice. Ona pogleda u mene i nasmijala se.

"Želite li kućnog ljubimca moje mače?" Ona je pitao coyly.

Držala se mačka dok je govorio. Kao što je skinula mačka iz krilu, primijetio sam imala vibrator između nogu.

"Nadam se da zujanje ne smeta vam." Dodala je, "Kitty ga voli. Ona je smatrala da je vrlo umirujuće."

"Hm, nije to u redu." Rekao sam.

"Možete li mi učiniti uslugu?" Ona je pitao.

"Um, što?" Odgovorio sam neodlučno.

"Hoćete li promijeniti bateriju za mene? Ja sam ne siguran kako." Ona je pitao slatko.

S tom je upisati mačka. Ona je pognut i dosegao iznutra mali okvir, njezina stražnjica zabada se u zraku sa vibrator još uvijek zabada iz njene gole pičke.

"Ovdje". Ona je rekla kako je predao mi baterija s jedne strane i izvukao iz vibrator s druge.

Uzeo sam vibrator i promijenio bateriju dok je sjedila tamo ljubakanje joj mačka i giggling. Kad sam bio učinio, sam je predao natrag vibrator.

"Hvala vam gospodine vrste." Počela je, "Što je ime?"

"Alan". Rekao sam.

"Ja sam idući u ime ove vibratorom Alan. To je moje najdraže jedan. To je sa mene sve vrijeme."Rekla mi je nasmijana i giggling.

Hodao sam na sjedalo i pronašao u baru. Mladi crvene kose konobarica nosi samo kaubojski šešir i čizme došao do mene iza bara.

"Vi ste novi na grad. Što mogu dobiti?" Ona je pitao slatko.

"Pintu Guinness molim." Sam rekao, trudim se ne buljiti u njezine savršene grudi.

Trenutak kasnije plavuša kose, domace djevojke s tim što se može opisati kao apsolutno gole sise i došao preko i sjela pored mene.

"Džentlmenski piće je na meni." Ona je rekla konobarica, "I sve drugo što želi."

"Hvala vam." Rekao sam.

Pogledao sam gore na veliki ekran TV na zidu. Bilo je golih žena igrajući odbojku na zaslonu.

"Ja sam u gradu za žene gol Odbojka doigravanje. Ja sam član švedskog tima u velikim breasted podjele." Ona je rekla: "Kako o te?"

"Ja sam u gradu da se vidi Kraljicu Sex Fantasy Land." Rekao sam, pokušavaju da ne buljiti u njezine grudi previše.

"Ona nikada ne ćemo vidjeti." Istaknula je.

I pio moje Guinness i napravio male razgovor pokušavajući zapravo pogled na nju lice jednom u neko vrijeme. Odjednom omot praska žena kroz vrata. Oni su imali savršen maslina kožu i zelene oči. One su nosile jedina svijetla perje u kosi.

"Brzo! Sakrij između mojih nogu." Veliki breasted plavokosa uzviknuo.

Kako smuvati devojku Ona me je uhvatio za glavu i gurnuo me između nogu joj ispod suknje. Ona je održana suknju iznad mene kao ona stisnuo joj bedrima zajedno skoro me guši. Nekoliko minuta kasnije opet je progovorila.

"Možete doći do sada, oni su otišli." Ona je uzdahnuo.

Ja sam ustala i onda sam opet sjedi na stolici krznom pokrivene traci.

"Tko su oni bili?" JA je pitao.

"Oh, samo pleme divljih žena. Oni idu okolo u barovima u potrazi za muškarce za hvatanje i uzeti natrag duboko u džungli." Ona je objasnila.

"Hmmm ... Zvuci, um, i opasno." Sam mucao.

"O, da, većina ljudi nikada ne vidio." Ona je objasnila.

JA je uzeo još jedan gutljaj u Guinness i pogleda u TV ekran. Velike grudi su odskakivanje gore i dolje kao gola djevojčica udariti loptu natrag i naprijed preko net. Sam buljila u ekran napeto, moje oči očarani besplatna jebacina djevojčica je skočio u zrak da dođe do lopte.Odjednom, veliki breasted plavokosa počela rasplakati.

"Što je bilo, ne poput mene?" Ona sobbed.

"Ne, zašto?" Rekao sam, pomalo zbunjen.

"Vi ste bili ovdje gotovo deset minuta, a niste ni dirao moje boobs." Rekla je kako je podigla joj majicu otkriva najveći skup Knockers sam ikada vidio, "Što je bilo, nisu oni dovoljno velik za vas?"

Ona je počela tresti svoje boobs u moje lice. Ona me uhvatio po stražnjem dijelu glave i zaglavi moje lice među njezine goleme skup tits i gumiran ih po cijelom licu.

"Postoji. Sljedeći put kupiti vlastitu piće." Rekla je kako je dobio i hodio daleko.

Sjedio sam na tren zbunjena nešto više od onoga što upravo dogodilo. Završila sam piti i zahvalio gol konobarica. Ona je nasmijala na mene kao što sam ustao iz moje dlakave Barstool i krenuo u vrata. Na putu van djevojka sa mačka pogleda u mene i nasmijala se. Soft zuji jasno mogli čuti.

"Hvala opet za mjenjanje baterija za mene." Ona je rekla coyly.

"O, nema problema. Zadovoljstvo mi je, stvarno." I dodao: "Reci, da li vi znate koji način da se kraljica Sex Fantasy Land?"

"Tu blizu, do brda. Velikim čokolade dvorac." Ona mi je rekla, "Ali, ona nikad ne ću vidjeti."

Sam joj zahvalio i je napravio moj put vanjska vrata. To je bio savršen proljetni dan vani sa suncem sja vedro. Hodao sam u kutu i okrenuo na Avenue. Vidio sam skupinu prostitutki stoji oko navodno čeka kupce. Tri hookers prilazi mi, plavuše, brinete i crnke. Svi su bili mladi i vrlo lijepa.

"Želite li izaći?" Jedan od njih pitao.

Mislio sam o tome na trenutak onda sam shvatio vjerojatno nije mogao podnijeti.

"Oh, ja stvarno nemam novca." Objasnio sam.

Cure giggled poput školarke.

"Što je tako smiješno?" Pitao sam zbunjen.

"Morate biti novi u gradu." Plavuša je izjavio: "Ovo je Sex Fantasy Land. Ćemo vam platiti glup."

Mislio sam na trenutak. Down dječak, rekao sam na moj kurac. Držite na minutu, Junior.

"Pa, koliko za popušiti?" I upita.

"Ja bih vam dati stotinu dolara da neka me udarac." Odgovori plavuša.

"Pretpostavimo da želim sve tri od vas?" Samo sam morao pitati.

"Pa, u tom slučaju ... koji bi se, um, tri puta sto ..." Plavuša započeo.

"Tri stotine." Crnka dodao: "Mi bi da vam tristo da nas vi udarac."

Mislio sam o tome za oko četiri nanosekundi.

"U redu, dozvoljava ići." Rekao sam prilično uzbuđen.

Slijedio sam tri hot potrazi žene do ulice do mala, ali udoban tražite hotel. Mi hodio u predvorju.Mlade gole ženske u francuskom sobarica outfit je brisanje prašine garniturom. Desk službenik je vruće mlada crnka potrazi nosio crne čarape tijela. Odjednom se dogodila mi se da sam vjerojatno nije mogao priuštiti sobu.

"Ja ne znam da li imam dovoljno da pokrije ovo." Rekao sam sheepishly.

"Oh ne brini glup, mi ga." Crvena glavu, rekao je kako djevojke sve giggled.

"Imam samo medeni suite lijevo." Desk službenik je rekao, "Nadam se da nije problem."

"To ne bi trebao biti." Dodao sam. Djevojke Samo se nasmijao.

Slijedio sam cure kako su me doveli do stepenica. Postojale su mlade parove na fornicating koracima kao i mi šetao gore. Uskoro je dobio u sobu, a ja otvorila vrata sa karticom ključ.Zgazi sam unutra i ostao zadivljen na ljepotu sobi.

"Nije li to lijepo?" Crnka komentirao.

Crvena glava prijeđe na stereo i staviti na CD-Al Green. Vođenje ljubavi. Muzika je umirujuća kao i mi je uzeo zavrtač svlačenje svaki drugi. Uskoro smo bili svi jedna preko druge u ruke i usta. Djevojke su praktično međusobno su se borile kako bi svoje preslatko usana oko moje sada lupanje pijetao.Crnka kao da pobijediti jer je uzeo moj članica i to isisan dolje kao profesionalac. Naravno, ona je profesionalac. Jebačina video Glava moj kurac dotaknuo leđa joj grlo su joj rubin crvene usne ode sve prema dolje do moje loptice. Drugim djevojkama se pridružila sisanče moj orasima i ljubljenje unutrašnjost bedra. Tri od njih mi je rad preko izazvao me da se tako dugo i teško sam mislio Sam bio idući u umrijeti od prekomjernog zadovoljstva. Kada je bilo više pomogao sam djevojke okupljaju svoju odjeću i dobili smo odjeveni. Mi smo napravili naš put natrag dolje u predvorju.Kao što smo izašao zgrada, stol službenik govorio.

"Hvala. svršio sam opet." Nasmiješila se kako bi došla dolje i fingered joj maca kroz tijelo čarape.

"O, ne, hvala." Rekao sam: "Usput, koliko se kraljica Sex Fantasy Land?"

"Samo na cesti u čokoladi dvorac." Vruće obličje službenik izjavio je kako je zapela još jedan prst joj mokro maca, "Ali ona nikada neće vidjeti."

Sam rekao moj dobar-byes na lijepim mlade dame i počeo na cesti. Veliki žuti školski autobus je bio parkiran na rubnik. Grupa srednjoškolaca navijačice je čekao na rubnik da se na. Bilo je očito da idu na izlet negdje, možda na out-of-grad srednje škole igre. Kao što sam hodio prema mladim ženama, izuzetno lijepe djevojke koje je pokrenuo / hodanje prema meni. Izgledala je tako dobro u svom cheerleader odijelo, pom-poms u ruci. Odjednom je progovorila.

"Oprostite gospodine, možete li ugoditi pomoć mene?" Ona je pitao vrlo slatko. Ona je buljila gore na mene sa velikim tamnim očima.

"Um, ne znam. Što mogu učiniti? Nisam iz cijelog ovdje." Rekao sam oprezno. Nisam imao pojma što je moglo žele od mene.

"Ja sam problem." Počela je: "Vidiš, ja sam još uvijek djevica."

"Oh, kako mogu pomoći?" Pitala sam oprezno.

"Molim vas, trebam vas da mi se sada!" Ona povika, planinarenje joj suknju.

Igrala se naprijed i undid moj remen. Ona je tada undid moje traperice otkrivanju moj penis, koji je sada prilično teško. Ona je srušena joj gaćice kao i ostale djevojke Uzeli do struka. Ona je tada dobio prema dolje na sve četiri sa svojim suknju hiked i dosegao leđa i počeo joj prst mlad nasipom. Te mogao vidjeti vlagu stvaraju na svoju mladu djevojku usne kao sunce zasja na nju maca blistavim.

"Uzmi me. Uzmite mene. I need your penis, molim!" Ona plakala.

JA je dobio dolje iza sebe na koljena. Mekani podstavljena baršunom nogostup je lako na koljena i činilo se da je za ovu vrstu djelatnosti. Ja polako joj ušao iza prije zabadanje moj cijeloj dužini u njoj žele ljubav kanala. Druge navijačice pokupila njihov pom-poms i počeo skandirali.

"Alan, Alan on je čovjek. Ako on to ne može učiniti, nitko ne može!"

Ja povećao brzinu od mojih thrusts kao ovaj mladu djevojku počeo stenjati sa zadovoljstvom.Djevojke ponovno počeli pjevati. Njihova gola mladi grudi odskočiti dok su njihove klicati.

"Alan, Alan on je onaj. Hajde tata, da joj svršiš!"

Moje opet pumpanje povećao brzine kao što sam mogao osjetiti ovu Young Thing's vaginalne mišiće stisak moje rock hard vratilo. Navijačice opet počeo pjevati.

"Hajde tata početi pjeniti. Make stvar da mladi počnu vrištati!"

Seksi oglasi.Ova mlada djevica bivši počela vrištati kako sam je uzeo na četiri noge ispred druge navijačice.Kada je bilo više sam se povukla moj penis od nje kaplje maca i ustao. Druge djevojke aplaudirali kao prijatelja sub mirno na pločniku. U nekoliko minuta je dobio mene gore i zahvalio.

Druge cure sve sam inzistirao barem im prst pred ostavljajući me na moj način. Sam dužan, jer su inzistirali toliko.

"Koliko da je čokoladni dvorac?" JA je pitao Cheerleading kapetan koji je bio početak da vrati joj dah, "Trebam vidjeti kraljica Sex Fantasy Land."

"Samo do brda. Ali ona nikad neće vidjeti." Bio je odgovor.

Otišao sam navijačice jer su molili da ostanem i jebati ih sve glupo. Ja bih volio da, ali sam imao misiju. Nastavio sam se na brdo kao gol djevojka mi je donijela na biciklu. Nisam mogao reći za siguran, ali vjerujem da nije imao sjedala. Nadalje, drugi gol djevojka prošla me nosi zmiju. Ona mi je dala lukav pogled.

JA je napravio moj put do vrha brda i na kraju čokoladu dvorac je u očima. Bila je to nevjerojatna očima koje sam ikada vidio. To je bio okružen jarkom za dovod vode s ogromnim ružinih latica lebdi u njemu. Kao što sam prišao, vidio sam mladi nimfama kupanje u vodama. Oni su naizmjence pranje međusobnim kose i tijela u kristalno čistom vodom. Div svijeća dostizanje ka nebu pod uvjetom da svjetla području noću. Ceste koja vodi do dvorca je betonirana u zlato list.Bilo je div mramornim kipovima mladih žena na vrt oko dvorca. U osnovi su besprijekoran, s širok izbor cvijeća u odabranim bojama. Miris cvijeća napuni moje nosnice kao što sam prišao straže kolodvora.

JA napokon je stigao na stanici straže neposredno prije zamršeno rezbarenog most koji je vodio do ulaza u dvorac čokolade. Mlada nevaljalica u kožnom grudnjaku sa gaćicama u setu i je došao vanjska strana za mene pozdraviti. Imala veslo strapped na svoju stranu i skup krzneni lisica na nju kožni remen.

"Stoj. Ne ići dalje." Ona je upućen, "Što donosi vas ovdje?"

"Trebam vidjeti kraljica Sex Fantasy Land." Sam naveo.

"Koja je vaša misija?" Ona je postavljena u ozbiljnim tonom.

"Trebam vidjeti kraljica Sex Fantasy Land. Ja sam u potragu za konačan seksualno iskustvo."Sam naveo samouvjereno.

Branič smijali kao što sam to rekao. Njezina crvena kovrče dangled zavodljivo preko ramena.

"Što misliš da bi te vidjeti kraljicu?" Ona je pitao, smijeh u njezinu glasu.

"Ja sam pisac sex fantazija." Ja ponosno izjavi.

Čuvati samo pogledao u mene i smijao se glasno. Njezin opsežan prsa pogodio je kao ona smijala.

"Svatko ovdje kaže da su pisac sex fantazija." Počela je, "Možeš li to dokazati?"

Bila je nasmijana i vrsta 'Ajde, ja se usuđuješ' vrsta izgleda. Mislio sam na sebe, kako sam mogao dokazati da sam pisac sex fantazija? To nije tako lako kao što sam se nadao.

Upravo u tom trenutku mislio ušao moj um. Ja rummaged kroz džepova mojih traperica i izvukao dronjav komad papira.

"Ovdje". Rekao sam joj kako sam predao papir ", pročitajte ovaj. Ja mogu dokazati Ja sam pisac sex fantazija."

Ona je rad iz moje ruke i studirao. Nakon minute je progovorila.

"Ovo je popis namirnica." Rekla je zbunjen.

"Oh, ispričavam se. Wrong papir." Objasnio sam sheepishly.

Ja rummaged kroz moje hlače i postaviti drugi dronjav komad papira. To je bio primjerak 'Lost Tribe'. Ja ga predani straže.

Branič studirao papir napeto. Nakon nekoliko minuta ona je govorila.

"Hmmm ... mislim da ste stvarno pisac sex fantazija." Ona je rekla, naizgled impresioniran: "Pa, slijedi me."

Ona mi je vratit papiru, a ja ga stavio u mom džepu. Ona je tada me uhvati za ruku i vodio me preko mosta. Došli smo do ulaza u dvorac, što rodi markantnim sličnost s nekim dijelom ženske anatomije. Hodali smo kroz ruku pod ruku u divovski čokoladni dvorac.

Kao što smo iznutra Bio sam zadivljen da vidi ista djevojka koja je u baru ljubakanje gole picke.Opet sam mogao čuti zvuk zujanja mirna kao što smo hodali po. Ona pogleda u mene sa lukavi smiješiti i govorio.

"Vidim da ste uspjeli." Rekla je nasmijana, "Kraljica je vas očekujemo."

Čuvati me vodio za ruku kroz ogromne dvorane prekriven bombonima ukrasi s prikazima raznih seks djeluje. Bilo je divovski kipovi bombona mladih žena u brojnim pozama. Svi su gledali dovoljno dobar za jesti, doslovno. Nakon nekog vremena smo napokon došli u Queen's komori.Ona je sjedila na zlatnom prijestolju u obliku vagine. Ona je nosio crvene šiljcima i odgovarajuće potpetice crotchless gaćice. Ona je jednostavno najljepša žena koje sam ikada vidio. Njezine gole grudi su savršeno zaobljene i pune sa bradavicama koji je ukazao delikatno prema gore. Njezina bedra izgledao kao da bi mogao satrti glavu čovjeka po volji. Njezina savršena sat staklo lik i pune kukova uzeo moj dah daleko. Joj velike tamne oči sijevahu u svjetlu treperenje svijeća da ju okružuje prijestolje. Na obje strane bili su mladi svoje sluškinje nosi ništa drugo nego vedro obojena cvijeće u kosi. Čuvati me vodi ruka sve do kraljice.

"Posjetitelj ovdje da vidite, Vaše Veličanstvo." Branič govorio.

"Što misliš da imam vremena za ovaj posjetitelj?" Kraljica je rekao. Ona je imala najviše senzualne, zavodljive glas svaka žena se može zamisliti.

"On je pisac fantastike spola, Vaše Veličanstvo." Said straže.

"Pisac sex fantazija? Ha, svatko ovdje kaže da se pisac sex fantazija." Started Queen, "Možeš li to dokazati?"

"Oh, da Veličanstvo." Rekao sam oduševljeno: "Da, ja sigurno mogu."

Dospio sam u moj džep i izvukao dronjav lista papira. Ja ga predala Kraljici. Ona je studirala u jednom trenutku a zatim je govorio.

"Desetak jaja. Galon mlijeka. Tri luk. Kilograma maslac. Kako je ovo fantazija sex?" Ona je pitao, pomalo zbunjen.

"Oh, I'm sorry. Wrong papir." Rekao sam pomalo apologetically.

Bilo je popis namirnica leđa i posegnuo u džepu i opet producirao primjerak 'Lost Tribe'. Ja ga predani kraljice. Ona je studirala napeto nekoliko minuta, a zatim je govorio.

"Vrlo impresivno. Vidim da stvarno jesu pisac sex fantazija." Rekla mi predaje natrag u radu, "Što mogu učiniti umjesto vas?"

"Ja sam ovdje u potrazi za ultimate seksualno iskustvo." Sam naveo s povjerenjem.

"Što misliš da ja mogu vam dati konačan seksualno iskustvo?" Kraljica navedeno.

Bio sam zapanjen za trenutak. Sigurno Kraljica Sex Fantasy Land mogao popuštanje mene konačno video jebacina seksualno iskustvo . To se činilo kao no-brainer za mene.

"Zašto, ti si Kraljica Sex Fantazija Land." Počela sam s oklijevanjem, "svemogući vladar svega što je seksualno. Čuvar svake seksualne misli ..."

"Reci mi. Jesi li oženjen?" Kraljica je pitao, bulji u mene napeto s onima velike tamne oči.

"Pa da." Odgovorio sam.

"A da li vi ljubite svoje žene?" Ona je pitao.

"Pa da. Naravno da sam volio moju ženu." Ja doista volim svoju suprugu, "Volim joj jako puno."

"Tada sam ne mogu vam dati konačan seksualno iskustvo." Kraljica navedeno mirno.

"Zašto je to tako?" Morao sam pitati.

"Budući da je krajnji seksualnog iskustva može doći samo između dvoje ljudi koji vole jedni druge." Kraljica izjavio iskreno, "Idi kući na svoju suprugu mladog čovjeka."

Sam stajao tamo zbunjeni. Kraljica je potvrdila ono što mislim ja stvarno znao sve zajedno. Sam stajao kao budala. Došao sam na ovaj način sve to čuti ono što sam ustvari znala sve zajedno.

"Pa to je to?" Morao sam pitati.

"To je to." Kraljica je odgovorio.

"Što, nema ni bičeva lanaca nema šlag krema?" Bio sam malo razočaran.

"Nema ni bičeva lanaca nema bič vrhnje." Istaknula je, "Ako to je ono što vi i vaša žena su u, naravno."

Sam stajao tamo trenutak uzimanja ovog sve u. prekrasna crvena kose, stražar pogledao me i nasmiješio se.

"Još nešto?" Kraljica pitao.

"Ne, mislim da je to." Odgovorio sam meekly.

"Držite se seksa pisanja fantasy. Svijetu uvijek možete koristiti pisaca seksa fantazija." Ona je rekla.

"Da hvala." Počela sam, "Hm, bilo je lijepo susretu."

"Lijepo se susretu previše." Ona je odgovorio: "Guard će vam pokazati izlaz."

"No to je u redu." Rekao sam, "ja mogu pronaći svoj put iz sebe. Bilo mi je dovoljno ovdje."

S tim sam okrenuo i dao straže poljubac na usnama onih preslatko njezin. Nije bio idući u pustiti da idu po. Tada sam stajao tamo i prelomljen na prstima na mojoj desnoj ruci tri puta zaredom.

Probudio sam se vratiti na rad u stolici. Carl je stajala pored mene s znatiželjan pogled na njegovo lice.

"Kako to ide?" On je pitao.

"Oh, zapravo prilično dobro." Odgovorio sam, "Carl Hej, znaš li gdje mogu kupiti cvijeće ovdje?"

"Ne, ne stvarno." Rekao je neodlučno, "Zašto?"

"Moram se kući sa svojom ženom." Ja odgovorih: "Ja sam u potrazi konačan seksualno iskustvo."

Carl samo stajao tamo izgleda prilično zbunjen. JA pravedan je otišao leđa za moj rad.