понедељак, 24. мај 2010.

Poze u seksu

Ja sam oženjen, otac dvoje djece. Jednog novembra uhvatio sam autobus vraćajući se kući s posla kao i obično, da bi postepeno postajao svestan da mladi dečko koji sjedi do mene mi namerno dodiruje nogu. Nisam mogao vjerovati, ali ni odoljeti, više od šoka nego nečeg drugog. Ohrabren, on je postao hrabriji i sam postao ukrućen kako je stručno odrađivao moje prepone.

'Hajde da se premestimo na kraj autobusa, "šapnuo mi je.

Uplašio sam se na smrt stvarno, ali je znao iznenada, manje ili više na moj užas, da sam htjeo.

Mi smo sjedili na stražnjem sjedalu u polu-tami. 'Skinite sve osim vaše košulje,' rekao mi je.

'Ne mogu, "ja protestirali. 'Ne ovdje. Netko može ... '

On je stavio svoja usta blizu moje uho. 'Get your fucking kit off! "

Njegovo inzistiranje mene zabrinut, ali povišena moj znatan uzbuđenje. Sam pogledala gore autobusom. Nitko kao da se gleda naš način.

'Vi nikad to niste učinili prije, zar ne_'

'Ne,' sam je priznao, stomak mi se grčio, ali moj penis postajao sve krući.

Obećavam biće jako dobro. " Poljubio je stranu mojih usta kratko. 'Sada skinite svoju odjeću, dok još uvijek imamo vremena. "

Skinuo sam kaput i kravatu i postavio ih na sjedalo u moje lijeve strane. Izuo sam svoje cipele.

'Sada vaše čarape!'

'Trebam li skidati moj čarape?' jedva da sam pitao

'Želim da!'

Kao što mi je rekao to sam i uradio, i osjećao prljavo podu i par opušaka pod mojim bosim nogama.

Smiješio se, zadovoljna napredak je učinio, bez sumnje. 'Samo vaš hlače sada, "on je pozvao.

Otkopčao sam moj remen brzo, odlučivši da to uradim odmah sada. Šlic kada sam otvorio imao sam, osjećaj da svi u autobusu moraju znati da sam otkopčao šlic na pantalonama. Ja ih srušena, preko moje noge i krenuti u jedan pokret. Sam ih stavio, a moje čarape na vrhu mog kaputa. Moj bijele gaće su zategle moj gotovo bolno tvrd kurac i, shvatio sam da sam ih malo ovlažio od moje pre- svršotine. Samo u tome i majici sam seo pored njega, Neverovatan osjećaj opasno izloženi i vrlo ranjiva.

Sex pederi Moj pratitelj je uhvatio moj tvrdi penis kroz moje donje rublje. "Osjećam da je lijep, debeli kurac," komentirao je. 'Hoćemo li vidjeti, proveriti? "

On je podigao moje gaće preko moje krute osovine. Moje član glistened u dim svjetlo, vene stoji vidljivo. Osjećao sam se kao Randy kao pakao, a do tada izdvajali moje hlače niz moje noge i off, padaju im na pod. Ja oslanjao nazad u stolicu, moja erekcija zabada kroz moje košulje.

'To je to,' rekao je u husky glasom. 'Sada ste baš kao što sam htjela da bude. U vašem košulju i ništa drugo. Spremni za mene zajebavati. Volim oženjeni muškarci s velikim uboda, pa sam uvijek traže vjenčani prsten kad sam branje nekoga. Vaš gumb je jednako mesnati kako bih se nadao, i vaše loptice su prilično velike previše, zar ne? '

On je dirao moje genitalije izloženi po prvi put. Platonska ljubav Bilo je to kao strujni udar lancing moje prepone.Njegovi prsti fondled moje vruće i znojav penisa prije prelaska u moje dlakave testisa. Htjela sam stenjati, životinja poput, kako je moj privatni pleasured dijelove odustati.

'Povucite noge prema gore i ostatak noge na rubu sjedala,' naredio.

Opet sam kao što sam bio rekao i ubrzo osjećaj da bih umro i otišao u nebo kao on da na koži između moga i moj arsehole Bollocks.

'O Bože, to je tako jebeno lijep,' šapnuo sam, zatim se sreli oči. Bio sam uznemiren još drzak sada. 'Ti si idući u prst moje rupe, nisu li? Ja sam tako očajan za vas to učiniti. '

On smirked. 'Pitaj lijepo.'

Nisam oklijevao. 'Molim igrati sa mojim arsehole, "ja whimpered, znajući da mi je htio prositi na taj bijedni način.

'Oženio dečko želi njegov bum istraženo?' On jeered, nastavljajući igru.

'Sila mi otvorene. Upasti moj shithole, "ja se izjasnio.

'Kako čovjek prsti mogu vas odvesti, pitam se?'

'Let's saznati! " Ja dahnu, poput kurve pregrijan.

On me poljubio puna na usnama. Bolesni od ljubavi 'Ne brinite, od vas vrućeg muža. Idem u do zglobove.Ali za fuck's sake ne vikati kad to boli kao pakao. Bite vaše usne i vaditi krv, ako vam se sviđa ali ne čine buku. Vi ćete biti drago ti je pretrpio kad moj penis ima mjesto moj prst i moj veliki natečene kraju je lupanje protiv svoje prostate. '

I gaped. 'Ti si idući u zapravo mi jebati? Ovdje? '

Lice mu je došao u neposrednoj blizini minski opet. 'Kada ste korak s ovom autobusu, nevinost će se povijest, "on je obećao. 'Vjerovali!'

Ljubavne priče Kao njegova usta zatvorena nad mojim tvrdoće i jezik svoj, na posao, tantalizing moj pijan-dijafragma, osjetio sam prst na moj anus, što je prilično dlakav. On baci u mene, pravo u, a ja jedva spriječio cviliti. Poze u krevetu on je bio moja sisa erekcije ritmički sada i senzacija bila ukusna, brzo me guraju prema ejakulacije. Ja eksplodirala u njegova usta, on poplava sa mojim sjemenom u sekundi kao što sam pumped ludo presretan orgazma. On je progutala svaku kap moje tople, guste čovjek-soka, onda pustili moju nalijevanje mokri penis i lizali mu usne. On je uživao moj prinos, JA mogao vidjeti. Sex lezbejke Ona se nasmiješila, a zatim me je iznenadila je naglo prisiljavajući drugi prst u moju bum, mene muči u tragu mog orgazma. On mi je ušao do svoje zglobove, kao što je uvjerio me je namjeravao, silovanje moj crijevnom krut-fingered okrutnosti, njegova noktiju suzenje na moj analni tkiva, ako je bol ništa suditi po. Moj sljedeći sranje nesumnjivo će biti agoniju.

On mi je poštedio triina prst, kad bih imao dovoljno, mislim, a možda u strahu da ću vikati ako on hranio me bilo više. On je stavio svoja usta u moje uho i dobio sam dašak svoj trud na njegov dah.

'Vrijeme je za mene da vas opljačkati, "šapne.

Bio sam napao je nagli panike na prospekt, ali još uvijek ga je htio da me u potpunosti uzeti.

'Kako želite mene?' I croaked.

On je povukao svoju hlače i gaće do svoje gležanj.Poze u seksu Njegov penis je alarmantno velik i krut, zabada se ponosno i agresivno. Moje stidne dlake je crna, dosta gusta i gruba, ali njegov je široka, smeđa kovrčava šumi koja dwarfed moj obilan rast.

'Sjedite na to, "bio sam naredio, jer je povukli kožu otkriti svoj sjajni glavić ljubičasta, napeti kao šljiva. On je htio ripati osim mene, znao sam, ali ipak mi je trebalo da se zastrašujući alat moj magarac sada da zadovolje pohotu vulkanskog da zavedete gayboy pobudio je u meni.

"Hajde, ti kurac-voli supruga," on me je pozvao. 'To je vrijeme za mene da tvrde da gagging rupu od tvoje. Ti si očajan za to sada, ionako, zar ne? '

Sam klimnuo slabo, a zatim ga iznenađeni otkopčava moju košulju i bacajući ga isključite. Bio sam potpuno gol sada.

'Ali sam ti rekao to ...' on je počeo.

Sam prekinuo. 'Moram biti potpuno svuče kad sam voziti na vas. Ja sam osobno potpuno odustajanje na ovaj gay shag, vidiš, a ja ne želim da se nošenje bodom kad dođe u mene. Sada Fuck me ... jebi me! "

Kao što sam završio razgovor sam straddling noge s mina. Ja sam se spustio, erotske poze a on je vodio moju rupu na njegov tvrd kao kost kurac i zabio ga u mene. To je bio agonija kada nabrekle glavu svoje osovine prisiljeni svoj put prošlosti mišiće od mojih upale debelog crijeva, ali njegov nemilosrdni silovanja mi odlučno prisiljavajući cijeloj dužini njegove punishingly krutih člana u moju utrobu u jednom daljnjem potisak poslao val uvenuo bol lancing kroz moje tijelo. Sam stisnuo zube i mojim prstima. Moj anus je razvučeno prokleto je gustom baze njegova neobuzdano penis. erotske price besplatne Osjećao sam se njegov žilav stidne dlake na moju zlostavljao otvaranje i osjetio olakšanje da je bio barem u potpunosti u meni sada i nije bilo više uporan manmeat za mene za smještaj.

'Oh jebati, jebati oh, oh ... jebanje' prošaputala sam tiho.

'Ranjavanje zalogaj je gotov sad' šapne soothingly, stroking dlake na mom široka prsa i milovanje moje velike bradavice iznenađujuće nježno. "Dovoljno je otići s njom i to će biti puno, puno bolje ..."

Ljubav na daljinu On je bio u pravu i uskoro sam bio jahanje na njega besramno, anticipirajući svaki dugi hod njegova prekrasna probadanja. I malo mi jezik u suzbijanju iskonsku grunts sam želio napraviti u ovoj životinji pleasuring od mene. Ja nikad ne sumnja da je moj magarac mogao donijeti mene kao zanos.

U sredini ove najviše fantastičan i fucks, porno poze odjednom sam postao svjestan da je stara žena u sjedalo ispred gore je okrenuo gledati prema stražnjem dijelu autobusa te je bulji u mene s nevjericom. Moja prsa bila gola, naravno, i ove činjenice zajedno s mojim gore i dolje gibanje napravljen je jasno da sam bio ne samo umanjeni za većinu ili sve od mojih odjeću, ali je u bolovi od analni odnos prije nje očima. Ja nasmijala idiotski na nju, onda je bacio natrag moje glave, zatvorene oči i otvorila mi usta kao moj partner u sodomiju otpustio špricati nakon špricati njegove jism duboko u udubljenja mog crijeva. Moj ručica je ukrućen ponovno tijekom mog deflowering i ja počinio čin vandalizma od sorti koje creaming cijelom stražnjem sjedalu ispred mene. Ja nikada nije spunked toliko u drugi ejakulacije. I neka se zgražavaju kamasutra poze i otvorio oči da vidim da starica nije okrenuo, ali mi je svjedočila dostizanje mog vrhunca. I opet se nasmiješi, nadajući se da pokazuju bih dao svoje, što je ona nedvojbeno su uživali, jer je bila smirking sada bi spriječile joj ga prigovarati našim aktivnostima.

Stark gola kao što sam bio, samo sam htio da leže duž leđa sjedalo i san. Ljubav seks počeo sam da se presele u taj položaj, nevjerojatno nesvjesni mogućih posljedica, ali moj mladi zavodnik šapnuo hitno mi je da trebam haljinu i prokleta brzo previše â € "on je sišli u autobusu u minutu, a on nije htio mi je otkrio čvrsto spavati s mojim odbačena odjeća sve oko mene, nakon što bih otišao. On je pokupila moj gaće s poda.

'Get ovih dana,' naredio.

Sam ih uzeo i počeo se boriti u njih. Seks priče On je kleknuo na pod ispred mene i stavio na moje čarape za mene. Ja se okupili moj wits malo zatim i pogledala okolo za moju košulju. On me je poljubila odjednom, šapnuo 'Pazite,' i odjurila do autobusnog mostić.

Uspio sam napraviti ja sam pristojan prije nego što je došlo vrijeme za mene da spustiti i napravio svoj put između sjedala. U jednom trenutku sam se zaustavio nehotice uz staru ženu kada je uhvaćen moj oko. Za moj nevjerica, ruku uvukao pod mojim kaput i kratko osjetio moje prepone.

'Sjedi kraj mene sljedeći put, mladi čovjek, "rekla je ona za mene. 'Ja sam često na ovom autobusu! "

Sam buljila u nju, a onda osjetio nepogrešivi odgovor između mojih nogu. Sex priče Htio sam skinuti za nju, a izlažu svoje tijelo u drugi stranac. Bože, ovo putovanje je sigurno nastavne me stvari o sebi, a ne pogriješiti.

Ja nasmijala na nju opet, i znao je u tom trenutku da će jednog dana uskoro i ona bi dodir moje uspravno penis i držite moje loptice. Ja bih neka mi protrljati do završetka, a zatim se sve nad njom ruke ...

Sam napustio autobus u Daze seksualne misli.

Te noći sam jeben moja žena sa strašću, reliving moj gay susreta u mojoj glavi kao što sam to učinio. To je dovelo me da ju pitati izravno za napraviti nešto što bih htjela, ali često se održavati od zahtjeva.

Prostitucija 'Igrajte se s mojim šupkom, "molio sam. 'Gurni prst u njega ... molim te!'

Isprva nevoljno, njezine ruke oko sebe i dosegao istraženi moje pukotine kurvanje. Ubrzo, međutim, ona je masiranjem moja rupa s pokazuju entuzijazma da na žalost doveli do mene glasno prdenje.To je dobra stvar da je ona približava orgazam, a do tada mi je volubly pozivajući se pucati moj teret. Plakala sam k'o rutting životinja kao što sam joj puna moga potomstva.

Ležala sam natrag na krevet, zadihan, dokono i pitali ako starica zapravo bi želio moj penis unutar nje ...

Nadao sam se tako.

Нема коментара:

Постави коментар