среда, 5. мај 2010.

Sex parovi

Miljan i Sandra bili su atraktivan, sredinom dvadesetih seks par koji nije imao razloga potražiti negdje drugdje za zadovoljstvo. Oni su bili u braku nekoliko godina i oboje su bili potpuno sretni u svojim odnosima. Naravno, oni imali su svoje uspone i padove, ljubav sex kao i svaki sex par ima, ali oni nikad ne smatra da se njihov odnos sve samo ne zdravi. To se, rekao je, oni su i otvoreni par, i jedna od stvari koje su obje maštala o seksu je bio s drugim ljudima. Oni su otvoreno razgovarali ovaj jedan s drugim, i uživao tih razmjena znatno. Tajno, i čudio ako bi ikada dogoditi.

Miljan je često sanjao (pogotovo dok masturbira) da se Sandra jebe sa drugim dečkima. On je imao mnogo fantazije koje uključuju dvoje od njih. U nekim su on i drugi tip gledali Sandru i druge najlepse devojke zadovoljavali jedni druge, ali u većini je bio s njom sudjeluju na neki način, dok joj maca je snažno tuklo se na druge ljude. Zajednička tema u većini svojih fantazija je bilo više muškaraca nego žena i Sandra je uvijek bio jebeno dečki s velikim kurčevima i bičevanje njih. On tiho pitali ako ona bi narušili ove velike pipe i ne nađi prema njegov prosječni penis adekvatna, ali, u konačnici, on je imao vjeru u njihovu vezu i vjeru da je njegov penis uvijek biti dovoljno za njegovu ženu.

Sandra je pošten žena. Bila je savršeno sadržaj biti samo njezin muž za ostatak života, ali ona je previše maštala redovito seksa s drugim ljudima. Ona je najviše uključen po slici svoga bića banda zalupila-šest ili osam muškaraca. Kad god je masturbirao, ovo je slika koja će je gurnuti preko vrha za veliki orgazam. Također je uključen po misli o njoj i Miljan zamjene s drugim parovima slučajnim scenarija. Jedna stvar koja sve svoje fantazije je zajedničko, ipak, bio joj maca se napuni i zlostavljani od strane veliki penis i njezin bitak prekrivena i ispunjen s toplom sperma.

Kako su oboje krenuli kući s posla izgledalo je kao da će to biti samo još jedan petak noć večera i pića s nekoliko prijatelja, ali na pola puta kući Steph je dobio telefonski poziv od Tracy, starog prijatelja koledž. Tracy rekao joj je žao bila je pozvati zadnji tren, ali ona ištanje to znati ako ona i Miljan želi da dođe do njene kuće za party tu noć. Iako su živjeli samo 10 milja ili tako apart, Sandra i Tracy nisu vidjeli jedni druge u više od godinu dana, pa je rekao da bi svakako svrate. Ona se zove Miljan i rekao mu o pozvati i on je pristao rekavši da sounded kao zabavna.

Za ostatak Sandra voziti kući nije mogao uzeti njoj misli na jednu od stranaka ona i Tracy otišao neposredno prije nego što je diplomirao. Bila bih stečen malo drunker nego što je namijenjen i nju i Tracy je završio side-by-side jahanja vlakom s četiri dečki iz baseball tima.Ona nikada ne bih učinio ništa slično je prije i nije se od, ali ona nije požaliti. To je bio jedan avanturistički ona stvar bih učinio na faksu i to je bio pakao od memorije. Za više od sat vremena dečki je uzeo zavrtač jebeni pakao vanjska strana od Sandra usta i premlaćivanja na njoj hot maca. Bila bih bio u tako heightened stanje seksualnog zadovoljstva, da kasnije nije mogla sjetiti koliko puta da bih cummed. Izgledalo je kao jedna konstanta orgazam, a dečki, vjetar nakon opterećenja load sve više i unutar nje.

Mimo vremena dobio dom Sandra je bila hornier nego što bih bio u dugo vremena. Joj gaćice bile natopljene, a ona je stvarno koji je potreban dobar tvrdo jebanje. Kad Miljan dobio dom, on je davao joj neki hard penis da li je on znao to ili ne.

Kad je došao kroz vrata je bio šokiran pronaći Sandra na kauču, noseći samo par seksi gaćice, i igranje sa sebe. On je već bio uzimajući teško kao ugušio svoju tipke. Niti je rekao sve što je on hodio k njoj mrda svoje cipele van i gubi njegova košulja. On je još jednom podsjetio kako u strahopoštovanje je njenog tijela. Ona je lijepa B-cup tits i on nije mogao čekati da sisati i zgrabite je nekoliko njih. Kad je došao do nje nije povukao svoju gotovo uspravnim penis iz njegove hlače i uhvatio Steph prema stražnjem dijelu glave. On je povukao svoju naprijed i zbijen njegov penis u usta njezina. Ona je nastavio igrati s njom picke dlakave s jedne strane i ona je počela milovati njegov kitu s druge. On je preselio svoju kukovima naprijed-nazad, sex afera jebeni joj usta, a ona neka se prigušeno stenjanje vodi Miljan vjerovati ona samo bih imala svoj prvi orgazam. On je obećanje da će se sam od sebe da ovaj cijeli session bi se o tome da ju što više orgazama moguće.

Dopustio joj sisati njegov penis za ono što se već par minuta. Onda je pao njegove hlače i skinuo čarape i štikla. Dok je bio pognut u preuzimanju njegove čarape off on je uzeo priliku da se stavi Sandrine noge okomito i skine joj gaćice. On je htio da se sperma na sebi na oči njenih prilično mala maca, ali ni on podsjetio da je o njoj. ljubavni sastanak On je kleknuo i skliznula dva prsta u nju i počela nježno lizanje i sisa na nju klitoris. On je postupno izgrađen gore brzina prste dok, nakon nekoliko minuta, ruka mu pomutiti. Njezina vagina je pokisao mokro i on je znao da ona već bih imao jedan orgazam, ali je zadržao događa. Njen bič je radio uzimajući umoran, ali kada je dobio njenu macu, vredelo je. Kada je klimaks drugi put joj jauk bile mnogo glasnije nego prvi i on primijetio njezine su oči bile valjane natrag u glavu.

Nakon nekoliko sekundi je povratio i rekao joj čula u vrlo ozbiljnim tonom, "Ja želim kurac sada. ' S tom Miljan staviti noge gore na ramenima i koristi svoju ruku da vodi njegov penis u nju jako mokro i potrebitima maca. parovi oglasi on je ušao u nju tvrdo i brzo, i ode do svoje loptice slammed protiv nje magarca. Sandra skočio s udar, ali nije rekao ništa. On je tukao nju maca teško i brzo, s njom oplakivanje glasno i, nakon što je oko 10 minuta, vrištati u ekstazi dok je došao na i na.Kad on je znao on ne bi mogao zadržati svoj orgazam puno duže, on je izvukao njegov penis iz nje. Sadisti kad sjede on udario njegov penis u usta joj toplo. Ona je isisan je teško i prljav, jacking njegov penis dok je ona isisan na njegov lopte.

Kad on je znao on bi stavio njegov orgazam off na neko vrijeme, on je zgrabio i grubo joj preden na taj način da joj je lice bilo gotovo uz zid. mazohizam Divio joj dupe za nekoliko sekundi a zatim umočen njegov penis u nju opet. On je jebeno joj psić stilu, pokušavaju pobijediti magarca crna i plava sa svojim kukovima. Nakon nekoliko minuta da više ne može stajati na mjestu magarca nasilno odskakanje, rekla je išao da se sperma.

Besplatni seks.Ona je reagirala vrlo brzo pretvara u sjedeći položaj i govoreći: 'Svrši po meni cijeloj dušo. " Njegovo tijelo je ekstaziralo kao je izbacio ogromnu količinu sperme diljem njenih lijepih grudi. Gotovo bez razmišljanja, on je gurnuo leđa prema kauč, tako da njegov sljedeći tok će pokriti joj maca i uredno ošišanu kosu, što je to učinio. On umočen njegov penis duboko u njoj da objave ostatak svoje sperma. Kao i njegov teret joj ispunjena, ona writhed u ekstazi, a na nju tits gumiran s jedne strane i njezin klitoris s druge. Nakon dosta vremena otišao je tako za njih da povrate njihovu staloženost su se složili da je seksualni su upravo imali bio je, opet, iznenađujuće, i koji su otišli na pripreme za stranke.

Oni munched na neki finger food držati izvan njihove apetite a oni je dobio spremni, i bili su na putu oko sat vremena kasnije. Sandra ne taji činjenice da je ona još uvijek rožnat i da će očekivati da zajebavati joj opet kad su dobili dom, koji je Miljan nadajući stranke će biti strašna kako bi se unutra i van.

Promet je bio svjetlo i da se napravi pogon u okviru 15 minuta. Kada su stigli na kolovoz bila je puna, tako da oni parkiranih na ulici ispred kuće Tracy. Oni su zvonila zvona na vratima i Tracy pokazao ih u. Sandra i Tracy razmjenjuju zagrljaje i Sandra upoznao Miljana. Sljedeća Tracy im je pokazao u kuhinju kako bi ih svaki piti. Miljan je nagađanje možda i nije bilo dvadeset ljudi tamo, i od svih izgleda alkohola i vino u kuhinji to je bio idući u biti živahnom noć. Došlo je koledža nogometna igra okrenut na flat screen TV out na leđa vrt, a on je ponovno razmišljam da li su potrebne za pokretanje na prvoj mogućem trenutku.

Oni bi imali nekoliko pića i sat ili dva je prošlo dok je gledao Miljan nogomet s nekim od dečki i Sandra visio iznutra sa svojim prijateljicama. Kad je igra završila, Miljan vratio se kako bi provjerili na Sandra, a ona mu je rekla da su o to igra nekoliko piti kartice igre, nešto što nisu napravili u dugo vremena. Miljan joj je rekao da je cool s njim tako dugo dok su mogli uzeti taksi kuće. S tom su sjeli s četiri druge parove i počeo igru King's Cup.

Oni bi igrao za sat vremena i svatko je osjećaj malo pripit kada je nekoliko djevojaka je rekao da je definitivno vrijeme da se pogodak vruće kadica. Bila je gotovo ponoć, a svi ostali su otišli doma osim kartice igrača. Tracy je rekao svima da su ona i njezin dečko mogao kredit im kupaći kostim ili kratke hlače ako su htjeli.

Djevojke nestali na katu za nekoliko minuta da biste dobili kupaće kostime, ali je došao natrag dolje uvijek obučena u odjeću njihove stranke. Sandra je rekao da Tracy nije imao kupaće kostime da stane sve djevojke, pa su sve samo ide da nose svoje grudnjake i gaćice, ideja da Miško pronašao prilično vruće. Tracy dečko proizvodila neke kratke hlače za dečke i oni svi otišli i promjena ljubavni sastanaka. Kad su došli vanjska strana na vrt, djevojke su sve svlačenje i Miljan osjetio njegov penis počinje promiješati. On je bio u mogućnosti to držati Internet from uzimajući tik do razmišljanja o nogomet igra od ranije, ali znao je da bolje da se u vodi brzo. Miljan pogoditi da par dečki su bili u istom položaju jer su već počela u vodu.

Sex u prirodi kao Sandra gol je osjetio njezin klitoris počinju peckati. Bilo je prilično vruće da se svlačenje pred pet dečki, a ona nije mogla čekati da biste dobili u kako bi se mogla utrljati protiv Miljan's mišića. Bila je stvarno obličje naprijed to ribanje na njegov penis i uzimajući ga teško. Dečki su bili tihi kao žena smanjila u vruće kadica. Svatko je bio ček vanjska strana svi ostali, ali ne pokušava da bude previše očito. Nekoliko žena je nosio donje rublje čipka (uključiti Steph) i njihove bradavice i pussies mogla biti donesena kroz materijal, koji ima više od jednog Gvido u vrućim kadica tvrdo kao kamen.

Kada je napravljen za osam, ali je imao deset, pa stvari su uske i bilo je teško da ne naletjeti jedni protiv drugih. Sandra je sjedio pored Miljan i imao nogu položio preko njegova bedra i noge joj odmara protiv koljena još jedna djevojka. Nekoliko puta kada je jedan od dečki malo podigli do za svoje piće je osjetila njegov hard penis uglačati protiv svoje tele, yusex koje je tako uzbudljivo da je njezin klitoris jako zagrijavati. Miljan je u sličnom nevoljom, nije bilo puno prostora u centru kadica za noge i stopala, a jedna od žena se odmara nogu preko njegove potkolenice, koji je pronašao prilično vruće.

Ljubavni parovi oni su svi smijali i uživaju za možda 30 minuta kada je jedan od djevojaka je izjavila kako nije mogao podnijeti njezin grudnjak više i pitao ako netko brinuo, ako ona to skinula. To je nacrtao smijeh od nekoliko ljudi, a neke od dečki rugali blagonaklono o tome kako teško mora nositi grudnjak i njezin poticanje da ga skinu. Ona je podigao nešto kao ona ga skinula, što je omogućilo svima pogled na njeno lijepo tits simetričan. S tom Miljan počinju davanje Sandra sranje o tome kako mora biti teško za nju nositi grudnjak ju u vruće kadica. Ona se nasmijao i rekao: "Biste li mi kao to maknuti Internet? ' On je odgovorio da je definitivno bih joj bih to skinuti, tako i ona. Miljan je znao kako je lijepo Steph's tits su se i uživali sve izgleda je dobio kad su bili pustiti. Tracy je odgovorio rekavši da su ostavljajući sve to hang out je bila previše i uzeo joj vrh off. Ostatak cure uskoro slijedi odijelo.

Jedan od dečki je iskoristio priliku da se zapitati zašto oni jednostavno nisu svi mršavi umočiti?Par ljudi je rekao da je odlična ideja i da su svi oni je uzeo od ostatka svoje odjeće. Miljan i Steph gledali jedan drugoga da li je ili nije htio, ali niti je imao problema, tako i oni gol. Svatko se gola imali su više od jedne osobe koje žele vruće kadica nije bio toliko ushićen. Također ne ostaviše barijeru između svih tijela koja su pritisnuta do jedne protiv drugih. Steph sada mogao jasno osjetiti jednu od dečki cocks na nju tele a Miljan je imao lijepe grudi bumping u svojoj ruci.Sandra je uistinu okrenut na sada i stroked Miljan's penis ispod vode. Ona je pokušala da neće biti previše očite, ali nije otišlo UN-primjetio.

Nakon nekoliko minuta za svakoga smijati i dobiti udoban sa situacijom, jedan od parova lijevo da biste dobili pića. Nekoliko minuta kasnije netko je rekao da provjerite pogled na kuhinju.Kada Miljan i Steph okrenuo su vidjeli kroz vrt vrata (rolete su bile otvorene) Gvido jebote svoje djevojke od iza na kuhinjski stol. Kako su oboje gledali Sandra počela meškoljiti okolo. Miljan nova je bila uspaljen kao pakao i pokušao da neće biti previše očito kako je skliznuo dva prsta u nju maca i počela ukazivanje joj. On je igrao s njom klitoris, a ona je loš posao na njoj skriva zadovoljstvo.

Tracy je rekao da je njezin dečko su trebali otići i dobiti par pića vlastitih, a slijedio ju u. Kada su ušli u blagovaonicu par koji je bio jebeni nisu propustili pobijediti. Tracy zaustavio pokraj njih i fondled da djevojke tits. Tracy je čovjek uzeo priliku da joj s leđa ući kao dobro. Gledanje je to bilo više od Miljan i Steph mogao stajati, i kao što svatko od njih počinje vruće čabar, Miljan je rekao, 'Let's go in idem se zajebavati pakao vanjska strana od vas.'

Kao što je posljednja tri parove ušao u kuću Miljan scoped se mjesto u dnevnoj sobi. Oni su na čelu za kauč, od tamo su mogli gledati i svi drugi i imaju dovoljno prostora za manevar. On sjede i dosegla do vučenje Sandra na njegov penis, ali ona je već bio na čelu za koljena. Ona grabbed njegov penis i počeo dajući mu nevjerojatno blowjob. Drugi par je uzeo drugi kraj kauča, a on je idući dolje na nju. Nakon par minuta soba je puna jauk i Sandra's vagina je drenched.Ona je bila žudnja penis dok je ustao. Miljan pozicioniran joj psić stilu na kauč kako bi okom drugim parovima, dok je hammered na nju maca.

On je namjerno stavio bih ju dolje, tako da je ona nagnuti nad ženom na drugom kraju kauča, u nadi da će iskoristiti priliku da poljubac joj milovati. On nije morao dugo čekati. Sandra je da svoj prvi orgazam kao druga žena počela groping Steph's tits. Da Miljan's iznenađenje čovjek dosegao gore i počeo igrati s njima kao dobro. Miljan je bio izuzetno uključen u to očima i čuo sam govori tako glasno. Sa taj Gvido je ustao i otišao da bi se mogao gledati Miljan's penis prodire Steph. Kad je imao dobar pogled on je nježno uhvatio šaku Steph kosu i povukao glavu natrag. Kao što je Miljan jebeno joj, Sandra vrisnula i zatvorene oči i tvrdo je došla cijelom njegov penis.

Miljan je bio toliko uključen je morao odmah prekinuti jebeni joj kako bi se izbjeglo Cumming. Za vrijeme kratkog odmora Sandra osvrnuo se preko ramena na Miljan i pitao, "Da li um ako sam sisati njegov penis dok predah? Ako ne želite da mi samo da kažem tako. " To je točno scenariju on bi bio maštao o za dugo vremena. Bio je sretan da je, sada kad je u ovdje, on je mislio da je jak ideja. Sandra je dobio kao tip sjeo na kauč. Miljan sjeo do njega kao Sandra squatted dolje između nogu. Dečki supruga je sjedio na ruci kauču igranje sa sebe kao Sandra uhvatio svoga muža diva penis i počeo ga jacking. Gledala je Miljan za nekoliko sekundi promatranje za neki znak uznemirenosti. Kad ona nije 'vidjeti bilo je nagnuo naprijed i stavio ga u usta njezina. Ona je isisan na njemu za nekoliko sekundi i twirled joj jezikom oko njega. Zatim je počeo jacking i glavom je počeo bobbing gore i dolje. Ona mu je puhao dok su Miljan gledala i dobio više i više uključen. Ona lizali i dolje njegov veliki osovine i isisan mu jaja.Njegova žena je očito bio previše uživati kao što je igrao s njom klitoris i squirmed.

To je trajalo nekoliko minuta, a Miljan je komentirao da je bio idući u puhati njegova opterećenja samo gledajući kada frajer supruga pitali Steph ako ona mogla sisati Miljan's penis. Budući da to nije dio njegove mašte, Miljan je bio malo iznenađen pitanje. On je bio još više iznenađen kada Steph je rekao, 'Molim te. On je izgleda kao hes 'idući u puhati njegova opterećenja uskoro, a to bi se otpad ako niti jedna od nas uživali u tome. " Sva četiri od njih bili su nesvjesni tri druge parove jebu se i puše kao Miljan ustade ispred kauč i žena je dobio prema dolje i počela sisa njegov penis. On je bio na oblaku devet, a novi je bio oko da se sperma. Bio je uzbuđen jer je znao da će to biti jak orgazam, a to je ne razočarati. On je najavio da je cumming i stavi svoju glavu natrag i moaned. Njegova sperma pucao kao puške u usta. Ona je progutala dolje i izdvajali leđa od Miljan's penis neka ostatak pucati po cijelom joj vrat i prsa. To je bilo sve muž mogao stajati i on također najavio da je Cumming. Sandra ruku bio zamagliti kao ona jacked njegov penis. Njegov teret je eksplodirala u usta. To je bio masivan i prolivene kroz njene usne.Ona se proguta i primijetio kako je to dobro okusio. Bila je tako svlada ekstazi da je nastavila utičnica i sisati kao njegov teret ispunjena njezina usta i izlije na njoj brada. Ona je progutao posljednji ga i stajao. Supruga je uhvatio par ručnici od kupaonice i ona i Steph izbrisala cum off jer su svi zajedno sjeli na kauč.

Dok su sjedili tamo par neka mačka iz kese koje grupni seks je bio planiran sve zajedno. Svi oni su pretpostavili da Miljan i Steph bi otići ranije u noći. Kad oni nisu, cijeli vruće kadica scenarij je bio planiran na leđima bilo potaknuti ih ostaviti ako su bili neugodno, ili da ih dovedu u grupi ako su bili.

Dok su sjedili na kauču gledajući druge parove jebeni bilo je očito da su Miljan i Steph i reinvigorated, jer Miljan's penis nije bio opušten za ne više od 60 sekundi prije nego što je započeo još teško opet i Steph je igranje s njom klitoris cijelo vrijeme . Nakon par minuta, koje su gledali dva para swap partnera. Par Miljan i Steph upravo zamijenili s njima rekli da bi svima biti potpuno cool s njima vraća u mix, ako su htjeli. Gledali uzbuđeno jedni na druge, a Miljan je pitao Steph što je htjela učiniti. Ona je odgovorio da je do njega, pa Miljan preporučio da se pridružite jednom od Sandra parove i on ući u drugi.

Iako pišu da su sjedeći i gledajući iz kauč Miljana primjetio da Steph je bulji u jednu od dečki cocks. Bila je duga, gusta, i tvrdo kao kamen, i Miljan novi to je samo ono što Steph će trebati, plus, žena u drugoj skupini imala jako vruće magarca da je Miljan bio uz promatranje. Drugi parovi su slušanje i dečki rukom ohrabri za Miljana i Steph doći na više, što je i učinjeno. Miljan kratko zaustavio njegov par, tako da je mogao gledati Sandra. Preselila oklijevanjem u početku, nisu sigurni što bi ona trebala učiniti, ali kako je dobio preko momak joj je rekla da nagnuti se nad kuhinjskim stolom, gledati i igrati sa sebe i on bi se s njom u minuti. Ovo je Steph's klitoris koji gori i čežnju joj maca. Miljan uzbuđeno gledao kao dečko preselio preko iza Sandra i polako skliznula njegov penis u nju.

On je njegov penis pumped u nju, ali je sporo da joj daju mu pune dužine, što je osjetno više od ostalih dečki. Kao što joj ispunjena, ona zatvorene oči i moaned sa zadovoljstvom. Nakon nekoliko pumpi, on je uhvatio bokovima čvrsto i skliznula cijeli svoj penis u do svoje bokove nabasao na magarca. Ona moaned glasno i zgrabio ruba stola za stalni sama, ali nije rekao stop. Naprotiv, ona je pogledala prema Miljan i pitao, "Je li vruće gledajući kako se protežu moj veliki penis vagina bebu? ' Miljan je rekao da je nevjerojatno vruće, a dečko sa velikim pijetao je da je kao poticaj. On je počeo jebeni joj brže i teže. Sandra je dobio glasnije i glasnije dok ona je vrištala da je cumming opet i opet.

Miljan shvatio u ovom trenutku da je on samo stoji i gleda i odlučio da se uključe. On je hodio putem na drugu paru baš kao što je žena ustala na stolu na leđima. Miljan preselio se između nogu i skliznula svoju sada lupanje hard penis u njezinu. On je počeo jebeni joj teško i brzo. Bio je u bjesnilo od užitka i napadale na nju maca. To je trajalo oko 30 minuta s obje pozicije par prebacivanje nekoliko puta. Do vremena Miljan je bio spreman da se sperma Sandra i druge žene je zaposlila još par dečki i Steph je vozio jedan od njih na kauč sisanče i na drugi hard penis. Miljan je bio izvan sebe da bih bio u mogućnosti to držati njegov teret za to dugo, kao topla kao što je pronašao jebena njegova supruga bio uzimajući.

On je stavio njegov orgazam isključiti usporavanje malo i promatranje Sandra u akciji. Ona je isisan bijesno na penis u njezinu licu dok joj maca je rastegnuta i hammered na koje je penis ispod nje. Bio je veseo on bi stavio svog orgazma se kada su dečki stavili Steph između njih primati njihove opterećenja. Ona jacked jedan od njih dok sisa ostale. Gvido je bila sisa izvukao, jacked njegov penis jednom, a njegov teret eksplodirao sve nad njom. On sprayed ponovno i ponovno, oplakivanje glasno. Njegovo je bilo sve cum nad njom lice, vrat i grudi jer je okrenuo drugi tip. On ju je zgrabila stražnjem dijelu vrata za stalni sebe i svoju jacked penis. On je prepun njegov penis u usta kao njegova sperma izbili. Ona gulped dolje golemog opterećenja i zadržao sisa. Ona je isisan ga energično jacked do ona bih ga drenirani, a zatim okrenuo na prvi momak i isisan posljednji cum iz svoje sada polu-mlak penis.

Miljan osjetio ogroman orgazma dolazi na i bio je bombardovanje ženu ispred sebe kao luđak. On je pobijedio teško na nju maca tada izvukao i sprejom njegova opterećenja sve nad njom. Ona je zamotan nogu oko njega te ga izvukao bliži kao njegova sperma izlije na nju. Ona gumiran to sve nad njom bradavice tada donijela joj prsti gore i lizali sperma s njih.

Kao što je nosio off trenutak, svi shvatili da su sada službeno iscrpljeni. Svi su krenuli natrag u vruće čabar, kao što je normalno nakon jednog od tih grupa sjednica i opušteno. Kao što je Miljan i Sandra napuštaju kasnije, svaki od parova ima još uvijek im je rekao kako je vruće to je bio njih ima tamo i nadao da će se vratiti sljedeći put. Miljan i Steph pogledali širok očiju i odgovorio da su oni definitivno će se vratiti.

Нема коментара:

Постави коментар