четвртак, 13. мај 2010.

Homoseksualac

Kada sam se prvi put preselila sa svojim najboljim prijateljiima na leto, mislila sam da život ne može biti bolji. To me je bilo, moji najbolji prijatelji Dragan, Joca, Nada i Mirjana.Mi smo se preselili u jako dobar duplex, s poda do stropa ogledala ugrađene u zidove i kul malo žute i narančaste zidna tapeta na stropu. Bilo je jako retro, i jako nas.

Imali smo bili tamo živi oko 4 mjeseca kada je ova luda noć prilazi. Mi smo imali neke lude provode i prije, ali ovaj je bio smiješan. Došlo je klizanje i klizanje u kuhinji, beskrajna opskrba Boos i dečki, pa čak i djevojke za taj tvar, i ja imao moj izbor doslovce svatko te noći. Bilo mi je dosadno ipak. Bio sam prilično pijan, ali vrlo uspaljen i sam očajnički željela da netko kuka gore sa. To je bio prilično sušno ljeto, a ja definitivno mogao koristiti neke uzbuđenja. S tom misli, sam otišao u kupaonicu. Bilo je nekoliko trikova sam znala koristiti kako zavesti devojku ispravno.I neka moje duge plave kose koji je se održava u repom pada na moja ramena. I ran kroz moje prste i dao mu je neki dodatni volumen za više sparan izgled. Sljedeći je bio moj outfit. Sam imao na crno čipkasti tenk vrh pod pamuk bijela košulja. Moj grudnjak je vruće ružičaste čipke i imala oko vanjskog prostora. Bilo je jako seksi i da se on mora prikazano. Lezba. Sam skinula moju bijelu košulju, a srušena moj tenk vrh, ostavljajući moj grudnjak zaviriti protiv vrhu. Moj Boobs izgledao iznenađujuće i ja to znao. Jedini problem je moje hlače. Ja ne znam što sam mislio, ali sam je nosio traperice. Biti najuporniji sam ikada bio prema uzimajući legao, ja ih skliznuo off.Moji su ružičaste čipke rublje koje odgovaraju upitu moj grudnjak, i vidjeti bacio. Uokvirena moj, jahanje spreman sviđa bič, ali su bili puno više seksi i otkriva. Sada sam bio savršen.

Moja spavaća soba je tik uz spavaću sobu, pa sam bacio svoju odjeću u tamo i napravio moj izgled. "Prokletstvo!" rekao je moj dečko cimera. Od kutu moga oka sam mogao vidjeti Mirjana me gledate. Znao sam da je lezbijka u srednjoj školi, ali u zadnje vrijeme je bila vrlo na momci opet. Imao sam osjećaj da je idući u pogodak na mene, a ja sam bio spreman. Imao sam vidio golog tijela prije i ona je savršena. Imao sam mislio o njoj nekoliko puta kada sam bio jeo od strane mog bivšeg dečka, a imao sam zatvorene oči i pretvarali da je njezin. Ona je vrsta kao što je moj san djevojka.

"DAMN! Što si nosio!?" upitao neke djevojke. Samo sam nije vidio jedan drugi put. Znao sam tri stvari o njoj, da joj je ime bilo Rakija, imala je najveće grudi sam ikada vidio i ona je bila striptizeta. "Ne znam ti dečki? Ovo je biseks žurka!" Rekao sam. A uz to, Rakija je vrisnula od radosti, ustao na stol i počeo da se svuku. I nasmijala i hodio prošlosti sceni bila je kreiranje, prema Mirjana.

"Biseks stranku? Haha, ti si tako loše. Nije zabavno dovoljno za vas, ha?" rekla je sa malo mig."Nope, ne sasvim. I tako sam jebeno umoran od svih tih dečki. To je kao što je ovaj grad prolazio kroz sušu." Rekao sam.
"Dakle, to su stvarno slatka, ste ih dobili na Victoria Secret?" rekla je, ukazujući na moj lacy boy-gaćice.
"Da! Da li vam se sviđaju?" Rekao sam.
"Da, imam neke poput onih u žuto! Ja ih volim." Ona je rekla.
"Pa, svatko drukčije je raskrivanje dolje. Vi kao što bi dobro, previše!"
"Oh, ja bi ali me ne odjeveni na prikladan način. Hahaha."
"Misliš, te imati na bič? Hajde, Mirjana, jedva da bi itko umu!"

Nasmiješila se. "Jeste li sigurni?" pitala je. Nisam siguran zašto je ona se tako sramežljivi."Slušaj, rekao sam" da te trake dolje bič, ja ću uzeti moj grudnjak off. Na taj način, vi ćete stati u i možemo dati svima pokazati. Onda smo sigurno ćete dobiti pogodak na. "
"Hah! Posao!" rekla je i da je ona skliznula joj gaće. Imala je na svijetle ružičastim bič. Izgledalo je iznenađujuće oko joj dupe. Uzbuđen sam. "Na tebi je red!" , rekla je ona.

Pred sex ja skliznula sam moje crne tange. Kad sam ga dobio od, pogledala sam gore i primijetio da su svi, čak i Rakija, je zaustavljen što su radili i počeli nas gledajući. To mi je drago. Pogledao sam na Mirjana. "Hoće li ga poništiti za mene?" Smijala se i dogovorili. Sam se okrenuo i osjetila njezine ruke na sponi moje grudnjak. Osjećao sam grudnjak otpustiti oko mog tijela kao što sam počeo da ga klizi dole. Homoseksualnost Moje bradavice su tvrde i pokazujući prema gore. Osjećao sam se hott. "NJEZINE HVALA S KISS!" Netko viknu out. Pogledao sam na nju i slegnuo ramenima i nasmiješio se.

Ona oslanjao u.
Posle seksa osjećao sam se svojim toplim usnama protiv mina i sam počeo da se presele moje čeljusti. Ja skliznuo moj jezik u usta kao što sam čuo od dečki navijački. Taj pravedan je napravio još intenzivniji. Naša tijela prešani jedna u drugu ruku i pao na moje sisa i počeo ga masirati.

To je kad se dogodila mi se. Nisam htjela dečko te noći. Htio sam joj. Htio sam joj okus i zajebavati joj i njezin sisanje. Nije neki tip.

Ja prodriješe naše poljubiti nju i uze je za ruku i nasmiješio se. Zgrabio sam skoro punu bocu vina na moje lijevo s moje druge strane i njezin je vodio u spavaću sobu. "Bilo tko želi nam se pridružiti?" Rekao sam što sam ušao u vrata moje spavaće sobe. "I do!" To je bio Rakija. Ona je skočila s stol i išla u sobu kao što sam zatvorena i zaključana vrata. Počela sam brektati bocu vina. Shvatio sam da mi je trebalo da bude malo pripit, kako bi se jebati jedan od mojih najboljih prijatelja.Srpske kurve Odlazak oko pola sam prošlo bocu na Mirjana. Dok je ona bila chugging, ja skliznula off moje gaćice dobre picke. Gledam gore da vidi Rakija radiš isto i hodanje prema meni. Ona me je gurnula u zid i počeo me poljubi duboko. Ona guraju svoje tijelo na moje i osjećao sam se naših grudi smoosh zajedno. Zatim, ona je pomaknuo se malo i pustiti na našim Mirjana u poljubac posle sexa. Tamo smo bili, sve tri od nas poljubi jedni druge i zgrabio jedni druge. Mirjana vrsta prisilnog Rakija s puta tako da je mogla imati svi mi u sebi, tako da lijeva Rakija ljubi moj vrat.To me jako osjećaju orgazma, pa sam neka se malo moan.Brandy tada preselio putu do mojih grudi i počeo sisanja na mom bradavicu. I moaned opet i Mirjana otvori oči da vidi ono što je događaj, a zatim počeo raditi isto, sisanja na moj drugi dojke. Osjećao sam se iznenađujuće i sretan. Bio sam tako uključen po situaciji da sam skoro dobio off. Zatim Rakija zaustavljen, i ustao. Ona me uhvati za ruku i dovela do mog kreveta i vrsta me gurnula prema dolje. Ona izdvajali moje noge, osim mene i počeo se jelo, držanje jedan prst u moju vaginu i prst mi je jebena. Njene noge draped preko ruba mom krevetu i Mirjana klečala na podu iza nje i početi jesti ju van, dok je sama jebeni prst. Tamo smo bili u lancu orgazme. Mi smo sve tri sišli u isto vrijeme, a nakon što sam dobio od, ja pogledala dolje i vidjela sokova diljem Rakija lice.Okrenula se Mirjana, koji su Rakija i sokovi cijelog lica i počeli su poljubac, velike guze lizanje sokova od od svaki ostali.

Dok oni to učinio, ja pogrbljeno dolje i počela sisa na grudima Mirjaninim. Onda sam uzeo Rakija je u moja usta, ali, usisan obje svoje bradavice odjednom dok su lizali vagina cum off jedni druge. Tada sam podigao za okus. Bilo je tako vruće da sam bio uzimajući mokro sve više ponovno.

Onda me srpska žena Mirjana gura u krevet i penje se na vrh mene, zabadanje joj maca na moj, a mene ljubi. I moaned. Ona je bila vlažnija nego što sam bio. Ja vrsta borio leđa dolje protiv krevet i popeo se na vrhu nje. Domace erotske price Ljubio sam moj put dolje na nju maca i trzanje mi jezik protiv nje klitoris.Ona yelped. I onda pokazali dva prsta u njenu vaginu i počeo sisanče i rezak joj klitoris. Ona je okusio slatko. To je bilo ostvarenje sna. To je sve što sam htjela. Kao što sam bio događaj ovaj, Rakija je ljubeći joj vrat i njezin osjećaj se dok ukazivanje joj je Mirjana. Ja skliznuli u tri prsta, njih oko i premjestiti sve u krug, onda sve četiri, njima se kreću u mahali pokretu. Ona je vrištala u zadovoljstvo. Došla cijele moje ruke i lice, joj maca pucao iz sperma. Ja lizali prste.

Zatim, to je bio Rakija red. Stajala je i do mene i Mirjana i kleknuo pred njom, bio sam sisanče njezinu vaginu, a Mirjana je sisa joj klitoris. Zatim je dobio malo gužve tako da sam se preselio usta da joj pokvariti, lizanje i ljubljenje. Onda joj butthole. Ona počinje vrištanje u zadovoljstvo kao JA zaglavi moj jezik duboko u nju magare, kao Mirjana grickaju na nju klitoris i prst i počela maženje njene mace. "Želim napraviti njen vrisak kao što je to!" Mirjana, rekao je.Sam nevoljko pristala na promjenu mjesta s njom. Njen klitoris bio težak i purpurno boju.Njezina vagina je doslovno kaplje mokri kao što sam stavio na moj jezik protiv nje dijafragma, to lizanje gore i dolje, umetanje 3 prste i njezin jebeni silom. On je stvarno bio Vagina labavljenju up, pa sam stavio 4 prste u, te ih preselili silom. Zatim sam ih sklupčana i formirao šakom. JA zaista je fisting netko pička, a bila je pun ljubavi Internet. Ona je vrištala i sisa na vlastitu veleslalom grudi čupanje kose kao što sam malo joj klitoris i njezin škrt još teže i teže dok ona dođe. Kad ona nije, ona je došla za minutu kao ravno. Nisam; zaustaviti ipak. JA je zadržao svoje fisting, i Mirjana zadržao jede magarca, i Rakija zadržao oplakivanje i vrište, sve dok ona dođe. Osim ovoga puta, ona slučajno ljut kao što je bila svršila. On otrča dolje njezine noge i na moje ruke i lice prije nego što sam shvatio što se događa. Začudo, bila sam malo okrenut na kod njega. Znao sam da ju je gurnuo joj ograničenja i ona ne mogu kontrolirati što se događa u njenom tijelu.

Ne znam ako je to Boos, odnosno činjenicu da smo bili sada legende o stranke, ali još uvijek nisu učinili. Mi smo svi imali stečen off više od 3 puta svaki, ali to nije bilo dovoljno. Rakija htio da mi se vratiti za što joj je vruće, ne bih mogao reći. Ona mi izdvajali od strane moje ruke i sa jednom rukom na svakoj dojci, ona mi je gurnula dolje na mom krevetu. Počela je ukazivanje moje pokisao mokro vagine. Ona je bila potpuno u kontroli i sam to znao. JA pravedan ležeran i opušten kao radila svoju magiju. me ukazivanje, zatim lizanje, sisanje onda, onda grizu, onda ukazivanje opet. Onda ona me iznenadio, zaustavljanja. To mi je dao priliku da vidi gdje je Mirjana. Ona je objavljena u mojoj stolici u kutu sama ukazivanje, da me gleda vrlo usko.Rakija se vratio s novom rekvizit: bocu vina.

Lezbejke slike počela je polako, tjeraju usta bocu u i iz moje vagine, dok ukazivanje moj šupak. Zatim je dobio malo više nasilan s njom, a ja sam bio oplakivanje njezino ime. Ona osjećala tako dobro, tako je ona to rotiranje i zabadanje, bolje nego bilo koji kurac. Ona je zaustavljen. Vrat bočice je potpuno uronjen u moje tijelo, kada je i sama promijeniti položaj, vođenje dnu bocu vina u vlastitu maca. Valjda joj maca bio nategnut, jer sam je agresivan za 45 minuta, ali način na koji je pružio joj maca oko bocu vina, lice joj jadikovanje i svaki centimetar, bila je najtoplija stvar koju sam ikada vidio. Nakon što joj vagina usnama sastao moja, počela ulaz. Kada je to učinio, počeo sam zabadanje previše. Guranje bocu iz mojih maca i na njezine, kako ona nije ista kao dobro. Bili smo vrištati i oplakivanje i trese kada smo oboje sišli.

Ja skliznula natrag, i izvukao bocu od nas i pokazali joj dolje. Ja zabodena dolje sa rukama nogama i sjela na njezinu licu. Kad sam to učinio, Mirjana pognuti se ispred mene. Počela sam jede joj je kao Rakija počela na mene. Bio sam moja maca shoving u njezino lice, tako jako da ne, ja sam čak siguran kako je mogla disati. Bila sam tako na trenutak i biti s tim djevojkama da sam off, a kad sam off, dobio sam nazad Rakija pissing diljem svoje grudi i na usta. Kurve live i glasnije nego što sam bio. Mislim da je u taj vrsta od predmet.Sam bio događaj samo se kuja, ali ona je to uživanje. Sluh nam oboje jaukanje, poslao Mirjana u frinzy, cumming na mene.

Onda smo sve tri propala. "Lets go u krevet, dečki", rekao sam kako smo sve tri popeli na mom krevetu. Kao što sam ugasio svjetlo, čuo sam ritmu. Sam okrenuo leđa na svjetlo i pogledala gore da biste vidjeli sve dečki iz strane izvan mog prozora. Imali su vidjeli cijelu stvar. Mirjana i Rakija i pogledao u mene i mi svi troje je umrlo smijeha.

Proveli smo noć maženje i druženje i ljubio pod pokriva dok smo zaspao. Čak i nakon što smo zaspali, ako jedan od nas probudio, mi bismo probuditi drugima i igrati se dok ne osjetite ponovno zaspao. Mi prevaren oko za oko 3 tjedna nakon toga ravno, dok smo odlučili da ga se dalje i početi dating.

Mi je dobio vlastiti stan nakon toga. Živimo savršenim životom, klinci jebu odlazeći u krevet zajedno, jedni druge buđenja gore, sva tri nas tuširaju zajedno, ide do filmova i stranaka i klubova i restorana zajedno, sve tri od nas drže za ruke. Mi smo raditi zajedno, i skoro svake noći smo threesomes, nekad vani, nekad su snimane, a ponekad i samo jedan na jedan, ponekad pozivamo četvrta, ali je uvijek zadovoljavajući i uvijek kinky. Ponekad mi se pretvarati da se sestre i igra uloga.

Ja uistinu živjeti život i volim moje cure.

Нема коментара:

Постави коментар