недеља, 28. фебруар 2010.

Erotske price tetka

Kurvice male Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik.

Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti zenska stopala i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.

- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila golisave kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima spermatozoidi . No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!

Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Napaljena Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanjem...

Matorka free Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje.

петак, 26. фебруар 2010.

Karanje matorki

Počeo sam joj lizati macu, a njezin miris i okus dovodili su me do ludila. Zabio sam joj cijeli jezik duboko u pičkicu, a ona je stenjala glasno i strasno

Javio sam se na intimni oglas Domini, svojoj prvoj gospodarici, jer sam želio iskušati jedan novi, dosad neprobani, seksualni doživljaj. Dugo sam nakon toga, dok sam čekao odgovor, maštao kako ću ugađati, kako ću pružati užitak svojoj Gospodarici.
Došao sam pred njezin stan, pozvonio i čekao da mi moja Gospodarica otvori. Na vratima se pojavila zanosna crnka, vrlo atraktivnog izgleda, u visokim crnim čizmama, crnim kožnim hlačama i sa crnim grudnjakom, a na rukama je imala crne kožne rukavice koje su sezale do iznad laktova zensko telo .

Zatvorio sam vrata njenog stana. Dobro me, pomno odmjerila, uhvatila za bradu i pitala: "Želiš biti moj rob?" Potvrdno sam odgovorio i počela je naša seksualna igra.

Naredila mi je da kleknem ispred nje i poližem joj međunožje. Poslušno sam kleknuo i počeo joj lizati macu preko crnih kožnih hlača. Gurnula mi je arogantno glavu dolje da joj poljubim i vrh čizme. Podigla je zatim nogu, gladila me njome po jajima i naredila da se skinem. Skinuo sam sve sa sebe i klečao pred njom kao od majke rođen. Uhvatila me za kosu i prinijela je ponovo svom međunožju. Hodala je njišući se prema krevetu, a ja sam na koljenima kao opčinjen išao za njom. Naredila mi je da joj skinem čizme i crne kožne hlače, tako da je ostala tek u crnom grudnjaku i crnim rukavicama.

Tako odjevena domino zračila je posebnim seksipil i nadmočnošću, prosto mameći me da joj odmah poližem mačkicu, da joj pričinim zadovoljstvo. Uhvatila me za bradu, pomilovala po kosi i pitala: "Želiš me lizuckati?" Odgovorio sam: "Da, moja gospodarice." Polegla me na krevet i stajala iznad mene tako da sam mogao očima gutati njezinu macu, dok me nogom gladila po prsima i trbuhu. Milovala me nježno i mislio sam da će mi kurac eksplodirati. Uhvatio sam je za nogu i počeo s obožavanjem lickati nožne prstiće, tabane, a zatim listove. Oduševljeno me, ali kao gladna mačka miša, gledala i odgovorila: "Divan si, moj robe."

Sjela je na moj kurac i jajca i počela žestoko miješati po njemu pričinjavajući mi slatku bol, no nije mi dopuštala da prodrem u nju, u njezinu mirišljavu intimu. Polako je počela kliziti po mom trbuhu i prsima milujući me mačkicom. Približivši se mom licu zajahala ga je tako da sam mogao njuškati najdivniji parfem na svijetu. Strogo mi je naredila: "Liži me, liži me moj psiću!"

Bludnice. Počeo sam joj lizati macu, a njezin miris i njezin okus dovodili su me do ludila. Zabio sam cijeli jezik duboko u pičkicu, a ona je stenjala glasno i strasno. Uzdisala je kao rasna ždrebica plutajući iznad mene. Okrenula se zatim i počela mi drkati kurac, zategla je grubo kožicu do kraja, čineći mi bol. Moj macan pulsirao je u njezinoj agresivnoj ruci. Htio sam svršiti, no ona me upozoravajuće ugrizla za glavić . Zato sam prstima raširio usnice na maci i strasno je sisao i lizao. Počela je strastveno, kao vulkan, svršavati. Gusti sok klizio mi je u usta , htio sam je svu iscijediti i još sam joj pomamnije počeo lizati pičkicu. Svršila je još jednom u transu, grčeći se i vrišteći iznad mojeg lica svrsavanje u picku.

Podigla se s mene, vezala mi ruke uz uzglavlje kreveta, uzela svijeću s noćnog ormarića i zapalila je. Rekla mi je gledajući me u oči "sada ćeš beskrajno uživati", i počela kapati vrući vosak po mojim prsima i trbuhu. Uplašio sam se boli, ali vrući vosak koji se cijedio po mom tijelu pričinjavao mi je ugodnu i opijajuću bol. karanje matorki Kurac mi je htio odmah eksplodirati. Drkala ga je desnom rukom dok je lijevom prolijevala i kapala vrući vosak po mom tijelu. Kurac mi je htio naprosto puknuti od užitka. Skinula je grudnjak i počela sisama maziti mog pulsirajućeg mačka. Počao sam svršavati po njezinim grudima.

Uzela je zatim rukom kurac i izdrkala ga do kraja. Sperma mi se cijedila po grudima i trbuhu. Kad mi je macan htio splasnuti uzela je svijeću i ponovo počela kapati vrući vosak po mojim grudima. Kurac mi se iznova propeo u svoj svojoj dužini. Uhvatila ga je rukom, zajahala na njega i mazila si mačkicu njime, tako da sam mislio da ću istog trena svršiti. Osjetila je moj užitak i uvela macana u svoju pohotnicu. Držala se za moja ramena i žestoko me jebala. Jebala me divlje, arogantno, nadmoćno, bezobzirno. Ševila i ševila. Uživao sam u njezinom tucanju. Stenjala je kao kujica iznad mene milujući mi jaja i naredila :"Svrši sad, svrši sad moj robe!" Počela je žestoko plesati svojom raskošnom guzom i vrtjeti dok sam ja počeo štrcati svoj sok u njezinu nutrinu.

Svrsavanje u usta Izvadila je kurac iz mačkice, i sjela mi na lice, dok sam ja halapljivo počeo lizati njezinu mačkicu. Titrajući jezikom i gutajući pritom naše pomiješane sokove doveo sam je do još jednog grčevitog orgazma. Uvijala se iznad mog lica i višestruko svršavala i svršavala. Polizao sam s guštom i posljednju kap njezinog nektara.

Privila me potom, jer se spavajući htjela odmoriti, na svoj trbuh, da joj jezik bude blizu kad se probudi.

Vruca linija pricamo o seksu

Pricamo o seksu
Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom. vruća linija

Moja je ruka lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njezino uspavano, ali toplo tijelo uzbudilo me po tko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po običaju završilo na najslasnijem dijelu njezina tijela. Dubravka na to nije ostala ravnodušna već se u snu okrenula prema meni i namjestila se na bok kako bi moji prstići mogli što bolje kružiti njezinom mačkicom dok spava. To noćno dirkanje nikada me ne ostavlja ravnodušnim jer u mraku spavaće sobe u glavi mi se roje brojne misli pa je i seks poslije toga sasvim drugačiji.

Dubravka je još uvijek lijepo reagirala na moje milovanje i lagano se budila iz sna. Svojom me rukom počela doticati i to nepogrešivo u područje moje muškosti. Njezina sve veća napetost lagano se prenosila na mene i bilo je pitanje trenutka kada ćemo se spojiti u čarobno klupko strasti. No, već dobrano uzdignuto koplje našlo se u njezinoj ruci te smo se nastavili strastveno milovati. Primičući se jedno drugome počeli smo se ljubiti. Bio sam raspaljen, pohotan, narajcan, nadražen i bestidan, a užitak mi je potpuno pomračio misli. Njezina ruka silovito je stiskala moj ud, gotovo do bola, a tada sam bio spreman počiniti i najveće ludosti i najsmionije stvari samo ako bi to još jače pojačalo užitak.
nekrofilija Slucajno se osvrnuvši prema vratima ugledao sam Ingrid. Susjedu s trećega kata koja se pojavila na ulazu u sobu. Stajala je nepomično promatrajući nas u našem užitku. Jednom je svojom rukom stezala svoje krupne i nabrekle dojke, a drugom se rukom dražila između svojih raširenih nogu. U mraku sobe, jasno se vidjela njena ruka kako se pomiče naprijed-nazad, pa kako se gura dublje, očito je bila odlučna u namjeri da prstom zađe u svoj otvor. Ulična rasvjeta taman je obasjavala laganom svjetlošću taj lijepi prizor. Nimalo se nisam prenuo, niti se zaustavio njezinom nazočnošću u našoj sobi. Štoviše, kao da me njezino prisustvo još jače raspalilo.
Seks sa zivotinjama
Postao sam još neobuzdaniji, i još sam se jače rukom zabio u Dubravku i to tako silovito da je zastenjala. Ingrid nam se sve više približavala, nadvila se nad mene te me poljubila. Gurnula mi je jezik duboko u usta, i preuzela svu moju incijativu. Opkoračila me, jednostavno je sjela na moje lice i to ne brinući što mi i nos i bradu gura u svoje vruće, već nadraženo međunožje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom.

Djeličkom oka vidio sam kako se Ingrid zabavlja. Podigla je svoju stražnjicu s mog lica tako da sam mogao uživati u prekrasnom prizoru. Zadignula je Dubravkine noge i vješto ih postavila na svoja ramena. Vidio sam kako njezine ispružene vitke nožice lagano pulsiraju dok Ingrid prinosi njezinu stražnjicu svojim ustima, kako rukama širi njezine čvrste polutke i kako jezikom ulazi u anus. Preplavljen sladostrašću gotovo mi se pomračila svijest. Ingrid je nakon zabijanja jezika u anus moje supruge zahtijevala da ga i ja obradim i to na više načina. Najprije sam morao poljubiti čmar, a potom ponoviti sve one slatke pokrete ulaska jezikom u njega. Uzela je moju ruku te najprije jedan, a poslije i dva prsta moje ruke ugurala u Dubravkinu stražnju rupicu. Za to se vrijeme Ingrid samozadovoljavala i pucala od užitka.

Nedugo potom, uhvatila me za ud i namjestila ga na ulaz u sočnu straznica. Nekoliko pokreta karlicom, i moj se kopljanik našao u guzi. Nedugo potom pukao sam od užitka. Rafalno. Pukla je i Dubravka koja očito više nije spavala već se i ona dirala rukom po mačkici. Ingrid nije željela svršiti već se lagano iskradala iz sobe. Padajući na krevet iscrpljen pored Dubravke ubrzo sam utonuo u san.

среда, 24. фебруар 2010.

Napaljene matorke

Moja je pičkica bila već dobrano namočena sokovima. Igrala sam se nabreklim stidnim usnama, sve se jače znojeći. Miro je legao na pod, a ja sam jedva dočekala trenutak kada ću ga zajahati i nataknuti se na njegov debeli i nabrekli klin.

Dugo vremena promatrala sam fotku na kojoj Miro briše lice mojim kožnim tangicama, onako gol, s napetim obdareni kurcem. Uh, sva sam protrnula. Pograbila sam mobitel i nazvala ga. Njegov je seksualni nagon uistinu poseban. Nezasitno me je znao jebati po cijele dane i noći, i uvijek bi me uspio dobrano preplašiti visoko uzdignutim kurcem, a imala sam se i čega bojati, jer mi je uvijek razvaljivao pičku do krajnjih granica tako da sam često imala velikih problema s hodanjem. Za njega sam morala oblačiti izazovno rublje jer je bio neopisivo nabrijan na kožu i lateks. Zanimale su ga i moje čvrste sise, koje bih za njega posebno pospremala u uzani grudnjak.

Kratko smo pričali i složili se da se vidimo za dvadesetak minuta. Na vratima sam ga dočekala odjevena onako kako je on to uvijek htio. Volio je crne kožne tangice, kožni grudnjak s otvorima za bradavice i sandalice s visokim potpeticama. Čim je ušao ostao je šokiran mojim izgledom. Za sobom je šutke zatvorio vrata. Podigao me svojim žilavim rukama te odnio i smjestio na okrugli stol u dnevnoj sobi. Otkopčao je šlic i izvadio nabujali kurac, te ga odmah usmjerio prema uskim petama mojih sandalica. Osjećala sam kako nježno klizi cijelom njihovom duljinom, sve do gole pete. Glavić mu je bio čvrst, vruć i ljepljiv od uzbuđenja. Uživao je neko vrijeme, šutke gnječeći kurac o usku potpeticu. Na trenutak bi se nabio na vršak petice, a potom opet klizio cijelom njihovom duljinom. Peticama sam mu, baš kao što smo to nekada radili, masirala nabrekloga princa, a on se podatno mazio, ostavljajući u svojemu prolazu za sobom sve veći i sve vlažniji trag.

Vršci mojih potpetica postajali su sve grublji prema tom podaniku, tražeći potpunu pokornost. Kleknuo je na pod pognute glave i pohlepnim jezikom lizao peticu. Uvukao je u usta jednako onako kao kad mu pušim kurčinu, a ja sam imala želju nabiti mu duboko u grlo. Gladno ju je gutao, milujući usput moje nožice. Beskrajno sam uživala u uprizorenju njegove strasti. Cijelo sam se to vrijeme sama igrala. Mazila sam očvrsle bradavice i igrala se rubom kožnih tangica, ispod kojih je na sve strane izvirivala moja obrijana sočna mačkica. Miro je neumorno prelazio preko mojih sandalica sve do trenutka kada ih je umazao ogromnom količinom sperme.

Tom me je svojom gestom jako razljutio, te sam mu odmah naredila da sve to počisti. Jezikom je razmazivao ljepljivu tekućinu uzduž mojih stopala, grickajući mi usput žarko nalakirane nokte. Kada je sve to dobro očistio, zadovoljno je klimnuo glavom. Moja je pičkica bila već dobrano namočena sokovima. Dirala sam nabrekle stidne usne, sve se jače znojeći. Miro je legao na pod, a ja sam jedva dočekala trenutak kada ću ga zajahati i nataknuti se na njegov debeli i nabrekli klin.
- Još, daj mi ga jače.... Tooo, tooo... Jače!

Ni u jednom ga trenutku nisam molila da se zaustavi, a on me razbijao svojom silovitošću. Uživala sam kako pohotno stenje dok svom silinom prodire u dubinu moje pohotnice. Vrućina je preplavila moje tijelo, dok sam se grčevito tresla, istodobno osjećajući kako se on prazni duboko u meni kuckanje

уторак, 23. фебруар 2010.

Prsata trazi avanturu

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio. "Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Trazim avanturu Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso. A takvih sam u posljednje vrijeme, zbog prenatrpanog rasporeda, dobivala sve manje i manje.

Jedno sam lijeno nedjeljno poslijepodne otvorila bocu uvoznog viskija, nasula poprilično preko uobičajene granice i naslonila se na ogradu balkona. Ljudi su migoljili na sve strane, blagi povjetarac lahorio mi je tkaninu kućne haljine po mekoj koži. Točno ispred zgrade nalazilo se košarkaško igralište na kojem je nekolicina maturanata iz kvarta nabijala loptu. Prepoznala sam među njima snažne konture malog Marina, slatkog i snažnog mladca još neprocvijetale ljepote.

"Hej, Marine!" viknula sam, a crnokosi mladić pogledao je u mom smjeru. "Budi srce pa mi skoči do dućana po crveni Marlboro!"
Mahnuo mi je rukom i odlepršao do trgovine avanturu. Ušla sam u stan, stala pred ogledalo i dobro se promotrila. Haljina od ružičastog prozirnog tila dosezala mi je do zglobova, ali se dobro nazirala čupava mačkica, uredno izbrijana u oveći trokutić, te tamnoružičasti kolobari i stršeće bradavice. Kroz nekoliko trenutaka začula sam zvono na vratima. Još sam jednom bacila pogled u ogledalo i uputila se u hodnik otvoriti vrata. Iskreni osmijeh na Marinovom licu davao mi je samopouzdanje.

"Uđi, Marine, da ti dam novce za cigarete."
Samo je kimnuo glavom, a pogled mu je šarao preko mojih sisa, koje su se tresle s kretnjama tijela. gole tinejdzerke
"Sjedni na kauč i raskomoti se. Je li Marine, što ti misliš, je li ova haljina ipak malo preprozirna? Mislim vidi li se ono što se ne bi smjelo vidjeti?"
"Ne, gospođo Kovač, mislim da je haljina u redu."
Jadničak mi nije uspio ni gledati u oči dok mi se obraćao koliko me oblizivao pogledom. ljuljala guzom i prišla k njemu, on se nesigurno naslonio i iščekivao.
"Sviđaju li ti se moje grudi? Morat ću ti ih malo otkriti da ih bolje proučiš!"
Jednim potezom izvukla sam sise iz haljine i zaljuljale su se, priljubljene jedna uz drugu.
"Dda... sviđaju mi se."

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.
"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"

Jezikom sam ga podraškala po usnama i lagano mu ga uvukla u usta. Mazila sam mu jezik i kada je uhvatio ritam osjetila sam da je pojačao miješanje moje guze i počeo me tiskati na svoj kurac. Podigla sam mu se iz krila, i dalje stojeći na kauču, i rukama raširila svoju dlakavu šumicu. Promatrao mi je picu kao čudo, ja sam rastvarala stidne usne i lagano si dirala klitoris.
"Hajde, liznu ju malo, pasat će joj tvoj jezik na klitaču!"
Gole amaterke
Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio.
"Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se kurac sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega. Oblizivala sam ga, punila svoja ustašca mladim mesom. Drapao me po usnama, jeziku, grlu, zubima, željela sam ga cijelog u sebi, bio je mokar, gladak i sklizak i uvidjela sam da bi mi se brzo mogao potrošiti u ustima.
"Želim da me pojebeš, vidim da imaš moćnu spravu, tako ju je fino oblizivati. Bit će divno kada zaoreš po mojoj napaljenoj pički koja te strašno želi."

Marin me gledao s oduševljenjem, prepustio mi se u potpunosti. Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad kurca i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.
Prsata
"Jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi!"
Začas sam se naprčila na kauču, a sada već iskusni Marin dohvatio je moje poveće dupe i utrpao mi svoju zmiju u pizdu.
"Ah, Marine, stvarno znaš dobro jebati! Nabij me snažnije, svršit ću!"

Nekoliko pokreta prsta po klitorisu bilo je dovoljno da me oblije orgazam i da mu se počnem još jače prčiti na kurčinu. Mali je požestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje dupe i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svršavao mi po guzovima. Bili smo slijepljeni svježom spermom, srca su nam lupala, a ja sam bila zadovoljna što sam razbila rutinu monotonosti samostalne, neudane žene u kasnim tridesetima.

понедељак, 22. фебруар 2010.

trazim ljubavnika

Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik.Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.

- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.
Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!

Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.
Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanje...

Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje.

недеља, 21. фебруар 2010.

Erotski snimci matorka


Debeli kurci gurali su se u njenim ustima, jaja bubnjala o njenu bradu, a pohotne ruke rasplitale njenu kosu

Ljubav je opasna... Za čovjeka na visokom položaju. Godine truda, oprezno stvoren imidž, sve... Sve je u opasnosti kada Kupidonove strelice pronađu put do sakrivenog srca. Patrick je to vrlo dobro znao, i znao je da mora razbiti svoje osjećaje želi li biti dominantna, čvrsta figura kakvom se dugo trudio postati.

Upravo zato, trandze kada je mlada pariška plemkinja Clarisse odbacila haljine i rasprostrijela pred njime svoje tijelo grčke božice, nije dozvolio strasti da nadjača razum, nije dopustio osjećajima da buknu, jer jednom kada požar ljubavi pohara um, put do propasti je širom otvoren. Iako je znao da i ona prema njemu osjeća više od fizičke privlačnosti, nije si mogao dozvoliti da izgori pred njom, i odlučio je, kao svoje najjače oružje, iskoristiti upravo te njene emocije. Ne robovati ljepoti, ako ljepota može robovati meni, pomislio je i započeo sa svojom igrom.
Promatrao je mirno... Clarissino užareno tijelo, cvrste grudi, glatke, napet trbuh i žbun crvenih dlačica lagano su drhtali dok se polako saginjao prema njoj, da bi, kao najednom razbuđena zvijer grubo dohvatio djevojčine nadlaktice i podigao je u sjedeći stav. Bez oklijevanja prinio je penis njenim usnama i ledenim glasom naredio:

"Puši!"
Iako iznenađena, rastvorila je pune rumene usne i pokušala njima obuhvatiti nabrekao ud, no on se povukao unatrag tako da joj to nije pošlo za rukom, već je zagrabila ustima u prazno. Lica pretvorena u bezličnu masku hitro ju je ošamario, i viknuo:
"Puši, rekao sam!"

Zastala je zbunjeno i uplašeno, pretjerano zatečena situacijom da bi išta rekla, a Patrick ju je već u idućem trenutku uhvatio za kosu i privukao očvrslom kurcu, pa joj ga doslovno utrpao u usta. Gotovo se ugušila od silovitog naleta mesa, no spremno je reagirala i započela oblizivati golemu zvijer koja je bujala pod njenim jezikom. Privlačio je njeno lice sve bliže, dok joj penis nije zario u usta sve do spermom nabijenih jaja. Teško je dahtala boreći se za zrak, ali istodobno željna da zadovolji čovjeka kojeg je voljela. Činilo joj se da će povratiti, ali prihvaćala je sve što je on nudio sišući sve veći ud.

Patrick je osjećao kako se njegova zamisao ostvaruje. Sve je manje robovao ljubavi, a sve više žudio da pokori Parižanku, tu rasnu francusku divljač pretjerano finih manira... Nabijao joj se u usta i uživao u njenom teškom disanju i potčinjenosti.
Nakon nekoliko minuta grubo ju je odgurnuo na krevet i bez riječi raširio njene duge noge blijede puti, pa žestoko zario dva prsta u vlažnu pičku rujući njima kao da prebire po mokrom pijesku. prepone Stenjala je i jecala dok je razdirao njenu nutrinu divljim kretnjama.

"Boli me, ljubavi..." promucala je, a on je reagirao žestokim šamarom, ne obazirući se na tanak trag suza koje su presijecale Clarissino lice.

Potom se ispravio i zario kurac u nju prodirući istodobno ovlaženim prstima u djevojčina usta. Počela ih je oblizivati, a što je jače zadirao svojom batinom u nju ona je sve manje osjećala bol poražena od valova strasti. Uvijala se kao zmija dahčući:
"Jače... Jače... Jače jače jačejačejače!"dominantne

Znojnim mošnjama tukao je o njenu čvrstu guzu i razarao stisak plemkinjinih vaginalni mišića. Zatim je naglo stao i izašao iz tople Clarissine utrobe.
"Neeeee..." zavapila je.
Šamar.
"Klekni!" naredio je. "Na koljena."

Poslušala ga je. Zašao joj je iza leđa i pogurnuo je prema naprijed tako da se pred njim otvorio prekrasan prizor rasne stražnjice. Posegao je za jednom od svijeća sa svijećnjaka na komodi pokraj kreveta, pa je ovlažio milujući njome ustreptalu, sokovima oblivenu pičkicu. Potom je polako svijećom kružio oko uskog Francuskinjinog čmar lupkajući istodobno dlanom njene guzove. Svijeću je ugurao u stisnut anus jednim naglim pokretom, a Clarisse je vrisnula i pokušala izmaknuti se u čemu ju je spriječio stisak šake na preznojenoj sisi. Kao nikada do tada, uzbudio ga je prizor čmarom čvrsto obuhvaćene svijeće i stao ju je raspamaćeno nabijati dublje i dublje... Ubrzo se u rumenom anusu umjesto svijeće našao čvrst kurac i Parižanka je na rubu nesvijestice mrmljala:

"Ubit ćeš me! Oooooh! Ubit ćeš me! Uuuuuufff..."
Čas prije svršavanja izvadio je kurac i utrpao joj ga u usta, pa eksplodirao vičući:
"Gutaj, kujo! Sve progutaj!"
Kada se ispraznio njegovim licem razvukao se demonski smiješak.
Pobijedio je.

Ljubav je nestala, a pred njime tiho je klečala svježa robinja...

***
Idućeg dana odlučio je učvrstiti njihov novi odnos i Clarissino tijelo boginje narušio je s još dvojicom, sirovim kočijašem Claytonom i svojim plaćenikom Cassidyijem. Slavio je pobjedu gledajući kako guzata pokušava usisati njihove batine u usta dok ju je razarao ne štedeći njen sve spremniji čmar.

Debeli kurci gurali su se u njenim ustima, jaja bubnjala o njenu bradu, a pohotne ruke rasplitale njenu kosu. Želja da bude njegova slomila je njenu volju i nije se opirala dok su joj gnječili sise i svršavali joj u lice, a on je prstima previrao po njenoj pički i razmazivao joj vruće vaginalne sokove po butinama i guzovima.

Nakon nekoliko dana pitala ga je hoće li ju oženiti, pa se potrudio da je vrati u Pariz.


субота, 20. фебруар 2010.

Sisate matorke

Polako miluje moje tijelo, gleda duboko u oči. On je prošaptala: "Želim te", sa smiješkom je ubojica. Kosi me uza zid grickanje na moje uho i onda polako na moj vrat. I moaned i reče mu: "Uzmi me". Polako i strastveno ga poljubi me easing off my košulju stvaranje njegov put do moje uspravne bradavice. Taken pravo jedan na ruci i lijevo u usta, moja glava naslonjena leđa I moaned softly. Izlasci niže onda unzipped moje hlače dok ljubljenja oko mog pupka. Klizna iz moje hlače dok je on stavljajući poljupci na mojoj bedrima. To klobučina izvan zadivljujuća sa rolling moje oči. Ublažavanje moje gaćice off on počeo mene kušanje. S jedne noge na rame I moaned malo glasnije.
Njegov jezik me jebeno poput nijedne druge. S u pokretu i van ja swayed moje bokove dok oštar dolje na dnu mojih usana. "Kao da je tata" I moaned kako je povećao brzinu. Radni jezik mu guraju duboko u meni. "MM. daddy da ima pravo da me cum ", uz to na umu kada je dublje, u samo nekoliko sekundi došao sam sve u usta on sisa gore sve moje sokove. On tada ustade i poljubi me s leđa na zid. Mi se brzo prebaciti mjesta sa mnom dolje na koljena.
Lizanje gore i dolje svoje osoblje i povlačiti s moje desne strane je pustiti van mekan stenjati.Twirling moj jezik oko vrh njegove glave spremna da ga odvesti u. Zatim sam klizila je uzdignut kurac između mojih sisa gladne usne mu sporo onda postiti dok je on wiggled svojim kukovima."Damn girl suck dick to", rekao je što me rad brže. On je sebe gurnuo dublje u moja usta osjećaj sve vlagu. "Oh yea sranje kao da" dok on drži glavu. "Jebi djevojka IM cumming" samo nekoliko sekundi nakon, sve na mojim grudima je postavljen njegov slatki sperma.
Podizni me to moje noge zamijenivši njegov penis sa svojim jezikom i mene ljubiti. S obje ruke na moj magarac mi je uzletio na njegov kurac polako me klizanje gore-dolje po 8 u kurac. Uz svaki udarac on ide dublje hranjenja moje mokro maca sve svoje meso. Polaganje me dolje na njegov stol i dalje stroking njegov kurac kaže: "kokain kako magarac do fa tata" i da sam učinio.srpsko jebanje Uz svaki udarac došao slap, dok je posizanje moj magarac. Ide brže u mom hot wet pussy im dahtanje. Ti "kao što je ovo kurac djevojka" "MmHmm" je sve što mogu izaći Oh my God to osjećao tako dobro im drago sam odlučio ostati.
"Uspon na vrh girl" pa sam polako sjedio na njegov penis odskakanje gore i dolje s rukama na mom kukova. Ja jahali njegov kurac tako dobar je on vikao je: "Oh baby". Zaustavio sam zdrav i počeo polagan samljeti na njegov penis "ooh u kao da je tata, želiš ići brže", on nije odgovorio je on samo moaned. Tada mu koljena pod ključem i svoje tijelo počelo mahanje. Kao što sam penjati se sa svojim kurac u ruci počeo milovati njegov penis brzo. Sekundi kasnije došao je allover grudima opet.
Branje gore moje krpe u nevjerici sam samo jebeno moj učitelj engleskog jezika. Prekida moje misli ", možda bismo trebali učiniti nakon škole studirao češće Gospođa Oliver" Da! "Možda gospodin Jones, ali moram se ide vidiš ponedjeljak" "OK Tamia voziti sigurno". Walking out klasa kinna sveta sam samo imao spolni odnos s mojim oženjen 12. razreda učitelj engleskog jezika. Čudna stvar je sam ga volio. Žuri kući jer sam bila potrošnje vikend sa moje majke koji se upravo vratio iz svoje medeni mjesec sa moje nove korak tata, kojeg nikada nisam upoznao.Vučenje gore na kolovoz pored mog oca SUV hodanje u kući. "Hej tata", "Hey Little Lady" "Tata stop me zove da im 17. ne 7" "Da!" Znam dušo, tvoja mama zove ona na putu da će biti ovdje, u 30mins ". "Zapaljen tata" ljubi ga po obrazu i ide u moju sobu zaključavanje moja vrata.
Sve sam razmišljati o trudna sam zgleda da je gospodin Jones ljubiti i milovati moja pička je napravio mene ono što je čudnovato tko u našem razredu je bio jebeni. Minimiziranje moje misli moga brata Tamaru je kucati "what's up", "mogu doći u" "držati na trenutak" otključati mojim vratima je hodio u ", tako da ono što je htio Jones" prokleto sam zaboravio sam mu rekao da je boravio nakon klase. "Oh morao prepisati papir" i dugo je trebalo da "je on meni pokazuje nove načine kako ga napisati" "Oh sve u redu", moj brat znao sam ležao smo vrlo blizu 2min apart pokušati zatvoriti. "Ono što sam ikada Tamia vidjeti pravu ste bacili" "izaći iz moje sobe Tamaru".Grabbing moja torba gleda u ogledalo: "Ja sam ho za spavanje s Jonesom?" Hodanje niz stepenice moja soba moje majke izvukao na kolovoz.
"Hey ma" "Hey girl", rekla je pružajući mi zagrljaj, onda trčanje to moj brat da ga zagrliti. "Tako yall spremni?" "Hold up Tina mogu poljubiti n zagrliti moju djecu zbogom" moje mame idu tako velike oči. Ona nije vidio mog tatu u dugo vremena i on je promijeniti baš kao i njezin uzrok je datiranje as well. "Wow Eric izgleda dobro", "hvala, sad vas dvoje zabavite se i ponašati" ćemo tata "hoda doći u moje mame Honda, a mi je bio na naš način. Breaking the Silence "koji im dijete", "Say What", viknu Tamar. "Baby im 2 mjeseci uzbudljive obred." "Da mama uzbudljivo", rekao sam s osmjehom.
Vučenje do 2-ovu priču sam izašao iz kuće. "Damn ma koji žive u ovako" "da djevojka 4 ležaj sobe". Pješačka oko kuće mene i Tamare traže izvan sebe. "Dang ma ovo je lijep" Tamaru, rekao je njegov kovčeg sjedi u svojoj sobi. Nekoliko trenutaka kasnije vrata otvorena. "Baby im ovdje" hodanje gledanje matorke niz stepenice nisam mislio da bih mogao i bio još više iznenaditi. Kada čovjek okrenuo da me sa svojom rukom out. To je bio nitko drugi onda moj 12. razreda engleskog jezika Mr. Jones sa smiješkom je ubojica. Davanje mi prijateljski zagrljaj prošaptao je, "naš mali scecret i ja još uvijek želite." To je kada sam se onesvijestila!

четвртак, 18. фебруар 2010.

Zena tube

Možete sjesti u slabom sobi, slijep presavijeni, sjedi na futon madrac. Ti si moja nosi jedan od mojih t košulje nad svojim redovnim grudnjak i gaćice. Tu je neki mekani zena zena glazba svira na niskoj razini u leđa zemlju, a možete i miris ugodan miris vanilije potječe iz negdje u sobi. Vi ste potpuno opušteni, na jednostavnost s svoju okolinu, i nevjerojatno uzbuđena što će doći. Imate mali strah u jami želudac, ali jesu uzimanje poniranje jer se stvarno želite isprobati novo iskustvo.
Možete početi osjećati pokret da pred vas, ne siguran o tome što se događa počnete napeti gore. Dvije ruke nježno na dodir te se i počnite milovati ramena, vrat i lice. Ruke su topli i osjećam jako dobro, tako da počnete skliznuti natrag u svoje zone udobnosti. Sada se osjećam toplo dah pri dnu vrata, guska bumps početi podići na vašoj koži. Vruća dah je sada zamijenjen mekana nježnim poljupcima, sitnim i grickalice, to osjeća tako dobro. Ti si stvarno uživate. Sve odjednom ste primjetili da je sada drugi set ruku roaming preko ispred svog tela, te ruke su pričvršćeni za ruke koje su iz dostizanje oko leđa, a sada se osjećate mi pritisnite protiv leđa, to je samo dogodilo da vam da je Jess da ti je ljubiti.gay parada A sada druga usta počela polako ljubiti i grickati na vrat i uši, ovo zaista počinje da vas toplo i primijetiti intenzivne topline zrači iz svoje prepone.
Oba kompleta ruke sada se počinju primjenjivati pritisak na prsima, lagano cijeđenje svoje tits i prsti trčanje oko bradavice, zaustavljanje na njima zafrkavati i igrati sa dva metalna prstena umetnuta u njih. Sada ste uzimajući stvarno vruće.
Uhvaćeni u intenzivan osjećaj užitka se doveo do vas iz stimulaciju vaše grudi i bradavice, ja uzeti ruku i ispustite ga da vas prepone. Sa dlan moje ruke, nježni pritisak sada se primjenjuje na vaš klitoris. Izgubljen u trenutku ste zaboravili na svoju ruku tits, osjećaš pokret iza tebe i sada, dok je Vaša maca se zadirkivali primijetili ste da je vaše tijelo bude vođena položiti na leđa, te pravedan ići s toka kao glavu počinje olakšaj u zadovoljstvo.
jubakanje vaših vrata i nježno stiskanje vas prsima i kruženja vašeg klitoris stvarno počinje dobivati ste radili gore, ako se osjećate dvije ruke u roamingu oko ramena i preko vaše kose.Sam pažljivo kretati uz Jess i dalje igrati i zlostavljati svoju prsa i ramena. Kao što je moje ruke polako da njihov sljedeći prođe, oni zaustaviti na ovratniku košulje, jake ruke brzo rascjep se iznenada ispred košulje otvorene. Sada, sa samo tanki sloj svog bra tits između vaše i naše usta, Internet se \ 't uzeti Jess i ja davno prije nas izvući iz čaše naš put i stvarno početi uživati u našim dosadan. Sada s dva usta sišu strane vašeg tits i lizanje svoje bradavice i odlaska hickeys, čisti intenzitet ovo je samo um puše. Vi nikada nisu imali toliko stimulacija iz bradavice i to se osjeća soo velik. Naše dvije jezike rade u tijesnoj liže svoje bradavice i nježno igranje sa svojim obruči. Naša topla usta i dah križeve svoje otresit
, Uspravne bradavice šalje blage shudders dolje vaše kralježnice, kao i mi početi sisati i ostaviti Hickey cijelo tits, vi ste slavoluk natrag doći bliže našim ustima koja su sada da se sada čini se da vam dosadan.
Jedan od usta je prestao usamljeni ljubiti svoje grudi i ima preselio dolje na svoj trbuh. Mekani poljupci na trbuhu i oko svoje strane, to kinda tickles i osjeća se dobro u isto vrijeme. Sada poljupci su počeli putovati dalje na jug do vas panty pokriva stidne mound. Polako na prvi poljupci tek početak na klitoris, a zatim pasti i krug oko. Tada vrlo lako ako se osjećate mojih usta uklještenje na vaše vruće izvan okvira svoje donje rublje. Možete osjetiti jezik gurajući na razrez i to sviđanje gore i dolje. Ovo je zaista počinje da li podivljati jer ste se zadirkivali iz više smjerova, želite da usta i jezik se izravno na vaš klitoris, ali kao vas vaše ruke i pokušati ih ukloniti, Jess lagano ih ograničava. Sada sa Jess drži svoje ruke ona se naslanja na to priljubiti tvoj vrat, malo ljubi i svjetlo licks su svi ali je izgubio na vas, jer dalje dolje svoje tijelo sam sada postupak to maknuti tvoj sada natopljenom donje rublje sa svojim zubima. You raise yo
ur hips da mi pomogne, kao što ih je u donjem dijelu leđa dolje Jess seli u ustima i počne da vas poljubiti. To je malo čudno, ali idete s njim i uskoro vaše jezike istražuju svaki drugi usta bez razmišljanja. Jess omogućava ići od ruke i odlučite da proaktivni potez i doprijeti do šalica joj vješanje tits. To ćete učiniti s njom ono što vam se kao da su učinili, a početak valjanje joj bradavice između prstiju. Sada vas i početi stisnuti i prstohvat joj grudi i bradavice.
Imam pravedan maknuti jednu stvar koja je između mene i svoje vruća, vlažna maca,. Sada ću početi da izljubim Vaš unutrašnji bedro kao što sam raditi moj put leđa prema dolje. Sada sam dosegla svoj pokisao maca, umjesto ronjenja u pravu, ja zaigrano početi lizati na klitoris. Lizanje sisa a onda na to i onda valjanje mi jezik preko njega opet i opet i opet. Možete početi sliniti kao što radite van s Jess i sada početi rock kukove, možete osjetiti da imate orgazam zgrade, ja povući mom jeziku izvan vas i stavi pored tebe, počnete se osjećati opljačkan i tada mojeruka počne krug vaš klitoris, ne želeći da vas povrijediti li nastaviti ovu akciju nježan dok mislim da sam te grijao leđa, a onda sam skliznuti prstom u vas. Polako na prvi sam ga premjestili unutra i van, onda sam pokupiti tempo. Ne koji se kreće brz, ali previše težak da biste dobili dobar poticaj, ja manevar moj prst dok ne mogu doći do svoje G-točke. Bingo! To znači da možete početi cumming desno i onda tamo. I keep rubbing svoje mjesto i G
sad sam koristeći moj palac stimulirati svoju ljubav gumb. zena tube To samo izaziva teže doći do orgazma i povećanje intenziteta. Nakon što se čini kao nikada kraj serije orgazama je vrijeme za mene da se presele na drugo mjesto.
Na leđa i sa svim ljubljenje i sisanje i lizanje vaših tits, usta kao što je otvorena u jedva zadovoljstvo. Iznenada i vrlo iznenađen, vrlo teško se umeće penis u usta, trenutno šokiran, ne dođete do svoje senesces i početi sisati na njemu. Sada pokušava koncentrirati na kurac da je klizni in i out ustima umjesto usta na tits, počnete se vrtlog svoj jezik oko njega i onda početi varirati pritisak primjene. Vi nagnuti glavu natrag na dalje dopustiti tvoj vrat otvoriti tako da moj kurac u slajd može dalje. Sa mnom pažljivo jebeni ustima počnete da očajnički sisanje na moj penis, pokušavajući da mi sperma. U šokantan obrat događaja, Jess zaustavlja sisanja na tits i bradavice i pomiče prema dolje na svoj pička, gdje je zatim prihod od početka sisa i slurping svoju ljubav okvir kao da je posljednja stvar na zemlji, ona nikada neće učiniti, ovo iskustvo stimulišući uzrokuje da sperma. Možete pokušati kriknuti kao što sperma, ali, s
punjena moj kurac u ustima svojim ne koristi. Pokrenuli ste wreathing i squirming sada kao Jess odbija puštanje skrbništvo nad svoje nove pronađena igračka, ona nastavlja lizati svoje pička i prestaje sisati na vaš klitoris, prisiljavajući vas da sperma opet, vaše tijelo počinje tresti i svoje mišiće nogu početi tense i grč. Ja poreći moje lupanje pijetao iz svog pleasuring usta i Jess prestane davanje te teške jezik bičevanje, možemo prebaciti na još jedno mjesto.
Kao što sam ležala na leđima, Vi ste nesigurno vođena na moj kruti štap, to ga čini vas izdisaj sa zadovoljstvom da je od vas donijeti konačno dobivanje nekih duboka penetracija, te da otvorite oči da vidi Jess ispred vas. Ona je uznesen poziciju direktno ispred vas, jahanje moje lice. Vi to lean in i početi ljubiti jedni druge, svoje ruke istražujući njezine gole grudi klempav točno ispred vas. Budući da su joj ruke rade kao mudar Vašima. Nas tri sad početak nježan ritmička kretanja, svoju ne dugo prije više od stimulacija dovodi vas na rubu još jednog vrhunca, ali to osjećamo kao u jednoj zgradi, znate njezin će biti veliki. Ja polako početi podizati bokove moje vožnje moj kurac dublje u vas, da \ 's to, da \' s all trebalo je da vas odveze preko ruba.Masivni val stresanje kroz vaše tijelo, te početak da biste dobili svjetlo na čelu, a soba je sada predenje, vaša maca je stezanje na moj vožnje vratilo. Vam ne mogu sjetiti kada ste posljednji put došao tako teško, kao što počnete da Rega
U neka vrsta svijesti, ja zaustaviti moj kurac i počnu ga izvaditi od vas, neka se malo sliniti za razočaranje, vidjet Jess je sama uklonjen iz moje lice, a sada vam vodilja u svoje mjesto, to se događa na vas da ste prebacili stajališta kao i moj jezik slithers gore u svoju ponudu klitoris i još jednom ja sam vam se jelo. Jess sada me je montirana i da je počeo jebati nas oboje. Ruke i dalje istražiti svoje tijelo kako njen ne Vašima. Bez upozorenja Jess spušta ruku na vrhu svoje stidne nasip, i počinje stimulirati klitoris dok tvoj sam pod Jedete li tvoj maca kao da mi život ovisi o njemu, a moja supruga je jahanje moj kurac za sve je ona vrijedi. Nakon kratkog vremena da oba imaju masivne orgazme i treba nekoliko trenutaka da se odmori. Možete pogledati u oči i svaki drugi imaju istu misao. Idete da se udaljite od mene, i mene gurati natrag dolje kao što sam početak da biste dobili gore. Te obje premjestiti na donjem dijelu moje tijelo, a svaki od vas vodi strana od moj penis.
Možete početi lizati i sisati moj kurac u tijesnoj, čudno, krajnje erotska senzacija vas udari, ti si lizanje slatki nektar i vi i Jesse \ 's maca od moje penis. To je nov i uzbudljiv za vas, a vi odlučite poljubac sa Jess moj kurac u oba od tvoj usta.
Uz to, imate ideju, želite jesti Jesse \ 's maca. Možete prestati ljubiti moje penis i lagano gurnite Jess na leđima, te poljubiti joj bedro dok radite svoj način da joj slatko pička. Kao što se početi lizati i sisati na njezin klitoris, samo pustiti, neka vam životinja instinkt preuzima i to samo u početku ići sićušna posuda jesti svoj prvi maca. It feels so good Jess joj je ruke na glavu, trčanje joj prstima kroz kosu. Kao što sam osjećaju izostavljeni, ja premjestiti na svoje mjesto iza vas i da pažljivo podići kukove tako da mogu ulaziti vas psić stilu. Kao što osjećam da mi se vratilo na slajd, možete gurati kukove nazad na mene, moje vožnje klip duboko u vama. Možete pokušati pustiti sliniti, ali kao što sam vam ga tresnuti u lice svoje pogone u Jess, što je u neposrednoj blizini na drugi orgazam. Ona povuče svoju glavu na njoj kao i ona je na rubu, ne mogu početi osjećati svoj masivan orgazma dolazi na taj način JA zgrabite vaše kukove i početi podići svoje thrusts. To je točka kočenja, a Jess cums tako tvrdi da je ona vas prskanje s njom ljubav kremom, kako ona ima samo sperma, u jesu zaista okrenut na, nakon što pojede svoj prvi maca i da joj donio takav masivan vrhunac, ti si blizu sebe cumming, ja početi roktati i možete osjetiti da ću vrlo brzo sperma, Za pomoć u ovoj vas baciti svoju težinu natrag u mene. To \ 's razbijanje točke, sam neka se iznos što animalistic režanje i oslobađanje tereta s duboko u svoje tijelo, i kao što sam pustio moj teret, da to radi za vas i imate svoj najveći orgazam od večeri. Vi ste stvarno svjetlo na čelu kao što sam povući moj omekšavanje kurac od vas, vas pustiti van mekan cviljenje. Jess je sjedio gore i je uzeti moj penis u usta za čist oba ili sokove iz nje. A u to smo samo stavi zajedno u iscrpljen nered na madrac za neko vrijeme, sve u blaženi čas. Onda kažem sam cant wait za okrugli dva ... ... ... ... ...

среда, 17. фебруар 2010.

Upoznavanje sa drolja

Moja djevojka Eva je blizanac sestra Sara, sestre su identični u svakom pogledu koliko ja znam, oni ne haljinu jednako kao što su oni izrastao je iz toga. Par imaju istu frizuru i iste stas i ja imati je uhvaćen od njih toliko puta da sam sada toliko paziti što govorim kada sam susret Eva u slučaju ja sam u razgovoru s Sara.Eve i ja uživati vrlo dobar seksualni zivot i imam pitanje u više navrata, ako Eva Sara pitati da nam se pridružite u troje, ali do sada ona je odbila, ja sam znatiželjan to znati hoće li blizanci imaju iste seksualne tehnike kao i Eva je jako vruća u krevetu i voli oblačiti do molim mene.

Što se dogodilo stvarno me iznenadio jer sam mislio kurvica Eva je bila jako possesive, Eva prekinuo preko na mojoj kući za vikend i lijevo za rad rano u ponedjeljak ujutro, ona radi u banci i da je haljina jako pametan, pametan je nosila crno odijelo koja sastoji od suknju koja je bila oko 3 ili 4 inča iznad koljena i odgovarajući sako, ispod njega je imala na bijelo rublje, grudnjak, gaćice i vješalica remen, crne čarape s lijepim vrhovima čipka (ona uvijek kupuje najbolje čarape) i bluza bijela, plava kosa joj je nosila do show off joj savršeno vrat, sve u svemu ona je izgledao pametan i vrlo sexy.I imali dan za redanje iz vrta tako da sam bio jako zadovoljan da je užasna vruća ljeta dan.

Nakon što je drolja Eva napustila kuću ja showered čitanje novina tijekom doručka na vrt u jutarnje sunce i samo opušteno pred košnju travnjaka i rezanje hedges.I upravo je završio rezanje živice kada je telefon zazvonio je Eva ili tako da sam mislio (To je u stvari Sara) rekla sam popodne isključiti tako da ću biti doma u 20 minuta, možemo imati neke vina i laika u suncu i opustiti se za popodne, ona spominje je imala ručak pa sam uzeo tuš uhvatio sendvič i skliznuo na moje kupaće gaće (Ove su malo zbijeno i isticati previše za moj penis, ali Eva voli da, ja dont wair te bilo gdje osim u vrtu).

Sam bila na mom krevetu kad sunce crne zene Eve (Sara) stigao sam nije bio sumnjiv jer je nosila u istoj boji kao što je Eva ostavio za rad u. Eva očito mi je postaviti i imao ključ cut za Saru jer je ušla u kuću pronašao mene u vrtu poljubio me puni na usnama je dao moj pijetao malo trljati i rekla da će se vratiti nakon tuš. Deset minuta kasnije je ona leži pokraj mene u svom omiljenom bijelom bikiniju ispijanje iz svoje čaše vina.
Pili smo dvije boce vina u oko 90 minuta i bili prilično veseo, i sunce je dobivanje jako vruće pa smo lutali natrag u kuću i colapsed na kauč sve prilično giggly, ubrzo smo se ljubiti i lagano odstranjivanje odjeće i svaki drugi u nekoliko sekundi oboje bili goli i moj penis je bio jako uzdignut zbog stalno povlačiti i pažnja to je bio uzimajući, Eve (Sara) me je uzeo za ruku i otpratio me do naših soba gdje je uvaljen mene natrag na krevet i skočio ontop od mene i uzela mi debeli penis u usta te mi je dala prekrasno blowjob kao što sam joj je pozicioniran u 69 i lizali i nibled na nju maca i skliznula prst u njoj zbijeno bum rupu, to je kad ja trebao biti sumnjiv kao Eve neće dozvoliti da ovaj, ali ja mislio piće imali utjecaj na nju, i uskoro je dva prsta u rupu guzica, i nije dugo prije nego što je ona dolazi na moje lice kao što sam ja ispraznio jaja moje duboko u njeno grlo gdje je proguta svaki ispustiti.

vlasništvo lizali off svaku kap moje sperma se okrenula kolo i spušta mokro joj maca na moj kurac i počela mi je vožnja bila je vrlo dobro na ovom i ona uskoro dolazi opet i opet, mislio sam da nakon što joj je druga orgazam ja bi pokušati jebi joj dupe, ja bi normalno dobiti komentar kao \ "Ne \" ili \ "Šta činiti te misliti tvoj događaj \", ali ovaj put ona nasmijala se i polako je klizila prema dolje na moj kurac dok je ona mogla uzeti više nema, ona trzaj malo, ali polako je počeo da me voziti i nakon samo nekoliko poteza ja sam znao da se događa da sperma i pucao učitavanje moje pravo na svoje dupe, ona čuva ide dok ne dođe ona također i onda colapsed na moje grudi, u kurac i polako skliznuo out ona siđe na mene i isisan me očistiti, koji je bio još veći iznenađenje.

Mi ležao na krevetu zajedno pokriveno sperma i znoj potpuno razbili kad sam pogledala gore i tamo stoje na vratima naše spavaće sobe je bila Eva, ja pokrivena moj penis kao što sam mislio da je Sara koja ih oboje smijeh. Priča o prekidač i postaviti je objasnio, ali oni ipak ne bi u troje. Eva i dalje me pita koji je bolji u krevetu njom ili njezina sestra, moram reći da trebam spavati s Sara više dati pošten answer.Eve ne znam ja jebeno Sara \ 's dupe sve dok ona ovo čita.