недеља, 7. фебруар 2010.

Ispod suknje

Tema o seksu i invaliditetom smo pogledati ženska G tacka.
Žene imaju dva vrlo važna boda za seksualne stimulacije, klitoris i G-tacke.
Lokacija G-spot: Kao što se može vidjeti u ženskom g spot diagram below, Grafenberg ili "G" tačka nalazi se unutar prednjem zidu vagine. Možete pronaći ženski spot g lokacije na pola puta između stražnje pubične kosti i ispred vrata maternice, uz tijek uretra i mjehur gdje se spaja s uretre. Veličina i tačne lokacije će se neznatno razlikovati u svake žene.
Za neke žene udarajući G tacku može donijeti duboke i intenzivne orgazme koje se razlikuju od klitoralni orgazam. Za ostale žene stimulirajući područje zove g spot samo čini da se osjećaju kao da moraju piškiti.
G-spot orgasms se pokreće kratka, snažna, primjena ritmička trenja. Željeni trenje se obično postiže ako se prakticira spolni odnos od iza ili u doggy stilu spol položaj. Pronađite G tačka s prstom, G-točka će se osjećati kao mala grah, a kada je pravilno stimulirano, svibanj nabubri do veličine deset centi, pa čak i tako velika kao četvrti. Neke žene imaju velike mrlje, kao i neke žene imaju velike grudi, a neki ljudi imaju velike penise.
Ćete naći G-točka se nalazi duboko unutar vaginalnog zida.mastrubiranje
Tvrtka kontrolirani, pritisak je potreban da bi se doći do G-točka u svojoj ne-države stimulirana.Stroking ovom području s firma, majstorski dodir, ona će doživjeti twinges od kontrakcija u njezinoj maternici. Kao što je pristupa točku orgazam, ako je to njezin prvi put imaju jednu na ovaj način, ona svibanj dobiti 'pun-mjehura "osjećaj. To se događa zbog dužeg intenziteta orgazma. Jasan, bjelkaste tekućine od nje G - Spot ejakulacija će biti drugačiji od onoga postići klitoralni stimulacija.
sisate devojke Istraživači su pokušali izgraditi na tvrdnji da G-spot stimulacija dovodi do ženske ejakulacije, hypothesizing da ne-urin ženske ejakulacije potječu od žena paraurethral žlijezde, ili Skene's žlijezda.
Vi ste vjerojatno pronaći G Spot ako žena je već dobro uzbuditi, a koriste prsti su općenito više djelotvoran nego penis.
1. Zamolite ju da leži na njenom trbuhu, osim noge, kukovi i zakrenuti malo prema gore.
2. Umetni dva prsta (dlan prema dolje) i pažljivo istraživati prednji zid vagine joj firma dodir.
3. Reach pod svoje tijelo i svoje mjesto druge strane, na trbuh, odmah iznad stidne kose na čelu, i primijeniti mekan, pritisak prema dolje. To često pomaže joj da stimulira G-točka.

zecice Pozicija jedan
Vodič je na ruke i koljena, s njom stražnjice i podigao joj glavu prema dolje. Kleknuti iza nje i njezina dokučiti njezin struk. Kao što ste prodrijeti u njezinu vaginu tom položaju glava penisa će pogoditi njezin G-točka se automatski.
Pozicija dva
Vodič je na leđima, podizanje njezine stražnjice i donjeg dijela leđa. Kao što joj gori, lagano savijati noge tako da koljena dodiruju prsa. Zatim nežno tup udarac joj G-točka dok je ona orgazam nered.
Pozicija tri
picke Ležati na leđima, s nogama pruženim. Neka vaša dama zahvatila vas, s koljena pozicionirani izvan vasih noge, ona će se okrenuti prema vasim stopalima, okrenuta leđima od vas. U ovom jedinstvenom položaju, vaš penis će lako pogoditi njenu G-tačku.
Ženski ejakulaciji
G Spot je je rekao biti povezana sa ženskim ejakulacija gdje su žene proizvode tekućinu na climaxing slična muškarci osim ejakulata je obično jasan vodenaste tekućine koja nije urin.guzate

Нема коментара:

Постави коментар