недеља, 21. фебруар 2010.

Erotski snimci matorka


Debeli kurci gurali su se u njenim ustima, jaja bubnjala o njenu bradu, a pohotne ruke rasplitale njenu kosu

Ljubav je opasna... Za čovjeka na visokom položaju. Godine truda, oprezno stvoren imidž, sve... Sve je u opasnosti kada Kupidonove strelice pronađu put do sakrivenog srca. Patrick je to vrlo dobro znao, i znao je da mora razbiti svoje osjećaje želi li biti dominantna, čvrsta figura kakvom se dugo trudio postati.

Upravo zato, trandze kada je mlada pariška plemkinja Clarisse odbacila haljine i rasprostrijela pred njime svoje tijelo grčke božice, nije dozvolio strasti da nadjača razum, nije dopustio osjećajima da buknu, jer jednom kada požar ljubavi pohara um, put do propasti je širom otvoren. Iako je znao da i ona prema njemu osjeća više od fizičke privlačnosti, nije si mogao dozvoliti da izgori pred njom, i odlučio je, kao svoje najjače oružje, iskoristiti upravo te njene emocije. Ne robovati ljepoti, ako ljepota može robovati meni, pomislio je i započeo sa svojom igrom.
Promatrao je mirno... Clarissino užareno tijelo, cvrste grudi, glatke, napet trbuh i žbun crvenih dlačica lagano su drhtali dok se polako saginjao prema njoj, da bi, kao najednom razbuđena zvijer grubo dohvatio djevojčine nadlaktice i podigao je u sjedeći stav. Bez oklijevanja prinio je penis njenim usnama i ledenim glasom naredio:

"Puši!"
Iako iznenađena, rastvorila je pune rumene usne i pokušala njima obuhvatiti nabrekao ud, no on se povukao unatrag tako da joj to nije pošlo za rukom, već je zagrabila ustima u prazno. Lica pretvorena u bezličnu masku hitro ju je ošamario, i viknuo:
"Puši, rekao sam!"

Zastala je zbunjeno i uplašeno, pretjerano zatečena situacijom da bi išta rekla, a Patrick ju je već u idućem trenutku uhvatio za kosu i privukao očvrslom kurcu, pa joj ga doslovno utrpao u usta. Gotovo se ugušila od silovitog naleta mesa, no spremno je reagirala i započela oblizivati golemu zvijer koja je bujala pod njenim jezikom. Privlačio je njeno lice sve bliže, dok joj penis nije zario u usta sve do spermom nabijenih jaja. Teško je dahtala boreći se za zrak, ali istodobno željna da zadovolji čovjeka kojeg je voljela. Činilo joj se da će povratiti, ali prihvaćala je sve što je on nudio sišući sve veći ud.

Patrick je osjećao kako se njegova zamisao ostvaruje. Sve je manje robovao ljubavi, a sve više žudio da pokori Parižanku, tu rasnu francusku divljač pretjerano finih manira... Nabijao joj se u usta i uživao u njenom teškom disanju i potčinjenosti.
Nakon nekoliko minuta grubo ju je odgurnuo na krevet i bez riječi raširio njene duge noge blijede puti, pa žestoko zario dva prsta u vlažnu pičku rujući njima kao da prebire po mokrom pijesku. prepone Stenjala je i jecala dok je razdirao njenu nutrinu divljim kretnjama.

"Boli me, ljubavi..." promucala je, a on je reagirao žestokim šamarom, ne obazirući se na tanak trag suza koje su presijecale Clarissino lice.

Potom se ispravio i zario kurac u nju prodirući istodobno ovlaženim prstima u djevojčina usta. Počela ih je oblizivati, a što je jače zadirao svojom batinom u nju ona je sve manje osjećala bol poražena od valova strasti. Uvijala se kao zmija dahčući:
"Jače... Jače... Jače jače jačejačejače!"dominantne

Znojnim mošnjama tukao je o njenu čvrstu guzu i razarao stisak plemkinjinih vaginalni mišića. Zatim je naglo stao i izašao iz tople Clarissine utrobe.
"Neeeee..." zavapila je.
Šamar.
"Klekni!" naredio je. "Na koljena."

Poslušala ga je. Zašao joj je iza leđa i pogurnuo je prema naprijed tako da se pred njim otvorio prekrasan prizor rasne stražnjice. Posegao je za jednom od svijeća sa svijećnjaka na komodi pokraj kreveta, pa je ovlažio milujući njome ustreptalu, sokovima oblivenu pičkicu. Potom je polako svijećom kružio oko uskog Francuskinjinog čmar lupkajući istodobno dlanom njene guzove. Svijeću je ugurao u stisnut anus jednim naglim pokretom, a Clarisse je vrisnula i pokušala izmaknuti se u čemu ju je spriječio stisak šake na preznojenoj sisi. Kao nikada do tada, uzbudio ga je prizor čmarom čvrsto obuhvaćene svijeće i stao ju je raspamaćeno nabijati dublje i dublje... Ubrzo se u rumenom anusu umjesto svijeće našao čvrst kurac i Parižanka je na rubu nesvijestice mrmljala:

"Ubit ćeš me! Oooooh! Ubit ćeš me! Uuuuuufff..."
Čas prije svršavanja izvadio je kurac i utrpao joj ga u usta, pa eksplodirao vičući:
"Gutaj, kujo! Sve progutaj!"
Kada se ispraznio njegovim licem razvukao se demonski smiješak.
Pobijedio je.

Ljubav je nestala, a pred njime tiho je klečala svježa robinja...

***
Idućeg dana odlučio je učvrstiti njihov novi odnos i Clarissino tijelo boginje narušio je s još dvojicom, sirovim kočijašem Claytonom i svojim plaćenikom Cassidyijem. Slavio je pobjedu gledajući kako guzata pokušava usisati njihove batine u usta dok ju je razarao ne štedeći njen sve spremniji čmar.

Debeli kurci gurali su se u njenim ustima, jaja bubnjala o njenu bradu, a pohotne ruke rasplitale njenu kosu. Želja da bude njegova slomila je njenu volju i nije se opirala dok su joj gnječili sise i svršavali joj u lice, a on je prstima previrao po njenoj pički i razmazivao joj vruće vaginalne sokove po butinama i guzovima.

Nakon nekoliko dana pitala ga je hoće li ju oženiti, pa se potrudio da je vrati u Pariz.


Нема коментара:

Постави коментар