петак, 16. април 2010.

Dobar sex

Sexi mama Goca je nervozno čekala, a njezin suprug, Peđa, je rekao: "Pokušajte se opustiti, dušo, on će biti ovdje, ne brinite, nije ni osam još!" "Ja znam, odgovori ona s drhtati", ali sam gledao naprijed to ovaj dan za tako dugo nadam se ništa ne krene po zlu da ga plijen! " "Što bi uopće moglo poći po zlu," Peđa upita tiho: "sve što je zalazak!?!" "Što ako je on mene mrzi", ona je odgovorila plašljivo, "Mislim što ako ja ga ne uzbuđuju!?!" "Ti si lud," njezin suprug odgovorio brzo ", æe vas obožavaju, Hon, sada samo da se lako, u redu!?!" Nakon što njezin suprug mali osmijeh odgovorila je tiho, "OK, baby, ja ću pokušati, ali to neće biti lako!" Goca zapravo počeo čitati jednu od članaka ljubavni oglasi u časopisu njoj, pa je nekako dobio izgubljen u mislima, kada se iznenada pred zvonce na vratima zazvoni, što joj praktički iskočiti iz svoje kože, dok šapuće promuklim glasom: "Eno ga, vi to odgovorite ! "

Peđa je ispustio dah dok je prilazio do ulaznih vrata, i on je morao priznati da čak i on bio malo nervozan oko cijele stvari, tako da nakon uzimanja dubokog daha je izvukao otvori vrata i reče: "Pozovi me, morate se, Radovan, ja sam Peđa Noble, molimo Vas da dođete u! "Radovan Ilić zakoračili u foajeu Plemeniti kući i nakon njegove ruke širi, rekao je, "Drago mi je da smo se upoznali, Peđa, lijepo mjesto dobili ste ovdje!" "Hvala," odgovorio je Peđa, nakon trese Radovan's ruku i vodi ga u dnevni boravak u susret njegove supruge, "Goca, ovo je Radovan Ilić!" "It's nice to meet you Goca," veliki crni čovjek je rekao, dok treperi milijuna dolara osmijeh ", a vjerujte mi, vaše slike se ne vi pravdu!"
"Hvala, Radovan, odgovori ona prilikom skretanja šest nijanse crvene, 'tvoj' ne tako loše sebe, recimo, o Peđae kako piti!?!" "To je dobra ideja," Peđa je odgovorio vrlo brzo, "zašto ne mogu dobiti piće dok vas dvoje sklope bolje poznanstvo!?!" "To je u redu po meni," Radovan je odgovorio: "Kako o burbon na stijenama!?!" "Dobro, jedna Burbon na stijenama dolaze gore," Peđa je odgovorio: "i vaš obično, BaBe," upitao je Goca!?! "Uh, da, odgovori ona, dok givng Radovan jednom završi, da će biti sasvim u redu!"


Nakon Peđaa je otišao u kuhinju da se miješaju pića, Radovan i Goca sjeo na kauč, i mnogo Goca iznenađenje zaprepaštenje, ljubavni romani Radovan lagano nagnuo i poljubio joj puna na usnama, dok puštanja krvi njezine velike grudi kroz njezin tanak haljinu! ! Svi godina dobila je maštao o Peđa da s crnca su sada dolaze na frutition, i osjećala hitnost u bedra kako je nježno milovala ju je spušta izvan kontrole! Probili su se osim Peđe, Pedja se prije vratio s pićima, ali čak i kao on je prihvatiti svoju burbon, Radovan je imao neka lijevoj ruci klizanje pod sexi mame Gocine haljina, gdje je otkrio da je unutrašnjost njenih bedara čvrsta! "Dakle, kako je to ide tako daleko," Peđa je pitao, dok je sjeo preko sobe i ispijanje na njegov piće!?! Odmaknućemo pravedan prekid, zar ne", odgovorio je Radovan glatko, dok je postavljanje dolje njegov piti i povlačenjem sada zadihan Goca bliže mu: "pa ako vas dvoje ne smeta, ja sam samo gonna do moja stvar, ok!?! "


Sada potpuno ignoriranje Peđa, Radovan okrenuo cijeli pozornost natrag na Goca, kao ležerno se opet poljubio dok ostavljajući svoju ruku vožnju sve do njezine vagine sada slinjenje! "Moj, moja, ono što smo ovdje", upitao je tiho dok klizi prst unutar njenih gaćica, "želite neke od Linc je crna mesa vi!?!" Uz njeno disanje postaje sve trudio, bilo je gotovo nemoguće za nju da odgovori, ali ona je uspjela klimnuti glavom potvrdno, a onda puno da joj šok, seksualne poze on polako otkopčao njegove hlače i izvadio kurac najveći koji je ikad do sada videla u čitavom svom životu! "Moj bože, ona je izgovorila dok je buljila u jedan neverovatan vizualni fenomen", to je tako ogroman, ohhhhhhhhhhh, bog, m-mogu li se sisanje, mogu li molim!?! " Peđa oči su sada raste kao i njegov prilično staklenu supruga trinaest godina smanjena joj glavu u Radovan Ilić krilu, a onda u posljednji drugi širom otvoriti, a ostavljajući nevjerojatno glavu skliznuti sigurno u njoj gladnih usta! "O, čovječe", rekao je tiho, "ja pravedan hatar vlasništvo bijela ženka mi je sranje rig, ohhhhhhhhh jebati, imaš hot kuja glasan malo ovdje, ona je jebeni penis pas!" Dobar sex gotovo previše neugodno da razotkrije njegov 20 cm penis u Markovoj prisutnosti, Peđa je bio tako okrenut na to da je on izvukao iz svojih gaća i počeo besno da tuče svoje meso dok je gledao kako njegova supruga sisa giganta od kurčine, divan završetak!


Grub seks nakon Linc je penis je mahnitavo počeo da sipa vruće svršotinu dole u Gocino pohlepno grlo, Linc ustao i njezin izvukao na noge, a kako je izvukao svoje haljine, a još uvijek bulji u svoju veliku član, ona je brzo slijeđen molba i oduzeta isključite sve njezine stvari, ostavljajući joj stoji tamo s njom blijeda koža kremasti kontrastu sa svojim jet black ebony ten! "Come 'je, beba", kazao je surovo, dok povlačenjem najuže za dugo duboki poljubac koji se činilo da ići na zauvijek ", to je jedna stvar za sisanje komad crnog mesa, ali to je daleko drugačiji da se to na svoje tople malo cunny, mislite li da ste žena dovoljno za Linc je veliki crni kurac!?! " Sa svoje srce lupa kroz nju prakticki prsima, i njene velike sise prešanih odlučno protiv svog moćnog prsa ona mucao, "I-I've čekao tako dugo za ovo, p-molim vas, Uzmi me sada!"


ga očekujući da će joj leže natrag na kauč, ona je uzet potpuno iznenađenje kada umjesto toga, on je jednostavno podigao u zrak, i sa malo ili bez ikakvih napora uopće, blago spušten joj slinjenje raspor na gigantski glavu svoje sada potpuno uspravan penis! "Dobro, bijela kuja, šapne tiho:" Želite li igrati s velikim dječaci, dobro sad æeš dobiti tvoj Chanel ", i kao oči uklonio u glavi, polako ju pritisnutu na njegovu veliku erekciju ,ljubav sex omogućujući mu da snagu svoj put duboko unutar joj maca mahnito convulsing! Sa svojim rukama draped oko ramena, bila je doslovno visi po njoj pizda na njegov nevjerojatan penis, sve dok nakon što je limom out, ona je zamotan joj noge oko njegova leđa i luxuriated u osjećaj da joj maca i fizički bitak dominiraju Radovan Ilić's black satisfier! Dok je visio poput dlake na udicu iz njegova velika odvažnost,sex signal joj maca je počela trzati u početku polako, ali onda kao niz od požara krekera ide redom orgazam nakon orgazma isjeckan joj maca kao bespomoćna vozio svoju meso i iz njezine s takvom žestinom da joj je brutalan cijelo tijelo je napokon otišao u osjetilnim preko opterećenja kao ona postala trenutno u stanju da ni jedan još orgazma! Peđa ruke je za sada doslovno lete duž njegove hard rock neuspjeh jer je gledao njegove seksi klinke koje uzimaju crnog diva od kurca i voli svakog drugog od toga, i kao Linc bacio Goca na kauč sa svojim nogama splayed širom otvoren i njegova vruća svršotina je izjurila na spoljašnju stranu njene vlažne pičkice, Peđaov lurched kurac u ruci kao petrolejski izvor sperme raketirali iz njegovog penisa pokrivalo za glavu mu hlače i majicu s Splatters njegove vruće sperma!


Goca oči su sada dvijutine zatvorene dok je ona osetila olakšanje samo da su potpuno jebeno Linc 'čudovište orgulje i nije bilo sve dok nije čuo Peđa uzdisaje s druge strane u prostoriji koja je shvatila crni div je sada u procesu jebeni muževljeve ustima baš kao što je učinio za nju! Izgleda horor prešao Peđino lice kao veliki crni kurac prisutan prema ustima, ali ne tako nježno ispucati na stranu svoje glave brže inducirana mu širom otvorena, nazovi me, a sekundi kasnije je bio na koljenima sisa Linc je veliki kurac kao da bio je posljednji na zemlji! Goca borili na noge i posrnuo na vrlo nestabilan noge na za svoga muža, i kao ona plopped dolje na podu pokraj njega s njom širiti noge razmaknute i tri prsta zakopan dubok unutar njezina pička, rekla je s uzdahom, "sisati, Peđa, čine ga samo vidjeti svršavanje u usta! " Nikada prije u svom životu on je čak razmišljao sisanče penis, ali nije bilo nešto o Radovan Ilić's kurac koji se činilo da oblak njegov um na ono što je doista događa, a kao njegova usta i jezika milovala velike glave, on je uhvaćen potpuno neočekivano kao poplavu tople jism eksplodirala u njegov bezazlen ustima, nabi ga uzrokujući da ga trenutno zadaviti kao njegov vrat je bio ispunjen Linc je vruće sperme strijelac!Goca je maca imala još jednu sperma u njoj nakon svega, i kako Linc ispunjena njezina muža djevičansko usta hrabrost, joj maca spasmed jedan posljednji put, dok joj prsti su letjeli nad njom vrući ukopavat klitoris, izazivanja orgazma koji je bio zaista porazan!


Mladi par zajedno srušio na pod, a uz staklenu očima su gledali kao Radovan Ilić odjevena da biste dobili spreman napustiti! "Dakle," upitao je za odlazak na vrata, "to je sve što nadao!?!" Uz nju maca uvijek gori od njega je brutalni sex sa životinjama, Goca uspio jecati tiho, "i više, g. Ilić, i tako mnogo više!"

Нема коментара:

Постави коментар