уторак, 13. април 2010.

Sex uživo

Oni su kao što je ovaj sastanak oko tri godine, petnaest ženke u svemu, više od pedeset godina, udovac ili razvedeni, i između odnosa. Grupa je u organizaciji Milica Colton i njezin dobar prijatelj Sara Henderson. Nakon što su izgubili svoje muževe samo dva mjeseca, osim, sex sa starijim ženama se osjećala kao njihov seksualni život bio završio za dobre, tako da nakon mjeseci žalovanja njihove gubitke, oni tepidly pokušao ući u lokalnu starije društvene scene, sa ne mnogo pokazati za to. Sve su postali frustrirani s njihovim situacijama, i odlučio učiniti nešto o tome!Što oni je došao gore sa, je bio polu formalno klub koji dozvoljeno samo članstvo dame sa gore navedenim kriterijima za domace jebacine. Oni saznao je da su mnoge žene vani u istom brodu su bili u, kako se sama za vjerojatno prvi put u životu, a također s vrlo jakim i upornim seksualni nagon.
"Mislim da svatko je ovdje," Milica reče Sara, dok je glava broji pokušavaju osigurati svima je bio prisutan i činili. "Svi osim Jane, odgovori Sara," ona se zove koji žali, ali njezina kći u gradu za vikend i ona ne može uspjeti. " Površno u dogovoru, Milica zaključao vrata i otišao oko leđa i učinio isto. Sve nijanse i zavjese su izvučeni, a trideset osmi sastanak Gray udovica bio oko za početak! Sarah ode u sredinu dnevnog boravka i clinked staklo sa žlicom i zamolio za svačiju pažnju. "Dame, vrata su zaključana i stranci može početi, naravno, njihova je hrana i piće u kuhinji, pa molim pomoć sebi. Kao i obično, naši konobari i konobarice će vam pomoći i gledajući na svoj svaku potrebu! Sam rekao konobarice, jer je u posljednje tri ili četiri susreta imali smo neki poziv za ženske pomoći. Iskorištavanjem ove opcije je potpuno spreman vlastitu nahođenju! Milica je do stepenica ček vidjeti ako oni su svi spremni da siđe i služiti vama! ! Zapamtite, mi smo svi ovdje imati dobar provod, pa vas molimo da većina od toga! Hvala! "

Upravo tada, deset goli mladići i dvije ženke je niz stepenice i na dnevni boravak. Dok su se umiješali među starije zene, pitali ako bilo koja od njih bi poput hrane ili pića će biti poslužen. Neki od dame dao piće i hrana narudžbe, a mladi gole dječake i djevojčice iz požurio u kuhinju da pokupi svoje narudžbe. Ostale dame jednostavno razgovarao s mladima, dok drugi pruži i fondled gola mlada tijela pred njima. Sex klipovi, ovaj klub je dizajniran da zadovolji seksualne potrebe je članova, a svi Djeca su potpuno gola i da će učiniti ništa da je jedan od članova njih htjeli. Samo pravila su se da nitko ne bi ništa bolno za bilo koga drugog, i da sve što si učinio, bio je da se u punom pogledu svih u klubu. To znači da ne samo da su te zadovoljavanje vlastite seksualne želje, nego da su i stavljanjem na show za vaše kolege članove kluba! Mnogi stranci je završio netko rekao da je većina zadovoljavanje trenutak za njih bilo je promatranje drugi član ima orgazam! Ovo pravilo se činilo da se formira sponu među sve prisutne na stranke, kao i svatko vidio i svi drugi u raznim seksualno situacijama, i to je napravio ga vrlo lako poistovjetiti s nekim tko te znao je pravedan bio u stanju zasititi seksualne potrebe.

Većina konobari i konobarice su se između osamnaest i devetnaest godina, a žene ljubio osjećaj glatke mladog mesa, to ih je podsjetio kako je nekad bila. Dječaci su bili odabrani za svoje mlade izgled, kao i genitalija veličine. Oni su voljeli da imaju različite veličine penisa kod stranaka, jer su neke od starija žena volio da imaju dječaka s vrlo malom penisu, dok drugi ljubio kontrasta o dječaku koji je bio vrlo tanak i mlada izgleda s velikim penis viseći između noge.Igor je bio vrlo popularan dječak s grupom, jer je izgledao kao da je mnogo mlađi, ali je imao i jedanaest inča penisa koji je oko osam inča dugo kad omekša. Danas na primjer, šezdeset godina zena starija imenom Dragica je prvi novac na njega. Kada je upitao Dragica ako ona htjela ništa, Dragica nikad nije rekao ni riječi, ona je samo nagnuo i staviti glavu na ogromne članica u usta i to isisan pravo tada i tamo, a Igor stajao mirno gledajući kako njegov penis raste za to punijedanaest inć duljine. Dragica je imala i svoje male ruke gripozan vratilo, držeći ga kao da je skupo dragulja! Dragica je nastavila sisati, i Igor zamolio ako bi bilo u redu da se sperma sada. Dragica pogleda u mladog pastuh, i bez uzimanja usta mu glavu, kimnula da ide naprijed! Igor nasmijala dolje na nju i onda pustili torrent sperme u njeno grlo čekanja, koja je pokušala progutati sve, ali se on je bio tako mlad, a on producirao takav ogroman iznos od njega, neke sperma dribbled dolje ispred njezine brade . Konačno ispuštanje čudovište, ona se koristi prstima kako bi zagrabiti nedostaju sperma i lizati posljednje kapi gore. Nekoliko drugih zena star pljeskom nakon što je učinio, i Dragica upravo rekao, "Bog sam propustiti uzimajući sisati penis svaki dan", i druge dame klimnuo glavom u dogovoru!

Više na drugoj strani prostorije, Dragica Olinski je o to učiniti ono što je učinio na svakoj zabavi, što je uzimajući joj velike grudi sisao je mladi čovjek. Sjedeći s njom dobar prijatelj Anna, Dragica iznio je mišljenje kako je ona stvar propustili najviše. Sex clipovi uzimajući joj sise koje je sisao barem jednom dnevno. Kad je bila u braku, nije bilo neobično za svoga muža da ide spavati sa sisama u ustima,uzeo bi njene 4D grudi i stavio bradavicu u usta i tako bi zaspao. Otkad je bila mlada djevojka, Dragica je utvrdio da joj je potrebno da se s dobrim Tit odojak, a ona je napravio siguran da je njen suprug da je ovisnik o njoj lijepe grudi! Mnogi ujutro nije ona probuditi se osjećaj njezine bradavice rastu uspravno u njegova usta. Nakon nekog vremena ona je počela da se doživljava vrhunac od strane bradavice sisa sam, pa sad je bila na vidikovcu za nekoga da se brine o joj bolan bradavica. Tražite po sobi, ona je počela unbuttoning pred njom bluze, dok uhvatiti okom Marko dječaka imena. Ona je sada izložena joj grudnjak i dvije goleme gomile mesa prolivene s vrha. Marko je prišao i pitao: "Bilo što ja mogu učiniti za vas gospođo?" Unclasping prednji uhvatiti na njoj grudnjak, ona izdvajali apart, uzrokujući grudi pasti u krilu. "Molim Vas, voditi brigu o tim za mene", upitala je tiho!?! "Naravno", odgovori on, koji određuje na leđima preko bedra Anna, s glavom na Edith škrinje. Marko's penis je pravo Anna krilu, a ona ga je uzeo u ruke i počeo se polako kreten. Edith je dao dugi uzdah su Marko uzeo bradavicu u usta i to isisan kao beba dok drži glavu lagano, miluje mu lice kao da je novi rođena. "Bog se osjećao tako dobro", mislila je, "mi je bila potrebna toliko!" Anna dosegla preko i Potapšao njezin prijatelj ruku kao da će reći: "Drago mi je da se osjećate bolje!" Edith valjane glavu i oči Marko je pitao montaža i Anna, "Da li ćeš sisanje veličanstveni montaža ili ne?!?" Anna smijala i spušta joj usta na glavu tvrdog penisa bulji u nju se sa svojim jednim okom. Marko je dao zvučni uzdiše kao Anna isisan gore i dolje na njegov hardon! Edith izvukao veliku bradavicu iz usta Marko, to zamjenom sa svojim drugim masivnim tit. Bilo je dosta scena, jedna dama njegu dječaka, dok je drugi njegov tvrdi penis sisao! Edith je maca sada približava orgazam od uporan nežno sisa njezine grudi, i vidjevši je prijatelj sa mladim penis u usta joj poslao preko ruba jer je stisnuo svoje noge zajedno pokušavaju vršiti pritisak na nju lupanje malo klitoris, dok joj cijelo Tijelo je potresao orgazam kao njezin širi od nje prepone do njezina prsa! Anna je izdvajali od hard penis, a sada grču brzo u ruci. Prvi seks njegova jaja su postala napeta, Markov penis je pucao po cijelom trbuhu i prsima su obe žene utrljavale spermu u svoju kožu, i povremeno ližu neke od od svojih prstiju.

Sarah se opet centra pozornice kao ustala je da najavu. "Dame, danas ćemo imati posebnu poslasticu. Igor i Viki će staviti na mali show za naš užitak gledanja! Tako svatko dobiti dobro mjesto, jer pokazuju samo što nije počeo!" Svatko scurried okolo težak da biste dobili dobar povoljna prilika kako bi mogli vidjeti mladi pastuh Igor, štapom svojim golemim penis u Vikicina mala pizda! Viki je agresivan svoj prvi party, i bio je baš sladak kao gumb! Samo oko pet metara visok, ona je bila jako tanko sa samo savjet od ženske bokove. Njezina stidne područje bilo je rijetka rast plava kosa raste po svojoj puf usne. Dvije od njih suočavaju se međusobno u sredini sobe i samo gledali jedni druge više za nekoliko sekundi. Igor je napravio prvi potez koračni do Viki i daje joj mekani poljubac na usnama, a Viki je odgovorio stavljajući ruke oko Igor je leđa i vraća više strastveni poljubac kao ona slomiti svoje tijelo u njegove. Kad su se odvojila od drugih, Igor penis je sada postaje vrlo uspravno! Bilo je tako tiho u veliku sobu ste mogli čuti pin pad već nekoliko dame izvukao svoje ispod haljine ili suknje i počela masturbirati brazenly kako su gledali show. Nitko stvarno ne plati pozornost na njih, međutim, kako su transfixed po očima Igor je mamut erekciju! Viki, gledajući čak i mlađi uz debele penisa pred njom, ona je u svojoj ruci i milovala big head nježno. Igor izgledao dolje, kao promatranje male ruke svirao sa svojim hard penis, i nakon stavljajući ruke na ramena, on je nježno gurnuo Viki na koljena, tako da joj usta bila centimetara od glave diva. "Mi sisati," rekao je tiho, bacanje glavu natrag kao usta skliznula nad svojom baršunastom glatke glave. Samo da ste u mogućnosti da biste dobili usta preko glave, ona je koristila svoje ruke da trzati gore i dolje ogroman vratilo. Slike sexa njena usta, sada jako umorna od pokušaja da se protežu preko jaja veličine glave, pa natrag Viki je ležala na podu širom raširenih nogu držeći se za kosu i trljajući svoje grudi, bilo je očito da Viki je bila u stanju ekstremnog seksualnog uzbuđenja! Ona je buljila gore na veliki konjski penis koji se komešao nad njom, bojao ali to je potpuno pod čaroliju. U ovom trenutku, ona je kao i svake žene u sobi, rob mamut vratilo u penis da zaglavi u usta u letu za sve da vide! Tražite po sobi, Igor je dao svima priliku da vide svoju erekciju, jer je znao da za ostatak svog života žene bi napraviti svoju ponudu za samo priliku da samo držite svoje masivni član! Okretanje njegovu pozornost natrag na Viki, upitao: "Što želiš?" Podizanje ruke prema svojim preponama, rekla je ona, "Daj mi, molim te!" Dropping između nogu, Igor je uzeo držite svoje osovine i gumiran glavu gore i dolje Viki's mokro labia, uzdisaje naglas kad joj četka preko maleni klitoris. Sex uživo uzimajući ono što se činilo kao zauvijek, on je zadirkivali sa samo samom vrhu dok je njegov veliki kurac Viki počela previjati oko težak da biste dobili njegov penis unutar nje. Osjećaj malo žao za nju, Igor konačno prestao glavu nad nju i polako gurnuo rupe unutar nje, dok se osjećaj njezine nevjerojatne mišića! Kada se samo oko tri inča od njegovih polova bio unutar nje, Viki je gromoglasan orgazam, kako je tučen okolo, uhvaćen na kraju divovski penis da joj je zabodena na mjestu. Igor sada sve više uzbuđen kad je djevojčica sperma, vozio njegov penis u dalje, i opet Viki nije mogao sebi pomoći, biti nategnut do krajnjih granica, došla je opet, dok mnoge žene koje su sada također imaju svoje vlastite cums! To je bio zapanjujući da vidi ovaj maleni djevojčica se ražnjići od najvećih pijetao bilo koju od njih nikada nije vidio! Erotski klipovi Igor lud vreću stroži gore i njegov penis porasla još teže kao svoju orgazma počeli graditi, sada ne mogu kontrolirati sebe, on je umočen njegov penis Cijeli put do kuće i počeo funta golorukih pizda. To je ukupno napad na nju maca, a Viki je sada u sredini jedna duga zemlje trese orgazma! Joj zbijeno maca usne i mišiće pokušao njihove najbolje prianjanje ogroman vratilo, ali sve to je je izraditi Internet tighter fit, koje su navele obje od njih da vrhunca! Igor pustiti nisko dolje kao njegov penis protjerani nakon opterećenja load na prilično mala maca! Sada potpuno proveo je srušila na vrhu joj, ljubeći joj vrat i obraze nježno dok njegov penis rasla mekan i skliznuo iz njezine vagine sada zurenje.Dame im je dao obje ovacijama!

Milica sada je na podu i zahvalio svima na dolasku. "Voziti kući, pažljivo, mi želimo vidjeti sve vas ovdje sljedeći mjesec!"

Нема коментара:

Постави коментар