четвртак, 22. април 2010.

Devojke za sex

Ivana bila je 36 godina stara kućanica i majka dvoje djece da većina ljudi pronaći privlačan, sa 36D grudi, trbuh i malo curvy joj je najbolji lik, čvrsta široka dna mišićave sa snažnim bedrima. Ove značajke su očigledno je da oči uviđavan ljudi, premda nije namjerno obučena pokazati ih. Ona nije bila starinski, ali joj je normalno obući tradicionalne indijske shilwar i qameez.

Njen muž je bio uspješan poduzetnik, posjeduje uspješna transportno poduzeće, što ga je opremljen znatan prihod da bi njegovoj obitelji u udoban stil života i da njegova supruga sretni. Bio je vrlo aktivan u njegov posao i on često čula službena putovanja unutar zemlje te u inozemstvu, pa je često daleko od kuće. Par je imao dvoje djece, 7-godišnji kćer i sina 3, sve ih obično se cijeli dan u školi.

Tu je susjed zove Damir , koji je studiju na koledžu u gradu u kojem su živjeli. Vrijeme za Damir pohađa koledž dođe i on je preselio u svoju kuću. On je bio oko dvadeset i tri godine, pet nogu šest inča visok i fizički napad s energičan i mišićava tijela. On je jet-crnu kosu, i velike oči, od prvi put ga vidio Ivana, ona je mislila da vidjela duboku žudnju i želju u tim očima. Bio je zaista lijep mladić s vrlo šarmantan lice, obrazovan o mnoge različite teme, i jako brbljav po prirodi, reći neke dobre viceve. Ukupni Ivana je bio vrlo uzeti s njegove osobnosti i njega jako svidio. Kako je vrijeme odmicalo, postajao je ugodno sa svima, a vrlo brzo je bio prihvaćen kao član obitelji.

Djeca vrlo često je posjetiti njihove bake ili igrati vani s prijateljima, a ako je njezin muž izvan grada na poslovni put ona će imati puno vremena za sebe, ali sada Damir držati Ivana tvrtke. Uvijek se koristi da joj pomogne u kuhinji, i on volio razgovarati s njom. Ona je postala ugodno u razgovoru s njim i vrlo često Damir će plaća joj komplimente. Ovi razgovori se dogodilo prilično redovito, a njegov smisao za humor i iskrenost njezina uzbuđen. Oni se imaju predivan razgovore zajedno i on joj je rekao da je uvijek željela imati starija žena poput nje kao prijatelja. Broj puta je mislila da je vidjela njega bulji lustily na nju, ali onda mislio to je bio samo njezine mašte i misli više o tome. Ivana postala koriste za potrebe Damir okolo i ona ga propustili kad god on ode kući za dva ili tri dana.

Ivana počeo da se malo neoprezan oko njezina haljina kod kuće, obično nosi labavi pamučni grudnjak i halteri pokazali su samo oblik njezine grudi i punine magarca pod tanke tkanine i više od jednom našao ga viri i bulji u njene obline. U početku je mislila da bi ona mogla imati to zamisliti, ali kad je njega gledala više pažljivo je vidjela da je to istina, i na čudan način ona je uzbuđen. Uostalom, mislila je, on je vjerojatno seks-izgladneo mladića i nije mu dati puno mislio nakon toga.

Damir je bio dobar kuhar, tako da je osjećaj za njega da pomogne Ivana u kuhinji, pomaže joj kuhati, počistiti kuhinju i oprati prljavo posuđe. Primijetila je da dok je radio s njom on je često brušenog protiv njeno tijelo i ona je također našao ga bulji u njezine grudi u više navrata, pogotovo dok je razgovarao s njom. Kad je shvatio da je vidjela njega bulji u nju, on će biti neugodno i pokušajte da ne traži opet, ali nakon nekog vremena, njegove oči bi se vratiti u nju boobs.

Ivana je počela shvaćati da je Damir Lusting za njom, ona nije ga poticati, ali u isto vrijeme nije ništa pokazati da je bilo koji unaprijed je napravio njoj će biti nepoželjan. U stvari ona je počela zafrkavati ga malo sa svojim tijelom, ponekad namjerno ostavljajući off joj grudnjak, tako da kada je savijena da će mu dati čaja ili napitaka, da će dobiti dobar pogled na nju tits preslatko. U tim prigodama oči automatski bi pasti i dobiti fiksni na njoj visi boobs. Ona je također počeo koketirati s njim malo, i on će slijediti taj primjer. Ona je znala da nije trebalo igrati s njim kao da je, jer kao mlad čovjek bio je vjerojatno da će biti u mogućnosti da se kontrole od križanja linije, ali ona kao ne nije mogla zaustaviti.

Kao rezultat ta poslovna pratnja Damir postala podebljano dovoljno da joj daju one pohotne izgleda kad je bio oko nje. Njegove oči su joj slanje tih "I Want You" poruka, a nije mogao pomoći Ivana primjećujem da je postao njegov penis hard mnogo puta kad su bili sami i kako je izgledalo neugodno jer je pokušao to sakriti. Bila je potpuno svjestan utjecaja ona imala na njega dok su bili zajedno moglo samo značiti da je umirao joj jebati. Ivana ne može zanemariti da, jer ona divila svojim tijelom, i ubrzo je shvatio da je bila vruća i za njega kao on je za nju. Ona se osjećala kao ovaj jer svoj seksualni život nije zadovoljavajući što je njezin muž samo seks smatra rutinu proces. On ju je pokušao ugoditi u krevetu, ali on nikada nije bio u stanju donijeti joj do orgazma. Budući da je vrlo stidljiv čovjek, on je ne nađi prema spolu posebno ugodno ili ugodno. Uvijek će je poljubiti, a kada je izazvao da će je jebati bez predigre. Kad je došao, on bi okrenite i otići na spavanje, bez plaćanja bilo kakve pozornosti na svoje supruge potrebe. Ivana brinulo to probati nešto što je ne samo rutinu da biste dobili pravi zadovoljstvo, ona i njezin muž nikada pokušao oralnog ili analnog seksa, pa čak i pokušao različite seksualne položaje, osim jednostavnih misionarski položaj. Sve ove godina jer su joj u braku seksualni život bio neuzbudljiv i uvijek je gladan za sex, ali kao udata žena u ugledne obitelji Ivana nikada pokušao da biste dobili seksualno zadovoljstvo izvan braka.

Otkad Damir ušao njezin život, ona je počela joj naći srce tuče brže kad ona misli o njemu. Ona je sada sve bliže k njemu, a sada počeo razmišljati o njemu kad god je ona sama, a posebno u noći kad je bila u krevetu. Žene kurve ona je osjetila mokro joj maca postala kad god on bio blizu nje, i počeo plaćati više pažnju na njega. Ona je pitali zašto ona bi odgovorila ovako mu, i iako je znao da svoj izgled i svoje otvorene prirode bi ga ohrabrio, ona nije mogla zaustaviti. Ona je zapitao, ako ona nije poštivala muža i obitelji bilo više, ili ako je bila zaljubljena u Damir Je li zaista želite imati spolni odnos s njim? Damir je stvarno što joj slomiti svoje vjenčanje zavjete?

Ove misli vozio svojim ludim i čak je vlasništvo more o Damir, dok nije napokon odlučio stati na kraj sa situacijom, ne želeći da nastavi s zbrkanim mislima ona je u svom umu. Ona je odlučio razgovarati s Damir o tome i priliku došao kada je njezin suprug bio je otišao na četiri dana poslovnog putovanja, a djeca su na svojim bakine kuće. To poslijepodne dok je Damir u kuhinji s njom ona mu je rekla da joj je potrebno razgovarati s njim o vrlo važna stvar.

"Naravno, Ivana Teta, ja sam uvijek spreman slušati vas, odgovori on.

Ona je stvarno željela da riješi predmet na glavu, ali ona je jako nervozan o tome i ona je izbio u hladan znoj. Na taj način, a ne dolaze direktno na točku, ona je pokrenuo / la moleći ga radije ništavno: "Što mislite o meni, Damir?"

Gledajući izravno u oči Damir odgovorio: "U mojim očima, ti si najljepša žena na svijetu!"

Bila je prilično neugodno njegov odgovor, koji nikada nije očekivao. Ona je posegnula za ruku i reče: "Ja vas shvatiti poput mene, a ja vam se sviđa previše. Imali smo neke dobre razgovore zajedno, a ja posebno sviđa kako si tako iskren i pošten sa mnom. Ja mislim na tebe kao bliski prijatelj, ali moramo biti oprezni da ne bi previše blizu, za to ne bi bilo pravo rješenje za bilo tko od nas. "

Nakon nekoliko trenutaka tišine, Damir nasmijala se i pogledala u nju s nestašna izrazom na licu kao što je odgovorio: "To je uistinu zadovoljstvo imaju prekrasan Teta poput vas kao moj najbolji prijatelj, ali ne znam što pokušavaš reći. Možete li objasniti što ste mislili? " Izgledala je daleko, ali bez njih kutu njenog oka da je još uvijek šulja peeks malo na nju, pa je došao ravno iz te ga upita: "Reci mi što želite od mene, Damir. Zašto ste uvijek bulji u mene kada smo sami zajedno? " Činilo se da ga je iznenaditi jer nije očekivao tako izravno pitanje od nje. Zastao je na neko vrijeme i samo gledao u nju, ona ga je pitao opet, "Hajde, Damir, recite mi! Zašto uvijek pokušati oživjeti protiv mene kada ste u kuhinji sa mnom?"

Damir izgledao vučena i je šutio, pa je nastavila: "Nemojte se sramiti. Možete razgovarati sa mnom iskreno kao što ne postoji jedan okolo. Trebam pošten odgovor od vas."

Damir je potrebno daljnje poticanje, pa je upita: "Gdje hoćeš pokrenuti?"

"Ja želim da mi reći iskreno što mislite o meni", bio je Ivana odgovor. Prije nego što je znala što se događa, Damir imala svoje ruke oko nje u zagrljaj medvjeda, što je stvarno šokiralo njezine, a ona se trudio sama oslobađanje od svoje prianjanje, njezine grudi uzdah. "Što dovraga radiš, Damir?" vikala: "Molim obavijestite me odmah!"

"Ivana, ja samo želim te poljubiti. Ti si jako lepa žena, a mislim da bi trebao biti voljen onako kako zaslužuju. Molimo vas javite mi da vas poljubim barem jednom!"

Iako je ona pokušava pobjeći od svoje grip nije bila u mogućnosti konkurirati njegovu snagu, tako da ga smiriti, rekla je ona, "Samo jedan poljubac? Vi obećavaju da neće pokušati učiniti nešto drugo?"

"Neću učiniti ništa što ne želiš da učinim, Obećajem vam", odgovori on.

Ona ne zna što da odgovorite na ovu, ali da se molim njemu rekla: "OK. Ja ću pustiti da me poljubi, ali ne sada, Damir. Molim obavijestite me!"

"Ali zašto ne sada, Auntie?" Ivana je šutio za nekoliko sekundi, a sljedeća stvar je znao da je osjećala njegova usta koja pokriva njeno. To se dogodilo tako naglo da je Ivana nije reagirao na prvi,devojke za seks ali uskoro se našla odgovor, najprije u natječaju i pun ljubavi način, ali onda se brzo okrenuo više strastvena i zahtjevna. Njihovi jezici su suprotstavljenih zajedno u ples požude, Ivana i počela da gubi kontrolu nad seksualne osjećaje, strastveno lizanje natrag u svoj jezik jer duboko poljubi jedni druge. On je izvukao njegov jezik iz njezinih usta i počela lizati njen vrat, svojim toplim i vlažnim jezikom dah pokreće duboku seksualnu želju unutar nje.

Nekako je uspjela otrgnuti od njegova poljupca i rekao mu, ne baš uvjerljivo, "Damir! Bracne ponude Ja sam udana žena, a mi ne bi trebao biti događaj ovaj! Molimo zaustaviti sada, već je dobio više nego što si htio!"

Damir je odgovorio šapće u uho joj da je bio vlasništvo teškoća sam kontrolu, jer je ona izgleda tako vruće, a on je žao što ona nije ga žele, ali on je shvatio svoje osjećaje. Ivana osjetio žao za njega, i nisu znali što reći, pogotovo što je uzimanje njezina odbijanja njegovih predujmova tako dobro.

Ivana mu je rekao da nije da mu ne želim, ali ona je bila udana i imala vlastitu obitelj razmišljati o tome.

On se izjasnio s njom, "Molimo dopustite mi da vas poljubi, teta. Obećajem da ću prestati kad god ti kažeš," dodajući, "To će biti novo iskustvo za oba od nas."

Kao dobar kao što je osjećao Ivana znao da nije mogla izdržati puno duže. Jedan dio njezina ga je htio zaustaviti, ali duboko u svom srcu, ona je željela da ga poljubi opet. Njezino srce je osvojio unutarnje bitke bjesnio unutar nje, a gotovo instinktivno ona mu je rekla da će dopustiti da ga poljubi je opet, kao što nije htjela da bude razočaran.

Devojka u toplesu je otvorila usta da se osjećaju svojim jezikom još jednom, a ona je samo bio uzimajući spremni za ponovno otrgnuti iz njegova poljupca kad joj reče: "Hajdemo u spavaću sobu, Ivana!"

Ivana nije mogao vjerovati da je Damir živca predlažemo odlazak u spavaću sobu, ali duboko u svom srcu, ona je htjela ići. Nakon nekoliko promrmljao komentare poput, "oh ne!" i "kako možemo?" Ivana nije mogao odoljeti bilo više kao Damir zgrabio je za ruku i njezin je vodio prema soba.

Jednom unutar spavaće sobe, Ivana dršćući počeo sve više, srce joj utrkama, ali polako se oporavila. Oni su stajali u sredini sobe, kada je uzeo njezine ruke i nježno počeo da ih moždanog udara, moleći je, "Smijem li poljubiti te Ivana?"

Ivana mu je rekao: "Vi me je poljubila i prije, pa zašto pitate moje dozvole sada?"

Damir je odgovor bio da zgrabite Ivana i njezin držite u snažan zagrljaj, čvrsto održavaju svoje tijelo sa njenim, a ona nije mogla pomoći primjećujući kako dobro njezine grudi su dolikuje protiv njega. Ivana počeo osjećati kao uspaljen njezine grudi gumiran po cijelom masivne prsima. Ona nije mogla govoriti, kao što je bila takva osjeća seksualnog uzbuđenja kao ona nikada nije osjećao prije, iako je znala da to nije u redu. Njegov snažan stisak na tijelu održana joj zbijeno i ona nije mogla povući daleko, i njezin cijelog tijela napeti su svojim toplim usnama dotaknuo njezine. Njegove usne nisu bile poput svoga muža, i iako je znala da ne bi trebao biti događaj ovaj, dobre devojke Ivana otvorila usta i oni su počeli ljubiti, njihove usne topi zajedno kao da su postaje jedno. Damir gurnuo mu jezik u usta i povukao Ivana bliski kao što je počeo milovanje magarca, a to osjećao tako dobro da je.

Međutim, Ivana znala da je morao zaustaviti ga prije nego što stvari otišao predaleko. Ona je pokušala povući daleko od njega, ali jaki zagrljaj je nemoguć, i ona je počela joj gube volju za otporom. Ona strastveno lizali mu jezik leđa jer su počeli poljubiti duboko. Ivana ne razmišljam o muža ili bilo što drugo, jer je bio tako okrenut na ovim nevjerojatno senzacije. Damir započeo istraživati svoje tijelo i osjetila ga trljanje leđa, njegove ruke prije nego što se u svoje grudi i njima cupped. Kad je počeo blago milovati joj tits kroz mekani materijal od njezine bluze, ona osjeća tako dobro i napravio joj koljena ide slabo. Cure u tangama njegove ruke nastavio trljati, miluju, pa čak i simpatija njezine grudi, oni su uvijek bili vrlo osjetljiva i bilo stimulacija od njih se uvijek čini joj rožnat. Ivana zabrinuti da što su radili sada će dovesti do više nepravda, ali ona je bila uživati toliko da je ona mislila da će neka igraju samo nekoliko minuta dulje, a zatim ona će ga zaustaviti. Ona nije bila previše zabrinuti, jer je znala da je samo mogao ga je zaustaviti bilo kad, što on nije bio kao kod svih, ali još uvijek snažno djeluje kao gospodin. Ivana sama uvjerena da je to samo malo bezazlenog mazite, samo malo bezazlenog uzbuđenje i da je njezin muž i obitelj nikad ne bi znao. Damir skliznula ruku joj pod qameez, zaokružena njezine grudi rukom, i počeo prilagođavati njoj hard bradavice prstima, a to osjećao tako dobro da je ona neka nastavi. Nakon nekog vremena, Ivana ga upita: "Molim te, prestani sada, Damir. Molim ga zaustaviti, da ne bismo trebali imati pp od GO ovako daleko. Mi smo učinili već dosta više nego bismo trebali imati." Ivana bio težak to sama povući daleko od ove tjelesne iskustva, ali ovaj put je on izdvajali joj qameez i počeo gnječenje njezine grudi preko grudnjak. Zgrabio oba njezina tits, njih cijeđenje, a potom se preselio gore dnu svoje grudnjak, otkrivajući joj bradavice, lagano ih valjanje među njegovim prstima. Ona u toplesu on nje grudnjak, objavljivanju njezine pune grudi zrele u njegov prikaz u punoj veličini, oni izgledao tako lijep i privlačan i počeo je lizati i sisati ih, njezin potresan opet. On je počeo sisa joj bradavice jače i brže, vozeći se sa svojim ludim treba; počela je vučenje daleko od njega, tako je on ojačao svoju sisa do točke u kojoj se osjećao previše dobro za nju da ga zaustavi. On je preselio na drugu dojku i polako ga počeo tonguing prije uzimanja da bradavica u njegovim ustima. On je isisan tvrdih i brzo ga na baš kao što je s drugim, zbog čega joj se baciti natrag u glavu zadovoljstvo, oplakivanje naglas, te ga drži čvrsto, vuče glavu na svojim grudima.

Ivana jednostavno nije mogao vjerovati što se događa i njezin um je bio utrke tako brzo. Koljena počeo da se slabi i ona je morala sjesti na rub kreveta i Damir kleknuo da se jedan od njezinih napumpana bradavica u njegovim ustima. Svojim toplim jezikom lizali preko svoje natečene bradavice, a dok je on tiho isisan na jedan od njezinih puf ružičaste bradavice on je počeo milovati i protrljati drugi, joj šalje u stanje seksualne konfuzije, njeno tijelo ispunjen strast. Devojke za poznanstvo Damir je sisao bradavice her do točke u kojoj su bili potpuno uspravno. Njezina sočno grudi izgledao ogroman, u omjeru s njezina struka i Damir lizali njezine grudi gore i dolje i bio je vlasništvo njegov način s njom, njoj pizda postaju otečene i mokra kao on sisao njene sise kao da su mu konopi.

Damir skliznuo je ruku prema dolje kako bi joj trbuh, a zatim polako inched niže i niže, nježno miluje njegov put do njezine unutrašnje bedrima, miluje silkiness svoje unutrašnje bedrima. Ivana ga htjeli zaustaviti, ali nije mogla odoljeti i ona mu nježno masiranje osjetila joj maca kroz materijal svoje shilwar. Njegove ruke gurnula njezine noge i dalje pored osjetiti njegove jake ruke su joj ludi vožnje, slanje zimicu joj kralježnicu i okreće joj krv u toplim medom da se promeškolji i udruženu u svom trbuhu čeka puštanje. Ona osjećala tako dobro i Ivana misao ona bi neka to učiniti za nekoliko minuta više, a zatim će morati proći da ga zaustavi.

"Mogu li vidjeti vaš maca, Ivana?" upitao je u husky šapat. Njegov prst nije prestao se kreće, iako je bila neverovatno sporo. Njegove riječi samo sirove izazvao je više. Njezin suprug nikada nije govorio da je taj način, a ona ne zna točno kako da odgovori, ali je znala da joj je potrebno direktnom kontaktu.

"Ali samo gledati na to", rekla je ona, njezine riječi belying njezina istinska potreba.

Damir unknotted joj shilwar, a srušena više od njezina bedra. Ivana osjećali kao to je bio njen posljednji trenutak da se zaustavi ovo erotske avanture. "Damir, moramo prestati sada, molim vas! Ja sam uzimajući tako vruće, ne treba nastaviti dalje!"

Damir je odgovorio joj propisivanjem na leđima, a sjedeći između nogu kako bi pogled na nju maca. "Kladim se vaš maca je slatka: moram to okus. Mogu li vam okus Ivana Teta? Biste li mi htjeli jesti maca?" Damir savijena prema naprijed i preselio usta dolje trbuhu, sve dok nije brušenog njegove usne na njezin klitoris i onda poljubi joj maca. Dodir je električni i Ivana bucked bokovima protiv svoje lice. On stroked bokovima i bedrima, glatko širi njezine noge da se dobije bolji pristup joj blago licu mjesta.

"O, da! On će jesti moja maca, nešto što moj suprug nikada nije učinio!" Ivana misli. Damir polako vukli mu jezik polako prema gore nad njom dijafragma, opet dira joj klitoris. Ivana nije htio ići dalje, pa je opet pokušao ga zaustaviti, govoreći mu: "Molim te, prestani sada, Damir, mi smo dobivanje odnese, a ja ne želim ići dalje."

Damir je rekao kako razumije, a opet joj je obećao da neće učiniti ništa nije htjela, a obećao joj nitko ne će ikada znati. Ivana jednostavno moaned da ne treba nositi na dalje i treba prestati kada je završio degustacijom joj maca. S tim osiguranje, podigla je svoju bokovima pustiti ga povucite ju shilwar ostatak daleko. Kao što ga je uzeo od Damir potpunosti, erotski osjećaj potpuno gole pred čovjeka koji nije njezin muž poslao drhtaj joj kralježnice kao instinktivno joj širiti noge otvoren. Ivana umire osjetiti osjećaj usta na njezina otvaranja.

Damir nasmijala na nju i nagnut glavu bliže njoj. On je počeo pritiskati usta nad njom maca, kao Ivana ležala leđa i Damir počeli ljubakanje područje oko usana joj prije nego je počeo lizati joj maca usne i klitoris. Njene noge su se proširile široka, ona je bila potpuno otvorena za njega i na njegovo milosrđe. Damir je iskoristio ovu, jebanje devojke trčanje svojim jezikom gore i dolje joj vlažne maca, što joj dršću. Damir otvorila Ivana's maca usne, i isisan na nju klitoris. Bio je uzimanje vremena da sisati i lizati svakoj od vrućeg mokro maca nabora. Bila je u zanosu kao što je bio sve što je zamislio da će to biti. Ivana Damir u odnosu sa svojim suprugom, Damir stvarno je znao samo ono što učiniti sa ženom. Šumovi su se počele pobjeći joj usne, njezine ruke pritiskom na dolje na tvrdom krevetu, pomažući bokovima protiv lift usta. Počeo je žvakanje joj maca, polako na prvi, a zatim u uspravljen kao osobu gladovali. Zene Srbija zadovoljstvo je bilo previše, previše intenzivno i počela vrištati glasno. Bila je disanje brzo i njezine grudi uzdah i njezin prepone suprot mahnito kako je svetkovina na svom spolu, sisa i lizanje unutar njezina ljubav rupu. Ivana i sama iznenadila kako je postala vokalna. "To je to, teta je lizati klitoris. Lizati ga dobro. Voliš Teta je pička, zar ne?" Ivana rekao lustily. Ivana mislila da je bio idući u eksplodirati kao Damir uzeo u svim je imala za ponuditi. Kako je lizali joj duboko, joj maca osjetio na vatru, njeno tijelo drhti i instinktivno počela suprot djelovanje protiv svoje lice. Damir je lizanje i sisanje joj maca i ona je prevladana senzualne osjećaje erupting unutar nje. Ona nikada nije osjećao ovako prije; joj maca ode u grčeva, kao što je poslao svoga tijela na seksualni bjesnilo licem pokopan u njoj maca drenched. Ivana da očekuje oslobađanje koji je bio građevinska za tako dugo. Njen muž joj je vrlo rijetko sperma, tako da ona stvarno bio obličje naprijed za njega i sama rekla da će prestati nakon toga. Ivana potrebno da se sperma previše loše da se zaustavi sada. Bila je uzimajući tako vruće, jer dok je jeo ju je nastavio patiti joj bradavice.

Ivana oplakivanje je vrlo glasno i nije ni primijetila kada je otvorio svoj shilwar i izvukao član. Ivana je zapanjen kada je vidjela njegov penis, to je najmanje osam inča dug, a mora da je bio dva inča debela. Ona strahovali kako je to ogroman, jer je izgledalo kao svoju ogromnu alat bio gotovo dvostruko veći od njezina supruga 'obljubiti.

Oglasi poznanstva u tom trenutku je prešao Ivana misli da je ona udana žena, a ovaj čovjek je svoga muža bližnjega. Ona je znala da je krivo za nju to biti gola u svojoj spavaćoj sobi s njim, ipak, kako bi sve što se osjetio taj dobro biti u krivu? Ivana bio uzimajući vlažnija i Wilder i ne može prestati, čak i ako ona htjela. Ona je gledala kako bespomoćno Damir postavljen njegov penis na ulazu u njoj maca, to trljanje izazovno gore i dolje vlage dijafragma, te kako je počeo gurati masti tipku za njegov penis u njezinu glavu, Ivana povikao, "Damir ne, zaustavljanje, ne možemo, obećali ste mi da ne bi ništa učiniti kao što je ovaj! " On se nije pojavio čuti njezine prigovore i pokazali svoje hard penis u grubo Ivana's maca, dajući joj nema šanse da se prilagodite svoje ogromne veličine. Njezina pička se već bio dobro podmazan sa svojim sokovima ipak, i on je ubrzo loptu duboko u nju.

Ivana je već početak to sperma jer je potonuo dublje, proteže njezina maca usne šire od drugoga, već više nego što je ikad bio nategnut prije. Ona jednostavno nije mogao kontrolirati strast osjetila: intimni oglasi njeno tijelo je vulkan, njene sise natečene sa strast, ljubav je drhtanje nasip, a joj maca je molio da je njegov penis ovna. Pravedan misao da je ovaj divovski penis unutar nje napravio joj drhtaj, a njezino tijelo izdao svoju volju za otporom kao bokovima počeo gurati i premjestiti protiv njega kao njezin orgazam izgrađena. Ivana nisu mogli ni govoriti, ali mogu samo oplakivati kao Damir's engorged glavu joj ušao, ona bi mogla osjetiti istezanje njoj pizda. Ivana nikada nije imao tko drugi zaručnice ne ispunite kao što je ovaj, za ovaj trenutak dok Ivana bio vjeran muž i nikada pustiti tko drugi zaručnice ne ući. Ivana ukratko misli o svetost braka i kako njezin muž zadovoljstvo rupa je bitak napao njegov susjed. U ovom trenutku, to je ne činiti se to pitanje, za sve je mogla misliti o tome kako je Damir's ogromne i potpuno uspravno penis unutar njezina je istosmjerna. Bila je natečen i mokro, ali još uvijek je morao povući i gurati naprijed nekoliko puta da se protežu joj zbijeno pićka, mijenjanje veličine svoga muža, custom fit rupa. On potisak in i out, potonuće dublje u nju maca sa svakim pritiskom dok konačno cijeli njegov penis bio u balčaka, njezin ispunjavanje potpunosti. Ivana započeo u usta kada i prosvjeda ponovno je osjetila njegov veliki penis gurnuti još dublje, dok ne dotakne njezina vrata maternice na otvaranju njezine utrobe.

"Oh, da, Ivana Teta, želim vam još jednom zajebavati."

Ona upita: "Kako želite učiniti je ovaj put?"

"Želim da na vrhu mene, Ivana."

Bila je drago čuti to, za ovu je poziciju je uvijek htio probati i nikada nije to učinio sa svojim mužem. . Ivana polako sama skliznula do duljine svoga tijela dok je bila straddling bedra. Ona je promatrao njegovo lice, obličje vidjeti ako je shvatio da je ona straddling netko po prvi puta u životu, misleći da je nitko ne bi vjerovao. Ona sama oprezno spušta bliže njegov penis, a ona je ne siguran ako to je bio za svoje zadovoljstvo ili zato što je htjela ovo iskustvo barem jednom u životu. Ona je osjećala na čelu njegov penis kistom protiv svoje dupe i moaned malo, ali još uvijek oprezni. Postizanje dolje između njezine bedrima, Ivana pronašao svoj lupanje, hard penis rukom i brushed up protiv njezina maca usne, a zatim joj klitoris, osjećaj meke, okrugle glave dolaze u kontakt s njom electrifying klitoris.Gole žene Ona je podignuta bokovima malo i osjetio njegov penis glavu na otvaranju joj maca, a zatim polako spušta sve dok nije osjetio njegov penis samo unutar usne. Ona pustiti i onda stisnuo joj maca mišiće, potresle malo naprijed-nazad, gore-dolje, osjećajući ga kako se kreće unutra i van, jedva dovoljno da se probiti, dok ona nije mogla podnijeti čekanje više.

Devojke za sex Ivana spušta cijelu težinu svoga tijela na njegove bokove, osjećajući njegov penis prodire duboko u njoj maca, i stegnuo mišiće joj više puta, uživajući tvrdi osovine unutar nje. Njegove ruke dosegao gore i postaviti joj bradavice, naizmjenično između flicking te ih štipanje. Bokovima ustade od svoje, a kako je osjetila ga klizanje gotovo potpuno izvan joj maca, Ivana skliznula dolje opet. Ona je već osjetio je bio uzimajući blizu drugog orgazma, i njoj mišiće započeti ugovaranje prije prvog vala je udariti, a ona je morala gristi usne joj to sakriti vrištanje se kao sljedeći orgazma swept preko nje, kao što su potres električne energije prolazi kroz svaki organ, svaki mišić i svaki vlakana.

Ivana usporilo iz čiste iscrpljenosti, a zatim još jedan orgazam je udariti, ovaj jedan upečatljiv desno u nju klitoris, a ona je osjetila svoju cum trčanje dolje unutar njezina bedra. Ivana stavi joj ruke na prsima je Damir da sama držati gore, polako ga jahanja dok je on ležao tamo, miluje joj prsa i štipanje joj bradavice. Ivana osjetio njezino tijelo raste napeta budući da joj je još jedan orgazam, ali ovaj jedan je bio ne tako intenzivne kao drugi. Ivana znao da Damir potrebno da se sperma previše, pa je zadržao i kako vozi dok nije bucked se protiv nje i počela da dođe. Kad je osjetila njegov penis spasming i sperma spurting unutar nje, ona opuštena i srušila na vrhu njega. Bio je trljajući joj leđa, i cijeđenje joj dupe, izvodi njegova prsta oko nje anusa, koji je bio sklizak sa svojim sokovima. To joj je nasmijati i meškoljenje joj dupe, a kada je gurnuo prst u njezin anus Ivana dahnu i prešanjem bokovima dolje, ugovaranje joj maca oko nategnuti njegov penis. Dodatno je gurnuo svoj prst u njenu rosebud više ona squirmed na vrhu njega, dok nije napokon izvukao.

Ivana ga upita: "Jesi li sada sretna?"

On odgovori: "Da, ja sam više nego zadovoljan," kako je poljubio joj čelo. Ivana nije želio pustiti ga, kako je ona završila oči, još uvijek na vrhu njega, njegov penis unutar nje još uvijek ipak dobivanje opušten i počinju da izmaknu iz nje.

Ivana šapnuo, "Damir, ne možete nikome reći o tome. Ako ga dobije se da će potpuno uništiti obje naše živote."

Damir je odgovorio: "Znam Ivana Teta, ja nisam budala. Ali ja ću biti vrlo sretan ako mi može to učiniti uskoro opet?"

Ivana nasmijala na njega i reče: "Obećajem ti mi ćemo! Nikad nisam uživao jebote pa koliko sam danas popodne i želim to učiniti ponovo i ponovo!" Oni zagrlio i poljubio jedni druge, u više opušteno raspoloženje, a na kraju svaki od njih otišao istuširati.

Ivana djeca došla kući tek nakon što joj tušem i nakon večere svi su otišli u krevet. Kao Ivana ležao u krevetu, ona je počela osjećati gadi sa sebe. Ona je jedva mogao vjerovati da je ona zapravo neka Damir zajebavati joj, iako ga je htjela tako dugo. On je također rekao joj je htio njoj previše, a on je bio tako željan za nju oni jednostavno nisu mogli pomoći. Kao Ivana podsjetio što se dogodilo je izgledalo kao da je napravljen za nju, a kako je divno to osjetio kao njegov penis krut skliznuli u mokro joj maca rupu. Nakon što je osjetio je u njemu, ona nikada nije htjela vaditi.

Ivana iznenada shvatio što ona misli i sama rekla da prestane razmišljati kao da je, ono što ona nije bio u krivu, jer je bio njezin muž susjeda. Njen um je bio pokrenut divlja: znala je trebala biti jači, te je zadržao svoje želje za njega pod kontrolu, ali nije bio u mogućnosti to učiniti, jer ga je htjela tako dugo. Počela se osjećati prljavo i koristi, kao i neke drolja, kurva ili ulicu kutu. Trebao sam znati bolje, ali ja jednostavno ne mogu sebi pomoći. "Ivana eksplodirao je u prvi pravi orgazam je ikad imao i mislila da je bio idući u proći van, kao val nakon val zadovoljstva prošao kroz njezino tijelo. Vikala s ekstaza i Damir je ogroman penis jednostavno otišao prošlosti svoga muža teritorija i skliznuo dublje u svoje vlastite. Njene noge su okrenuti ravno gore u zrak i njezine nokte ukopana u Damir je mišićna oružja kao on pistoned svoju rock hard penis u njezinu pičku. Kada je napokon obnova od nje vrhunac, ona je realizirana joj maca je prilagođen svojim golemim veličinu i njegov masivni penis je klizna glatko i izvan joj mokro šlic. Sve misli za izdaju njezin muž otišao, za sada Ivana je zaljubljen u osjećaj Damir je ogroman penis, kako je skliznuo i izvan nje, njihova tijela koja šamaranje buku se sudario sa svaki potiska. Uz svaki smack, Ivana pustiti jadikovati što je osjetila njegov penis glavu udario njezina vrata maternice.

Damir stavi obje svoje noge na vrhu ramena, a primaju se njenih leđa, kao što je zadržao lupanje teže i teže u njoj maca, i Ivana znao da je bio druženju igranje s njom maca. Ona je još uvijek imala na nju qameez sa nje grudnjak gura preko njezine grudi koje je još uvijek praćka povremeno, a kad je stegnut joj bradavice, Ivana mu je rekao: "Hajde Damir, jesti! Sisati bradavice svoje Teta je!" Ona je zamotan joj ruke oko ramena i isisan na njegov vrat, šapćući mu u uho: "Damir, dopusti mi da vam kažem iskreno, volim te. Molimo vas da ne mislite loše o meni, ali sam si htio, i čekao ovom trenutku, za tako dugo. Oh, da! Molim te, molim, ne prestaju me jebu, ona se osjeća tako dobra! O, nemojte nikad stati. "

Damir je rekao, "Da! Znao sam da si to htjela i vam se sviđa, kao što je ovaj. Ti me zadirkivali dovoljno, pa sada neka mi Jebi se dobro. Vi ćete misliti dvaput prije nego me zafrkavati opet, s sočan tits." On je savijen prema naprijed i uzimanje jedan bradavicu u usta počela ga sisati.

Ona je rekla: "Yeah! Nauči ove picke lekciju. Učite Teta Ivana. Jebi joj maca teško, ona zaslužuje grubu zajebavati!"

Damir je odgovorio: "Recite mi ime, Ivana! Reci moje ime!"

Ivana moaned, "To je to! Fuck me Damir! Ahhh ... Damir! Fuck me, Damir! Fuck me dobro! Damir! Jebi mi maca dobro, Damir! Oh, moj suprug, zašto nisu li moj suprug, Damir? "

"Ja sam, ja sam ti muža!"

"Da! Vi ste!"

"Pinch mene, Ivana Teta! Reci mi da nisam sanjao! Je li ovo doista događa?"

Ivana i stegnut ga iskopali joj čavao u njegovu magarca i reče: "Oh Damir! Ovo nije san! Stvarno si jebeni svoje Teta! Jebi svoje Ivana Teta me zajebavati! Fuck me!" Bila je zadihan i oplakivanje mu u uho, moleći ga, pismeno sa njim, za više. "Samo malo, molim Vas, oh please, don't stop!" Ivana usisan u njen dah, glavom valjanja od strane na stranu. Ona je omotan oko njezine noge leđima i bokovima bucked spreman uzeti ga još dublje u nju spremni maca. Počeo ispumpavanje njegov penis još brži na nju, in i out kao parni čekić. Ivana skliznuo jedne strane između njezine noge i počeo da udara joj klitoris dok je primaju se Damir je ljuljanje loptice s njom druge strane, te ih vuče cijeđenje. "Oh, Damir! To se osjeća tako dobra! Idem da sperma opet! Don't stop!"

Ivana i bounced bucked tako teško je mislila da je debela prick bi joj rascjep na dva dijela. Njeno tijelo, napokon je imala ono što je potrebno za dugo vremena. Ivana je oplakivanje kao Damir slammed u nju, suprot djelovanje s čisto zadovoljstvo da je njegov penis bio je davanje njoj. Bilo je fantastično što tako veliki, snažni penis u njoj maca, i suze radosnice tekle niz obraze dok je molio da mu ju je podijeliti na pola. Damir je počeo dahtati i stenjati sebe kao krevet creaked lurched i pod njima, i shvatio da je njihova veza bila bi čuti od bilo u kući ako bilo tko je bio tamo. On polako izdvajali natrag i naprijed da pokrije svoju debeli pijetao s njom radost sokovima na daljnje podmažite. Damir ne drži ništa nazad i jako ripped otvoren njoj pizda s njegovom rock solid penis. On je pumped joj brzo i teško i Ivana osjećao kao da ide i iz svijesti kako je jebeno ju. Ubrzo je osjetio njen drugi orgazam izgradnju unutar joj i brzo znali da je sperma će opet! Ona je također osjetio Damir je zabadanje dobiti jače i ona je shvatila da i on sam o da se sperma.

"Oh, Ivana, ne može trajati više bilo! I'm cumming!"

Ivana viknu na njega, "Damir, molimo Vas da sperma u mene! Sam se svidjeti! Ja ga želim!" Onda ona osjeća, osjećaj da nikada nije osjetio Ivana do tog trenutka. Njegovo cijelo tijelo lurched naprijed i osjetio Ivana vrha njegov penis protiv nje razbila vrata maternice. Damir stenjali glasno i pucao prvi špricati njegova sperma duboko unutar joj maca. Njegove ruke su joj drži dolje i on je gura u nju sa svim snagu i intenzitet njegova orgazma. Ona osjećala tako nevjerojatno da Ivana! Što je stvarno iznenadilo ju je da je mogla osjetiti Damir je vruće sperme doslovno snimanja na nju, dok je njezin suprug's sperma se činilo da samo vođenje lopte iz njegove pijetao.

Na samom istom trenutku da Damir ju popunio sa svojim napregnut strasti soka ona je također se osjećala cumming opet, i viknu: "Ja sam Cumming, Damir!" kao bokovima nehotice ponovno počeli gurati teško protiv njega. Njena pička je pulsirajući i njeno tijelo su se borili uzimati sve njegove ljubavi kreme. Najintenzivniji orgazam je ikad je udariti kako je nastavio potiska i sve što ona mogu učiniti je zgrabiti svoju magaricu i vučenje njemu dalje u njoj. Njen um je usmjeren isključivo na zadovoljstvo je ona sada osjeća između njezine noge i vikala je na najvećim seksualno iskustvo njezinog života. Val na valu ekstaze otišao kroz svoje tijelo jer je omotan oko njezine noge Damir i da ga izvukao dublje u nju. Bilo je divno što je Ivana osjetio njegovo sjeme zalivši iz njezina i dolje joj dupe ispucati od kako je nastavio spurt u njoj, ne mogu vjerovati da je ispuštanje toliko sperma. Ivana je došao tako teško se osjećala kao netko pustiti zrak iz nje.

Oni samo ležalo drži jedni druge, pokušava uhvatiti njihov dah, njegov penis i dalje unutar nje, njoj pizda trza oko njega, kao što je ona dobila tighter. Ivana mogao čuti svoje disanje, i osjetiti toplinu njegovog tijela na nju. Mješoviti sokovi od svojih vođenja ljubavi su procjeđivanja iz nje, preko njegova loptice dolje između nogu na krevet. Damir ležao na vrhu joj, loveći dah. "Oh! Ivana teta, koji je bio iznenađujuće, da ste bili zbijeno kao pakao!"

Ivana moaned i nasmiješio mu se. "Bili ste zaista teško. Bila si prekrasna. Stvarno moramo cvijetu mom umu, Damir!" Kao što je ona ležala na krevetu Ivana otvorila oči i pogledala Damir je penis unutar nje još uvijek djelomično. On je nastavio da se polako pumpa svoju sada snebivanje penis, dok je gledao u njezine oči, a ona može osjetiti više njegovih cum oozing iz svoje natečene maca. Bili su nježno ljubljenje i milovanje jedni druge, i Ivana je trljanje njegove obraze, ljubljenje u čelo i oči.

Kad je napokon Damir valjanog off joj i vučenje njegov penis iz svoje natečene maca, Ivana polako sjede na njoj laktovima i pogledala prema dolje kako je izgledao totalno sjeban, joj maca otečene i crvene i njezine stidne dlake mat i natopljene sa svojim sperma. Ivana dobio do otići u kupaonicu da sama očistiti. Kada se vratila vidjela Damir leži na krevetu kao da je pripadao tamo, sa svojim prekrasnim zmija penis leži mirno preko trbuh. Ivana iscrpljeni leže do njega, još uvijek bez svog shilwar ali nosi ju qameez. Oni samo ležao tamo sa svojim rukama oko svake druge za prvi put, i to osjećao tako dobro da napokon se moći opustiti zajedno.

Ivana šapne mu u uho: "Ja sam u ljubavi s vama, Damir. Ti si jedini čovjek koji sam ikada volio ili želio. Osim toga moj muž, ti si jedini čovjek sam ikad bio s".

Damir je Ivana u svoje ruke, zagrlio ju strastveno, a izvukao ju teško protiv svoje tijelo. Počeo je vrlo nježno ljubeći njene potom izdvajali joj qameez i grudnjak i počela opet nježno lizanje joj bradavice. Zgrabio je za ruku i stavio je na njegov penis, i da joj iznenađenje ona mogla osjetiti to je bio početak da biste dobili tvrdo ponovno. Ivana pitali kako bi to moglo biti, jer u sve vrijeme su bili u braku njen suprug nikada nije bio u mogućnosti da biste dobili drugi erekcije nakon što je sperma.

On je upita: "Možemo li to učiniti opet Ivana Teta? Sam želio voditi ljubav na vas tako dugo, a ja ne želim prestati."

"Ne, ja ne mislim tako, odgovori ona. "Djeca će biti dom uskoro. Želim da shvatite da ćemo učiniti mnogo više puta, ali mi ćemo morati biti oprezni kao što sam udana žena u ugledne obitelji i majka troje djece u razvoju. "

"Ne trebate mi reći da Ivana. Znam sve to i obećavam da ću biti oprezan, ali ja vam želim još jednom sada!"

"Možda sutra".

"Ali što o tome?" rekao je, pokazujući na njegov hard penis. "Moj penis je teško!"

"Ti si mlad, a to teško može ostati cijeli dan! Ja sam stara žena i ne može vam odgovarati!" Ivana smijali.

"Ali mi ne treba neka idu u otpad", tvrdio je, trljajući joj trbuščić kako je nastavio, "Let's Do It Again, samo još jednom, molim vas, Ivana?"

Sjede, svoju dobru penis okrenut joj, ispupčen tako teško da nijedan tkanina u svijetu će biti dovoljno jak da ga držite unutra Ivana bio obličje at najveći penis je ikada mogli zamisliti, uzimajući joj hornier po minuti. Ivana pogledao ga sada s više strasti, a onda su gledali jedno u drugo u oči i nasmijala se jedni na druge. Ivana zatvorene oči kad je pognut nad njom i oni poljubio. Ona je posegnula za svojim pijetao i gumiran dlan joj ruku preko njega, cijeđenje nježno, i to jako dobro osjeća prema njoj. Damir stavi ruke na nju i njezin magarca da ga izvukao, i dalje sa svojim hard penis u ruci. On je prisiljen svojim jezikom između njezinih usta u usta, za duboki strastveni poljubac.

Odvajanja od poljupca, Damir je upita: "Ivana Teta, zašto ne ljube moj mali penis?" Ivana stvarno ištanje to učiniti, ali je previše sramežljiva da sugeriraju da ona sama. Nasmiješila se i bez drugog savijen prema dolje staviti usta njegov penis, onda slomljen joj usne, oko glava njegov penis, ne dira, nego samo disanje preko njega. On moaned kada je to učinio, moleći da joj samo to okus.

Ivana zavladala bazu svojim pijetao i klizila rukom polako prema gore, ona vuče prema usta njezina. Ona zaglavi njezin jezik se između njezine usne i dotaknuo glavu svojim pijetao s njom jer je ona dovela do njene usne. Prvo je zaokružena vrha njegov penis, a onda joj jezikom klizila niz cijeloj dužini njegove osovine. Ona je sama iznenađujuće kako je lako ju je to, kako ona nikada nije to učinio prije u svom životu. Ona je polako završila joj usne oko njegove hard penis i lagano hummed, osjećajući vibracije na njezin jezik, usnice i njegov penis. Ona izdvajali joj usta leđa, osjećajući hrptovi svog penisa slajda protiv nje jezika. Ona lizali svaki centimetar njegove duge kurac onda zatvorene usnice oko glave njegov penis, njezin jezik nalaz da je malo mjesto samo na bazi od glave, gdje se glave u osovini. Ivana onda je uzeo koliko njegov penis u usta njezina kao ona mogla, sve dok ona osjeća škakljanje savjet leđa joj grlo.

Damir doći dolje s rukom i počeo se igrati s njom klitoris, njezina je već sokova teče, što joj osjetljiv na dodir prstiju. Kako je počeo slajd svoj prst unutra njoj pizda, usta bio kao vakuum, sisa njegov penis u sve dublje i dublje, čak i osjećaj da dodiruju unutrašnjost njezine obraze. Ona je i sama izgubila kada je svirao s njom klitoris, ližu i sišu ga dok je imao s njom molim da se zaustavi zbog straha da bi sperma pravo zatim. Ona neka se buć iz njezinih usta, liže ga onda daje njegov penis brz malen poljubac, jer ona sad htjela da se lupanje pijetao duboko unutar joj, joj suzenje apart.

Njezin glas je niži, gotovo šapće, "U redu, Damir, mi ne, što god želite učiniti za mene." Ona je gledala u oči Damir, i vidjeh u njima ljubav je za nju. Njezine misli trk svom mužu, "Oh!" Ivana mislio: "Ako je moj muž ikad sazna sam bio jebeno njegov susjed sigurno će ubiti oba od nas, i koji bi mu kriv? Ako je učinio nas ubiti, a moju djecu otkriti što sam učinio da će izgubiti poštovanje za mene, i misle da je njihova majka nije ništa više nego varati i kurva. Oni ne bi razumjeli kako sam osjećala o tome drugi čovjek. Kako bi mogli? " Bila je počinju osjećati bolesnima u svome srcu, kao da je htjela da umre. Ona želi ona mogla vratiti i promijeniti ono što je učinio, ali nije bilo ni na koji način ona mogla promijeniti. Ono što je učinjeno je učinjeno, te nije bilo ukidanje ga, bez obzira što mi je činiti. Počela je da dođe k njoj osjetila kako sama upitao: "Što nije u redu sa mnom? Sam uzeo prednost tog mladog čovjeka i on je uzeo prednost od mene." On je uzeo poklon od mene da sam samo trebao dati svome mužu ili čovjeka volim. "Sve ove misli su trčanje kroz njezin um sve dok je konačno zaspao.

Sljedećeg jutra, kada su djeca za vrijeme doručka, oni su primjetili da Damir nije im se pridružio kao što je obično činio. Ivana najstariji sin otišao upitati ga zašto on nije došao na doručak i Damir mu je rekao da je on osjećao bolestan i nije bio idući u koledžu taj dan. Kad im je rekao Jawed što je rekao, Ivana nasmijala, jer je odmah znao što je njegov problem. Nakon što su djeca išla u školu Ivana uzeo šalicu čaja do njegovu sobu. Kada je otišla u svoju sobu on izjasnio: "Ivana Teta, molim, molim oprosti mi! Ja sam tako žao što sam učinio za vas sinoć. Ja ne bi trebali imati to učinio i nitko od da ste Vi krivi, to je bio sve moje greške. Ja sam jedan kriv. "

Ivana stavite joj prst na usnama da utiša i reče, "Hush, hush, ti učinio ništa krivo. Evo, uzmite čaj," kako je uručio mu čaj i sjela na krevet pokraj njega. "Damir", Ivana, rekao je, "te Ne sramite se da ste me htjeli. Uvijek sam mogao vidjeti iskre u oči za mene, i uvijek sam si htio. To nije ni jedan kriv, a nitko nije kriv. Damir, Imam tajni koje ću podijeliti s vama. " Ivana nastavio. "Bio sam jako uplašen da ako mi nisu napravili ono što smo napravili, vjerojatno bi pokušali naći netko da se brine o mojim potrebama, jer nisam mogao tolerirati bilo koji više. Da sam pokušao Internet sa netko drugi, naš obiteljski život vjerojatno bi bio uništen. Na taj način možemo ga zadržati u obitelji i biti siguran. "

Gledao ju na trenutak, ne sasvim razumijevanje, a zatim upitao: "Što misliš?"

"Moj suprug nikada nije me osjetiti način na koji ste me osjetiti. On nikada nije čini mi sperma! Tako mi ćemo se pobrinuti za svaki ostali 'seksualne potrebe i učiniti sebe sretnim kad god dobije priliku, OK? Moramo biti vrlo oprezni da i dalje ostane tajna, međutim. Ne možemo si priuštiti da se bilo tko znati o nama. Moj muž će nas oboje ubiti ako je ikada saznao! "

Damir klimnuo understandingly kao ona zbližili su se protiv njega. On je stavio svoje ruke oko nje, gleda na nju da je ljubav u očima. Ivana poljubi ga, a on je odgovorio strastveno ljubeći njene još jednom pokazuje da želi da joj opet, a ona ga je htjela previše. Ivana prevrnuo na leđa, vuče ga na vrhu, i ona mogla osjetiti njegov penis hard čvrsto pritisnuta između njihovih tijela. Ona osjećala tako dobro da Ivana da se pod njim, ali ono što je zaista želio je da se njegov penis unutar njezina maca.

"Stavite to u meni, molim!" Ivana zamole.

Kako bi mogao odbiti ju? On je jako htjela to učiniti previše! On oslanjao leđa na koljenima, s nogama pod magarca. Otvorio ju shilwar čvor i skliznuo dolje joj bedra, dok je Ivana izdvajali joj qameez otkriti njezine grudi da ga, kako je ona još nije bio stavljen na grudnjak tog jutra. On je pognut i brzo poljubi joj bradavice, a zatim ih zakinutim sa svojim zubima, prvi onda druge. Bila je giggling, kada je to učinio, ali onda je skočio dok je cupped ruku na nju maca usne. Ona zatvorene oči i shuddered kao svoje ruke dodirnuo joj klitoris. Ona je počela teško disati kroz usta jer je igrao s njim, a zatim širi joj maca sa otvorenim mu palce i gledao u nju maca rupu. Ivana nije odoljeti kada je gurnuo prst u sredini njoj pizda i ona podigla bokovima kao njegov prst je otišao u nju.

Ležala je s njom oči zatvorene dvijutine uzdišući kao svoj prst skliznuo i izvan nje. Ivana moaned i molio: "Molimo stavite penis u meni sada!" Pritisnuo je glava njegov penis u njoj maca otvaranju, Ivana i dahnu kako je gurnula naprijed, širi joj širom otvoren i njezin punjenje sa svojim hard penis ujutro. Ona zakrivljeni leđima, podignutih bokovima kao on pistoned i izvan nje. Bili su tako vruće da to nije trebalo dugo za oba od njih da se sperma, kao Damir je vruće sperme miniranja u Ivana's maca ju je preko ruba. Oni su odmarali u jedni drugima ruke, maženje, Ivana i šapnuo mu: "Kad sam se probudio jutros moja maca je uzbudljivom i mokro. Sve sam mogao misliti o tome kako ste se osjećali dobro u meni. Ja sam si htio tako dugo. "

Kao Ivana dobio odjeveni, ona ga upita: "Jeste li dolazite dolje za doručak?"

"U redu, ali neka me se tuširati prvi."

"Jesi li ti ide na koledž danas?"

On se nasmijao i namignuo joj, a zatim joj je rekla, "Ne, danas ste moj učitelj!"

Ivana otišao dolje da bi doručak za Damir, a ubrzo potom je došao u kuhinju i počela jesti svoj doručak dok razgovara s Ivana. Nakon što je završio svoj doručak, počela priprema ručak, uz njegovu pomoć. Dok on joj pomogli u kuhanju su se ljubljenje i grljenje, sve dok nisu postali previše uzbuditi nastaviti i bili spremni za prašnik sjednici ljubavi.

Damir održan Ivana od iza i osjećala njegov penis pritiskom u pukotine njenog dna kao on održao obje njezine grudi. Njegova ruka skliznula dolje da joj trbuh da odriješi niz njezina shilwar, koji iščašenje dolje na podu. On je savijen prema dolje da ga pokupiti što je zgazi iz nje i on je počeo prikazivati svoju ruku nad njom teladi, zbog čega joj jaukanje ikad tako nešto. Uskoro Damir je miluje navršilo joj bedra, a kao svoje prste pronašli svoj put između njih je gumiran joj bedra jednom rukom dok je trčao na prstima druge po njoj pubes. Ona je oštro udisaju kao on potražio ju klitoris. Kako je umočen prst joj mokro maca, on se koristi palac na nju klitoris. U nekoliko minuta ona je polako humping na Damir. Ivana stenjali dok je gledao ga ukloniti svoj prst od nje i lizati ga očistite svoje sokove. Ona ne zna samo ono što je on imao na umu, ali ona širiti njezine noge razmaknute. Damir burrowed svojim jezikom kroz nju maca i zeroed u na nju klitoris, i sam oplakivanje jer je sisao joj klitoris između njegove usne, i činilo teže je isisan bolje joj se svidio.

Kad Damir vodio jezik preko njezin šupak to izazvalo čitav novi baraž jezik od nje. "O, vi prljavi gade! Vi lizali svoje Teta's magarca! Kladim se da bih čak jeziku fuck your Teta je šupak, zar ne?" Ivana hissed na njega. Damir je odgovorio vrlo brzo ubadanje svojim jezikom i iz njezine rupe naborano, Ivana i samo stenjali i humped teže. Kada se vratio u tonguing joj klitoris, ona je znala da uzimajući blizu, tako da je upleten u prstima dlaka mu da ga drže tamo. Kada je sisao klitoris na njoj još jednom je otišla preko vrha.

Ivana vikala: "Ja sam Cumming, Damir! Jezik Fuck My vagina! Stick a jezik u dubini!" Damir je kao ona uputi kako je zadržala svoje bradavice. Kad je pala natrag prema stolici kuhinju, zadihan od nje orgazam, Damir ustao i otišao off svoju odjeću. Ivana nasmijala kao ona vidjela Damir je debeli penis opet tako teško kao što je bio prije.

Damir preden okolo njoj i njoj pognut stolici. Zgrabio joj dupe i rekao joj: "Teta Ivana, ovo je magarac sam za Lusting otkad sam te upoznao, pa sada neka mi ga vidjeti i uživati u njoj!" kao što je izvukao joj dupe guzovi i pored umočen njegov penis duboko u lupanje joj maca pokisao. To skliznuo u lako kao što joj maca je već zasićena s stimulacije svojim jezikom.

Ivana lučnim leđa kad je gurnuo duboko u nju i ona dahnu: "Dakle, želite li fuck your teta je maca kao pas, eh? U redu, onda! Jebi ga teško sa svojim velikim tvrdi penis!" Damir je naizmjenično miluje i pljuskanje joj dupe kao što je naletio na nju maca od iza. Njegov veliki kurac joj je ispunjen u potpunosti i istezanje joj maca do krajnjih granica, nešto Ivana znala da je njezin muž nikada ne bi bio u stanju učiniti. Ona nije imala pojma seksa s drugom čovjek mogao osjećati tako dobro. On je bio radiš sve to kao stručne i ona je uživanje svaki zalogaj od njega.

Nakon nekoliko minuta grozničava karanje, Damir Okrenula je oko sebe i svoje sjede na stolici. Ona nagnutom prema natrag i stavio joj laktovi na counter vrhu. Damir je na svom noge u lopov njegova koljena te se još jednom duboko umočen u njoj maca. Kako je nagnutom prema naprijed za sisanje i žvakanje joj bradavice, izvukao svoj pokret noge dalje apart, a on je to kao otvoreni poziv na slam u njoj maca za sve je bio vrijedan. Zvuk njihovih mokre spolovila smacking zajedno je bilo dovoljno da ih voziti preko ruba, ali umjesto cumming u njoj maca, on je izvukao slobodan u posljednji trenutak i spurted njegova opterećenja sve nad njom uzdah trbuh.

Kad je njegov penis jerking završio njegov vruć cum nad njom, uhvatio Ivana blizini ručnikom obrišite joj trbuh, a maca, a zatim očistiti od Damir's smanjuje penis. Kad je završila da je, ona je savijena prema dolje da pokupi svoje shilwar ga staviti natrag na, ali ju Damir zaustavljen govoreći: "Ne Ivana teta, ne stavljajte svoje shilwar leđa na!". "Zašto? Već mi je jeben dva puta u dva sata i ja ne dajući vam opet!"

"Ne, Ivana Teta! Sad sam vidio tvoj gol magarca, ja sam odlučio da ću se zajebavati!"

Ona je zapravo bila vrlo sretna da je htio da zajebavati joj dupe, ali sve je rekla: "Ne, Damir, ovo nije vrijeme za to!"

"Ok, mi ćemo čekati pola sata!" Damir odgovorio sa smiješkom, a onda ode u svoju sobu. Unatoč što je rekla, Ivana slijedio njegove upute i nije stavila svoju shilwar natrag na ručak i nastavak priprema još uvijek golo dupe golo.

Sljedećih pola sata prolazio excruciatingly polako, ali na kraju ju je čekati više od Damir kada se vratio u kuhinju. On je sjedio na stolici i onda postignut za Ivana, vuče ju po ruci da joj sjedi na njegovu krilu, uz njegov penis hard već opet. Grabbing joj je dupe, on je izvukao ga i poljubio duboko, a onda je primijetio da nije mogla sjediti i dalje kao njegov penis bio u sendviču između ispucati od magarca.

"Idemo na spavaću sobu, Ivana. Ne možemo to učiniti ovdje." Ivana ustane bez riječi i kao giggled Damir ošamario joj dupe kao što su došla do nje spavaću sobu. Damir je otišao u kupaonicu i našao staklenku vazelin, a kad je došao natrag u spavaću sobu, Ivana ležao preko krevetu na trbuhu, wiggling joj dupe u većini pozivajući način. Damir potonuo na koljena i zakopao svoje lice među njezine obraze magarca, a ona neka se niska stenjati i gurnuo joj dupe natrag u njegovo lice. Damir udiše njen miris kao što je pronašao joj maca sa svojim jezikom, čineći duge spore swipes od nje klitoris da joj šupak i natrag. Njegova brada je ubrzo kaplje sa soka joj maca, kao njegov pozornost na klitoris joj je što joj vruće i spremna ponovno.

Kao što je stavio ruku na svakom od magarca obraza i raširite pored, ona reče: "Ti si idući u jeziku fuck your Auntie's magarca opet, zar ne?" Damir moaned samo odgovor kako je polako potonuo u svojim jezikom joj zbijeno magarca djevica. Čim je vidjela Damir je će neko vrijeme u njoj dupe, ona je skliznuo ispod ruku i počeo ju sama klitoris moždanog udara. Ona nije mogla vjerovati kako velik osjetio da imaju sklizak jezik vruće joj magarca fingered dok je vlastiti klitoris. Kad Ivana počeo grbu protiv ruku i Damir 'jezik, on izvukao svojim jezikom iz svog magarca.

"Zašto ste prestati, Damir?" Ivana pitao.

"Jer sada ću učiniti nešto što sam htio učiniti jer sam prvi put te sreo! Sam napokon idem u kurac ovaj veliki magarca koji sam žudio nakon što je za mnoge noći!" odgovorio je on.

Ivana osvrnuo se na njega i vidio da je njegov debeli penis podmazivanje s vazelin. "Ja sam htio to učiniti za dugo vremena previše, ali nikad nisam to učinio. Im 'ne siguran o tome, Damir. Jezika je jedna stvar, ali tvrdi debeli penis poput tvoj je još jedan!" Ivana, rekao je.

"Opustite se, Ivana teta, i ostaviti sve do mene", rekao je soothingly Damir. On je širenje neke vazelin na magarca rupu, a kako je postignut ispod ju sa svojom lijevom rukom, desnom rukom počeo raditi trljanje masti i oko joj šupak. Njegova lijeva ruka je preuzeo trljajući joj klitoris, a uskoro je Ivana humping njezin klitoris jedan protiv drugog prsta dok je nježno sondiranja joj dupe. Malo više maziva i Damir dobio dva prsta pokopan u magarca.

"Ako zadržite ovaj gore ću da se sperma u ruci!" Ivana rekao Damir. On je preselio obje ruke od između nogu i rekao joj da se na ruke i koljena. Ona učini kako joj je rečeno, a zatim Damir kleknula iza nje i uhvati njegov penis, to je cilj joj dobro lubed magarac. Kako je prisutan prema njoj, ona je napeti gore, i Damir i osjetio taj. Samo nekoliko tugs na nju nipples i neke stroking joj bedra i dupe su joj ubrzo opet opušteno i Ivana whimpered malen kao Damir je veliki penis glavu lagana ženska cipela mimo njezina sfinktera mišića. Damir je ostao tamo za nekoliko minuta, što je Ivana rastao navikli na njega, a on je proširio više masti na njegovu osovinu prije nego ga gura dalje u magarca.

"Jebi me, Damir! Jebi moj magarac, ja ne mogu vjerovati kako je to dobro osjeća! It's making me slabi u koljenima", uskliknuo Ivana. Nakon još nekoliko kratkih udaraca Damir je pokopan njegov penis svi put gore joj dupe, a kad je počeo jebeni njegov penis i izlaziti, njegove loptice ošamario protiv nje klitoris uz svaki udarac.

"Oh yeah, fuck your Ivana Teta je magarac! Jebi ga dobro! Vaš veliki loptice su smacking moj klitoris. Butt jebi me jače!" ona je vikanje.

Damir izdvajali joj uspravno, tako da su oboje bili na koljenima s Damir's penis lupanje i iz njezine magarca. Ivana sama ohrabrila gurajući uza zid na strani kreveta, tako da Damir ne treba da joj držati gore, oslobađajući obje ruke. Nakon povlačenjem i uvijanje joj bradavice, stavio obje ruke na leđima i bokovima na magarca pounded nemilosrdno. Ivana srušila na krevet, kada, pružila je orgazam, ali nekako je uspjela zadržati svoju guzicu visoko u zrak. Damir je nastavio bombardovanje joj dupe kroz njezin orgazam, a ubrzo osjetio njegov vlastiti približava, a kako je i došao je osjećao kao da je njegov penis popeo do još veće razmjere, a sudeći prema njoj vrisak i jauk je uspio! Damir je ubrzo oplakivanje glasno kao on pumpa mlaz nakon mlazom vruće sperma u magarca rupice.

Ivana je pozivajući ga na, govoreći: "Pucaj vaš učitavanje duboko u vaše Ivana Teta's magarca! Osjećam to! To je tako vruće, Damir! Mi Napunite se s njom!"

Damir čuva jebeni polako dok je bio previše umoran da nastavi i srušila na krevet pokraj nje. "Ivana Teta, ja sam htio napraviti da se već godinama", rekao je.

"I ja sam htjela probati to sve moj život!" Ivana odgovorio.

"Hvala, Ivana Teta, ostavljajući za mene to učiniti."

"Pa, to je kao dobar kao što ste zamislili da će to biti?" pitala je.

"Bolje nego što sam ikada mislio!" Damir je rekao, "ali nadam se da neće biti ni posljednji put."

"Oh, Damir si mi dao sve što imam htjela sve moje bračnog života da je moj muž nikada nije bio u mogućnosti to popuštanje mene!" Istina je: Damir ispunila sve Ivana je fantazija u manje od dvadeset četiri sata!

Damir nije išao na fakultet na svim sljedećih nekoliko dana, dok Ivana muž je još uvijek daleko i oni nisu učinili ništa, ali jebi iz vremena djece otišao u školu dok put kada se vrati. To je bio nevjerojatan nekoliko dana, jer oni pijan u svakom zamisliv poziciju u svaku sobu cijelu kuću, a najmanje jedno vrijeme Ivana leant preko kuhinjskom stolu i molio Damir da zajebavati joj ponovno u guzicu! Naravno, njegova veliki debeli penis bio na visini zadatka, a on završio cumming diljem leđima!

Njihov odnos se nastavilo do Damir vjenčali, ali je još uvijek ljubav Damir Ivana i želite učiniti sve što je učinjeno, ali Ivana nije njezina ljubav ili ne želite imati odnos, zašto Damir ne znam, Damir je sada u jako boli položaj i on živi svoje

Нема коментара:

Постави коментар