недеља, 4. април 2010.

Prvi odnos

Bilo je gotovo. Mara zapravo ga je poznati neko vrijeme i nije bilo iznenađenje za nju. Ali to još uvijek podbacio. Ona je stalo do čovjeka, iako je ona zaglavi joj kraljevski (a ne na dobar način bilo).

Tjedan dana kasnije, znala je došlo vrijeme da se na sa stvarima. Najgori dio je bio njen najbolji prijatelj pet godina bio je i dalje izvan grada od njezina raspada, a ona nije ni mogla nazvati jer je njegov telefon nikakav recepcije gdje je bio. Dakle, je izašla Sašaa, i kupio bocu dobra, crveni cabernet sauvignon. Ona je otišla pronaći svoje omiljene čokolade, ali je utvrdio da je čokolada bila izvan priče vrste voljela. Dakle, malo zgrčena, vratila u svoj stan.

Kao što je otključana vrata svoje mjesto, mobitel je zazvonio. Ona je vidjela "Saša" na zaslonu. Bila je iznenađena i olakšanje. Sa lažan nasmijala, Mara odgovori telefon, sniffling malo. "Hej! Ti si leđa već je bilo Vaše putovanje?"

Saša glas rezonira preko linije poput umirujuće melem joj živce. "To je bio ok - rained neke od vremena, ali je dobro vidjeti narod. Dovoljno je dobio u vrata - JA pogodak spremište za hranu - Saša mislio JA će vidjeti ako ste bili okolo. Dakle, ono što se događa?"

Mara obrisa nos. "Oh, ja Saša Sašao tu - gledati nešto na cijevi .." Od zvuk njezina glasa, Saša je znao nešto bio jako u krivu.

"Što je bilo, Hon", rekao je oprezno pitala, "ne zvuk pravo .." Mara znala da nije mogao zadržati u sebi istine - barem ne sa Saša - pa se pustiti s njim s toliko mirno mogla ponuditi.

"Oh ... Ja ... Ivan i ja, um, raspala ..." Ona sniffled nakon nekoliko sekundi mrtva tišina preko telefonske linije. "Zapravo - on je odlomio .. sa mnom."

Nekoliko sekundi kasnije sniffling, čula tiha glas zabrinutost na drugom kraju. "Zašto?"

"Been više za neko vrijeme, Saša - Znam morate imati je uhvaćen kako u nekom trenutku, ha? Mislim da je on čak i vidio netko ..." Mara glas je postajao malo napete. Tiha glasa na njegov kraj nastavio. "On nije bio dobar za vas, znate --- čekati .... Sta jebem ti ko je video ..."

Mara je otišao na, "Ne znam da je sigurno .. ali ja jednostavno imala osjećaj ..." Počela je sob. "Oh, sranje - ne znam što Saša mislio .."

Saša je glas bio više autoritativni, iako rub glas mu nije manje nježan za nju. "Do not move - ja Saša tamo u nekoliko minuta ..." Linija je mrtva.
Deset minuta kasnije, Mara je otvorio vrata za pronašli Saša tamo s malim kutiju u ruci. On ju je gledao i shvatio ona stvarno je plakati. Njena mazna, oči su široke čokolade crvene i suzne, a njen osmijeh, dok je sladak kao i obično, nije bila sretna. Ali ona je drago da ga vidi.

"Hi ..." ona simpered. Ona je opet njuškala. Od Saša pogled na lice i širok pogled na svoje tamne smeđe oči, znala je izgledao put osjećala i ona je počela bawling opet. Bez riječi, zatvorio je vrata za nju, ispao okićen okvir na obližnjem stolu i njezina zamotan u topao zagrljaj. Ona je plakala. Glasno. Ona prilijepiti mu kao da je spas, kako je Pomilovala leđima. Prvi odnos imala je nekoliko momaka u svom životu, ali iz nekog razloga, nije mogla naći nikoga da bi moglo stvarno mjesto iznad Saša. Ona je mislila da je brushed stranu zaljubljen je imala na njega malo prije. Ali, mnogo puta, on je bio tako ljubazni s njom, a da ne spominjem obožavanja izgleda, da će pronaći sebe zamisljeno zvacu na alternativnim mogućnostima u više navrata i naći sebe nasmijana lukavo sebi.

Čovjek, on je volio kako se osjeća kao on zagrlio ju. Bila je plačljiv, mokro nered - ali još uvijek lijep ... i toplo. SMS devojke ona je mirisala tako dobro, morao se boriti da se odupre, oko četrdeseti put u životu, da joj na taj način - na način na koji je htio. On je volio sve o njoj. Njezina divlje, tamne kose, njen smijeh (ona čak i snorted ponekad), način na koji je hodao i plesali, način na koji je spalio hranu, svoje glatke kože i njezin slatki glas. Ali činilo se da, bilo on ili ona, je uvijek bio s nekim drugim. A on je, službeno, umoran od toga.

Uskoro, Mara rasla više miran. On je i dalje držeći joj. Ona pogleda u njega i nasmijala se nemoćno.
"I messed up vaš košulja", rekla eeked out. On se nasmijao. "NiSaša to kao puno svejedno", odgovorio je. Ona se smijali. On je milovala kosu od lica zatim obrišite suze od nje lice. Okrenuo se stol i veselo ponudio: "Pogledaj što Saša dobio za tebe .."

Gledala kutija i smijeh počela da se formira. "Lindts ... za mene?" upita ona nježno, poput pet godina. "Yup .. žao mi je niSaša dobila priliku da biste dobili ste danas, dok Saša bio otišao, tako da Saša pokupila ovih gore večeras. Lucky stvar previše - kupio posljednji kutija su tu."

Mara pogleda u njega opet sa odsjajem života u očima. "Otišao Saša na to mjesto večeras u potrazi za njima - te su posljednji kutija??"

Saša namršti i počela smijuljiti. "Mislim da jeSaša. See - ja niSaša dobar za vas? Ja predviđa si trebaju te ... telepatski!"

Mara smijao i to ga osjećati dobro. "Vi ste vrlo dobri prema meni .." ona purred. Po prvi puta, gledajući ga, osjećala toplinu u nekim najneobičnijim mjestima. Nježno, kazao je, "na taj način - uh - žele jesti tih i konzervativan dolje sa da je bočica?" Mahne glavom na jednoj ona Sašao kupio na stolu. Mara namršti. "A-ha .."

Nakon što su, svaki je imao jedan jako puni čašu vina, oboje su bili zadovoljni osjećaj, iako ni na koji način pijan. U početku, oni su i sebe hrani. Ubrzo nakon, pasle jedni druge. Oni su razgovarali vrlo malo. Nakon nekog vremena, kada je Mara je rodila prst čokolada za Saša, usne, on ga je uzeo i držao ruku na usnama okus na savjete svojih prstiju kako je lagano sisao na njih. Ona je ljubio ga. Tekuća topline ispunjena svoje jezgre i počela se osjećati nježan i mokro. Počela je da ga žude ju dira, kao i ona nikada učinio prije. Jednom, preselila bliže njemu s čokoladom u prste jedne ruke i duge prste njezine druge strane, ona ih pažljivo prosijan kroz dio svoje meke, tamne smeđe kose. Ona relished svilene osjećaju. Kad Saša joj hranio,prvi seks volio osjetiti iz njezinih usta oko prstiju i njegova osovina počeo otvrdne kada je mislio o tome kako joj usne bi osjećati oko nje. Svaki put uzela tartufa-punjeni konfekcija u usta, svoje oči zatvorila bi
a ona će stenjati hrapavo. Ona ne bi to žvakati, već Sašao dozvoljeno da čokolada rastopiti na njezin jezik i isisan na to, kao tope otišao dolje joj grlo polako. Saša mogao vidjeti joj grlo valjati i čuti joj jaukanje opet. Ponekad, ona bi presti duboko, "Soo dobro ..." On je mislio da će svakom trenutku izgubi kontrolu, je uzeti dolje da joj se drveni pod i poniranje u nju više puta.

On je vidio da je njegov izraz mora imati ovu otkrila da joj u nekom trenutku, jer je mogao vidjeti izgled blagog iznenađenja na svom licu. On je postao malo nervozan u to. Onda ona nasmijala. Ona je pokupila posljednji čokolada u okvir i doveo ga na usnama. On nije potez za jesti. On je jednostavno buljila languidly joj pune, vlažne usne. Šapnuo je promuklo .. "Ne želim to."

"Ne?" je prošaptala, slatko. "Ne", on je gotovo stenjali leđa.

On je donio Saša bliže njoj. Gledao trenutak na lice prije uzimanja čokolade iz ruku i stavljajući ga natrag u okvir Open. On nagne joj se na kauč i poljubio duboko. Ona moaned s oduševljenjem su ga prihvatili. Ona je osjećala trenutnog šoka u svome tijelu prije poteći topline skočila kroz njega. Prvi sex ona je mogla osjetiti mišiće svog zidova u njoj treperenje i onda otvaranje na osjećaj usnama, svojim toplim tijelom koji je sada ležao pritisnut protiv nje, njegov mošus i zvuk njegove gladni jauk kako je poljubio ju. Boga, njegova usta osjećala tako dobro. Voljela je okus od njega, njegov jezik istražujući njen - onesvijestiti se, slatki okus gluposti tartufa i čokolade mijesanje. Ona moaned opet. Njegove usne izbio iz nje putovati niz obraz joj, joj vrat i njezin fišbajn. Polni odnos on je stisnuo ju natrag prije nego što se preselila u svoje ruke joj dupe. On je stisnuo tamo previše. Ona dahnu i nježno joj usne formirana "Oh ... Bog ...".

Saša se nasmiješio joj, stisnuo bokovima po njoj traper mini suknja, prije nego što polako do ispod suknje da lagano stisnuti joj goli bedrima. Mara glave otišao natrag u baciti jastuk iza njega prije nasmijana i šapće mu ime.

Njegov nježni šapat tekstovi ljubavi brige kroz njegov lukavi osmijeh je došao preko kao što je pogledala u njezine široke, smeđe bazene. "Koristeći prednosti, meda? Je li to ... nije dobra ideja ...?"

Nasmiješila se. Bio je nevjerojatno. Ona whispered leđa. "Najbolje ideje u dugo vremena ..... Please ... Don't stop ...?"

Saša se nasmiješio i tutnjava izbili iz njegova grla .. "Mmmmmm ..." On je počeo da je poljubi više strastveno, picke mlade joj usne dok se popeo i bili zacrvenio. Tada se preselio u suzu njegovu majicu preko glave i baci ga na stranu. On unzipped njegove traperice malo kako je proždro joj vrat kako je mljevene svoje bokove protiv njezine. Mara zamotan ruke čvrsto oko njega i moaned sa zadovoljstvom mu u uho. Njegove ruke nastavila joj suknju i borili se bez njezina bujan bokove od nje rubljem. Podigla je bokovima da mu pomogne, a on ga slithered i onda joj suknju od nje. Ona je uspjela otvoriti svoje bluza i prednja kopča joj grudnjak, jer mu ruke preselio natrag u svoje podatna, breskve od magarca, to cijeđenje opet. Prstima milovala ju onda, dolje joj bedra kao oni su svoj put okolo da pred njom i na nju maca čisti. Njegove ruke okrznuo njezin klitoris a ona dahnu. Saša osjetio svojim toplim vlagu, a on podiže glavu s ramena da pogled na nju s svirep
cerenje.

On je lagano nastavio utrljajte nježno. "Bog - med .... pa mokro .... osjeća niiice ...", on joj moaned.
Mara oči zatvorene i ona nasmijala. Saša's čelo lezi na njeno kao je prošaptala. "Wet ... za vas ... ugoditi ... Želim da ... molim?" Njezin slatki molimo da njegov mali kurac tvrd kao dijamant.

On je smanjila u njezinu jedan od njegovih prstiju i Mara povika treba. Saša oči zatvoriti jer je osjećao njegov penis početi vibrirati u želji za njom. On je klizila mu jedan prst gore i natrag, svaki osjećaj mokrog krivulja za nju. Njezina su breathy jauk i hitno. Bokovima zakrivljeni nježno, kao da je ona još nije potpuna. On je lagano poljubio vrha nosu. Nasmijana, on je umetnuta drugi debeo prst u nju, trljajući joj klitoris oteklina sa svojim thumb kao dobro. Ona dahnu. "Uhhhhohhhh ..!"

Polako, gore i natrag, Saša's prste nježno tantalized njom, ritam svoje duboko disanje uskladiti svoje nježne poteze. On je tragala za jedno mjesto da se nada da bi joj sretno. Erotske price besplatne on je osjetio toplo, gladak, grubi puls unutar nje i testiran sa blagim pritisnite. Bokovima joj zaobljeni i grleni uzdiše napravio je nepogrešiv. Anđeoski izgled ekstaze na njenom licu se zakleo Saša njegov penis bi stajati ravno gore ako nisu bili još uvijek zatvoren u njegov boksači. Trljanje mjesto za kratko vrijeme, on je nježno povukao svoje prste od nje na trenutak, a ona otvori oči.

On je nasmijala na nju. On je bio zaključan u pomalo komično bore sa svojim trapericama i bokserice. "Biti pravo nazad - Obećajem ..." šapne sa cerenje. Ona giggled. Konačno wriggling off ostatak svoje odjeće, on s njom ležao opet. On je pogledao u oči kako je sisao na prstima koji su unutar svoje trenutka prije, vlaženja ih opet za nju zadovoljstvo, i nasmiješio se kao vraga.

"Mmmmm - slatko okusa, bebe ...."

Toplinu zavodljiv osmijeh ona mu ga rastopljenim brže od leda u ljeto.

Još jednom, on je nježno umetnuti svoje prste u nju. Ritam povratila, bokovima počeo mužjak od ruke prije, dok je on nju zadirkivali G-točka. Mara je prije pogledao dolje između njih i vidio Saša's uspravno vratilo. Nasmiješila se i dosegao do nastanka moždanog udara ga nježno. Precum je oozing iz njega. Njezina delikatna ruke nježno ga pumpa, dosadan ga dalje da ga ponovo vibrirati. Njegov bori da dođe u kratkim dimova, a zatim u dugim, malaksao jauk. "Bog .. Mar - uhhhhhh ..."

Njene usne ju je pronašao malo, otresit grudi, jezik mu ih je okupana u toplinu - prvi, a zatim ostale. Njezina bradavica postalo teže sa svakim nježnim krug. Njezina topline porastao je više i više - njeno disanje dolazi još brže. Njeni zidovi su daljnje otvaranje i sad drhti kao sekunda prošla.

"OH ...... babe .... Oh, Goddddd!"

On panted kako je purred joj, joj dosadan, "Što, meda .... ono što želite?"

Mara zamole slatko. "Ohhh .. baby, please ... jebi me ... --- MOLIM ....?"

Saša je povukao svoju prste i postavljenim glavu svoje vlažan penis u svojim toplim, vlažnim ulaz, dok je širiti njezine bedrima dodatno apart za njega. Oči su mu nikada nije lijevo kod nje jer je pažljivo ušao joj preslatko maca, topla sa kremom za njega. On stenjali glasno, a zatim polako preselio u sebi. Završavajući svoje noge oko njegovog donjeg dijela leđa, ona ga je nacrtao sve dublje i on je opet stenjali u potiljku vrata. Njegov glas gotovo pucanje, on moaned,

"Jebanje, medo ... se osjećate tako jebeno dobro .. Pa dobro ... .."

Nježni potezi postali brži jer su se preselili zajedno sa sve više i više hitnosti. Stihovi ljubav njihova grijani jauk uskladiti njihov ritam, nakon kratkog vremena i dosegla vrhunac. Saša mogao osjetiti lepršavosti njezine zidove, jer tijesan oko sebe opet i opet. Saša proždro Mara je dug vrat i počeo je ovan kroz nju teško i brzo. Ona povika šok valovima njezina žestokog orgazma eho po njoj. Voditelj Saša's penis nadut i on eksplodirao u njoj. Njegov Feral viče popunjena soba brzo nakon nje jer je stisnuo joj dupe i lučnim leđa - kopanje sebe kao duboko kao on mogao na nju, godinama ne što joj, nakon što je uzeo njene cestarine u ovom trenutku jedan fin. Jebačina on ju napuni, iznova i iznova. Uskoro, posljednji grč u tijelu ih napusti i oni odmarali u miru, pala je jedni protiv drugih, njihovi jelly-punjeni udova upletene u roku od jednog drugog.

Kratko vrijeme kasnije, Mara je u svojoj kupaonicu stroj za pranje lica i stavljanju na labav, kratki, udobne majice. Nasmiješila se, usmjereni prijem u ogledalu. Kosa joj je bila divlja, obraze zajapuren i ona je - vrlo zadovoljan.

I odjednom, Saša's glas se blago plovidbe iz svoje sobe ..

"Hej ..."

"Da ...?" Ona purred leđa, rezak joj usne.

Nije bilo odgovora. Mara je čelo izbrazdano sa znatiželjom. Nasmijana, ona okrenut ući u spavaću sobu. Ona je pronađena Saša u krevetu, polaganje gol na svojoj strani, naslonjen na ruku, u laganoj plahta djelomično pokriće svoje bokove. On je nasmijala i otvorila zatvorene ruke otkriti preostale čokolade tartufa u jednoj ruci, između njegovog kažiprsta i palca. On purred duboko u njoj, curling njegov kažiprst iz njegove druge strane polako se zvat joj je preko ...

"Dođi i dobiti ovaj zadnji komad čokolade ...."

Mara nasmijala od radosti i skoro odletio u krevet, protiv njega pada. Završavajući svoje ruke preko golim grudima. On je nasmijala i preselila svoje prste imajući čokolada joj otvoriti, čeka usne. On je daleko grču nešto što joj usta preselio ga uzeti. Ona whined malo s lažan razočaranje. On chuckled i preselio čokoladu polako - bliži joj usne ponovno. Ona je nasmijala i produženo joj meke, ružičaste jeziku doći do njega. Njegova ruka je i dalje, dopuštajući vrh njezin jezik jedva doći do njega, vlaženja strane to.

On namršti wolfishly i zareži: "Ne drži da je jezik osim ako ste stvarno gonna ga koristiti ..."
Iz ljubavi kako je lagano preselio u glatku čokoladu preko navlažene joj punačak usne, a zatim ga lagano položi na nju otvorenih usta. Lagano stenjati od zadovoljstva došao iz njezina grla. Smijao se širi i chuckled kao on oslanjao bliže njoj.

"Ti si sooo lak .." On purred u njezine uši, kako je lagano grickaju na njoj režnju. Mara pogleda u njega, još uvijek sisa na nju topi postupka svjetlo ton čokolade blistavim iz njezinih usta.

Ona odgovori slatko sa smiješkom, "Sašao za čokoladu ... a vi, naravno."

Saša se nasmiješio dolje na nju, pa lagano zahvatio joj čokolada prekrivena usne u svojoj.

Нема коментара:

Постави коментар