четвртак, 29. април 2010.

Poze u krevetu

Oh, kako me samo ispunio!? Poze u krevetu kad god se toga sjetim, ugodni trnci prođu mi čitavim tijelom, a bradavice se ukrute kao da je u zraku minus 20. Stvarno je bio velik: dug i debeo poput ogromnog krastavca... i ništa manje tvrd. Parao me divljački, nemilosrdno rastežući i napinjajući moje usmine do maksimuma, tako da jednostavno nisam mogla šutjeti: - Aah! Aah! Tooo! Daj mi ga! Uuuh! Uuuh! Rasturi me! Taakoo, bejbi! Ooooh!!!
Kako sam za Valentinovo ostala sama, jer je Lido na par dana otputovao iz grada, navodno poslovno, sjetila sam se svoje frendice Mirne, koja je sama bila već dulje vrijeme, te ju odlučila pozvati da provede veče kod mene, devojke za druzenje namjeravajući nas obje razveseliti jednim malim poklončićem. U stvari, pokazalo se da i nije bio tako mali. Naime, već neko vrijeme planiram si priuštiti jedan vrući striptiz, upravo onakav kakav nude zgodni mladići po raznoraznim oglasima, pa mi se Valentinovo učinilo kao idealna prilika za ostvarenje te maštarije.

I tako, nakon dvadesetak pročitanih, pozornost mi je privukla jedna vrlo štura, ali konkretna objava: Drage moje dame, ako ste dovoljno zrele i pohotne, javite se vrlo zgodnom mladiću (23); ni dan danas nisam sigurna je li se taj broj odnosio na godine ili centimetre, koji će vas uz simboličnu naknadu, u diskreciji vašeg doma, izazivati erotskim plesom, a nisu isključeni ni drugi oblici zabave.

Devojke za noc cena je bila prava sitnica, a i glas, koji mi se javio na telefon, bio je vrlo ugodan, tako da sam ga odmah angažirala, naručivši ga za deset sati uveče. Naravno, Mirni nisam htjela ništa reći, jer sam ju željela iznenaditi, a i bojala sam se mogućnosti da joj se ideja ne svidi, pa da izmisli nekakav izgovor kako bi ostala doma. Ovako, jadnica je cijelo vrijeme mislila da ćemo pijuckati kavice, ogovarati nekoga i gledati tv-serije, kojih je te večeri bilo na pretek. Istina, to smo i činile, ali samo u početku, do deset sati. A onda iznenađenje!?

- Jesi li zvala još koju frendicu? - upitala je Mirna, kad je čula zvono.
- Koliko se sjećam, ne! - odgovorila sam, hineći da sam iznenađena kao i ona. - Nemam pojma tko bi to mogao biti!
Zatim sam krenula otvoriti. A na vratima, sam Apolon!? Božanstveno lijep, gorostasno visok, manekenski vitak, jednom rječju savršen!
- Dobra veče! Nadam se da sam na pravoj adresi? - pozdravio je i upitao, glasom radi kojeg sam ga i angažirala.
- Naravno, samo izvoli! - potvrdila sam i propustila ga unutra.
Dok je u hodniku skidao jaknu, iskoristila sam priliku i pojasnila mu plan koji mi se u međuvremenu iskristalizirao u glavi. Trebao je, naime, šutke ući u sobu, pustiti si glazbu i započeti predstavu, ne obazirući se previše na Mirnu. Ja bih sve to u početku lijepo promatrala, jer sam silno željela vidjeti izraz Mirninog lica kad shvati o čemu se radi, te im se nešto kasnije, razumije se, i sama pridružila.

Momak, a rekao mi je da se zove Robert, blagonaklono je prihvatio moju ideju, iskazujući pri tome zavidni nivo profesionalizma. Zatim je pričekao da ugasim svjetlo u hodniku, kako bih mogla neopaženo virkati, pa ušao i ostavio vrata malo odškrinuta. Malo je reći da je Mirna bila šokirana, a njeno lice kao da je govorilo.

- Otkud sad ovaj? I tko je on uopće? Možda neki novi Laurin ljubavnik? Ili susjed? Zašto tako odvratno šuti? Uh, kako je samo visok i zgodan! Sestra lezbejke buč bi ga vrlo rado potrošila! Daj bože da joj je susjed! Ali kamo to ide? Što to radi? Pušta glazbu?
A onda se, na prve taktove, osmjelila, pa se predstavila i upitala:
- Ja sam Mirna, a ti?
- Robert! - lepi momci odvratio je striper hladnokrvno, pa si počeo raskopčavati košulju, lagano se ljuljajući u ritmu nasred sobe.
- A što ti, uopće, radiš ovdje? - nije bila zadovoljna odgovorom.
- Pa, svlačim se - nije se dao zbuniti, sve brže njišući bokovima.
- Kako to, svlačiš se? A gdje je Laura? - nastavila je Mirna, sve nemirnije se gnijezdeći na kauču.
- Koja Laura? - uzvratio je Robert.
- Pa, gazdarica, ona koja ti je, pretpostavljam, otvorila vrata - pojasnila je Mirna. - Još ćeš mi reći da ju ne poznaš, a svlačiš se u njenom stanu.

Vidjevši da je striper nakratko ostao bez teksta, shvatila sam da je vrijeme da se i ja uključim, pa sam odgurnula vrata i obratila se znatiželjnoj frendici:
- Daj Mirna, što si napala čovjeka? Pusti ga da radi svoj posao! Baš mu dobro ide!
Mirna je tada konačno povezala konce.
- Hoćeš reći da je striper?
Nisam ništa rekla, nego sam samo potvrdno klimnula glavom, našto je ona razdragano uskliknula:
- E, stvarno si kučka! Ja gledam, frajer ulazi, ni da bi pozdravio, pušta glazbu, svlači košulju... jebote, pravi neugodnjak!
- Daj, šuti i uživaj! - grubo sam ju prekinula, pa sjela do nje i pomilovala ju rukom po ramenu. - To nam je poklon za Valentinovo. Zar nije sladak?
- Ma, predivan je! - pohvalila ga je, pa me šaptom upitala. - A hoće li samo plesati ili...?
- Ne znam... - pravila sam se nevješta. - ...vidjet ćemo!

A Robert se, u međuvremenu, stao šepuriti po sobi, napinjući nabildanim prsima tanku potkošulju u kojoj je ostao. Zatim je otkopčao remen na hlačama, pa ih pustio da skliznu do poda, upoznaj devojku Kad je iskoračio iz njih, odbacio ih je nogom na drugi kraj sobe, pa se okrenuo i pokazao nam kako izgleda savršena muška stražnjica. Tanke crne tangice, koje imao na sebi, samo su dodatno pojačale dojam, diskretno se usjecajući među čvrste, mišićave guzove. Mirna je bila očarana.

- Uh, kakva guza! Smijem li ga dirati?
- Ne znam, probaj! - potaknula sam ju, potpuno razumijevajući njenu napaljenost, sms muvanje jer, kako sam već spomenula, dugo nije bila s muškarcem, a s ovakvim možda i nikad.
Stoga me i ne čudi što je hitro poskočila, pa ponizno kleknula pred njega, glasno uzdišući i hvaleći njegov cjelokupni izgled.
- Jaooo, mišićavko! Prava si muškarčina! Mužjak i po! Mhmmmm!!!

Robert se nije uzrujavao radi njenih riječi, samo je i dalje izazovno plesao i provocirao ju pokretima tijela poze u vodjenju ljubavi. Mirna više nije mogla izdržati, pa ga je počela milovati rukama po bedrima i guzi, a, kad je shvatila da mu to nimalo ne smeta, stala mu je i zavirivati u gaćice, naravno s prednje strane. Volim sex moram priznati da sam se i sama jako napalila, gledajući ih tako zanesene: njega u plesu, a nju u divljenju njegovom prekrasnom tijelu. U skladu s tim, zavukla sam si ruku pod kućni ogrtač, ispod kojeg, usput rečeno, nisam imala ništa, pa se počela samozadovoljavati.U međuvremenu, Mirna je povukla Robertove gaćice prema dolje, prstima prihvatila njegov poluukrućeni ud, pa upitala:
- Ne smeta ti ako se malo poigram s njim?
- Samo izvoli! - odvratio je Robert susretljivo, pa se okrenuo k meni i dodao. - Ovo se dodatno plaća!

- Ne brini za lovu, dušo... - umirila sam ga, ne vadeći prste iz moje male. - ...nego se potrudi da dobiješ dobru napojnicu.
Na te moje riječi, samo se zadovoljno osmjehnuo, pa nježno pomilovao Mirninu kosu. A ona,zgodni momci nakon što mu je laganim drkanjem uzdigla kurac do kraja, pohotno je spustila usne na njegov rumeni glavić i uzela ga u usta. Zatim ga je par puta pustila da joj uđe duboko u grlo, gutajući ga gotovo cijelog, pa ga ispustila van i stala ga ovlaš lizuckati od vrha prema dolje. Volim seks kad je došla jezikom do njegovih dlakavih, obješenih jaja, jedno po jedno je nježno posisala, pa se, opet lizuckajući ga, počela vraćati ka krupnom klobučastom glaviću. Ta njihova igra me toliko uzbudila da ih, jednostavno, više nisam mogla mirno gledati, tako da sam ustala, svukla ogrtač, jedini odjevni predmet na meni, prišla im, pa gurnula prste, vlažne od sokova iz moje mačkice, pod Robertov nos. Kad ih je omirisao, samo je tiho izustio:
- Mmm, divno!

Mirna se malo iznenadila kad je vidjela da sam potpuno gola, ali brzo se pribrala, tako da se i sama ubrzo počela razodijevati. Ja sam to vrijeme iskoristila da se malo upoznam Robertovim velikim kolcem, navlačeći ga naizmjence jednom, pa drugom rukom, od čega je postao još veći i tvrđi. Usput sam ga nježno poljubila u vrat i šapnula mu na uho:
- Ševi me Robi! Ne mogu više čekati!

Nije mu trebalo ponavljati. Uhvatio me rukama oko struka, sex usluge snažno me privukao k sebi i podigao. Instinktivno sam se prilijepila uz njega, obgrlivši ga rukama i nogama poput kakve hobotnice, pa se protrljala dojkama o njegova mišićava prsa. Zene Srbija tada sam pod svojim mokrim usminama osjetila vrh njegovog nabreklog kurca, pa sam se vješto nasadila na njega, prethodno sačekavši da ga Robert pridrži slobodnom rukom, kako bi mi manevar uspio. Kad sam ga primila, gotovo u cjelosti, snažne ruke su me ščepale za guzu, odigle me uvis, pa me pustile da se nabijem skroz do debelog korijena. Oh, kako me samo ispunio!? Kad god se toga sjetim, ugodni trnci prođu mi čitavim tijelom, a bradavice se ukrute kao da je u zraku minus 20. Stvarno je bio velik: dug i debeo poput ogromnog krastavca... i ništa manje tvrd. Parao me divljački, nemilosrdno rastežući i napinjajući moje usmine do maksimuma, tako da jednostavno nisam mogla šutjeti:

- Aah! Aah! Tooo! Daj mi ga! Tražim sex! Uuuh! Uuuh! Rasturi me! Taakoo, bejbi! Ooooh!!!
Ohrabren mojim vapajima, Robert je još bezobzirnije ubrzao i pojačao prodore. To mi je bilo previše. Svršila sam puno prije nego li sam očekivala, grčevito ga stežući udovima kao da će mi nekamo pobjeći. Nisam se pošteno ni pribrala, a Mirna je nestrpljivo upitala:
- A kad ću ja doći na red?

Upoznavanje devojke Pogledala sam ju, onako golu i jebozovnu, pa ju utješila:
- Ne boj se, dušo! Od ovolike kurčine, ostat će nešto i za tebe!
Zatim sam joj prepustila našeg nadarenog stripera, tog obdarenog pastuha u čije je sedlo tako nestrpljivo željela zasjesti, pa se zadovoljno izvalila na krevet, kako bih malo predahnula prije svoje nove role.

Naravno, dobila sam ju... isto kao i Mirna još jednom poslije mene. Na kraju smo svi bili više nego zadovoljni: nas dvije njegovom vrhunskom uslugom, a on plaćom i napojnicom, koja, vjerujte mi, nije bila mala... U stvari, bolje je reći bila je sasvim primjerena veličini njegovog alata, proporcionalno vještini služenja njime.

уторак, 27. април 2010.

SMS muvanje

On je ušao u sobu, osmijehom na licu izdao anticipacija. On je nosio zelene majice preko komotnu plave traperice. Njihove oči susreo s drugog vrata otvorena, i oni još moraju slomiti njihov pogled. Ksenija je čekati ovaj trenutak za vrlo malo vremena, no ona neće dozvoliti sebi da u njoj želja prebrzo. Ne uvijek model za samokontrolu uspjela oduprijeti porivu da ovaj čovjek skočiti odmah. Iako pogled u očima njegovim kao on prilazi neka znaju da se taj nadzor gore bi bilo još teže nego što je očekivao.

Kao što su prihvatili ona udahnuli svjež, miris, on je mirisala kao dobar kao što je gledao i njena suzdržanost je brzo blijedi. "Hi", rekao je on u dubokoj zavodljiv glas. Za drugi je bila u mogućnosti naći svoj glas. To negdje je izgubljen u svom grlu skrivena je u nedostatku ona postaje preplavljen.

"Ćao," ona je uspjela staviti osmeh koji je skrivao njeno oklevanje. "Ja sam tako drago da ste" prije nego što je mogla završiti SMS muvanje njegove ruke su blago mazile njeno lice, njegove oči gledale su duboko u njene. U roku od sekunde bio je ljubeći njene, njegove usne čvrsto pritišće uz njeno. Imao je meke usne vlažne koji su dovoljno velika da proguta njezin u potpunosti. Zavodnica Ksenija je sama čeznula za onim usnama koje joj istražuju čitavo telo pedalj po pedalj.

Kad usnama rastali desnom rukom kliznuo prema dolje i podigao joj bradu, tako da je gleda direktno u oči kada je rekao, "Obećajem vam ovo će biti noć vam to nikada neću zaboraviti." U Daniel oči je da je oporuka ni šaleći niti pretjerujem. A toplina se stvara svoja tijela u tom zagrljaju znatno je je odgajala krvni tlak. Surging impulsa između njenih bedara Ksenija neka znaju da više pritiska je zadnje što joj je potrebno u ovom trenutku. Ono što joj je potrebno je da se konzumira od strane ovog čovjeka i sva njegova djela, Srećom je bio više nego zadovoljan za nju obvezuju.

Oni poljubi opet, ovaj put očito više čežnja, strast razinu podignuta na novu razinu. Daniel ruke toying svoj put gore i oko nje ponovno nanijeti joj majicu rasti. Bila je to kao znak da joj brzinu procesa uzduž i podiže košulju leđa preko glave. Sa svojim majicu odbačene na stranu sobe, Naježim napao koža joj je kao cool trenutno studen ga zlostavljali. Kao da joj očitavanje temperature promijeni svoje poljupce lijevo usta čežnje, istražiti ostatak za nju. Seks tehnike počeo je s njenog ramenog pojasa, nalaz svoj put do vrata s pomahnitao poljupcima dok je sisao njene uši s ogromnom željom. Iako je i sam zaposlio s njom ušima i vrata Ksenija bez njezina zdjelica se brušenjem u svoju. Osjetila je njegov hard vratila kroz njegove hlače i spustio ruku da objave svoj duljini od ropstva njegove traperice.

"Ne", rekao je on, dok hvatajući joj ruku njegovu. Imani uhvatio oba njezina zapešća i stavili ih iza leđa. "Molim vas, neka mi se moja zabava, JA obećavam da nećete zažaliti." nakon njegovih reči uslijedio je strasan poljubac. Daniel Ksenija preden okolo tako da je leđima bio prisutan u prsa, on je zaboravio gdje su joj ruke bile postavljene koja joj je omogučila da zgrabite svoju meso još jednom. On chuckled malo kao ona zamotan joj ruku oko njegove muškosti. "Vi ne idući u izraditi ovaj lak na mene si?"
"Drago mi je da si napokon uzimajući ga." rekla je sa lukavi cerenje kao ona pogledala preko ramena u njega. On je stajao 6 "3 na taj način on je bio prilično jači od nje, koja pruža joj priliku da zagrize u prsa kad se okrenula glavu. Bez upozorenja on zamotan njegove i ruke oko nje grudi, zatim joj pognut kreveta kao on je zadržao prsa prisutan prema leđima, njegova poljubaca peppering leđa joj vrat. Stavio joj ruku na madrac dlanovima prema dolje, ruke proširena, tako da je nagnut nad pod pravim kutom.

Dok se u nemoći nije bio ono što je običavao se osjećala čudno sigurno u ovom Mans rukama.Njegov jezik skicirao put dolje joj kralježnica od vrata do malo iznad njezina pant liniju. Sex tehnike Daniel je velikim toplim rukama čvrsto držao njene sise i masirao ih naprijed-nazad u njegovim dlanovima. Na trenutak Ksenija primijetio "da nije ju dira na sve, i baš kao ona se osvrnuo da vidi kako je on bio do malo ju na magarca i dao joj mig. Zagriz ne previše teško, baš teško dovoljno, tako da je znala da je on još uvijek tamo. Ona je pronađena sama giggling s njim. Prije nego što je mogla riješiti u njezinu smijehu svoje prste tamo rade su radili na njoj zatvarač, a jednom joj hlače u potpunosti su bile otvorene prste skliznula svoj put unutar samo oko gornjeg ruba. Oni su se preselili svoj put okolo da joj strane prije nego joj klizi niz traperice off bokovima, usnama ljubeći netom izloženu kožu.

Muvanje devojke on je ustao sa svoje pozicije na koljena i počeo ljubiti joj opet dok mu je smanjila svoju ruku iz njezine traperice. Hladan zrak gmizati kroz njenu kožu poput svile lista se proširila diljem madrac. Porno oglasi. Bio je to prekrasan osjećaj da joj koža bude tako cool, a svojim toplim rukama joj milovati tako nježno. Kada joj hlače do koljena njegovoj glavi je uskoro slijediti. Poljupci on je preda leđa koljena poslati udarne valove do njenih nogu, ona počinje da se sama osjećaju sve više i više nestrpljivi. Ona želi da ovaj čovjek, više nego ona je htjela bilo kojeg čovjeka prije njega. Porno diva Ksenija pomisli u sebi ', gdje je ovaj tip dolazi iz?'. Iako u ovom trenutku odgovoriti na to pitanje je od male važnosti za nju kao što je bila prilično zadovoljan ne znajući toliko dugo kao što je bio ovdje s njom sada.

Kako je nježno podigao joj noge iz njezine traperice osjećala njegov dah na leđima joj bedra samo sramiti svoje vlažne sezone. Osjećaj njegov dah na koži joj je njezin uzrok imati kratko trošne diše. "O, nemojte me zafrkavati. Molim te." Ona moaned.

"Ne brini dušo, nisam te zafrkavati ako sam plan da molim vas zauzvrat." on je odgovorio dok je polako peeling off joj gaćice njezina nestrpljivo čekaju nasip, a puhao male spirale zraka u njoj.

"Bog samo želim da me zajebavati!"
"Strpljenje Ksenija dobre stvari dolaze onima koji čekati. Ili je one koji čekaju, doći do sperma? Tko zna nikad nisam bio dobar sa old school citati, ali vjerujte mi dobro? Si u dobrim rukama. Najbolje devojke "To je bilo dovoljno jednostavno za nju vjerovati, to je bio samo postaje sve teže za nju da nastavi da mu omogući da imaju svoj put s njom. Kao što je Daniel disalo na nju maca izložene ruke Pomilovala leđa nogu s čvrstim i stalnim pritiskom. To je bio uzimajući biti previše za nju za obradu, baš kao i Ksenija je o to izgubiti potpunu kontrolu njegova usta obavijen njen klitoris i isisan sa vakuum kao snagu. Shockwave za tingles pucao putu od te točke ravno na trbuhu.Koljena ode i ona je trenutno slaba gotovo srušila.
Erotski snimak svoje ruke stisnuo plahte na krevetu kako njegova usta istovremeno sisao klitoris i lizali više i više, kratko zaustavljanje kako bi mu jezik mogu slajd putu do duljina joj šlic. Njegove snažne ruke joj je zavladala magarca i polagano rastao joj vaginalnih usana dati mu jezik dublje temeljitije pristupa joj vlagu. Ksenija je postala svjetla na čelu su mu jezik duboko u njezina lizali bijesni brzinom. On je zadržao pomahnitali tempo kako je trzanjem ispresjecao preko natečenog klitorisa sex dive, dok je njegov kažiprst našao put do svoje rupe, na koji se polako sama nabijala. Nakon minute ili dve ove, svoj prst odvažio dublje u nju jebanje u picku i ona je zadržavala svoje glasno stenjanje svoju u blizini jastuka.

Bez upozorenja Daniel ju uhvatio bokove i njezin preden okolo, tako da je ona leži na leđima na krevetu. On je smanjila svoju glavu između nogu i grudi joj se tako da može poljubiti strastveno na usta. Najbolje erotske priče ona poljubi ga natrag s grozničavim energiju te ga izvukao na njoj sa svojim nogama.On je pomaknuo svoju težinu, tako da je bio straddling desnoj nozi i skliznula svoju ruku natrag dolje između njenih bedara. Daniel je počeo prst je opet, ali sada s dva prsta kutna se unutar gornji trljanjem joj vaginalni zid. Njegovi prsti stroking joj utroba s brzinu i snagu koja je bio siguran da ju gubi um uskoro dovoljno. Kao i njegov prst je počeo da joj brže i dublje prodire Imani izvukao usnama bez nje i stavite ih da rade u području koje je primao puno pažnje u ovom trenutku.

NajboljeOsjetila potpuno izložena kao ona pogledala prema dolje da biste vidjeli svoju širiti noge sa svake strane s ovim Mans glavu pokopan u centru. Njegov prst sada vrtoglavih svoj put i iz nje su Ksenija na rubu orgazma. I zahvalno se nije polagan na sve. To je vježba u preopterećenje osjetila, ona nije imala pojma što osjeća da se usredotočite na, jezik mu energično stroking joj klitoris, njegova lijeva ruka miluje grudi, ili trljanje prstima željno njenu g-tačku. Tlak joj maca je bila izgradnja je odavno dosegla svoj sex vrhunac, njeno disanje je imao sve, ali prestala, a ona doslovno osjeća kao da je idući u pop. Kada je bez upozorenja žena je eksplodirala joj u cijelom krevetu, brzo razoriti tekućih joj pobjegao i izgubila osjećaj iz želuca joj dolje. Njeno tijelo potrese nekontrolirano jer je držao noge, a još uvijek frenziedly trljanje njen klitoris i sve više tekućine pucao od nje.

Nakon što joj je prestao izljev očajnički je pokušala uhvatiti dah, ali još važnije ona ga je zgrabio i izvukao ga je blizu nje. Začuđujuće je još uvijek potpuno odjeven. Taj čovjek ju je uzrokovalo eksploziju u cijelom krevetu i nije se ni uzeti njegovu košulju ipak, to je bio u pravu onda kada je počela da u potpunosti shvatiti ideju da je ona bila u za dugo, fantastična noć.

Zavodnici su ležali zajedno ju u naručju kao ona pokušala usporiti njezin rad srca i pravilno disanje joj. Daniel ju poljubio u obraz nakon čega slijedi blago grickanje vrata, i pogledao u nju kada je rekao, "Diši dušo, diši. I molim vas odmoriti, jer sam daleko od toga da radi s vama pravedan još." povjerenje beaming off od njega u ovom trenutku. Osmijeh na njegovo lice još jednom, ne samo ju osjećati sigurno, ali neka znaju da je ne lažu, niti pretjerujem. Večeras je bilo fantastično, možda će i sledeći put biti, ali ovaj nikada neću zaboraviti.

Jebanje u picku

Slobodne zene Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu. - Dođi i smjesti mi ga u dupe. Poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka. - Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga. Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno
Dragi moj ljubljeni,

bez tebe nema dobre ševe. Možda sam trebala poslušati tvoj prijedlog zajedničkog odlaska na odmor, jer nikako da nađem nekoga kao ti, da nađem nekoga koji će me trgati i bušiti mi utrobu, šarati mi po rektumu i ubadati duboko u grlo. Sve koje sam probala su luk i voda. Fuj, ništa pošteno dok nisam naišla na trojicu koji su te dostojno zamjenili. Evo kako je to bilo.
Najveći problem čine moje velike dude, za koje kažeš da su božanstvene i da bi mogao na njima umrijeti. Na jednu legneš a s drugom se pokriješ. Bez tebe su potpuno neiskorištene ali ovaj puta su došle na svoje. Naišla sam na razvedene, trojicu koji su komentirali moje dude, dupe, noge, a nisu primijetili da ih čujem. Kada su se ispucali prišla sam im i pitala žele li me fukati. Umalo su popadali od iznenađenja. Otvoreno sam rekla da se želim s njima pofukati i pozvala ih kući. Gromoglasno su prihvatili moj prijedlog, a završilo je u sobi, gdje smo se nas dvoje ludo i nezaboravno ševili.

Ušli smo u stan, ponudila sam im da sjednu nasuprot televizora, na onaj veliki i prostrani trosjed. Usput su kupili flašu vina, ja sam iznjela čaše i led. Izgledali su malo zbunjeno, ne vjerujući što im se događa, ali kada sam se otišla istuširati i vratila se samo u svilenoj kućnoj haljini raspoložili su se, vratila im se prirodna boja lica. Naslađivala sam se njihovim pohlepnim pogledima, kojim su me svlačili i razgoličavali. Naj devojke Gutali su pogledima moje sise oslobođene steznika, pratili njihovo njihanje pri svakom koraku i pokretu. Ohrabreni vinom konačno su shvatili što im se događa. Pustila sam na videu jedan porno film i za vrijeme trajanja njegove špice predložila.

- Ako uspijete sve obaviti kako je na filmu i tako se ponašati obećajem sutra nastavak. Ako ne, dužni ste platiti večeru u restoranu koji ja izaberem.
- Slažemo se - kao djeca u vrtiću povikali su glas.
- Ako vam je vruće - predložila sam - skinite košulje, odnosno majice i cipele. Ne drugo.

Udubili smo se u gledanje špice filma, kriomice sam promatrala njihova lica i reakcije. Više od filma gledali su mene. Slobodne žene pogled na njihove hlače otkrivao je nabrekline, a svaki čas bi jedan od njih premještao kolac na drugu stranu hlača. Kada je mačka na filmu poredala momke i zatražila da izvade batine, kako bi vidjela čime se mogu pohvaliti, umalo sam i ja to zatražila od njih. Suzdržala sam se i nastavila promatrati film. Što je film dalje tekao moja se ruka spuštala sve bliže mom međunožju. Kućna se haljina pomakla s jedne noge i dio moje bundice i pičkice pokrivala je samo moja ruka.

Brak upoznavanje jedan je od njih skupio hrabrosti, sjeo na pod ispred mene i zagledao se u moju ruku. Nasmiješila sam se i prstom mu pokazala neka priđe. Uhvatila sam ga za kosu i privukla mu glavu među noge. Raširila sam ih djelomično, kako bi imao pristup tek do pubisa. Osjetila sam njegov dah kako se probija između dlačica i vlaži mi mačkicu. Raširila sam noge još više i pustila ga da uđe potpuno među njih. Privukla sam mu glavu jače, kako bih osjetila njegov jezik. Njegov je vrh pronašao usmine i započeo potragu prema klitiću. Drugom sam rukom potpuno rastvorila usmine. Na klitiću sam osjetila njegov nos a jezik u dubini mog ambisa. Nisam više promatrala film, već njegovu kosu koja me je draškala po bedrima. To je ponukalo i drugog da se uključi.

Prišao mi je, ne bi li me poljubio, pa sam mu glavu povukla na sise. Bacio se kao gladna zvijer, ljubio ih je i grizao preko kućne haljine. Preko svile sam osjetila kako mi vlaži dudu. Ne mogu shvatiti od kuda mu toliko sline. Ako ima toliko i kurčevih sokova, pomislila sam na trenutak, bit će mi puna pička. Ili još bolje, puna usta. Trebalo mu je vremena da se ohrabri i otkrije je. Zijevao je i širio usta, kako bi što više mesa strpao u gubicu. Znao je posao. Počeo je jezikom obilaziti oko bradavice. Usnama bi je navlačio a zatim opet krenuo po mojoj velikoj smeđoj oreoli. Drugi je skužio moje dlačice, koje ti tako voliš dirati. Usnama ih je prihvaćao i vukao. To me je posebno razrajcalo i zamolila ga neka tako nastavi. Posljednji od njih trojice još je uvijek sjedio i promatrao malo film, malo nas.

- Dođi k nama - obratila sam mu se. - Priključi se.
- Bit će prevelika gužva - branio se.
- Ne brini, naći će se mjesta i za tebe.
Ustao je brzo, ali je s nesigurnošću počeo skidati hlače. Zanimalo me kakve gaće nosi. Očarao me. Bile su tamno plave, s bijelom prugom oko pasa. Promatrala sam njegovo nezgrapno tijelo puno crnih dlačica.
- Skini gaćice - naredila sam mu.

Gledajući ga kako se predomišlja ponukala sam ga.
- Skini, što se sramiš. Raspuknut će ti se od batine u njima.
Imala sam i što vidjeti. Imao je pravu kurčinu, dugu i debelu. Oči su mi zaiskrile. Promatrala sam ga oduševljeno i zaboravila na ostalu dvojicu, koji su i dalje haračili po pički i sisama. Pomislila sam, je li ga prvo prožderati s pičkom ili ustima. Kako mi je pica već bila angažirana odlučila sam se za drugu alternativu.
- Popni se na dvosjed i opkorači me.

Težak oko sto kila, zaljuljao je dvosjed i skoro propao kroz njega. Opkoračio me i rukama se naslonio na zid. Ispred lica nalazile su se njegove butine, pune crnih dlaka. Umalo sam svršila. Sokovi su mi se pojačali što je sigurno osjetio momak koji mi je obrađivao picu. Počela sam mu lizati bedro, uspinjući se sve više prema dlakavim jajima. Pocuclala sam mu jedno pa drugo, zajedno sa svim dlačicama na njima, a zatim se uputila uz prepone prema trbuhu.

Lizala sam sve što mi se našlo na putu. Nevjerojatno koliko me je rajcao njegov poveći trbuh, to je bilo nešto novo. Poznato ti je koliko mrzim i izbjegavam muškarce s makar i jedva zamjetnom bačvicom ali ovaj puta sam poludjela za njim. Zaobišla sam na njegovo veliko iznenađenje i razočaranje kurac i prešla na trbuh. Jezikom sam ga pokušavala probiti kroz pupak. Oprala sam ga potpuno i cijelog zaslinila, a zatim kroz crnu šumetinu spustila se na korijen međunožne gromade.

Bio je to najveći što sam ga do sada vidjela, veći od tvoga. Devojke za sex počela sam ga obrađivati od korijena. Nježno sam ga obuhvatila rukom i grickala ga. Kada sam došla do glavića prepala sam se. Činio mi se još većim nego što je bio kada je skidao gače. Da ga obiđem jezikom trebalo mi je tri dana. Obuhvatila sam ga usnama, a zatim cijelim ustima, bila su mi potpuno ispunjena. Plašila sam se i radovala istovremeno. Kada si me ti ševio u usta, kad god sam pusila uvijek sam ga celog i progutala. Govorio si kako imam duboko grlo i ovaj puta pokušala sam ga progutati, zapeo je duboko u grlu a nešto manje od polovine bilo je vani.

Osim toga potpuno mi je razvalio usta. Počela sam ga rukom drkati, držeći u ustima samo glavić. Pokušala sam ga jezikom oblizati ali usta su mi bila toliko puna da ga nisam mogla micati. Moja je stručnost ipak ubrzo djelovala, momak je počeo teško disati i pomalo stenjati. Trzao se i sreća je što sam mu batinu držala rukom. Tko zna dokle bi ga ufurao, bio bi me ugušio. Pojačala sam drkanje i očekivala salvu sperme. Konačno je počeo svršavati, stenjati i vikati. Napunio mi je usta i grlo i umalo kao da mi nije sperma šiknula van kroz nos. Gutala sam brzo, ne dopuštajući da mi iscuri i jedna kap. Bio je to dobar topli sladoled. Ostala su dvojica iznenađena prekinula svoje aktivnosti. Promatrali su prijatelja kako mi nabija kurac u usta i svršavajući urliče. Napokon je iznemogao sišao s dvosjeda i uvalio se u fotelju.

- Nastavite - obratila sam se drugoj dvojici. - Stavi mi ga u mačkicu - zamolila sam prvoga, a drugog sam pozvala bliže i uhvatila mu kurac, te ga počela drkati.

Znaš i sam kako sam ekonomična, pa sam ga lagano drkala i pomalo lickala kako bi bio spreman da mi ga uvali kada svrši njegov prijatelj. A prijatelj me je ševio znalački. Primjenio je lastin rep i udarao me u mjehur i stijenke moje male pičkice, izvodio znalačke pokrete pravog jebača. Nije bio dobar kao ti ali vrlo, vrlo blizu. Tvoje nijanse su profinjene i djelotvornije. Pasala mi je ta poza, pa sam noge držala visoko i široko razmaknute, dozvoljavajući da mi rukom gnječe bujne sise a drugom dira klitić. Nije bio borac na duge pruge i ubrzo je eksplodirao. Pogledom je pitao kamo će svršiti. Kako ja uvijek imam zaštitu, dozvolila sam da se istrese u mene. Svršavao je urlajući kao i njegov trbušasti prijatelj.

- Pusti prijatelja, neka i on osjeti slast dobre pičkice - rekla sam mu, udaljujući ga od mog međunožja.

Okrenula sam trećem moju lijepu guzu i uputila ga da me šikne odostrag. Uvalio se kao riđan i počeo žestoko ubadati. I on je bio gotov na brzaka, kako to mi kažemo kad se ševimo na javnom mjestu. No on ga je istresao na moja leđa i guzu.
- Prva je runda gotova - nasmiješila sam se i krenula u kupaonicu.

Ispirala sam njihove sokove i odobravala sama sebi kako je dobro što nisam pokazala kada sam svršavala. A svršila sam dva puta. Prvi puta kada sam gutala spermu onog golijata a drugi puta kada i drugi jebač. Vratila sam se u sobu a film se izvrtio do kraja. Vratila sam ga na početak i brzim okretanjem slike vratila na dio koji sam željela. U tom dijelu filma dvojica su momka ševili mačku u usta, naizmjenično, a jedan joj je jezikom obrađivao guzu. Pustila sam neka film prolazi, a kada je momak počeo rukama širiti guzu i u nju stavio jezik, oblizujući stijenke čmara, zaustavila sam ga.

- Gospodo, jeste li shvatili što želim? Želim vam prvo popušiti vaše ispražnjene batine i potom da mi jedan od vas obradi riticu, isto tako kao ovaj ljepotan na filmu. Mogu vam obećati da će onaj koji mi ovako dobro obradi riticu za poklon dobiti da me u nju i poševi. Možete se izmjenjivati, lizati je, pa ševiti, a drugi ili ostala dvojica nastaviti. Želim vaše jezike u mojoj ritici, a za uzvrat ću vam pušiti koliko hoćete.

Gledali su me i nisu vjerovali. Pitali su se može li ovako lijepa žena tako otvoreno zahtijevati orgije, bez imalo srama i ledenog izraza lica.
- Dok mi jedan ljubi i liže riticu drugi može mačkicu a trećemu ću pušiti. Možemo početi. Koji će prvi i kamo dogovorite se, ali napominjem u ovoj fazi glavna je ritica.
- Ja, javio - se trbušasti, kojemu nisam mogla zaboraviti divnu i ogromnu količinu sperme i slatkih sokova. - Mogu li vam uz riticu lizati i pičkicu, onako uzduž i poprijeko.
Nasmijala sam se njegovom izrazu uzduž i poprijeko i s radošću prihvatila njegov prijedlog.

- Možete, vrlo rado, ali pretežno želim da je ližete i naslinite, da vaš veliki pastuh može ući. Preveliki je za tako malu rupicu.
- Nemate se čega bojati. Specijalista sam za razradu i podmazivanje guze. Kada bude unutra pitat ćete zašto ga još ne stavljam. Nećete osjetiti ništa osim divotu popunjenosti. Osim toga, sve ste izvukli iz njega pa će biti manji.
- O tome ćemo još razgovarati. Prije početka mogli bismo prekinuti s vi. Predlažem popijmo jednu čašicu i prijeđimo na ti.
Prihvatili su kao i sve moje prijedloge do sada, ispili malo vina i izljubili se.
- Tko kaže vi za kaznu ispada iz jedne runde.
- Ako ti kažeš vi, kaznit ćemo te s jednim pušenjem više. Slažeš se?

Svi smo se složili pa je atmosfera postala opuštenija. Trbušasti me je podigao na ruke i odnio do fotelje. Kleknula sam na sjedalicu i rukama se podbočila na naslon. Izbacila sam guzu i pružila svoje rupice. Rukama mi je raširio guzove, isplazio ogroman jezik te povukao od Venerinog brijega preko mačkice i čmara do trtice. Kao da me je polio crijevom za vodu.

- Ovo za početak - nasmijao se i počeo mi ljubiti guzove.
Grickao ih je i stavljao u svoja velika usta, dok su ostala dvojica samo promatrala. Malo zatim, spustio se niže i ušiljio jezik u dupe, pa se opet vratio na guzove. Osjetila sam kako bride pod njegovim zubima i jezikom. A zatim je ispustio više sline na čmar, prstom je razmazao, stavio prst u usta, vratio ga opet na čmar i počeo njime kružiti oko rupice. Uvijek si govorio kako mi je mala, je li? Sve se više približavao otvoru i pokušavao prstom prodrijeti u nju, u moju malu slatku rupicu. Raširio ju je i stavio jezik dublje.

Devojke za upoznavanje Pozvala sam drugu dvojicu, uhvatila im batine i počela drkati. Obradila sam ih da su se napeli kao lukovi Indijanaca. Prestala sam kurce držati rukama i obujmila ih oko guza. Dopustila sam da im da se guraju u moje duboko grlo koliko su htjeli. Prstima sam šarala između njihovih guzova, tražila i ubadala u čmarove. Nisam bila nježna, kao što nisu ni oni gurajući mi batine u usta do balčaka. Takav način ševe zadovoljavao je svo troje. Pažnja mi je ipak bila pretežno skoncentrirana na moje veličanstvo - guzu; pomalo je trbušasti prestao ljubiti i gristi guzove.

Erotske price besplatne Skoncentrirao se na čmar. Lizao ga je, povlačeći svojim velikim jezikom po njemu, gurao u njega srednjak, dokle je dosezao, šetao po rektumu i stavljao si taj prst u usta, lizao ga i mljackao kao da liže sladoled, ne bi li me time još više narajcao. Jednom je taj prst izvadio iz anusa i gurnuo mi ga u usta. U tom je pogledu sličan tebi. Širio mi je golišave guzove, rukama rastvarao dupe, osjetila sam laganu bol kada je palčevima počeo grubo širiti čmar. Trnci su mi prostrujuli tijelom kada sam na njegovim stijenkama osjetila debeli vlažni jezik. Obilazio je njime stijenke a ja sam počela svršavati. Iz pice mi se cijedilo kao iz vodovoda. Sokovi su liptali po bedrima, slijevajući se niz njih. Sve je više pritiskivao palcima blizinu otvora, širio ga i ludo lizao dubinu anusa. Da nisam imala puna usta kuraca vikala bih od sreće i užitka. Naslinio mi je čmar iznutra i izvana i kada je mislio da je dovoljno izvukao je jezik.

- Sada ćemo je napuniti s nečim drugim - rekao je i dalje ližući otvor i okoliš čmara.
Ustao je i uhvatio svoju ogromnu kurčinu, napetu i spremnu za borbu.

- Prvo ćemo ga navlažiti - nastavio je i usmjerio ga u mokru picu.
Jebanje u picku glavićem si je napravio put među usminama, usmjerio ga u ponor, primio me za kukove i prasnuo ga unutra svom žestinom. Pomislila sam da mi je bomba raznijela vaginu. Poletjela sam naprijed, a kurac koji sam momentalno imala u ustima zabio mi se u grlo. Počela sam grcati i kašljati. Trbušasti je povukao po pici nekoliko puta, zatim ga izvadio i usmjerio u cmar. Pomislila sam, gotova sam. Ako se uvali kao u picu rastepsti će me. Nježno je prislonio glavić i počeo polako gurati. Ukočila sam se umjesto opustila, pa je ulazio još teže. Sve me je boljelo i peklo, no bol koju sam osjećala ipak je bila ugodna. Konačno je ušao. Oboje smo kriknuli i odahnuli s olakšanjem. Dalje nije bilo problema. Nastavio je gurati dublje i dublje, dok cijeli nije ušao. Mislila sam da će mi izletjeti na usta.

Jebanje u guzu nikada još nisam imala kurac tako duboko u dupetu. Ni tvoj ždrijebac nije bio toliko duboko. Uvlačio ga je i izvlačio sve brže i sve žešće. Da sam imala prazna usta vikala bih u ritmu njegovog ubadanja. I druga dvojica su osjetila da je blizu vrhunac, pa su ubrzali svoje drkanje. Dozvolila sam im da me uhvate za kosu i nabadaju mi glavu na njihove batine. S njihovim alatom nisam imala problema, gurali ga lagano ili žestoko, gutala sam ih cijele. Mogla bih i više da mi se nos nije zaustavljao u njihovim dlačicama i trbuhu. Odjednom je jedan od njih, čija se batina tog trenutka nalazila u mojim ustima, počeo vikati.
- Svršit ću, svršit ćuu... Kamo da ga istresem?

Nisam mu mogla odgovoriti punih ustiju već sam ga rukom jače privukla k sebi, ne dozvolivši da ga izvuče, a prst mu cijeli zabila u čmar. Shvatio je moj odgovor i istresao mi sve u grlo. Nije bio problem sve progutati, ali prije nego je iscijedio i posljednju kap izvadio ga je i razmazao ostatak po mom licu. Nisam to očekivala. Razljutila sam se. Ne volim da mi bez mog dopuštenja stvara slike po licu.

Slobodne devojke
- Dođi i to poliži - oštro sam naredila.
Bio je iznenađen ali je poslušao. Kleknuo je pred mene i počeo mi lizati nos, lice oči i usta. Sve je polizao, iako mu se na licu ocrtavalo gađenje. Glupan. Bilo je to moje upozorenje da će raditi samo ono što ja želim, a ne kako si to oni zamišljaju. Trbušasti je i dalje haračio po mojem dupetu, a ja sam nastavila pušiti drugi kurac. Treći, koji mi je maloprije sasuo svoj rafal u grlo, stajao je sa strane, promatrajući. Izvadila sam kurac iz usta i pozvala ga k sebi.

- Okreni se - rekla sam i rukom ga pokušala zavrtiti.
Morala sam ga malo udobrovoljiti nakon što sam se na njega izvikala i prisilila ga da poliže svoju spermu.
- Metni mi dupe pred nos!
Učinio je i to.
- Raširi guzove i dođi bliže!

Njegova dlakava guzica bila mi je pred licem. Rukom sam ga privukla još bliže i oblizala mu dlakavi procjep između guzova i otvor u dupe. Malo sam se zadržala na čmaru, pokušala ga ubosti jezikom a zatim ga odgurnula. Prihvatila sam se opet prijateljevog kurca. Sve to vrijeme uživala sam, osjećajući ispunjeno dupe i rektum. A trbušasti je vozio i vozio.
- Prekini i legni na pod - naredila sam trbušastom.

Kad ga je vadio osjećala sam kako mi srsi struje tijelom. Kao da kroz mene prolazi vlak. Klekla sam pred njega i progutala polovicu njegove batine. Kada sam osjetila da je u grlu obuhvatila sam ga oko guzova i polako privlačila k sebi. Parao mi je grlo, mislila sam da će mi glasnice izletjeti na dupe. Uhvatio me za glavu i počeo polako nabijati na svoju kolčinu. Tek je tri četvrtine bilo u mojim ustima. Polako ga je opet izvadio do pola a zatim, držeći mi čvrsto glavu, naglo je nabio na kurčinu. Oči su mi izletjele iz duplja, skoro sam povratila. Držao me je tako nekoliko sekundi bez daha a zatim je pritisak njegovih ruku popustio. Ništa nije rekao već ga je izvadio i legao leđima na tepih.

Njegova kurčina stršala je u zrak kao jarbol jedrilice. Uživala sam, misleći kako ću ga jašiti. Još sam ga jednom stavila u usta i pokušala ga progutati cijelog ali nije išlo. Opkoračila sam ga i tek malo savinula koljena mojih dugih nogu a već sam osjetila kako me draška u međunožju. Polako sam usmjerila moju razvaljenu pičku i oprezno nasjedala. Ne mogu ti opisati taj užitak kada je ulazio u mene. Kao ralica odbacio je sve u stranu i čistio si prolaz, a pička mi se razvalila. U jednom sam trenutku pomislila da se nikad više neće vratiti u normalan položaj i oblik. Ulazi u mene i širi stijenke vagine, a kako glavić prolazi tako se one poslije njega skupljaju i priljubljuju uz tijelo kurca. Polako sam se spuštala, dok nisam osjetila kako mi podiže utrobu i udara o njene mekane jastučiće.

Nagnula sam se potpuno nad njega i pružila da grize i siše moje sise, natečene i nabujale od silne strasti. Njegova velika usta halapljivo su ih gutala i grubim usnama stiskala do bola. Ali i to je bila ugodna bol. Ševila sam sada ja njega i upravljala dubinom i brzinom kako sam sama htjela. Pokušavala sam ga uzbuditi i natjerati da se isprazni i uštrca mi mlaz duboko u utrobu, da mi mačkica dobije jedan slasni topli obrok, ali vraga, nije bio spreman za to. Ona dvojica su se muvala oko nas kao izgubljena janjad. Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu.

- Dođi i smjesti mi ga u dupe.
Poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka.

- Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga.
Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno. Njegov čvrsti komad ulazio je i izlazio iz mojeg grla u istom ritmu kao i ostali komadi u pičku i guzu. Uživala sam. Dobila sam ono što sam si tog dana toliko željela. Željela sam da ostanemo tako satima i danima. Popunili su mi sve rupe, napunili ih. Zapravo ne, tek kasnije počelo je svršavanje. Prvo je eksplodirao trbuščić. Nisam dozvolila da ga izvadi već sam u mojoj mašineriji miješala njegove sokove zajedno s mojima. Uskoro zatim njegov prijatelj napunio mi je dupe. Osjećala sam kako sokovi izlaze iz menekraj njihovih omekšalih kuraca. Treći, koji mi je svoju spermu malo prije sasuo u grlo i lice nije svršavao. Oslobodila sam ostalu dvojicu svojih rupa i pozvala ga da me opali u dupe.

Polegla sam ga na tepih, zajašila na njega i progutala ga guzom. Povremeno bih promijenila rupu i zasjela na njega pičkicom. Pa opet dupetom i tako nekoliko puta. Radila sam na njemu čučnjeve dok nisam izazvala vikanje i urlikanje. Skupio je ipak nešto sokova i sprašio mi ih u moju slatku riticu. Toliko sperme u sebi i na sebi nisam nikada imala.

Curila je iz mene kao iz probušene bačve. Ali je bitno što sam bila zadovoljna. Nisam se obazirala na to što mi se sperma pomiješana s mojim sokovima cijedi po nogama, skupljala sam sve rukama i stavljala u usta.

Ležali smo dugo poslije toga iznemogli, posve onemoćali. Nakon jednog sata natjerala sam ih na novu ševu. Ševili smo se do jutra. Mislim da sam te noći svršila desetak puta, možda i više. Moram sada završiti jer imam spoj s curama u gradu. Obećala sam da ću im sve ispričati. Kada se vratiš ispričat ću i tebi sve u detalje.

Ciao, voli te tvoja mala razvratnica

четвртак, 22. април 2010.

Devojke za sex

Ivana bila je 36 godina stara kućanica i majka dvoje djece da većina ljudi pronaći privlačan, sa 36D grudi, trbuh i malo curvy joj je najbolji lik, čvrsta široka dna mišićave sa snažnim bedrima. Ove značajke su očigledno je da oči uviđavan ljudi, premda nije namjerno obučena pokazati ih. Ona nije bila starinski, ali joj je normalno obući tradicionalne indijske shilwar i qameez.

Njen muž je bio uspješan poduzetnik, posjeduje uspješna transportno poduzeće, što ga je opremljen znatan prihod da bi njegovoj obitelji u udoban stil života i da njegova supruga sretni. Bio je vrlo aktivan u njegov posao i on često čula službena putovanja unutar zemlje te u inozemstvu, pa je često daleko od kuće. Par je imao dvoje djece, 7-godišnji kćer i sina 3, sve ih obično se cijeli dan u školi.

Tu je susjed zove Damir , koji je studiju na koledžu u gradu u kojem su živjeli. Vrijeme za Damir pohađa koledž dođe i on je preselio u svoju kuću. On je bio oko dvadeset i tri godine, pet nogu šest inča visok i fizički napad s energičan i mišićava tijela. On je jet-crnu kosu, i velike oči, od prvi put ga vidio Ivana, ona je mislila da vidjela duboku žudnju i želju u tim očima. Bio je zaista lijep mladić s vrlo šarmantan lice, obrazovan o mnoge različite teme, i jako brbljav po prirodi, reći neke dobre viceve. Ukupni Ivana je bio vrlo uzeti s njegove osobnosti i njega jako svidio. Kako je vrijeme odmicalo, postajao je ugodno sa svima, a vrlo brzo je bio prihvaćen kao član obitelji.

Djeca vrlo često je posjetiti njihove bake ili igrati vani s prijateljima, a ako je njezin muž izvan grada na poslovni put ona će imati puno vremena za sebe, ali sada Damir držati Ivana tvrtke. Uvijek se koristi da joj pomogne u kuhinji, i on volio razgovarati s njom. Ona je postala ugodno u razgovoru s njim i vrlo često Damir će plaća joj komplimente. Ovi razgovori se dogodilo prilično redovito, a njegov smisao za humor i iskrenost njezina uzbuđen. Oni se imaju predivan razgovore zajedno i on joj je rekao da je uvijek željela imati starija žena poput nje kao prijatelja. Broj puta je mislila da je vidjela njega bulji lustily na nju, ali onda mislio to je bio samo njezine mašte i misli više o tome. Ivana postala koriste za potrebe Damir okolo i ona ga propustili kad god on ode kući za dva ili tri dana.

Ivana počeo da se malo neoprezan oko njezina haljina kod kuće, obično nosi labavi pamučni grudnjak i halteri pokazali su samo oblik njezine grudi i punine magarca pod tanke tkanine i više od jednom našao ga viri i bulji u njene obline. U početku je mislila da bi ona mogla imati to zamisliti, ali kad je njega gledala više pažljivo je vidjela da je to istina, i na čudan način ona je uzbuđen. Uostalom, mislila je, on je vjerojatno seks-izgladneo mladića i nije mu dati puno mislio nakon toga.

Damir je bio dobar kuhar, tako da je osjećaj za njega da pomogne Ivana u kuhinji, pomaže joj kuhati, počistiti kuhinju i oprati prljavo posuđe. Primijetila je da dok je radio s njom on je često brušenog protiv njeno tijelo i ona je također našao ga bulji u njezine grudi u više navrata, pogotovo dok je razgovarao s njom. Kad je shvatio da je vidjela njega bulji u nju, on će biti neugodno i pokušajte da ne traži opet, ali nakon nekog vremena, njegove oči bi se vratiti u nju boobs.

Ivana je počela shvaćati da je Damir Lusting za njom, ona nije ga poticati, ali u isto vrijeme nije ništa pokazati da je bilo koji unaprijed je napravio njoj će biti nepoželjan. U stvari ona je počela zafrkavati ga malo sa svojim tijelom, ponekad namjerno ostavljajući off joj grudnjak, tako da kada je savijena da će mu dati čaja ili napitaka, da će dobiti dobar pogled na nju tits preslatko. U tim prigodama oči automatski bi pasti i dobiti fiksni na njoj visi boobs. Ona je također počeo koketirati s njim malo, i on će slijediti taj primjer. Ona je znala da nije trebalo igrati s njim kao da je, jer kao mlad čovjek bio je vjerojatno da će biti u mogućnosti da se kontrole od križanja linije, ali ona kao ne nije mogla zaustaviti.

Kao rezultat ta poslovna pratnja Damir postala podebljano dovoljno da joj daju one pohotne izgleda kad je bio oko nje. Njegove oči su joj slanje tih "I Want You" poruka, a nije mogao pomoći Ivana primjećujem da je postao njegov penis hard mnogo puta kad su bili sami i kako je izgledalo neugodno jer je pokušao to sakriti. Bila je potpuno svjestan utjecaja ona imala na njega dok su bili zajedno moglo samo značiti da je umirao joj jebati. Ivana ne može zanemariti da, jer ona divila svojim tijelom, i ubrzo je shvatio da je bila vruća i za njega kao on je za nju. Ona se osjećala kao ovaj jer svoj seksualni život nije zadovoljavajući što je njezin muž samo seks smatra rutinu proces. On ju je pokušao ugoditi u krevetu, ali on nikada nije bio u stanju donijeti joj do orgazma. Budući da je vrlo stidljiv čovjek, on je ne nađi prema spolu posebno ugodno ili ugodno. Uvijek će je poljubiti, a kada je izazvao da će je jebati bez predigre. Kad je došao, on bi okrenite i otići na spavanje, bez plaćanja bilo kakve pozornosti na svoje supruge potrebe. Ivana brinulo to probati nešto što je ne samo rutinu da biste dobili pravi zadovoljstvo, ona i njezin muž nikada pokušao oralnog ili analnog seksa, pa čak i pokušao različite seksualne položaje, osim jednostavnih misionarski položaj. Sve ove godina jer su joj u braku seksualni život bio neuzbudljiv i uvijek je gladan za sex, ali kao udata žena u ugledne obitelji Ivana nikada pokušao da biste dobili seksualno zadovoljstvo izvan braka.

Otkad Damir ušao njezin život, ona je počela joj naći srce tuče brže kad ona misli o njemu. Ona je sada sve bliže k njemu, a sada počeo razmišljati o njemu kad god je ona sama, a posebno u noći kad je bila u krevetu. Žene kurve ona je osjetila mokro joj maca postala kad god on bio blizu nje, i počeo plaćati više pažnju na njega. Ona je pitali zašto ona bi odgovorila ovako mu, i iako je znao da svoj izgled i svoje otvorene prirode bi ga ohrabrio, ona nije mogla zaustaviti. Ona je zapitao, ako ona nije poštivala muža i obitelji bilo više, ili ako je bila zaljubljena u Damir Je li zaista želite imati spolni odnos s njim? Damir je stvarno što joj slomiti svoje vjenčanje zavjete?

Ove misli vozio svojim ludim i čak je vlasništvo more o Damir, dok nije napokon odlučio stati na kraj sa situacijom, ne želeći da nastavi s zbrkanim mislima ona je u svom umu. Ona je odlučio razgovarati s Damir o tome i priliku došao kada je njezin suprug bio je otišao na četiri dana poslovnog putovanja, a djeca su na svojim bakine kuće. To poslijepodne dok je Damir u kuhinji s njom ona mu je rekla da joj je potrebno razgovarati s njim o vrlo važna stvar.

"Naravno, Ivana Teta, ja sam uvijek spreman slušati vas, odgovori on.

Ona je stvarno željela da riješi predmet na glavu, ali ona je jako nervozan o tome i ona je izbio u hladan znoj. Na taj način, a ne dolaze direktno na točku, ona je pokrenuo / la moleći ga radije ništavno: "Što mislite o meni, Damir?"

Gledajući izravno u oči Damir odgovorio: "U mojim očima, ti si najljepša žena na svijetu!"

Bila je prilično neugodno njegov odgovor, koji nikada nije očekivao. Ona je posegnula za ruku i reče: "Ja vas shvatiti poput mene, a ja vam se sviđa previše. Imali smo neke dobre razgovore zajedno, a ja posebno sviđa kako si tako iskren i pošten sa mnom. Ja mislim na tebe kao bliski prijatelj, ali moramo biti oprezni da ne bi previše blizu, za to ne bi bilo pravo rješenje za bilo tko od nas. "

Nakon nekoliko trenutaka tišine, Damir nasmijala se i pogledala u nju s nestašna izrazom na licu kao što je odgovorio: "To je uistinu zadovoljstvo imaju prekrasan Teta poput vas kao moj najbolji prijatelj, ali ne znam što pokušavaš reći. Možete li objasniti što ste mislili? " Izgledala je daleko, ali bez njih kutu njenog oka da je još uvijek šulja peeks malo na nju, pa je došao ravno iz te ga upita: "Reci mi što želite od mene, Damir. Zašto ste uvijek bulji u mene kada smo sami zajedno? " Činilo se da ga je iznenaditi jer nije očekivao tako izravno pitanje od nje. Zastao je na neko vrijeme i samo gledao u nju, ona ga je pitao opet, "Hajde, Damir, recite mi! Zašto uvijek pokušati oživjeti protiv mene kada ste u kuhinji sa mnom?"

Damir izgledao vučena i je šutio, pa je nastavila: "Nemojte se sramiti. Možete razgovarati sa mnom iskreno kao što ne postoji jedan okolo. Trebam pošten odgovor od vas."

Damir je potrebno daljnje poticanje, pa je upita: "Gdje hoćeš pokrenuti?"

"Ja želim da mi reći iskreno što mislite o meni", bio je Ivana odgovor. Prije nego što je znala što se događa, Damir imala svoje ruke oko nje u zagrljaj medvjeda, što je stvarno šokiralo njezine, a ona se trudio sama oslobađanje od svoje prianjanje, njezine grudi uzdah. "Što dovraga radiš, Damir?" vikala: "Molim obavijestite me odmah!"

"Ivana, ja samo želim te poljubiti. Ti si jako lepa žena, a mislim da bi trebao biti voljen onako kako zaslužuju. Molimo vas javite mi da vas poljubim barem jednom!"

Iako je ona pokušava pobjeći od svoje grip nije bila u mogućnosti konkurirati njegovu snagu, tako da ga smiriti, rekla je ona, "Samo jedan poljubac? Vi obećavaju da neće pokušati učiniti nešto drugo?"

"Neću učiniti ništa što ne želiš da učinim, Obećajem vam", odgovori on.

Ona ne zna što da odgovorite na ovu, ali da se molim njemu rekla: "OK. Ja ću pustiti da me poljubi, ali ne sada, Damir. Molim obavijestite me!"

"Ali zašto ne sada, Auntie?" Ivana je šutio za nekoliko sekundi, a sljedeća stvar je znao da je osjećala njegova usta koja pokriva njeno. To se dogodilo tako naglo da je Ivana nije reagirao na prvi,devojke za seks ali uskoro se našla odgovor, najprije u natječaju i pun ljubavi način, ali onda se brzo okrenuo više strastvena i zahtjevna. Njihovi jezici su suprotstavljenih zajedno u ples požude, Ivana i počela da gubi kontrolu nad seksualne osjećaje, strastveno lizanje natrag u svoj jezik jer duboko poljubi jedni druge. On je izvukao njegov jezik iz njezinih usta i počela lizati njen vrat, svojim toplim i vlažnim jezikom dah pokreće duboku seksualnu želju unutar nje.

Nekako je uspjela otrgnuti od njegova poljupca i rekao mu, ne baš uvjerljivo, "Damir! Bracne ponude Ja sam udana žena, a mi ne bi trebao biti događaj ovaj! Molimo zaustaviti sada, već je dobio više nego što si htio!"

Damir je odgovorio šapće u uho joj da je bio vlasništvo teškoća sam kontrolu, jer je ona izgleda tako vruće, a on je žao što ona nije ga žele, ali on je shvatio svoje osjećaje. Ivana osjetio žao za njega, i nisu znali što reći, pogotovo što je uzimanje njezina odbijanja njegovih predujmova tako dobro.

Ivana mu je rekao da nije da mu ne želim, ali ona je bila udana i imala vlastitu obitelj razmišljati o tome.

On se izjasnio s njom, "Molimo dopustite mi da vas poljubi, teta. Obećajem da ću prestati kad god ti kažeš," dodajući, "To će biti novo iskustvo za oba od nas."

Kao dobar kao što je osjećao Ivana znao da nije mogla izdržati puno duže. Jedan dio njezina ga je htio zaustaviti, ali duboko u svom srcu, ona je željela da ga poljubi opet. Njezino srce je osvojio unutarnje bitke bjesnio unutar nje, a gotovo instinktivno ona mu je rekla da će dopustiti da ga poljubi je opet, kao što nije htjela da bude razočaran.

Devojka u toplesu je otvorila usta da se osjećaju svojim jezikom još jednom, a ona je samo bio uzimajući spremni za ponovno otrgnuti iz njegova poljupca kad joj reče: "Hajdemo u spavaću sobu, Ivana!"

Ivana nije mogao vjerovati da je Damir živca predlažemo odlazak u spavaću sobu, ali duboko u svom srcu, ona je htjela ići. Nakon nekoliko promrmljao komentare poput, "oh ne!" i "kako možemo?" Ivana nije mogao odoljeti bilo više kao Damir zgrabio je za ruku i njezin je vodio prema soba.

Jednom unutar spavaće sobe, Ivana dršćući počeo sve više, srce joj utrkama, ali polako se oporavila. Oni su stajali u sredini sobe, kada je uzeo njezine ruke i nježno počeo da ih moždanog udara, moleći je, "Smijem li poljubiti te Ivana?"

Ivana mu je rekao: "Vi me je poljubila i prije, pa zašto pitate moje dozvole sada?"

Damir je odgovor bio da zgrabite Ivana i njezin držite u snažan zagrljaj, čvrsto održavaju svoje tijelo sa njenim, a ona nije mogla pomoći primjećujući kako dobro njezine grudi su dolikuje protiv njega. Ivana počeo osjećati kao uspaljen njezine grudi gumiran po cijelom masivne prsima. Ona nije mogla govoriti, kao što je bila takva osjeća seksualnog uzbuđenja kao ona nikada nije osjećao prije, iako je znala da to nije u redu. Njegov snažan stisak na tijelu održana joj zbijeno i ona nije mogla povući daleko, i njezin cijelog tijela napeti su svojim toplim usnama dotaknuo njezine. Njegove usne nisu bile poput svoga muža, i iako je znala da ne bi trebao biti događaj ovaj, dobre devojke Ivana otvorila usta i oni su počeli ljubiti, njihove usne topi zajedno kao da su postaje jedno. Damir gurnuo mu jezik u usta i povukao Ivana bliski kao što je počeo milovanje magarca, a to osjećao tako dobro da je.

Međutim, Ivana znala da je morao zaustaviti ga prije nego što stvari otišao predaleko. Ona je pokušala povući daleko od njega, ali jaki zagrljaj je nemoguć, i ona je počela joj gube volju za otporom. Ona strastveno lizali mu jezik leđa jer su počeli poljubiti duboko. Ivana ne razmišljam o muža ili bilo što drugo, jer je bio tako okrenut na ovim nevjerojatno senzacije. Damir započeo istraživati svoje tijelo i osjetila ga trljanje leđa, njegove ruke prije nego što se u svoje grudi i njima cupped. Kad je počeo blago milovati joj tits kroz mekani materijal od njezine bluze, ona osjeća tako dobro i napravio joj koljena ide slabo. Cure u tangama njegove ruke nastavio trljati, miluju, pa čak i simpatija njezine grudi, oni su uvijek bili vrlo osjetljiva i bilo stimulacija od njih se uvijek čini joj rožnat. Ivana zabrinuti da što su radili sada će dovesti do više nepravda, ali ona je bila uživati toliko da je ona mislila da će neka igraju samo nekoliko minuta dulje, a zatim ona će ga zaustaviti. Ona nije bila previše zabrinuti, jer je znala da je samo mogao ga je zaustaviti bilo kad, što on nije bio kao kod svih, ali još uvijek snažno djeluje kao gospodin. Ivana sama uvjerena da je to samo malo bezazlenog mazite, samo malo bezazlenog uzbuđenje i da je njezin muž i obitelj nikad ne bi znao. Damir skliznula ruku joj pod qameez, zaokružena njezine grudi rukom, i počeo prilagođavati njoj hard bradavice prstima, a to osjećao tako dobro da je ona neka nastavi. Nakon nekog vremena, Ivana ga upita: "Molim te, prestani sada, Damir. Molim ga zaustaviti, da ne bismo trebali imati pp od GO ovako daleko. Mi smo učinili već dosta više nego bismo trebali imati." Ivana bio težak to sama povući daleko od ove tjelesne iskustva, ali ovaj put je on izdvajali joj qameez i počeo gnječenje njezine grudi preko grudnjak. Zgrabio oba njezina tits, njih cijeđenje, a potom se preselio gore dnu svoje grudnjak, otkrivajući joj bradavice, lagano ih valjanje među njegovim prstima. Ona u toplesu on nje grudnjak, objavljivanju njezine pune grudi zrele u njegov prikaz u punoj veličini, oni izgledao tako lijep i privlačan i počeo je lizati i sisati ih, njezin potresan opet. On je počeo sisa joj bradavice jače i brže, vozeći se sa svojim ludim treba; počela je vučenje daleko od njega, tako je on ojačao svoju sisa do točke u kojoj se osjećao previše dobro za nju da ga zaustavi. On je preselio na drugu dojku i polako ga počeo tonguing prije uzimanja da bradavica u njegovim ustima. On je isisan tvrdih i brzo ga na baš kao što je s drugim, zbog čega joj se baciti natrag u glavu zadovoljstvo, oplakivanje naglas, te ga drži čvrsto, vuče glavu na svojim grudima.

Ivana jednostavno nije mogao vjerovati što se događa i njezin um je bio utrke tako brzo. Koljena počeo da se slabi i ona je morala sjesti na rub kreveta i Damir kleknuo da se jedan od njezinih napumpana bradavica u njegovim ustima. Svojim toplim jezikom lizali preko svoje natečene bradavice, a dok je on tiho isisan na jedan od njezinih puf ružičaste bradavice on je počeo milovati i protrljati drugi, joj šalje u stanje seksualne konfuzije, njeno tijelo ispunjen strast. Devojke za poznanstvo Damir je sisao bradavice her do točke u kojoj su bili potpuno uspravno. Njezina sočno grudi izgledao ogroman, u omjeru s njezina struka i Damir lizali njezine grudi gore i dolje i bio je vlasništvo njegov način s njom, njoj pizda postaju otečene i mokra kao on sisao njene sise kao da su mu konopi.

Damir skliznuo je ruku prema dolje kako bi joj trbuh, a zatim polako inched niže i niže, nježno miluje njegov put do njezine unutrašnje bedrima, miluje silkiness svoje unutrašnje bedrima. Ivana ga htjeli zaustaviti, ali nije mogla odoljeti i ona mu nježno masiranje osjetila joj maca kroz materijal svoje shilwar. Njegove ruke gurnula njezine noge i dalje pored osjetiti njegove jake ruke su joj ludi vožnje, slanje zimicu joj kralježnicu i okreće joj krv u toplim medom da se promeškolji i udruženu u svom trbuhu čeka puštanje. Ona osjećala tako dobro i Ivana misao ona bi neka to učiniti za nekoliko minuta više, a zatim će morati proći da ga zaustavi.

"Mogu li vidjeti vaš maca, Ivana?" upitao je u husky šapat. Njegov prst nije prestao se kreće, iako je bila neverovatno sporo. Njegove riječi samo sirove izazvao je više. Njezin suprug nikada nije govorio da je taj način, a ona ne zna točno kako da odgovori, ali je znala da joj je potrebno direktnom kontaktu.

"Ali samo gledati na to", rekla je ona, njezine riječi belying njezina istinska potreba.

Damir unknotted joj shilwar, a srušena više od njezina bedra. Ivana osjećali kao to je bio njen posljednji trenutak da se zaustavi ovo erotske avanture. "Damir, moramo prestati sada, molim vas! Ja sam uzimajući tako vruće, ne treba nastaviti dalje!"

Damir je odgovorio joj propisivanjem na leđima, a sjedeći između nogu kako bi pogled na nju maca. "Kladim se vaš maca je slatka: moram to okus. Mogu li vam okus Ivana Teta? Biste li mi htjeli jesti maca?" Damir savijena prema naprijed i preselio usta dolje trbuhu, sve dok nije brušenog njegove usne na njezin klitoris i onda poljubi joj maca. Dodir je električni i Ivana bucked bokovima protiv svoje lice. On stroked bokovima i bedrima, glatko širi njezine noge da se dobije bolji pristup joj blago licu mjesta.

"O, da! On će jesti moja maca, nešto što moj suprug nikada nije učinio!" Ivana misli. Damir polako vukli mu jezik polako prema gore nad njom dijafragma, opet dira joj klitoris. Ivana nije htio ići dalje, pa je opet pokušao ga zaustaviti, govoreći mu: "Molim te, prestani sada, Damir, mi smo dobivanje odnese, a ja ne želim ići dalje."

Damir je rekao kako razumije, a opet joj je obećao da neće učiniti ništa nije htjela, a obećao joj nitko ne će ikada znati. Ivana jednostavno moaned da ne treba nositi na dalje i treba prestati kada je završio degustacijom joj maca. S tim osiguranje, podigla je svoju bokovima pustiti ga povucite ju shilwar ostatak daleko. Kao što ga je uzeo od Damir potpunosti, erotski osjećaj potpuno gole pred čovjeka koji nije njezin muž poslao drhtaj joj kralježnice kao instinktivno joj širiti noge otvoren. Ivana umire osjetiti osjećaj usta na njezina otvaranja.

Damir nasmijala na nju i nagnut glavu bliže njoj. On je počeo pritiskati usta nad njom maca, kao Ivana ležala leđa i Damir počeli ljubakanje područje oko usana joj prije nego je počeo lizati joj maca usne i klitoris. Njene noge su se proširile široka, ona je bila potpuno otvorena za njega i na njegovo milosrđe. Damir je iskoristio ovu, jebanje devojke trčanje svojim jezikom gore i dolje joj vlažne maca, što joj dršću. Damir otvorila Ivana's maca usne, i isisan na nju klitoris. Bio je uzimanje vremena da sisati i lizati svakoj od vrućeg mokro maca nabora. Bila je u zanosu kao što je bio sve što je zamislio da će to biti. Ivana Damir u odnosu sa svojim suprugom, Damir stvarno je znao samo ono što učiniti sa ženom. Šumovi su se počele pobjeći joj usne, njezine ruke pritiskom na dolje na tvrdom krevetu, pomažući bokovima protiv lift usta. Počeo je žvakanje joj maca, polako na prvi, a zatim u uspravljen kao osobu gladovali. Zene Srbija zadovoljstvo je bilo previše, previše intenzivno i počela vrištati glasno. Bila je disanje brzo i njezine grudi uzdah i njezin prepone suprot mahnito kako je svetkovina na svom spolu, sisa i lizanje unutar njezina ljubav rupu. Ivana i sama iznenadila kako je postala vokalna. "To je to, teta je lizati klitoris. Lizati ga dobro. Voliš Teta je pička, zar ne?" Ivana rekao lustily. Ivana mislila da je bio idući u eksplodirati kao Damir uzeo u svim je imala za ponuditi. Kako je lizali joj duboko, joj maca osjetio na vatru, njeno tijelo drhti i instinktivno počela suprot djelovanje protiv svoje lice. Damir je lizanje i sisanje joj maca i ona je prevladana senzualne osjećaje erupting unutar nje. Ona nikada nije osjećao ovako prije; joj maca ode u grčeva, kao što je poslao svoga tijela na seksualni bjesnilo licem pokopan u njoj maca drenched. Ivana da očekuje oslobađanje koji je bio građevinska za tako dugo. Njen muž joj je vrlo rijetko sperma, tako da ona stvarno bio obličje naprijed za njega i sama rekla da će prestati nakon toga. Ivana potrebno da se sperma previše loše da se zaustavi sada. Bila je uzimajući tako vruće, jer dok je jeo ju je nastavio patiti joj bradavice.

Ivana oplakivanje je vrlo glasno i nije ni primijetila kada je otvorio svoj shilwar i izvukao član. Ivana je zapanjen kada je vidjela njegov penis, to je najmanje osam inča dug, a mora da je bio dva inča debela. Ona strahovali kako je to ogroman, jer je izgledalo kao svoju ogromnu alat bio gotovo dvostruko veći od njezina supruga 'obljubiti.

Oglasi poznanstva u tom trenutku je prešao Ivana misli da je ona udana žena, a ovaj čovjek je svoga muža bližnjega. Ona je znala da je krivo za nju to biti gola u svojoj spavaćoj sobi s njim, ipak, kako bi sve što se osjetio taj dobro biti u krivu? Ivana bio uzimajući vlažnija i Wilder i ne može prestati, čak i ako ona htjela. Ona je gledala kako bespomoćno Damir postavljen njegov penis na ulazu u njoj maca, to trljanje izazovno gore i dolje vlage dijafragma, te kako je počeo gurati masti tipku za njegov penis u njezinu glavu, Ivana povikao, "Damir ne, zaustavljanje, ne možemo, obećali ste mi da ne bi ništa učiniti kao što je ovaj! " On se nije pojavio čuti njezine prigovore i pokazali svoje hard penis u grubo Ivana's maca, dajući joj nema šanse da se prilagodite svoje ogromne veličine. Njezina pička se već bio dobro podmazan sa svojim sokovima ipak, i on je ubrzo loptu duboko u nju.

Ivana je već početak to sperma jer je potonuo dublje, proteže njezina maca usne šire od drugoga, već više nego što je ikad bio nategnut prije. Ona jednostavno nije mogao kontrolirati strast osjetila: intimni oglasi njeno tijelo je vulkan, njene sise natečene sa strast, ljubav je drhtanje nasip, a joj maca je molio da je njegov penis ovna. Pravedan misao da je ovaj divovski penis unutar nje napravio joj drhtaj, a njezino tijelo izdao svoju volju za otporom kao bokovima počeo gurati i premjestiti protiv njega kao njezin orgazam izgrađena. Ivana nisu mogli ni govoriti, ali mogu samo oplakivati kao Damir's engorged glavu joj ušao, ona bi mogla osjetiti istezanje njoj pizda. Ivana nikada nije imao tko drugi zaručnice ne ispunite kao što je ovaj, za ovaj trenutak dok Ivana bio vjeran muž i nikada pustiti tko drugi zaručnice ne ući. Ivana ukratko misli o svetost braka i kako njezin muž zadovoljstvo rupa je bitak napao njegov susjed. U ovom trenutku, to je ne činiti se to pitanje, za sve je mogla misliti o tome kako je Damir's ogromne i potpuno uspravno penis unutar njezina je istosmjerna. Bila je natečen i mokro, ali još uvijek je morao povući i gurati naprijed nekoliko puta da se protežu joj zbijeno pićka, mijenjanje veličine svoga muža, custom fit rupa. On potisak in i out, potonuće dublje u nju maca sa svakim pritiskom dok konačno cijeli njegov penis bio u balčaka, njezin ispunjavanje potpunosti. Ivana započeo u usta kada i prosvjeda ponovno je osjetila njegov veliki penis gurnuti još dublje, dok ne dotakne njezina vrata maternice na otvaranju njezine utrobe.

"Oh, da, Ivana Teta, želim vam još jednom zajebavati."

Ona upita: "Kako želite učiniti je ovaj put?"

"Želim da na vrhu mene, Ivana."

Bila je drago čuti to, za ovu je poziciju je uvijek htio probati i nikada nije to učinio sa svojim mužem. . Ivana polako sama skliznula do duljine svoga tijela dok je bila straddling bedra. Ona je promatrao njegovo lice, obličje vidjeti ako je shvatio da je ona straddling netko po prvi puta u životu, misleći da je nitko ne bi vjerovao. Ona sama oprezno spušta bliže njegov penis, a ona je ne siguran ako to je bio za svoje zadovoljstvo ili zato što je htjela ovo iskustvo barem jednom u životu. Ona je osjećala na čelu njegov penis kistom protiv svoje dupe i moaned malo, ali još uvijek oprezni. Postizanje dolje između njezine bedrima, Ivana pronašao svoj lupanje, hard penis rukom i brushed up protiv njezina maca usne, a zatim joj klitoris, osjećaj meke, okrugle glave dolaze u kontakt s njom electrifying klitoris.Gole žene Ona je podignuta bokovima malo i osjetio njegov penis glavu na otvaranju joj maca, a zatim polako spušta sve dok nije osjetio njegov penis samo unutar usne. Ona pustiti i onda stisnuo joj maca mišiće, potresle malo naprijed-nazad, gore-dolje, osjećajući ga kako se kreće unutra i van, jedva dovoljno da se probiti, dok ona nije mogla podnijeti čekanje više.

Devojke za sex Ivana spušta cijelu težinu svoga tijela na njegove bokove, osjećajući njegov penis prodire duboko u njoj maca, i stegnuo mišiće joj više puta, uživajući tvrdi osovine unutar nje. Njegove ruke dosegao gore i postaviti joj bradavice, naizmjenično između flicking te ih štipanje. Bokovima ustade od svoje, a kako je osjetila ga klizanje gotovo potpuno izvan joj maca, Ivana skliznula dolje opet. Ona je već osjetio je bio uzimajući blizu drugog orgazma, i njoj mišiće započeti ugovaranje prije prvog vala je udariti, a ona je morala gristi usne joj to sakriti vrištanje se kao sljedeći orgazma swept preko nje, kao što su potres električne energije prolazi kroz svaki organ, svaki mišić i svaki vlakana.

Ivana usporilo iz čiste iscrpljenosti, a zatim još jedan orgazam je udariti, ovaj jedan upečatljiv desno u nju klitoris, a ona je osjetila svoju cum trčanje dolje unutar njezina bedra. Ivana stavi joj ruke na prsima je Damir da sama držati gore, polako ga jahanja dok je on ležao tamo, miluje joj prsa i štipanje joj bradavice. Ivana osjetio njezino tijelo raste napeta budući da joj je još jedan orgazam, ali ovaj jedan je bio ne tako intenzivne kao drugi. Ivana znao da Damir potrebno da se sperma previše, pa je zadržao i kako vozi dok nije bucked se protiv nje i počela da dođe. Kad je osjetila njegov penis spasming i sperma spurting unutar nje, ona opuštena i srušila na vrhu njega. Bio je trljajući joj leđa, i cijeđenje joj dupe, izvodi njegova prsta oko nje anusa, koji je bio sklizak sa svojim sokovima. To joj je nasmijati i meškoljenje joj dupe, a kada je gurnuo prst u njezin anus Ivana dahnu i prešanjem bokovima dolje, ugovaranje joj maca oko nategnuti njegov penis. Dodatno je gurnuo svoj prst u njenu rosebud više ona squirmed na vrhu njega, dok nije napokon izvukao.

Ivana ga upita: "Jesi li sada sretna?"

On odgovori: "Da, ja sam više nego zadovoljan," kako je poljubio joj čelo. Ivana nije želio pustiti ga, kako je ona završila oči, još uvijek na vrhu njega, njegov penis unutar nje još uvijek ipak dobivanje opušten i počinju da izmaknu iz nje.

Ivana šapnuo, "Damir, ne možete nikome reći o tome. Ako ga dobije se da će potpuno uništiti obje naše živote."

Damir je odgovorio: "Znam Ivana Teta, ja nisam budala. Ali ja ću biti vrlo sretan ako mi može to učiniti uskoro opet?"

Ivana nasmijala na njega i reče: "Obećajem ti mi ćemo! Nikad nisam uživao jebote pa koliko sam danas popodne i želim to učiniti ponovo i ponovo!" Oni zagrlio i poljubio jedni druge, u više opušteno raspoloženje, a na kraju svaki od njih otišao istuširati.

Ivana djeca došla kući tek nakon što joj tušem i nakon večere svi su otišli u krevet. Kao Ivana ležao u krevetu, ona je počela osjećati gadi sa sebe. Ona je jedva mogao vjerovati da je ona zapravo neka Damir zajebavati joj, iako ga je htjela tako dugo. On je također rekao joj je htio njoj previše, a on je bio tako željan za nju oni jednostavno nisu mogli pomoći. Kao Ivana podsjetio što se dogodilo je izgledalo kao da je napravljen za nju, a kako je divno to osjetio kao njegov penis krut skliznuli u mokro joj maca rupu. Nakon što je osjetio je u njemu, ona nikada nije htjela vaditi.

Ivana iznenada shvatio što ona misli i sama rekla da prestane razmišljati kao da je, ono što ona nije bio u krivu, jer je bio njezin muž susjeda. Njen um je bio pokrenut divlja: znala je trebala biti jači, te je zadržao svoje želje za njega pod kontrolu, ali nije bio u mogućnosti to učiniti, jer ga je htjela tako dugo. Počela se osjećati prljavo i koristi, kao i neke drolja, kurva ili ulicu kutu. Trebao sam znati bolje, ali ja jednostavno ne mogu sebi pomoći. "Ivana eksplodirao je u prvi pravi orgazam je ikad imao i mislila da je bio idući u proći van, kao val nakon val zadovoljstva prošao kroz njezino tijelo. Vikala s ekstaza i Damir je ogroman penis jednostavno otišao prošlosti svoga muža teritorija i skliznuo dublje u svoje vlastite. Njene noge su okrenuti ravno gore u zrak i njezine nokte ukopana u Damir je mišićna oružja kao on pistoned svoju rock hard penis u njezinu pičku. Kada je napokon obnova od nje vrhunac, ona je realizirana joj maca je prilagođen svojim golemim veličinu i njegov masivni penis je klizna glatko i izvan joj mokro šlic. Sve misli za izdaju njezin muž otišao, za sada Ivana je zaljubljen u osjećaj Damir je ogroman penis, kako je skliznuo i izvan nje, njihova tijela koja šamaranje buku se sudario sa svaki potiska. Uz svaki smack, Ivana pustiti jadikovati što je osjetila njegov penis glavu udario njezina vrata maternice.

Damir stavi obje svoje noge na vrhu ramena, a primaju se njenih leđa, kao što je zadržao lupanje teže i teže u njoj maca, i Ivana znao da je bio druženju igranje s njom maca. Ona je još uvijek imala na nju qameez sa nje grudnjak gura preko njezine grudi koje je još uvijek praćka povremeno, a kad je stegnut joj bradavice, Ivana mu je rekao: "Hajde Damir, jesti! Sisati bradavice svoje Teta je!" Ona je zamotan joj ruke oko ramena i isisan na njegov vrat, šapćući mu u uho: "Damir, dopusti mi da vam kažem iskreno, volim te. Molimo vas da ne mislite loše o meni, ali sam si htio, i čekao ovom trenutku, za tako dugo. Oh, da! Molim te, molim, ne prestaju me jebu, ona se osjeća tako dobra! O, nemojte nikad stati. "

Damir je rekao, "Da! Znao sam da si to htjela i vam se sviđa, kao što je ovaj. Ti me zadirkivali dovoljno, pa sada neka mi Jebi se dobro. Vi ćete misliti dvaput prije nego me zafrkavati opet, s sočan tits." On je savijen prema naprijed i uzimanje jedan bradavicu u usta počela ga sisati.

Ona je rekla: "Yeah! Nauči ove picke lekciju. Učite Teta Ivana. Jebi joj maca teško, ona zaslužuje grubu zajebavati!"

Damir je odgovorio: "Recite mi ime, Ivana! Reci moje ime!"

Ivana moaned, "To je to! Fuck me Damir! Ahhh ... Damir! Fuck me, Damir! Fuck me dobro! Damir! Jebi mi maca dobro, Damir! Oh, moj suprug, zašto nisu li moj suprug, Damir? "

"Ja sam, ja sam ti muža!"

"Da! Vi ste!"

"Pinch mene, Ivana Teta! Reci mi da nisam sanjao! Je li ovo doista događa?"

Ivana i stegnut ga iskopali joj čavao u njegovu magarca i reče: "Oh Damir! Ovo nije san! Stvarno si jebeni svoje Teta! Jebi svoje Ivana Teta me zajebavati! Fuck me!" Bila je zadihan i oplakivanje mu u uho, moleći ga, pismeno sa njim, za više. "Samo malo, molim Vas, oh please, don't stop!" Ivana usisan u njen dah, glavom valjanja od strane na stranu. Ona je omotan oko njezine noge leđima i bokovima bucked spreman uzeti ga još dublje u nju spremni maca. Počeo ispumpavanje njegov penis još brži na nju, in i out kao parni čekić. Ivana skliznuo jedne strane između njezine noge i počeo da udara joj klitoris dok je primaju se Damir je ljuljanje loptice s njom druge strane, te ih vuče cijeđenje. "Oh, Damir! To se osjeća tako dobra! Idem da sperma opet! Don't stop!"

Ivana i bounced bucked tako teško je mislila da je debela prick bi joj rascjep na dva dijela. Njeno tijelo, napokon je imala ono što je potrebno za dugo vremena. Ivana je oplakivanje kao Damir slammed u nju, suprot djelovanje s čisto zadovoljstvo da je njegov penis bio je davanje njoj. Bilo je fantastično što tako veliki, snažni penis u njoj maca, i suze radosnice tekle niz obraze dok je molio da mu ju je podijeliti na pola. Damir je počeo dahtati i stenjati sebe kao krevet creaked lurched i pod njima, i shvatio da je njihova veza bila bi čuti od bilo u kući ako bilo tko je bio tamo. On polako izdvajali natrag i naprijed da pokrije svoju debeli pijetao s njom radost sokovima na daljnje podmažite. Damir ne drži ništa nazad i jako ripped otvoren njoj pizda s njegovom rock solid penis. On je pumped joj brzo i teško i Ivana osjećao kao da ide i iz svijesti kako je jebeno ju. Ubrzo je osjetio njen drugi orgazam izgradnju unutar joj i brzo znali da je sperma će opet! Ona je također osjetio Damir je zabadanje dobiti jače i ona je shvatila da i on sam o da se sperma.

"Oh, Ivana, ne može trajati više bilo! I'm cumming!"

Ivana viknu na njega, "Damir, molimo Vas da sperma u mene! Sam se svidjeti! Ja ga želim!" Onda ona osjeća, osjećaj da nikada nije osjetio Ivana do tog trenutka. Njegovo cijelo tijelo lurched naprijed i osjetio Ivana vrha njegov penis protiv nje razbila vrata maternice. Damir stenjali glasno i pucao prvi špricati njegova sperma duboko unutar joj maca. Njegove ruke su joj drži dolje i on je gura u nju sa svim snagu i intenzitet njegova orgazma. Ona osjećala tako nevjerojatno da Ivana! Što je stvarno iznenadilo ju je da je mogla osjetiti Damir je vruće sperme doslovno snimanja na nju, dok je njezin suprug's sperma se činilo da samo vođenje lopte iz njegove pijetao.

Na samom istom trenutku da Damir ju popunio sa svojim napregnut strasti soka ona je također se osjećala cumming opet, i viknu: "Ja sam Cumming, Damir!" kao bokovima nehotice ponovno počeli gurati teško protiv njega. Njena pička je pulsirajući i njeno tijelo su se borili uzimati sve njegove ljubavi kreme. Najintenzivniji orgazam je ikad je udariti kako je nastavio potiska i sve što ona mogu učiniti je zgrabiti svoju magaricu i vučenje njemu dalje u njoj. Njen um je usmjeren isključivo na zadovoljstvo je ona sada osjeća između njezine noge i vikala je na najvećim seksualno iskustvo njezinog života. Val na valu ekstaze otišao kroz svoje tijelo jer je omotan oko njezine noge Damir i da ga izvukao dublje u nju. Bilo je divno što je Ivana osjetio njegovo sjeme zalivši iz njezina i dolje joj dupe ispucati od kako je nastavio spurt u njoj, ne mogu vjerovati da je ispuštanje toliko sperma. Ivana je došao tako teško se osjećala kao netko pustiti zrak iz nje.

Oni samo ležalo drži jedni druge, pokušava uhvatiti njihov dah, njegov penis i dalje unutar nje, njoj pizda trza oko njega, kao što je ona dobila tighter. Ivana mogao čuti svoje disanje, i osjetiti toplinu njegovog tijela na nju. Mješoviti sokovi od svojih vođenja ljubavi su procjeđivanja iz nje, preko njegova loptice dolje između nogu na krevet. Damir ležao na vrhu joj, loveći dah. "Oh! Ivana teta, koji je bio iznenađujuće, da ste bili zbijeno kao pakao!"

Ivana moaned i nasmiješio mu se. "Bili ste zaista teško. Bila si prekrasna. Stvarno moramo cvijetu mom umu, Damir!" Kao što je ona ležala na krevetu Ivana otvorila oči i pogledala Damir je penis unutar nje još uvijek djelomično. On je nastavio da se polako pumpa svoju sada snebivanje penis, dok je gledao u njezine oči, a ona može osjetiti više njegovih cum oozing iz svoje natečene maca. Bili su nježno ljubljenje i milovanje jedni druge, i Ivana je trljanje njegove obraze, ljubljenje u čelo i oči.

Kad je napokon Damir valjanog off joj i vučenje njegov penis iz svoje natečene maca, Ivana polako sjede na njoj laktovima i pogledala prema dolje kako je izgledao totalno sjeban, joj maca otečene i crvene i njezine stidne dlake mat i natopljene sa svojim sperma. Ivana dobio do otići u kupaonicu da sama očistiti. Kada se vratila vidjela Damir leži na krevetu kao da je pripadao tamo, sa svojim prekrasnim zmija penis leži mirno preko trbuh. Ivana iscrpljeni leže do njega, još uvijek bez svog shilwar ali nosi ju qameez. Oni samo ležao tamo sa svojim rukama oko svake druge za prvi put, i to osjećao tako dobro da napokon se moći opustiti zajedno.

Ivana šapne mu u uho: "Ja sam u ljubavi s vama, Damir. Ti si jedini čovjek koji sam ikada volio ili želio. Osim toga moj muž, ti si jedini čovjek sam ikad bio s".

Damir je Ivana u svoje ruke, zagrlio ju strastveno, a izvukao ju teško protiv svoje tijelo. Počeo je vrlo nježno ljubeći njene potom izdvajali joj qameez i grudnjak i počela opet nježno lizanje joj bradavice. Zgrabio je za ruku i stavio je na njegov penis, i da joj iznenađenje ona mogla osjetiti to je bio početak da biste dobili tvrdo ponovno. Ivana pitali kako bi to moglo biti, jer u sve vrijeme su bili u braku njen suprug nikada nije bio u mogućnosti da biste dobili drugi erekcije nakon što je sperma.

On je upita: "Možemo li to učiniti opet Ivana Teta? Sam želio voditi ljubav na vas tako dugo, a ja ne želim prestati."

"Ne, ja ne mislim tako, odgovori ona. "Djeca će biti dom uskoro. Želim da shvatite da ćemo učiniti mnogo više puta, ali mi ćemo morati biti oprezni kao što sam udana žena u ugledne obitelji i majka troje djece u razvoju. "

"Ne trebate mi reći da Ivana. Znam sve to i obećavam da ću biti oprezan, ali ja vam želim još jednom sada!"

"Možda sutra".

"Ali što o tome?" rekao je, pokazujući na njegov hard penis. "Moj penis je teško!"

"Ti si mlad, a to teško može ostati cijeli dan! Ja sam stara žena i ne može vam odgovarati!" Ivana smijali.

"Ali mi ne treba neka idu u otpad", tvrdio je, trljajući joj trbuščić kako je nastavio, "Let's Do It Again, samo još jednom, molim vas, Ivana?"

Sjede, svoju dobru penis okrenut joj, ispupčen tako teško da nijedan tkanina u svijetu će biti dovoljno jak da ga držite unutra Ivana bio obličje at najveći penis je ikada mogli zamisliti, uzimajući joj hornier po minuti. Ivana pogledao ga sada s više strasti, a onda su gledali jedno u drugo u oči i nasmijala se jedni na druge. Ivana zatvorene oči kad je pognut nad njom i oni poljubio. Ona je posegnula za svojim pijetao i gumiran dlan joj ruku preko njega, cijeđenje nježno, i to jako dobro osjeća prema njoj. Damir stavi ruke na nju i njezin magarca da ga izvukao, i dalje sa svojim hard penis u ruci. On je prisiljen svojim jezikom između njezinih usta u usta, za duboki strastveni poljubac.

Odvajanja od poljupca, Damir je upita: "Ivana Teta, zašto ne ljube moj mali penis?" Ivana stvarno ištanje to učiniti, ali je previše sramežljiva da sugeriraju da ona sama. Nasmiješila se i bez drugog savijen prema dolje staviti usta njegov penis, onda slomljen joj usne, oko glava njegov penis, ne dira, nego samo disanje preko njega. On moaned kada je to učinio, moleći da joj samo to okus.

Ivana zavladala bazu svojim pijetao i klizila rukom polako prema gore, ona vuče prema usta njezina. Ona zaglavi njezin jezik se između njezine usne i dotaknuo glavu svojim pijetao s njom jer je ona dovela do njene usne. Prvo je zaokružena vrha njegov penis, a onda joj jezikom klizila niz cijeloj dužini njegove osovine. Ona je sama iznenađujuće kako je lako ju je to, kako ona nikada nije to učinio prije u svom životu. Ona je polako završila joj usne oko njegove hard penis i lagano hummed, osjećajući vibracije na njezin jezik, usnice i njegov penis. Ona izdvajali joj usta leđa, osjećajući hrptovi svog penisa slajda protiv nje jezika. Ona lizali svaki centimetar njegove duge kurac onda zatvorene usnice oko glave njegov penis, njezin jezik nalaz da je malo mjesto samo na bazi od glave, gdje se glave u osovini. Ivana onda je uzeo koliko njegov penis u usta njezina kao ona mogla, sve dok ona osjeća škakljanje savjet leđa joj grlo.

Damir doći dolje s rukom i počeo se igrati s njom klitoris, njezina je već sokova teče, što joj osjetljiv na dodir prstiju. Kako je počeo slajd svoj prst unutra njoj pizda, usta bio kao vakuum, sisa njegov penis u sve dublje i dublje, čak i osjećaj da dodiruju unutrašnjost njezine obraze. Ona je i sama izgubila kada je svirao s njom klitoris, ližu i sišu ga dok je imao s njom molim da se zaustavi zbog straha da bi sperma pravo zatim. Ona neka se buć iz njezinih usta, liže ga onda daje njegov penis brz malen poljubac, jer ona sad htjela da se lupanje pijetao duboko unutar joj, joj suzenje apart.

Njezin glas je niži, gotovo šapće, "U redu, Damir, mi ne, što god želite učiniti za mene." Ona je gledala u oči Damir, i vidjeh u njima ljubav je za nju. Njezine misli trk svom mužu, "Oh!" Ivana mislio: "Ako je moj muž ikad sazna sam bio jebeno njegov susjed sigurno će ubiti oba od nas, i koji bi mu kriv? Ako je učinio nas ubiti, a moju djecu otkriti što sam učinio da će izgubiti poštovanje za mene, i misle da je njihova majka nije ništa više nego varati i kurva. Oni ne bi razumjeli kako sam osjećala o tome drugi čovjek. Kako bi mogli? " Bila je počinju osjećati bolesnima u svome srcu, kao da je htjela da umre. Ona želi ona mogla vratiti i promijeniti ono što je učinio, ali nije bilo ni na koji način ona mogla promijeniti. Ono što je učinjeno je učinjeno, te nije bilo ukidanje ga, bez obzira što mi je činiti. Počela je da dođe k njoj osjetila kako sama upitao: "Što nije u redu sa mnom? Sam uzeo prednost tog mladog čovjeka i on je uzeo prednost od mene." On je uzeo poklon od mene da sam samo trebao dati svome mužu ili čovjeka volim. "Sve ove misli su trčanje kroz njezin um sve dok je konačno zaspao.

Sljedećeg jutra, kada su djeca za vrijeme doručka, oni su primjetili da Damir nije im se pridružio kao što je obično činio. Ivana najstariji sin otišao upitati ga zašto on nije došao na doručak i Damir mu je rekao da je on osjećao bolestan i nije bio idući u koledžu taj dan. Kad im je rekao Jawed što je rekao, Ivana nasmijala, jer je odmah znao što je njegov problem. Nakon što su djeca išla u školu Ivana uzeo šalicu čaja do njegovu sobu. Kada je otišla u svoju sobu on izjasnio: "Ivana Teta, molim, molim oprosti mi! Ja sam tako žao što sam učinio za vas sinoć. Ja ne bi trebali imati to učinio i nitko od da ste Vi krivi, to je bio sve moje greške. Ja sam jedan kriv. "

Ivana stavite joj prst na usnama da utiša i reče, "Hush, hush, ti učinio ništa krivo. Evo, uzmite čaj," kako je uručio mu čaj i sjela na krevet pokraj njega. "Damir", Ivana, rekao je, "te Ne sramite se da ste me htjeli. Uvijek sam mogao vidjeti iskre u oči za mene, i uvijek sam si htio. To nije ni jedan kriv, a nitko nije kriv. Damir, Imam tajni koje ću podijeliti s vama. " Ivana nastavio. "Bio sam jako uplašen da ako mi nisu napravili ono što smo napravili, vjerojatno bi pokušali naći netko da se brine o mojim potrebama, jer nisam mogao tolerirati bilo koji više. Da sam pokušao Internet sa netko drugi, naš obiteljski život vjerojatno bi bio uništen. Na taj način možemo ga zadržati u obitelji i biti siguran. "

Gledao ju na trenutak, ne sasvim razumijevanje, a zatim upitao: "Što misliš?"

"Moj suprug nikada nije me osjetiti način na koji ste me osjetiti. On nikada nije čini mi sperma! Tako mi ćemo se pobrinuti za svaki ostali 'seksualne potrebe i učiniti sebe sretnim kad god dobije priliku, OK? Moramo biti vrlo oprezni da i dalje ostane tajna, međutim. Ne možemo si priuštiti da se bilo tko znati o nama. Moj muž će nas oboje ubiti ako je ikada saznao! "

Damir klimnuo understandingly kao ona zbližili su se protiv njega. On je stavio svoje ruke oko nje, gleda na nju da je ljubav u očima. Ivana poljubi ga, a on je odgovorio strastveno ljubeći njene još jednom pokazuje da želi da joj opet, a ona ga je htjela previše. Ivana prevrnuo na leđa, vuče ga na vrhu, i ona mogla osjetiti njegov penis hard čvrsto pritisnuta između njihovih tijela. Ona osjećala tako dobro da Ivana da se pod njim, ali ono što je zaista želio je da se njegov penis unutar njezina maca.

"Stavite to u meni, molim!" Ivana zamole.

Kako bi mogao odbiti ju? On je jako htjela to učiniti previše! On oslanjao leđa na koljenima, s nogama pod magarca. Otvorio ju shilwar čvor i skliznuo dolje joj bedra, dok je Ivana izdvajali joj qameez otkriti njezine grudi da ga, kako je ona još nije bio stavljen na grudnjak tog jutra. On je pognut i brzo poljubi joj bradavice, a zatim ih zakinutim sa svojim zubima, prvi onda druge. Bila je giggling, kada je to učinio, ali onda je skočio dok je cupped ruku na nju maca usne. Ona zatvorene oči i shuddered kao svoje ruke dodirnuo joj klitoris. Ona je počela teško disati kroz usta jer je igrao s njim, a zatim širi joj maca sa otvorenim mu palce i gledao u nju maca rupu. Ivana nije odoljeti kada je gurnuo prst u sredini njoj pizda i ona podigla bokovima kao njegov prst je otišao u nju.

Ležala je s njom oči zatvorene dvijutine uzdišući kao svoj prst skliznuo i izvan nje. Ivana moaned i molio: "Molimo stavite penis u meni sada!" Pritisnuo je glava njegov penis u njoj maca otvaranju, Ivana i dahnu kako je gurnula naprijed, širi joj širom otvoren i njezin punjenje sa svojim hard penis ujutro. Ona zakrivljeni leđima, podignutih bokovima kao on pistoned i izvan nje. Bili su tako vruće da to nije trebalo dugo za oba od njih da se sperma, kao Damir je vruće sperme miniranja u Ivana's maca ju je preko ruba. Oni su odmarali u jedni drugima ruke, maženje, Ivana i šapnuo mu: "Kad sam se probudio jutros moja maca je uzbudljivom i mokro. Sve sam mogao misliti o tome kako ste se osjećali dobro u meni. Ja sam si htio tako dugo. "

Kao Ivana dobio odjeveni, ona ga upita: "Jeste li dolazite dolje za doručak?"

"U redu, ali neka me se tuširati prvi."

"Jesi li ti ide na koledž danas?"

On se nasmijao i namignuo joj, a zatim joj je rekla, "Ne, danas ste moj učitelj!"

Ivana otišao dolje da bi doručak za Damir, a ubrzo potom je došao u kuhinju i počela jesti svoj doručak dok razgovara s Ivana. Nakon što je završio svoj doručak, počela priprema ručak, uz njegovu pomoć. Dok on joj pomogli u kuhanju su se ljubljenje i grljenje, sve dok nisu postali previše uzbuditi nastaviti i bili spremni za prašnik sjednici ljubavi.

Damir održan Ivana od iza i osjećala njegov penis pritiskom u pukotine njenog dna kao on održao obje njezine grudi. Njegova ruka skliznula dolje da joj trbuh da odriješi niz njezina shilwar, koji iščašenje dolje na podu. On je savijen prema dolje da ga pokupiti što je zgazi iz nje i on je počeo prikazivati svoju ruku nad njom teladi, zbog čega joj jaukanje ikad tako nešto. Uskoro Damir je miluje navršilo joj bedra, a kao svoje prste pronašli svoj put između njih je gumiran joj bedra jednom rukom dok je trčao na prstima druge po njoj pubes. Ona je oštro udisaju kao on potražio ju klitoris. Kako je umočen prst joj mokro maca, on se koristi palac na nju klitoris. U nekoliko minuta ona je polako humping na Damir. Ivana stenjali dok je gledao ga ukloniti svoj prst od nje i lizati ga očistite svoje sokove. Ona ne zna samo ono što je on imao na umu, ali ona širiti njezine noge razmaknute. Damir burrowed svojim jezikom kroz nju maca i zeroed u na nju klitoris, i sam oplakivanje jer je sisao joj klitoris između njegove usne, i činilo teže je isisan bolje joj se svidio.

Kad Damir vodio jezik preko njezin šupak to izazvalo čitav novi baraž jezik od nje. "O, vi prljavi gade! Vi lizali svoje Teta's magarca! Kladim se da bih čak jeziku fuck your Teta je šupak, zar ne?" Ivana hissed na njega. Damir je odgovorio vrlo brzo ubadanje svojim jezikom i iz njezine rupe naborano, Ivana i samo stenjali i humped teže. Kada se vratio u tonguing joj klitoris, ona je znala da uzimajući blizu, tako da je upleten u prstima dlaka mu da ga drže tamo. Kada je sisao klitoris na njoj još jednom je otišla preko vrha.

Ivana vikala: "Ja sam Cumming, Damir! Jezik Fuck My vagina! Stick a jezik u dubini!" Damir je kao ona uputi kako je zadržala svoje bradavice. Kad je pala natrag prema stolici kuhinju, zadihan od nje orgazam, Damir ustao i otišao off svoju odjeću. Ivana nasmijala kao ona vidjela Damir je debeli penis opet tako teško kao što je bio prije.

Damir preden okolo njoj i njoj pognut stolici. Zgrabio joj dupe i rekao joj: "Teta Ivana, ovo je magarac sam za Lusting otkad sam te upoznao, pa sada neka mi ga vidjeti i uživati u njoj!" kao što je izvukao joj dupe guzovi i pored umočen njegov penis duboko u lupanje joj maca pokisao. To skliznuo u lako kao što joj maca je već zasićena s stimulacije svojim jezikom.

Ivana lučnim leđa kad je gurnuo duboko u nju i ona dahnu: "Dakle, želite li fuck your teta je maca kao pas, eh? U redu, onda! Jebi ga teško sa svojim velikim tvrdi penis!" Damir je naizmjenično miluje i pljuskanje joj dupe kao što je naletio na nju maca od iza. Njegov veliki kurac joj je ispunjen u potpunosti i istezanje joj maca do krajnjih granica, nešto Ivana znala da je njezin muž nikada ne bi bio u stanju učiniti. Ona nije imala pojma seksa s drugom čovjek mogao osjećati tako dobro. On je bio radiš sve to kao stručne i ona je uživanje svaki zalogaj od njega.

Nakon nekoliko minuta grozničava karanje, Damir Okrenula je oko sebe i svoje sjede na stolici. Ona nagnutom prema natrag i stavio joj laktovi na counter vrhu. Damir je na svom noge u lopov njegova koljena te se još jednom duboko umočen u njoj maca. Kako je nagnutom prema naprijed za sisanje i žvakanje joj bradavice, izvukao svoj pokret noge dalje apart, a on je to kao otvoreni poziv na slam u njoj maca za sve je bio vrijedan. Zvuk njihovih mokre spolovila smacking zajedno je bilo dovoljno da ih voziti preko ruba, ali umjesto cumming u njoj maca, on je izvukao slobodan u posljednji trenutak i spurted njegova opterećenja sve nad njom uzdah trbuh.

Kad je njegov penis jerking završio njegov vruć cum nad njom, uhvatio Ivana blizini ručnikom obrišite joj trbuh, a maca, a zatim očistiti od Damir's smanjuje penis. Kad je završila da je, ona je savijena prema dolje da pokupi svoje shilwar ga staviti natrag na, ali ju Damir zaustavljen govoreći: "Ne Ivana teta, ne stavljajte svoje shilwar leđa na!". "Zašto? Već mi je jeben dva puta u dva sata i ja ne dajući vam opet!"

"Ne, Ivana Teta! Sad sam vidio tvoj gol magarca, ja sam odlučio da ću se zajebavati!"

Ona je zapravo bila vrlo sretna da je htio da zajebavati joj dupe, ali sve je rekla: "Ne, Damir, ovo nije vrijeme za to!"

"Ok, mi ćemo čekati pola sata!" Damir odgovorio sa smiješkom, a onda ode u svoju sobu. Unatoč što je rekla, Ivana slijedio njegove upute i nije stavila svoju shilwar natrag na ručak i nastavak priprema još uvijek golo dupe golo.

Sljedećih pola sata prolazio excruciatingly polako, ali na kraju ju je čekati više od Damir kada se vratio u kuhinju. On je sjedio na stolici i onda postignut za Ivana, vuče ju po ruci da joj sjedi na njegovu krilu, uz njegov penis hard već opet. Grabbing joj je dupe, on je izvukao ga i poljubio duboko, a onda je primijetio da nije mogla sjediti i dalje kao njegov penis bio u sendviču između ispucati od magarca.

"Idemo na spavaću sobu, Ivana. Ne možemo to učiniti ovdje." Ivana ustane bez riječi i kao giggled Damir ošamario joj dupe kao što su došla do nje spavaću sobu. Damir je otišao u kupaonicu i našao staklenku vazelin, a kad je došao natrag u spavaću sobu, Ivana ležao preko krevetu na trbuhu, wiggling joj dupe u većini pozivajući način. Damir potonuo na koljena i zakopao svoje lice među njezine obraze magarca, a ona neka se niska stenjati i gurnuo joj dupe natrag u njegovo lice. Damir udiše njen miris kao što je pronašao joj maca sa svojim jezikom, čineći duge spore swipes od nje klitoris da joj šupak i natrag. Njegova brada je ubrzo kaplje sa soka joj maca, kao njegov pozornost na klitoris joj je što joj vruće i spremna ponovno.

Kao što je stavio ruku na svakom od magarca obraza i raširite pored, ona reče: "Ti si idući u jeziku fuck your Auntie's magarca opet, zar ne?" Damir moaned samo odgovor kako je polako potonuo u svojim jezikom joj zbijeno magarca djevica. Čim je vidjela Damir je će neko vrijeme u njoj dupe, ona je skliznuo ispod ruku i počeo ju sama klitoris moždanog udara. Ona nije mogla vjerovati kako velik osjetio da imaju sklizak jezik vruće joj magarca fingered dok je vlastiti klitoris. Kad Ivana počeo grbu protiv ruku i Damir 'jezik, on izvukao svojim jezikom iz svog magarca.

"Zašto ste prestati, Damir?" Ivana pitao.

"Jer sada ću učiniti nešto što sam htio učiniti jer sam prvi put te sreo! Sam napokon idem u kurac ovaj veliki magarca koji sam žudio nakon što je za mnoge noći!" odgovorio je on.

Ivana osvrnuo se na njega i vidio da je njegov debeli penis podmazivanje s vazelin. "Ja sam htio to učiniti za dugo vremena previše, ali nikad nisam to učinio. Im 'ne siguran o tome, Damir. Jezika je jedna stvar, ali tvrdi debeli penis poput tvoj je još jedan!" Ivana, rekao je.

"Opustite se, Ivana teta, i ostaviti sve do mene", rekao je soothingly Damir. On je širenje neke vazelin na magarca rupu, a kako je postignut ispod ju sa svojom lijevom rukom, desnom rukom počeo raditi trljanje masti i oko joj šupak. Njegova lijeva ruka je preuzeo trljajući joj klitoris, a uskoro je Ivana humping njezin klitoris jedan protiv drugog prsta dok je nježno sondiranja joj dupe. Malo više maziva i Damir dobio dva prsta pokopan u magarca.

"Ako zadržite ovaj gore ću da se sperma u ruci!" Ivana rekao Damir. On je preselio obje ruke od između nogu i rekao joj da se na ruke i koljena. Ona učini kako joj je rečeno, a zatim Damir kleknula iza nje i uhvati njegov penis, to je cilj joj dobro lubed magarac. Kako je prisutan prema njoj, ona je napeti gore, i Damir i osjetio taj. Samo nekoliko tugs na nju nipples i neke stroking joj bedra i dupe su joj ubrzo opet opušteno i Ivana whimpered malen kao Damir je veliki penis glavu lagana ženska cipela mimo njezina sfinktera mišića. Damir je ostao tamo za nekoliko minuta, što je Ivana rastao navikli na njega, a on je proširio više masti na njegovu osovinu prije nego ga gura dalje u magarca.

"Jebi me, Damir! Jebi moj magarac, ja ne mogu vjerovati kako je to dobro osjeća! It's making me slabi u koljenima", uskliknuo Ivana. Nakon još nekoliko kratkih udaraca Damir je pokopan njegov penis svi put gore joj dupe, a kad je počeo jebeni njegov penis i izlaziti, njegove loptice ošamario protiv nje klitoris uz svaki udarac.

"Oh yeah, fuck your Ivana Teta je magarac! Jebi ga dobro! Vaš veliki loptice su smacking moj klitoris. Butt jebi me jače!" ona je vikanje.

Damir izdvajali joj uspravno, tako da su oboje bili na koljenima s Damir's penis lupanje i iz njezine magarca. Ivana sama ohrabrila gurajući uza zid na strani kreveta, tako da Damir ne treba da joj držati gore, oslobađajući obje ruke. Nakon povlačenjem i uvijanje joj bradavice, stavio obje ruke na leđima i bokovima na magarca pounded nemilosrdno. Ivana srušila na krevet, kada, pružila je orgazam, ali nekako je uspjela zadržati svoju guzicu visoko u zrak. Damir je nastavio bombardovanje joj dupe kroz njezin orgazam, a ubrzo osjetio njegov vlastiti približava, a kako je i došao je osjećao kao da je njegov penis popeo do još veće razmjere, a sudeći prema njoj vrisak i jauk je uspio! Damir je ubrzo oplakivanje glasno kao on pumpa mlaz nakon mlazom vruće sperma u magarca rupice.

Ivana je pozivajući ga na, govoreći: "Pucaj vaš učitavanje duboko u vaše Ivana Teta's magarca! Osjećam to! To je tako vruće, Damir! Mi Napunite se s njom!"

Damir čuva jebeni polako dok je bio previše umoran da nastavi i srušila na krevet pokraj nje. "Ivana Teta, ja sam htio napraviti da se već godinama", rekao je.

"I ja sam htjela probati to sve moj život!" Ivana odgovorio.

"Hvala, Ivana Teta, ostavljajući za mene to učiniti."

"Pa, to je kao dobar kao što ste zamislili da će to biti?" pitala je.

"Bolje nego što sam ikada mislio!" Damir je rekao, "ali nadam se da neće biti ni posljednji put."

"Oh, Damir si mi dao sve što imam htjela sve moje bračnog života da je moj muž nikada nije bio u mogućnosti to popuštanje mene!" Istina je: Damir ispunila sve Ivana je fantazija u manje od dvadeset četiri sata!

Damir nije išao na fakultet na svim sljedećih nekoliko dana, dok Ivana muž je još uvijek daleko i oni nisu učinili ništa, ali jebi iz vremena djece otišao u školu dok put kada se vrati. To je bio nevjerojatan nekoliko dana, jer oni pijan u svakom zamisliv poziciju u svaku sobu cijelu kuću, a najmanje jedno vrijeme Ivana leant preko kuhinjskom stolu i molio Damir da zajebavati joj ponovno u guzicu! Naravno, njegova veliki debeli penis bio na visini zadatka, a on završio cumming diljem leđima!

Njihov odnos se nastavilo do Damir vjenčali, ali je još uvijek ljubav Damir Ivana i želite učiniti sve što je učinjeno, ali Ivana nije njezina ljubav ili ne želite imati odnos, zašto Damir ne znam, Damir je sada u jako boli položaj i on živi svoje