среда, 31. март 2010.

Nabi ga

Njegova koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje tijelo, koje je vježbanjem doveo do atletskog izgleda. Sex igra dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih bedara počeo je svlačiti moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro namočene sokovima pohotnice što ga je željno očekivala. I, dok je on mene strasno obrađivao, primijetila sam da moja cimerica na kauču raširenih nogu drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smiješeći
Još kao šiparica maštala sam o tome da se jednog dana pojebem sa zgodnim mladim crncem i da osjetim u sebi tu veliku crnu stvar. Seks igre već od same pomisli da u sebi imam dvadesetak centimetara ko kamen tvrdog i debelog kurca, koža mi se ježila, a želja pojačavala. Po završetku srednje škole upisala sam studij u velikom gradu. Studirao je na istom fakultetu završnu godinu, rođen je u Bosni, a njegov otac bio je Sudanac koji je prije rata završio medicinu i ostao raditi u Sarajevu. Bio je naočit, atletski građen i tamnoput. Upoznali smo se na studentskoj zabavi, preko zajedničkog prijatelja, kada smo plesali i pričali, a on nije krio naklonost prema meni i mojoj cimerici, koja vjerovatno ni sanjala nije o onome što sam ja priželjkivala. Bio je galantan, častio nas pićem, a onda ponudio da zajedno odemo u jedan hotel izvan grada. Pili smo pjenušac, koji je djelovao opuštajuće, pa smo odmah kao opčinjene prihvatile njegov prijedlog. Uzeo je apartman i poveo nas u do tada nepoznati i nedoživljeni svijet crno-bijelih tjelesnih užitaka, čiji su akteri bili jedan crnac i dvije pohotne brucošice.

Ljubavne igre gorila sam od želje da osjetim njegov nabrekli kurac, a takvu pritajenu želju osjećala sam i kod svoje cimerice. Prišao nam je u boksericama, ispod kojih se skrivala sprava spremna da nas rasturi. Nisam znala kako se ponašati, jer sam bila neiskusna, a ovo je bio prvi put da želim voditi ljubav s jednim crncem. Osjetio je moju sramežljivost i uzdržanost, a zatim mi prišao i svojim rukama lagano dodirnuo dojke, koje su se napinjale poput dviju jabuka. Uzeo me u naručje i odnio do velikog francuskog ležaja u sredini apartmana. Drhatala sam od uzbuđenja, što je njemu pričinjavalo primjetno zadovoljstvo. Djelovao je sigurno, samouvjereno i iskusno. Uzeo je mogu nogu i počeo mi ljubiti prste. Drugom rukom otkopčao je moju minicu, ispod koje su se ukazale čipkaste crvene gaćice, a sa strana guste dlačice pice koju nisam brijala. Milovao je moja koljena i gležnjeve, ljubio me po vratu, što je izazvalo moje uzdahe i pokrete bokovima. Nije želio odmah napasti moje međunožje i pičkicu koja je pohotno pulsirala, nego se najprije prebacio na rupicu moga pupka, za koji su muškarci govorili da je izuzetno erotičan. Svaki njegov dodir jezikom tjerao me na duboki uzdah. Njegov kao strijela napeti kurac u boksericama počeo se propinjati i on ga oslobodi iznad moga lica. Njegova crna koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje tijelo, koje je vježbanjem doveo do atletskog izgleda. Dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih bedara počeo je svlačiti moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro namočene sokovima pohotnice što ga je željno očekivala. I, dok je on mene strasno obrađivao, primijetila sam da moja cimerica na kauču raširenih nogu drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smiješeći. Prinese ih licu i pomirisa, a zatim njima krenu do svog buzdovana. Shvatio je poruku i bio spreman učiniti sve da pruži nenadmašno zadovoljstvo dvjema uspaljenim brucošicama, koje su žudile da osjete nešto veliko i crno.

Erotska priča kurac mu je pucao od erekcije u svoj svojoj veličini, a on se očigledno ponosio njegovom veličinom i snagom. Pričalo se da može jebati nevjerojatno dugo prije nego što svrši, te da može bezbroj puta početi od početka. Vjerojatno su bile u pitanju genetske predispozicije ili pak jebačka nadarenost. Morao se prazniti svaki dan, a ako nije bilo partnerice onda je to činio drkanjem i po nekoliko puta zaredom. Teško je mogao imati djevojku koja je bila spremna na svakodnevno jebanje, koje je podrazumijevalo i po nekoliko sati seksualne aktivnosti tijekom dvadeset i četiri sata... Ovdje ću ispovijest, jer su sjećanja još prejaka i preuzbudljiva za suvislo pisanje, preusmjeriti tako kao da se sve ovo događalo nekom drugom.

Polako se namjestio na podlaktice, a ona ga je uzela za kruti kurac. Zakolutao je očima od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. Ruka joj je bila toliko mala da ga nije mogla obujmiti. Milovala je njegov glavić, a to ga je uzbuđivalo i dovodilo do granice vrhunca. Grudi su joj izgledale kao isklesane, s tamnim krugovima i malim bradavicama, a on ih je dodirivao vrhovima prstiju. Jezikom ih je mogao polizati jednim povlačenjem, a kad je svoje debele usne spustio na nabrekle bradavice bio je izvan sebe od strasti i zadovoljstva koje ga je obuzimalo. Strpao ih je u usta i sisao, kružeći jezikom po vršcima. Nju je to dodatno uzbudilo, pa mu se prvi put obratila pozivom da je uzme i pojebe.

- Pojebi me, želim te - bile su riječi koje je čekao.
Uzdignut iznad nje gledao je njezinu cimericu kako bjesomučno drka svoju obrijanu picu. Kurac poput koplja klatio se iznad raspomamljene pičke njegove partnerice u krevetu. Spustio je usne na njezine grudi, a njezine ruke milovale su ga po mišićavim guzovima sve do toplog procjepa. Prislonio je svoje usne na njezine i uvukao joj jezik u usta. To je dodatno pojačalo njezinu strast, u čemu je beskrajno uživala, jedva dolazeći do daha. U jednom trenutku uhvatila ga je za kosu i glavu mu povukla prema međunožju. Shvatio je što želi, pa se smjestio između bijelih bedara, s pogledom na malu pičkicu koja je gorila od vatre. Bio je fasciniran tim malim otvorom i nije se mogao sjetiti je li ikada jebao neku žensku s takvom ljepoticom među nogama. Usmine su joj bile ružičaste i glatke, a klitoris je izazovno stršio van, poput gromobrana na ulazu u rajski otvor. Osjetio je animalnu želju i snažno pulsiranje kurca. Mislio je da će svršiti i prije nego što joj priušti potpuno zadovoljstvo, što mu se nikad nije desilo. Stavio je vrh jezika na nježni bržuljčić rumene boje, a ona je nakon samo nekoliko lizova svršila, snažno se bacajući po izgužvanoj plahti. Seks igrice uživao je u njezinu pražnjenu i nije joj dozvoljavao da stane bez njegova kurca, koji je bio spreman poput koplja zabiti se u njezinu pičkicu. Podigao ju je i, dok je klečao na krevetu, noge joj vezao u čvor oko svoga struka, a onda poveći glavić svoga drugog ega gurnuo u njezinu mirišljavu pičkicu. Bila je uska za njegov izvangabaritni primjerak, pa se pobojao da ju ne ozljedi. Ona mu je pomogla, lagano miješajući guzovima, što je omogućilo ogromnom kurcu da klizi sve dublje. Ušao je do korijena, osjećajući snažno picine mišiće koji su ga stezali. Počeo ju je nabijati, podižući je u zrak.

Ječala je od zadovoljstva, prihvaćajući igru, a on joj je dozvolio da ona jebe njega. Dok se žestoko nabijala na veliku crnu stvar, on je uvlačio u usta jednu pa drugu njezinu dojku, slike grudi koje su pucale od nabreklosti. Jecala je tiho, a zatim sve brže i sve jače. Uhvatio ju je za ramena i snažno nabio do kraja. Osjetio je glavić kako dodiruje samo dno maternice, a u njezinim očima suze zadovoljstva koje je pokupio vrhom jezika. Pica joj je bila meka, topla i mokra od sokova. Osjećao je da orgazam stiže bez vriska na kakav je navikao kad njegove partnerice doživljavaju klimaks, uhvatila ga za glavu i njihala bokovima u zanosu.
- Nemoj stati... jače, nabij ga jače... želim ga osjetiti na svojim leđima... tako... to je dobro... samo nastavi... - govorila je gotovo u transu.

Njegov je kurac još bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Ona je i dalje sjedila na njemu, blaženo ga pogledala svojim plavim očima, a onda se lagano podigla. Tvrdi kolac je iskliznuo, a ona ga je željela uzeti u usta. Nije se protivio, ali uz sve napore nije ga uspjela staviti između biserno bijelih zubi. Obuhvatila ga je s obje šake i jezikom počela lizati sjajni glavić, oslobođen zaštitne kožice. Njezin jezik dovodio ga je do ludila, a to je u njemu stvorilo snažnu želju da joj svrši u usta, koja su mogla primiti tek glavić. Gnječila je njegova nabrekla velika jaja, povlačeći jezikom od korijena do vrha kurca. Legla je na njega i ugurala ga opet između usmina. Sokovi iz njezine pice naprosto su je lijepili, dok je on svojim rukama držao za okrugle polutke. Želja u njemu sve više je rasla i on je ponovno okrenu na trbuh. Instinktivno je očekivala takvo nešto, pa mu je spremno namjestila svoju slatku guzu. Reagirao je munjevito i tvrdi glavić stavio na njezin anus, sav mokar od picinih sokova. Njegov znoj kapao je na njezine polutke i miješao se s njezinim sokovima, a ona je poput bludnice pohotno ječala. Perverzne price rukom joj je nadraživao uspaljeni kurčić koji je izazovno prkosio. Iako je bio majstor u vođenju ljubavne igre i odgađanju vrhunca, poznati signali iz jaja javljali su mu da se bliži vrhunac. Zadnjim naporima obuzdavao je erupciju, ali duboki uzdah i škripanje zubima su ga odavali. Osjetila je njegove muke, uhvatila njegov kurac i stavila ga u sebe. Zabio se u nju poput koplja, što je olakšala miješanjem stražnjicom i širenjem polutki svojim rukama. Bio je očaran osjećajem i ljepotom kontrasta dvaju tijela u crno-bijeloj kombinaciji, bijele okrugle guze i velikog crnog kurca koji je ulazio u njezinu pozadinu, dok su je mokra jaja udarala po slabinama. Uhvatila ga je rukom za jaja i pritisnula ih na svoj klitoris. Više mu ništa nije moglo pomoći i bio je svjestan da više neće izdržati. Trenutak prije pražnjenja izvukao ga je iz njezine guze, ne želeći ju napuniti slapovima uzela je gutati spermu. Ona se trznula, uhvatila ga rukom i strpala u pičkicu.

- Isprazni se u meni, svrši mi u pičkicu, napuni me do vrha...
U istom trenutku, nakon nekoliko snažnih udaraca, uslijedila je obilna erupcija bijele tečnosti iz crnog kurca. Svršavao je tako obilno da se činilo kako nikad neće prestati. Ona je bila izvan sebe od zadovoljstva, ne pokazujući želju da se odmakne od njega. Uživali su sjedinjeni, a onda se ona lagano okrenula, obuhvatila ga svojim dojkama i poljubila u sjajni glavić koji je još, ali slabijeg intenziteta, povraćao bjeličastu tečnost.

Devojke uzivo njena cimerka uživala je, gledajući ih kako se životinjski jebu i pri tom je drkanjem klitorisa doživjela seriju orgazama. Očima joj je dala znak da priđe i osjeti veliku crnu stvar, što je sa zadovoljstvom i prihvatila. Crni pastuh bio je spreman za žestoko jebanje nove brucošice, koja je gorila od želje da je pojebe mladi crnac velikog kurca. On je pak vjerovao da nikada do tada nije imao takvu sreću. Čim mu se približila podigao joj je guzu svojim snažnim rukama u visinu svog lica i poljubio joj malenu, mokru pičkicu, uredno depiliranu. Zaronio je među nabrekle usmine i duboko udahnuo miris koji ga je uzbuđivao. Ona ga je milovala po kratkoj kovrčavoj kosi i nabijala mu svoj klitoris u usta. Gledao ju je opčinjeno, osjećajući novi val uzbuđenja koji je dolazio iz jaja i korijena njegova kurca.

- Gurni jače jezik... želim ga osjetiti... nabi ga ....nemoj stati, molim te nabi mi ga!
On je okrenu na leđa i naredi joj da se ne miče. Ona ga opkorači nogama u klečećem položaju, vrh njegova ogromnog kurca točno je naciljala u pravcu svoje pohotnice, a zatim se, sasvim polako, nabila na ukrućenu kurčinu. Svidjelo mu se što je ona preuzela inicijativu i vodila igru. Uzbuđenje u njegovim preponama brzo je raslo, a vrhunac se približavao mnogo bržee nego je to običavao. Obožavao je žene koje znaju što žele i zato je u podređenoj ulozi uživao kao nikada do sada. Pustio ju je da mu govori i radi što hoće. Orgazam je bio na granici, a on je drhtao cijelim tijelom u očekivanju nadolazećeg mlaza. Nakon nekoliko njezinih nabijanja do dna, i miješanja od kojeg mu se vrtilo pred očima, mogao je svršiti u trenutku. Bila je topla, podatna i sočna. Onakva kakve je volio i kakve su ga beskrajno usrećivale. Bila je uska i duboka. Lagano se spuštala niz njegovo koplje i, kada je dolazila do samog korijena, ponovno se dizala. Tjelesni i vizualni užitak spajanja bio je potpun. Toplina njezine vrele pice naprosto je ljubila svojim usminama njegove kurčine, koja samo što nije eksplodirala.

- Ne smiješ svršiti dok ti ja ne kažem - zapovijedila mu je, a onda započela divlju igru na njegovim snažnim preponama.
Kurac mu je stršio poput koplja, a ona se svom snagom nabijala na njega, kolutajući očima i zabacujući glavom unazad. Erotske price keva jahala je na njegovu kurcu i glasno stenjala od zadovoljstva. Miješala je guzovima, držeći se rukama za okrugle polutke, dok je bedrima stiskala njegove kukove. On je samo režao, gledajući kako se pohotna bijela guza jebaljke nabija na ogromni kolac. Od silnog uzbuđenja vrtjelo mu se u glavi, dok se vrhunac nezustavljivo približavao. Špricnuo je snažno u suprotni kut sobe, a onda je ostatak ispraznio po njezinu licu i dojkama. Ošamućen od snažnog pražnjenja već u sljedećom trenutku osjetio je njezinu mokru picu na svom licu.

Zapovijedila mu je kako lizati klitoris kako bi što prije svršila. Uvukao je jezik u njezinu rupicu i nekoliko puta blago usnama zagrizao kurčić koji je stršio. To je bilo dovoljno za njezin žestok orgazam, praćen jaucima sladostrašća koje joj je potreslo tijelo. Grčila se iznad njegova lica, trzajući tijelom koje je iživljavalo nikad dosad doživljenu strast. Bila je gotova što je potvrdila dubokim uzdahom zadovoljstva. Priznao je da ga nijedna prije nije tako brzo natjerala na svršavanje, diktirajući mu svoj stil i svoj ritam ljubavne igre.

Devojke oglasi dvije cimerice koje su željno priželjkivale doživjeti seks u crno-bijeloj kombinaciji bile su zadovoljne i zadovoljene. Njihov stariji, crni kolega posjećivao ih je redovno kada su to tražile, a ta ugodna druženja trajala su sve do njihvih apsolventskih dana.
I sada, kad pijemo kavu, previše rijetko, jer živimo u udaljenim gradovima, moja bivša cimerica i ja s mješavinom užitka i sjete prisjećamo se ogromne crne kite koju smo nekad davno složno dijelile.

уторак, 30. март 2010.

Sex priče

Prinio je lice mojemu klitorisu i počeo lizati sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na plahte, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namjera i bila mučiti me na taj način, a činio je to tako dobro. “A sad mi pokaži što si naučila.” Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema naprijed, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao. “Jesam li dobra?”, zapitala sam

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam željela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. Već sam ga neko vrijeme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov vjenčani prsten blistao je kao podsjetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je zapitao:
“Biste li proveli sa mnom sutrašnji dan?”

Upravo beskrajno zainteresirana, teško sam mogla zadržati mir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla povjerovati da me doista pitao to što me je pitao.
“Može”, odgovorila sam totalno nevinim tonom.
Gledala sam kako se zapiljio u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudjela sam da osjetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati pričekati.

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši zaspati; nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkiralištu supermarketa u centru. Nisam znala kamo ćemo od tamo i ta tajna dodatno je pojačavala moju žudnju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kupki. Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namjestila se pod mlazom vode. Pomicala sam se gore-dolje, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome tijelu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on promatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sjedila u kolima na parkiralištu, čekajući da se pojavi, počela sam se pitati što ja to zapravo radim. Zašto sam sada ovdje? Konačno, on je oženjen. Od toga ne mogu očekivati ništa ozbiljno. Znala sam i da ima djecu, ali zapravo, kad se ukupno sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u ured želim biti s njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, izabirući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, sjetila sam se zašto sam ovdje. Bio je božanstven i željela sam ga. Zapitala sam ga:
“Kamo ćemo sada?”
“Mojoj kući”, odgovorio je sa smiješkom.

Doista je namjeravao odvesti me svojoj kući i spremiti mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je sretno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće.

Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo uslijediti. Pohotne usnama sam obujmila njegov jezik i počela ga nježno sisati.Vrećice s namirnicama pale su na pod trenutak prije nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik; posve jasno mogla sam osjetiti njegov penis kako se pomiče i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam:
“Što je s tim jelom koje si mi obećao?”
Nasmijano me upitao:
“Ti to ozbiljno?”, podignuo je vrećice s poda i krenuo prema kuhinji.
Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla:
“Tvoja žena ima stila za dekoraciju.”

U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupaonici, želeći se malo osvježiti. Po djelićima razgovora koje sam mogla čuti shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me promatra kako stojim pred velikim zrcalom, češljajući kosu. Još uvijek razgovarajući, prišao mi je i počeo otkopčavati moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo mi prstima zaigrano stezati bradavice.
“Volim te, dušo. Adio.”

Više nisam niti primjećivala da još uvijek razgovara na telefon. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko narajcana da nisam mislila na telefon, njegovu obitelj, pa niti na hranu. Otkopčala sam mu hlače i izvela njegov raskošni kurac na svjetlo dana. Nježno me potisnuo da kleknem na koljena i približio kurac mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Pomicao se naprijed-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem okusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge; rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor.

“Promočila si. Vrijeme je da se pobrinem za tebe”, rekao je.
Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i polegao me na krevet. Počeo me ljubiti, pazeći da ne propusti bilo koji djelić moga tijela.
“Je li ti itko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti?” upitao me.

Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam niječno. Nastavio je:
“Vidiš, trebamo uzeti tvoj prst i početi crtati njime daleko izvan tvoje vagine široke krugove. To moramo raditi jaaaako sporo i nježno, ocrtavajući pune krugove, pomičući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo puni krug.”

Svojim prstom počeo je pokazivati kako bi to trebalo raditi, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i prije negoli je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna eksplodirati u klimaksu, a tada je odjednom stao.

“Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još”, progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.
Prinio je lice mojemu klitorisu i počeo lizati sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na plahte, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namjera i bila mučiti me na taj način, a činio je to tako dobro.
“A sad mi pokaži što si naučila.”

Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema naprijed, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao.
“Jesam li dobra?”, zapitala sam.
“Jesi, ali ne poput mene”, odgovorio je, pograbivši me otraga i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Sex priče kurac mu je bio toliko krut i tvrd da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet.
Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svijetu. Erotske price i ispovesti Znoj je tekao našim tijelima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i nanio ga na moj trbuh. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam željela zauvijek zadržati. Odvezao me je natrag na parkiralište. Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Željela sam znati:
“Kad ću te opet vidjeti?”
“Ubrzo,” rekao je gotovo odsutno.
Slijedećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrirala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas.
“Dobro jutro”, rekao je.

Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio ondje. Bez dodatnih riječi, spustio je zatvorenu omotnicu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila:
Golotinje ono što možeš uraditi svojim usnama me izluđuje. Tvoje oči, lice, tijelo, stršeće bradavice i zamamna pička ne izlaze mi iz glave. Možemo li se sresti poslije posla?”

Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila za oženjenog muškarca. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila omotnicu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku. Kad sam se uvjerila da nas nitko ne promatra, pohotna stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim hlačama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mjesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimericu i njezinog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam ih promatrati. Još nikad nisam ju vidjela potpuna golotinja. Duga, sjajno plava kosa, djelomično je prekrivala njezine savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog trbuha do gustog grmlja među njezinim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegova prsa, a zatim se sagnula prema naprijed, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Objema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom prihvatio ju je za stražnjicu, drugom namještajući tvrdi kurac za ulazak. Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se pobojala da će slomiti vrat. Nastavila je glasno stenjati dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam otići prije nego se osvijeste i primjete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i čovjek kojega sam očekivala.

“Ne možemo unutra”, rekla sam razočarano.
“Nemoj mi samo reći da je to zato što netko već vodi ljubav u tvome stanu?!”
“Pa, moglo bi se reći da ima neke veze s time”, odgovorila sam začuđeno.
I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao spremište.
“Hm, i ovo je nešto”, prokomentirao je.
Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.
“Prekrasna si”, progovorio je.
Njegovi prsti dotakli su moje usne, nježno je prstima pratio prstima njihove rubove. Nisam mogla to mirno izdržati. Perverzna, rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, dražila ga jezikom.
“Sjećaš se, zadnji put kad smo se vidjeli, stegla si mi jaja prije odlaska. Imaš li štogod protiv da nastaviš gdje si stala?”, rekao je.

Raskopčao je hlače i pojavio se njegov već okamenjeni kurac. U radosnom iščekivanju počela sam se skidati. Gledao je pun žudnje. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i prinijela mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Uzverala sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju nutrinu dok mi je pritom žestoko sisao bradavice. Čvrsto sam stezala njegov kurac svojim bedrima. Ritmički se pomicao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim osjetiti svoju vlagu kako mi se slijeva niz bedra. Istovremeno, dok se debela kurčina zabijala u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu.

“Zadovoljava li te ovo?”, upitao me.
Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla odgovoriti. Osjećala sam njegovo sjeme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo splašnjavati.
“Zaljubljujem se u tebe”, prišapnula sam mu.
Pogledao me rekla bih sažalno i odgovorio:
“Znam.”

Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovjek kojemu sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo me oblačiti. Bez riječi, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju.
“Mislim da moramo napraviti pauzu u svome viđanju”, rekao je.
Prihvatio me za ruku i pokrio njome svoje grudi na mjestu gdje sam jasno mogla osjetiti otkucaje njegovog srca.
“I ja se zaljubljujem u tebe”, rekao je.
Završio je oblačiti me i nježno me poljubio u sam vrh glave.
“Ne smijemo nastaviti ovako”, ah taj seksi humor, to su ujedno bile i njegove posljednje riječi koje mi je uputio.

Ostala sam sjediti na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osjećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.

субота, 27. март 2010.

Seks igrice

Seks u troje Marko nije mogao vjerovati u ovu djevojku! Bila je lijepa, pametna, egzotične, i duhovitim, ali govoriti o dominantno, teško mogao dobiti u riječi ivicom naprijed! Čak i njezino ime zvučalo egzotične, Tijana, zatim tko je ikad čuo za bilo tko sa imenom kao što je to, osim možda za nekoga u središnjoj lijevanja! On je bio na prilično malo slijepi datumi u svoj dan, ali ništa ga je pripremio za nekoga poput Tijani Berk!

"Dakle, Ty," upitala je, a rasvjeta se jedan od tih duge, tanke, ženstvene cigare, "Jesi li ti stvarno razočaran u mene, jedva sam rekao riječ u preko dva sata!?!" "Uh, ne," on je mucao, seks oglasi "Mislim da ste vrlo lijepa djevojka, i zaista sam sebe uživajući!" "Hmmph," rekla snorted,: ne znam da sam kao da me zoveš lijepo, to zvuči tako plišane majice, ne mislite!?! "" Pa je, nisam znači da ste bili bušenje ili ništa ", rekao je posrnuo," ja pravedan je značilo da se čini u redu, to je sve! "Ona je dugo povuci na njoj cigaru, spusti iz tok dima i sijevanje u svom oku, rekao je, ne, da da je naredio: "Ja moram ići na djevojčicinu sobu, dolaze sa mnom i čekati ispred vrata!" Prije nego što je uopće mogao pitati, zašto, ona ga uze za ruku i bio je vodeći ga ipak restoranu gužve prema Sanitarije! Kad su stigli do vrata, prostor za odmor, on je prestao i čekala ju da ide u, ali mnogo njegovu žalost, ona je otvorila vrata i praktično odvuku ga unutra, ignorirajući svoju protestations kao ona otvorila štand i pokazali ga unutra! "Jeste li iz vašeg uma, povikne on," što ako netko dolazi u, i usput, što je, dovraga ja radim ovdje!?! "


Ljubavne priče ona stavi prst preko usta i šapne promuklo da sjedne na zahod, ali kad on nije napravio potez, ona ga uhvati za ramena i snažno ga odgurne prema dolje! Opet je počeo prosvjed, ali ovaj put nije ga ušutkati, umjesto toga ona mu teško slap na lice i stavi joj prst u njega da bude mirna! Bio je zapanjen na nju se rasprsnuti, ali je imala željeni učinak, pa on jednostavno je tamo sjedio pogleda na nju, i pitajući se šta je imala na umu! U niskom tvrdi glas je prošaptala: "Jeste li teško, Marko, nadam se tako, jer moja maca je apsolutno vatrena!?!" Upoznavanje partnera gledao ju otvorite glasan, ne može odgovoriti na svoje nevjerojatno drska djevojka kao pitanje, a njegove oči mora imati popped iz svoje glave kad je izdvajali joj suknju i pokazala manje čist obrijana vagina! "Pogledajte ga, Ty," rekla je s pola jaukanje, "Ja nikad ne nosim donje rublje, jer bi samo dobili previše mokru macu iz mog soka, ne mislite da je dobra ideja!?!" Isus je na nebu, joj maca je najljepša stvar koju je ikada vidio, ali uspio je kreštanje, "da, to je jako dobra ideja!" "Marko," ona potom je zamolio slatko ", molim Vas da mi veliku uslugu!?!" "Anything", rekao je s stenjati, "samo to ime!" "Moja maca je tako mokro, da li bi mogao koristiti svoj jezik uz moje pukotine i lizati se vlage!?!" Glava mu je bila na početku izmaku kontroli, ne samo iz vida u Tijani je nevjerojatno maca, ali i iz snažan miris, koje su ispunile njegove nosnice! On još uvijek nije napravio potez kad Tijani Berk lagano izvukao glavu da joj mlaz vode vaginu i vođena je otvorenih usta da joj slinjenje šlic!


"Oh, Marko", rekla cooed, "imate prekrasan usta, i to je toliko inzistira, mmmmm, da li je maca Tijani za nju, ona to treba tako loše, oh ti si tako dobar dječak!" Erotski snimci matorka bila je nevjerojatno s opojnim maca kao glatka kao bebina dnu i on nije mogao činiti se dobiti dovoljno od njega bez obzira koliko teško je pokušao! Bio je doslovno pokušava progutati cijelu joj maca, kada je iz sljedećeg štand došao pitanje koje ga je pogodio grom kao metak, "Je li sve u redu tamo, zvučiš malo tužan!?!" "Sveti dim", pomisli u sebi: "postoji netko u sljedećih pašu!" Zatim nevjerojatno, Tijani mirno odgovorio na njihove nove susjede, "Nema problema, ovdje, moj prijatelj dječak je samo jede moja pička i ja sam stvarno uzimajući blizu mi je pištolj!" "Krist", rekao hissed pod njegov dah, "Jesi li ti jebeni oraščića, ona može zvati policiju, a nas u puno problema!" "Moj dečko misli da ste gonna pozvati policiju, ne briga, ako on mi je sranje od te učiniti", upitala je dama u sljedećem štandu!?! "Uh, ne," dama mucao, "zašto bi ja njega ono što radite!?!" "Vidi, Marko", Tijana, rekao je slatko, ona ne pet govno ono što mi radimo, tako da bude dobar dječak i ja svršiti, moj klitoris je na vatru! " Bio je oko na prosvjed, ali joj jake ruke usta rammed natrag u njoj pizda i on je opet počeo jede joj debeo vagina! Kao Marko isisan i njezin orgazam približavali, Tijani rekao dama u sljedećih štala, "Lady, samo seks ja sam moju suknju vučenje gore i moj dečko je svojim jezikom po cijelom klitoris, a ja sam bio pravedan izvjedljiv ako želite masturbirati i sperma zajedno sa mnom!?! " Tu je bio mrtav šutnje za jednostavno drugi ili dva dok dama upita: "Mogu li doći i gledati, ja sam kaplje!?!"


"Naravno da svibanj", Tijana brzo odgovorio, "ali žuri, ja sam samo spremna da biste dobili moj orah!" Marko nije mogao vjerovati što se događa, ali baš kao da je i obećao, Tijana je otključan na pašu i dozvoljeno stranac unutra! "Zovem se Genevi, i to je Marko, ona nudi, pogledajte što je on dobar dječak je, on samo voli picke sisa! " Dok je žena gledala Marko usta sahranjen u bijelom vruće ugrabiti, Tijana je upita: "Zar ne samo ljubav usmeno sklona čovjeku, mislim da su apsolutno Božji dar!?!" Po prvi put otkako je ušla štala žena odgovori: "Oh moj da izgleda tako dobro, ja samo volim dobru preklapanje pička!" "Pokaži nam svoje pička", Tijana pozvao, "nakon Ty je učinio sa mnom, on može učiniti previše!" Grupnjaci dama brzo podigla je svoju haljinu i odgurnuo joj gaćice prema dolje, otkriva jednu od najdlakavijih pičkica koje sam ikada vidio, dok joj gusta šuma pubične dlake išla djelomice dolje joj bedra i tanka linija joj pupak! Marko mogao reći da je bio u pravu Tijani na rubu, ali nikad nije shvatio da će nadviti i ljubavnici su počeli ljubakati stranu zensku osobu pravo na nju otvorenih usta! Dok su dvije žene i jezikom ljubile jedni druge, Tijanina je pička poslala bujica sokova u Markovim otvorenim ustima, što, naravno, bio prethodnica i orgazam koji doslovno poderati dominantna kuja je maca na komadiće!


"Na tebi je red", Tijana dahnu, "on je jebeno čudo!" Marko je gotovo u liskun, kao dlakava kuja pussied uzeo Tijani mjesto, ali kao je dobro obrijana braćo, ona grabbed svojega zatiljka i izvukao izravno u nju čeka muffy! "Krist", pomisli u sebi: "ta jebena kuja se nezasitan, dok je njegov jezik pretraživati kroz šumu krzna u potrazi za nju podigli klitoris!" Ohhhhhhhh, ona uzdahne, "gdje si ga naći, te su tako pravo, dječak je dar! "" You're not gonna vjerujem ", Tijana je odgovorio:" ali mi smo na slijepo datum i ovo je prvi put sam ga uvijek imali! " Oh li vruće pussied kuja, "dama moaned," ako bi bio mina ja bih ga odvesti kući, a ruku mu manšeta na krevet post i koristiti ga na moje slobodno vrijeme! "Marko slušali dvije kokoši trgovanje ideje, imislio da netko zajeb igračka imao određene žalbe, ali njegov um je bio stvarno na posao na ruke, i da je događaj klitoris ove velike balavac picke! Marko dosadno u tvrdom, flicking jezik mu leđa i naprijed tvrdi preko hard malo zadebljanje na vrhu stara dama je pička, dok je u isto vrijeme, Tijani ponudio: "prcanje ja nikad ne nose gaćice, pravedan in slučaj Jsudariti se lijepo pička lapper kao Marko, ovdje, nikad ne znate kada ste ' ćeš morati podići svoju suknju i dobili ste picke jede iz! "" D-da li vi to učiniti često, "dama mucao kao Marko zlobno jezika razjapljenih joj šlic!?!" Naravno da ne, "odgovori Tijani usput, "Nikad nisam sreo čovjeka koji je još mogao odoljeti aromu mog maca, zašto, da li mislite da je loše od mene!?!" "Bad", upitala je, "samo dobar način, naravno su vrlo loš djevojka, ali vrste loša djevojka svakog čovjeka žele jebati i pušiti! "


Marko je sada stara kuja na brz put prema njoj sperma, i samo da joj pomogne, zajedno, Tijani i sama pritisnuta uza žene leđa i počeo trljanje i miluje svoje gole dna! "Mmmmm, imate jako splasnuti dna", Tijana šapnuo na uho joj, "ako vam ne smeta mislim da ću skliznuti do koljena i to kiss!?!" "Vi i mi tako vruće, ona dahnu," p-seks slike molim te, da, poljubi moje dupe, trčanje tvoj jezik preko njega, molim vas, to učiniti za mene! " Stara dama je sada bio na automatskom pilotu, a ona nije mogla vjerovati što se događa s njom kao što je bilo događa! Tu je bila, skrb vlastiti posao, sadiste kada je iznenada našla njoj pizda bude usisan od strane vrlo zgodan mladi pastuh , i njezin pliš dna se lizali i isisan je nevjerojatno prekrasna žena! "Ja-I'm cumming", rekla mucao kroz stisnute zube, "moj klitoris, to je to radi sada, ohhhhhhhhhhhhhhh, godddddddddddddd, ja sam jebeno vlasništvo orgazam, oh my fucking god sam cuminggggggggggggggggggggggg tako teško, oh my, Osjećam se kao takva kurva! "


Što sam vam reći, "Geneva giggled," nije on baš fantastično!? "Stara dama borila da služi kao njezin dah još uvijek je izgubila kao rezultat njenog orgazma brutalno zadovoljavajuće, ali je uspio da odgovori," Slike seksa on je najbolji sam ikad imala, Bože moj, njegov jezik je jebeni čarobni štapić! "I'm gonna dati jedan posljednji poklon", Geneva intonirane tiho, "Marko, otvoriti i izvaditi, te mora biti tvrdo kao kamen do sada! "Bio je previše, teško kao jebeni rock i kao o uključen kao što je ikada bio u njegovom životu, tako da je on sjedio na Johna sa svojim pijetao zabada ravno gore i spremni da se uzima od najbliže vagina ili usta! "Okreni se", Tijana je šapnuo dama, "sada, sjesti sporo i jednostavno, neka samo skliznuti iznutra, mmmmmmm, on je lijepo i teško je ne on! ?! "" Sweet Jesus, "stara dama moaned," samo je on tako jebeno debela i tvrda, Moram ga ponijeti sa mnom, on je jebeni sex stroj! "" Da je on, "Tijana odgovorio, "ali kako sam si milost, što trebate učiniti mi jedan u zamjenu!" "Anything", ona moaned pri mljevenju njoj pizda dolje na njegov tvrdi sedam inča debeli, "samo to ime, ona se osjeća ohhhhhhhhhhh tako lijepo! ! "Mmmmmmm, siguran sam da on ne", odgovorio Genva tiho, "ali moja maca treba neki previše pozornosti, a od vas pomogao, učiniti Tijani korist i sisanje joj maca za nju, molim!?!" "Ja-I've nikada sisao žene prije," žena mucao! "Dobro", Tijana odgovorio brzo ", te dobiti za početak vaše karijere u pička sisa na savršeno jedno!" Znati je bio zarobljen,Žena se polako spušta usta u Ženevu's bar pička i oprezno počeo tonguing daleko!


"Oh myyyyyyyy", Tijana uzdahne, "za početnike li sigurni da činiti se to znati puno o pička sisa!" Seks uzivo pizda joj se izdeformisala od debljine Markovog kurca a usta užurbano sisaju Tijaninu pičku, stara dama polako gubi kontrolu nad sobom i nad svojim najosnovnijih instinktima, kada su joj pička i usta puna spolnih organa! Kao Ty potisak prema gore u super grijana maca, u stražnjem dijelu uma je mogao čuti ljudi pričaju izvan štala, ali sada je sve stalo bio uzimajući njegov pištolj off, pa je rekao izbaciti iz glave i jednostavno pokušao razbiti u komadiće dlakave picke! Stara dama je s druge strane jednostavno bio u silovati! Njena pička je bila na vatri i usta su sada postali ovisnici o nevjerojatno mast balavac gola maca koja je izrazito se pokazali na njezino lice, i Tijani, pokretač svega, bio reveling u činjenicu da je snimljen vuču potpuni stranci i ih je njene osobne seks igrice, čak i ako samo za i sat! Marko je bio prvi koji ga izgubiti, što je njegova niska uzdiše da crescendoed u jaukati da napuni žena ostatak sobe kao huka od lava!Oba Tijani i stara dama bili tako blizu ruba nedirnuta, da se samo zvuk Marko's orgazma odvezli ih obje preko litice na obodu vrhunac jatima potpuni i izustiti zadovoljstvo!


Svi su bili puffing poput parne lokomotive, kada je došao izvana, "Što ispitati kritički je GONG na tamo, moram zvati policiju!?!" Sva tri od njih izbio smijehom i Tijani odgovorio: "Ne, ne morate nazvati policiju, i usput, je tvoj mokro maca ???????"

петак, 26. март 2010.

Slike grudi

Porno sajt lagano naborana kožica oko rupice među njenim čvrstim guzovima hipnotizirala me. Zurio sam joj u šupak, pa nategnuo ud i navalio. Bila je nevjerojatna. Progutala je čmarom moj glavić u jednom zalogaju, a zatim pohotno zarežala, što je za mene bio znak da nastavim; kao osvajač u tijesnom klancu - podirao sam u nju glatko, a ona se naprezala, mišići su joj titrali, dok je kurac zadirao sve dublje, nalikujući rijeci ponornici, usmjerenoj u uzak procjep

Dugo sam oklijevao. Ali, na kraju, nisam mogao odoljeti. Jer, nalazio sam se pred palačom svih užitaka, pred ostvarenjem svih svojih snova: ovdje, duboko u brdima, u mjestu sakrivenom od pogleda javnosti, nalazilo se carstvo putenih užitaka i, nakon što sam utrošio ogromne količine vremena i novca da ga pronađem, nisam mogao odustati.

Mjesto se zvalo ''Paklenski Raj'', a utemeljili su ga sumnjivi ljudi s jakim vezama. Nesmetano, zaštićeni prikrivenim odobravanjem podmićene lokalne vlasti, ti su ljudi opskrbili ''Paklenski Raj'' prekrasnim djevojkama - neke od njih bile su tu radi novca, dok su druge dovedene protiv svoje volje: slike gole devojke posjetioci uglavnom nisu marili za motivaciju tih žena, a neke je uzbuđivala upravo nastrana pomisao na one koje su ovdje prebivale mimo svoje želje. A sve djevojke bijahu tu dovedene s jednim ciljem: da zadovolje muškarce koji to zadovoljstvo mogu platiti.
Predao sam, stoga, čovjeku na ulazu ček i ušao.

Dočekao me prizor na nivou imena mjesta - pravi paklenski raj, savršeno utočište za izopačene umove željne opasnog seksa. Prvo što sam uočio bila je sisata plavuša koja je doslovno visjela s plafona: kožni remenovi omotani oko njenih nogu, struka i ramena pridržavali su je u vodoravnom položaju, nekih metar iznad zemlje. Izazivačkim pogledom lutala je po ogromnoj hali, užitak u svojoj neobičnoj, donekle ponižavajućoj poziciji. Konačno, prišao joj je debeljuškasti momak, pa raširio njene mesnate butine i utjerao svoju alatku u plavušino međunožje. Njihala se naprijed-natrag, nabijajući se tako na njega, a luđačkim izrazom lica odavala je istinsko uživanje. ''Tko je tu klijent a tko kurva?'' zapitao sam se, jer činilo se da ona uživa više od njega.

Produžio sam kroz zadimljenu prostoriju i ugledao golog muškaraca. Sjedio je na podu i stenjao. Isprva, pomislio sam da je ozlijeđen, međutim boljim pogledom otkrio sam da iz njene dlakave pičke viri debeo vibrator koji se žestoko tresao obrađujući mu dupe. Svašta, rekoh sebi u bradu.
Nedaleko od napaljenog pedera, skupina muškaraca drkala si je međusobno, seksualnost a nakon nekoliko trenutaka, obilno sam svršio, jedan po jedan, ispunjavajući spermom tanjur na podu. Opazio sam zatim da pozivaju neku mladu crnku, koja je hodala četveronoške, kao životinja, a oko vrata sjajila joj se ogrlica originalno namijenjena psu. Prišla je tanjuru pa vrijedno ispila svo toplo sjeme iz njega. Sperma joj se slijevala niz bradu, a ona je oblizivala usne i spremno gutala. Grozio sam se od gađenja.

Ali, nastavio sam razgledavanje.
U jednom kutku ekstremno debela gospođa od kojih šezdesetak godina jahala je mladog momka, zarivajući prste u njegovu kosu. Njena iskusna mackica se nabijala na mlado meso i cvilila kao kuja, a dečko se napinjao, ne bi li zavukao kurac što dublje u mesnatu picu. Opet, bilo je teško reći tko je u tom paru klijent, a tko kurva.

Nakon još nekoliko koraka naišao sam na atrakciju večeri. Dvoje ljudi bilo je čvrsto svezano i prebačeno preko neke drvene klupe, tako da su im dobre guze stršale visoko podignute, razmaknutih polutki. Jedan je bio muškarac srednjih godina, dok je druga bila mlađahna djevojka ogromnih guzova. Oboje su imali prelijepljena usta, a iz očiju čitao im se očaj.

Muškarcu je prišla starija žena s vibratorom pričvršćenim oko pasa. Bez kolebanja utjerala je sex stimulator plastičan ud u njega, pa ga surovo ševila, glasno psujući. Mješovita skupina okupila se pokraj njih i bodrila jebačicu.

Na svezanu djevojku okomio se mladi playboy, za kojeg sam bio siguran da nerijetko gostuje u novinskim stupcima. Nečiji sin, neka krupna zvjerka. Bio je poprilično nastran: klečao je iza nje i lizao joj stopala, istodobno šamarajući otvorenim dlanom njezine božanstvene guzove. Ona je nešto negodovala, bijesna koliko i nemoćna. No, dobro je i prošla, jer momak je ignorirao njenu izloženu pičku u korist prljavih stopala.

Konačno, naišao sam na nešto što me privuklo. Ležala je na podu, sama. Rasna crnkinja istetovirana od glave do pete. Poigravala se svojim neizrecivo velikim dudama - koje su joj se njihale amo tamo, dopirući joj do pupka.
Prišao sam joj, a ona se vedro nasmiješila, pa kratko dobacila:
''Kurac na sunce, momak!''

Poslušao sam. Nestrpljivo je dograbila moj ud, a zatim ga spretno zavukla među sise. Privila ih je potom jednu uz drugu, obuhvaćajući njima moj kurac koji je utonuo u mekom, čokoladnom vrtlogu tih golemih duda dok ih je ona orno mijesila. Osjećao sam se kao da ševim glatku, udobne mačkice, a ona je predano trljala kurac sisama, povremeno oblizujući glavić. Bila je crna kao noć, što je sjajno isticalo obrise mog blijedog uda, izgubljenog među bajkovitim grudima kakve nikada ranije nisam vidio. Gust splet apstraktnih tetovaža pojačavao je dojam vrtloženja njenih oblina i pomislio sam - svršit ću. Nije to dopustila. Odgurnula me od sebe, pa legla na leđa i podigla noge, otkrivajući pogled na mračan, pa opet jasno vidljiv čmar.

Lagano naborana kožica oko rupice među njenim čvrstim guzovima hipnotizirala me. Zurio sam joj u šupak, pa nategnuo ud i navalio. Bila je nevjerojatna. Progutala je čmarom moj glavić u jednom zalogaju, a zatim pohotno zarežala, što je za mene bio znak da nastavim; kao osvajač u tijesnom klancu - podirao sam u nju glatko, a ona se naprezala, mišići su joj titrali, dok je kurac zadirao sve dublje, nalikujući rijeci ponornici, usmjerenoj u uzak procjep. To meko korito - njen crn šupak, usisao me do jaja. Opčinjeno sam zurio u džinovske slike grudi i pumpao joj guzu, žestokim udarima zakucavao sam ga u dubine njenog dupeta, što je mamilo piskutave jauke iz nje. Iako anus nije pružao otpor, niti se grčio oko mog uda, činilo se da me osjeća punom snagom u sebi i to me ohrabrilo da jebem žešće, grublje… Sve brže i jače…

Seks filmovi na rubu orgazma zaustavio sam se, ustao, obukao hlače i produžio. Psovala je za mnom, ali nisam se obazirao. Za novac koji sam uložio jedna ševa ipak nije bila dovoljna.

Nakon par metara zapazio sam izazovan prizor. Neka žena bijaše polegnuta na krevet i potpuno pokrivena dekom, preko glave. Samo je njeno dupe virilo kroz izrezan otvor na pokrivaču. Zanimljivo - ta je žena bila svedena na čist animalan seks - sva sakrivena osim guze: kao da je netko želio reći - sve se svodi na ovo, na dva guza i usku rupicu; drugo nije bitno. Prihvatio sam igru i uspeo se na krevet, pa zario penis u nju. Bila je dobrano projebana - gusta sluz,slike pičke vjerojatno mješavina sperme i njenih vlastitih sokova potpuno ju je podmazala i klizio sam u nju kao po loju. Previjala se i dahtala pod dekom - njen sakriven identitet palio me kao ništa do tada: mogla je biti prekrasna, mogla je biti i ružna, mogla je biti čak i feminiziran muškarac, ništa o njoj nisam znao, niti me išta zanimalo, osim ta dva isturena guza i rupice među njima, koja je s lakoćom upijala čitav moj kurac u sebe. Njeni guzni mišići, čvrsto ali podatno zategnuti oko mog uda, impresionirali su me, podizali su moju pohotu do nadljudskog maksimuma, sve dok nisam uzdrhtao i ispunio joj dupe ljepljivom spermom. Ostao sam ležati u njoj, iscrpljen i iscjeđen, a, dok sam tonuo u ugodan polusan, znao sam da će ovo mjesto biti moj drugi dom još dugo, sve dok me moja muškost ne izda…

четвртак, 25. март 2010.

Dobre guze

Povjetarac s oceana je noćni zrak svježi slani miris. Kao što smo izaći iz restorana se oporavlja od nas oboje moderan duhanskog dima da je nekoliko i dalje inzistiraju na disanje. Mi oboje udahnete duboko, onda baci pogled na predviđanje jedni druge. Oštar osmijeh stvara na licu istovremeno. "Mi ćemo se vratiti za auto kasnije", kažem kao idemo prema plaži. Večeri bili su događaji odvijaju perfektno.Često mi je rekao koliko ćete uživati na plaži, staze za šetnju iz svoje kuće na večeri, kad se trebate samo opustiti. To je tako zgodan to imati kao što se oporavlja mjesto za upotrebu u slobodno vrijeme. Sjedeći sama prikupljati vaše misli u jednoj od postaja spasilac. Uvijek sam mislila Situacija je definitivno mogućnosti.

Mi oboje odjeveni svjetlo za navečer, nešto lijepo dovoljno za restoran, ali dovoljan za šetnje uz plažu na jedan posebno osamljenoj spasilac stanice. Ti su mi rekli jedne gotovo u sredini Crvenog Greben park, dovoljno daleko od javnosti dostupnim područjima dati malo privatnosti da erotske susret.

Naša šetnja uz plažu, ruku pod ruku počinje mirno na početku, ali ubrzava kako smo blizu štanda. "Eno je," pokažete slobodnom rukom. Možemo samo uspjeti u svjetlost zvijezda.Postoji samo luč od mjesec prikazuje, već samo dovoljno da baci svoj odraz na moru. Oboje smo okrenuti jedni drugima i gotovo usudio poljubac. Umjesto toga sam stisak ruku, osmijeh, a mi smo oboje pokrenuti crtica za to.

Vi doći spasioce stajati prvi i verati se četiri Prečke ljestava. Pratim pomno, diveći svoje uske hlače bori sa svojim pih. "Hmmmm, bez gaćica Ja kratko pomislim: "Ona je zaista bio čekivanje za ovaj." Mi spadaju u širokom klupom, i dovoljno širok za dvije, kao što smo uhvatiti naš dah. Jedan prolazan trenutak kasnije upoznati naše oči, a mi smo jedno u drugo oružje.Vatreni poljubac obavija strast izgradio više večeru i prošetati ovdje. Poljubac raste u žvaljenje, raste na milovanje, erotika miluje jedan od drugoga. I masira grudi više nego dovoljno kroz vaš bluze kao te početak to otkopčati moju košulju, ali svoju nestrpljivost dozvoljava samo prva dva bi preživjeli. Vi rascjep preostale tipke iz svojih rupa uz košulju iz mojih leđa. Meke ruke sada udara moju dlakava prsa, moj stroži dijafragma, dolje na moje prepone.

Ne biti ostavljeni, erotske fantazije spretno sam otkopčati svoju bluzu i "klik" odriješiti obični grudnjak ispod. Ja sam samo maštala svoje grudi prije, i oni su ljepši nego što sam očekivao. Oni okus oh tako slatko previše kao što sam početi lizati bradavice na uzbuđeni i očvrslog forme. One su lijepe i čvrste, fantastične i zavodljive. Očima mi ih budi neizmjerno.

Ali, sve to napreduje tako prebrzo. Mi znamo što nam skreće i na. To je jedan od glavnih razloga odlučili smo susret za početak sa. Otkad sam te pronašao na odrasle BBS s vašeg profila pitanje: "Što te skreće na najviše?" I odgovor "... se veže gore ...". Primijetio sam, kada smo prvi put popeo u spasioce stajalište da bove i neki konop bili pod klupu. Bilo je lijepo mekana kabel previše, nisu uobičajene nautičke najlon sranje. Dovoljno mekane da ne ostavlja neugodne opekline konop.

Brzo sam zgrabite pod klupu. Got it! S jednom od ruke održana čvrsto sam ga brzo krug nekoliko puta i kravatu jedan, dva, tri željela čvorova. Vi doći na vaša osjetila tada, "Što ...?" Prekasno! Već sam konop oko jedne od podgradu povlačenjem ruku na kutu. Nakon više oko podršku i drugi čvor se osigurava.

Da li se bore malo u početku, samo za efekt. Nešto da tvrde kako nevinih izlikom djevojka, a ne borba toliko. Ubrzo sam se svoje druge ruke vezao, a zatim dužan nasuprot post. Ti si prilično bespomoćna sada, ali ne i potpuno bespomoćan. Vi još uvijek imate jedan članak od odjeću - svoju hlače. Ne za dugo, draga.

Čekam svoj naivni bore da smiri prije nego što sam se bliže. Ti nisi nasilan, ali ja želim da shvatite da ste u nevolje prije nego što sam ići naprijed, prilično sporo ja mogu dodati. Zgrada anticipacija čini da je mnogo ugodnijim za oba od nas. Konačno, možete prestati squirming. Snimak sex došao sam preko uz vas i pomazio neku od tvoj sisa, masiranjem bradavica između mog palca i kažiprsta, a ja sam skliznuo ruku ispred u tvoje pantalone. Bio sam u pravu, nema gaćice. Vaša Bush osjeća kao topao i vlažan moj prst istražite dalje dolje. Hot. Mokri. Zategnuto. Vaša maca je igralište, a ja sam sva-noć proći.

Moja ruka povlači dovoljno da svoje hlače otkopčati. Pauzirati, a zatim nastavite ih unzipping.Ustajem i stajati pred vama, podizanje kukova do dovoljno da skliznuti u gaće. Vaša rodila magarca svodi na lagano topla klupa, jer drop off from tvoj gležanj. Ja zgrabiti ono što je ostalo od konopa i nastaviti. Možda će te odustati od probija u ovom trenutku. Ja hamovi gležanj u nekoliko petlje, obavezati uske, i to pričvrstiti na drugi post, upravo sada dovoljno da bi vas suspendiran, ali izgubiti dosta na taj način svoju guzicu tvrtke mogu doći do klupe. Duge noge, napao, i "Viola", sada se raširenih nogu i ruku u spasioce štand s lijepim pogledom na more. Razmatrajući te u ovom nevolje, Nadam se da nitko drugi ima osobna rezervacije za ovaj štand.

Noćni zrak je tako osvježavajuće. JA pravedan morati sjediti leđa i opustite se malo."Honeeeee?", Čujem iza mene, "ono o meee?" U pravu si, naravno. Kako mogu odoljeti tako draga mala zavodnica vezao nemoćni i goli u mjesečini.

Sam doći i sjediti na podu između nogu, uzimajući u Izgled vaših maca širi tako širok. Kosa je lijepa i trim, tako da ne morate tući sa puno dobiti na ukusna pussy. Znaš koliko volim vas pojesti. To samo da sam trajati dulje nego što ste željeli da se oko na njega kad ste zatvorenik.

Milujući meke kože vašeg teladi opušta nas i na početku, ali gradi napetost opet kao što sam premjestiti svoje noge. Jednom sam na koljena sam ih razdvojiti dalje. JA priželjkivanje JA je neki više konopom im kravata leđa. Možda ću donijeti neke više idući put. I dalje se masiranjem, stroking unutrašnjost bedra. Anticipacije inces price dodirivanje vruće klitoris se povećava vaše disanje kao što sam masirajte noge više i više, bliže i bliže sve dok sam palac daleko od njega. Ali ja ne idem da vam dodir tamo. Ne još. I zaustaviti i stand up.

Vida i mirisa, a uzbuđenja su imali utjecaj na mene. Dobre guze otkopčate pantalone, pa ih skidate i otkrivaju lep velik penis za vas da uživate. Tko zna što planira sam u trgovini za to, kako ću ga koristiti za vas ostaviti. Kako ćete me off. Mislim da ćemo pokušati prva stvar koja pops gore, u redu?

Ja mršavih dolje između nogu, ciljajući moje probadanje vaše pičkice. Ja ga uzeti u ruke i usmjeriti je pravo za svoj okvir. Ja ga utrljajte malo na tvoj bedro opet, gledajući te vrpolje neki više. Zatim, iz samilosti, sam počeo trljati svoj klitoris s glave. Gore i dolje, lijevo i desno, te nikad ne prodire. Samo igranje sa sobom, čeka svoj odgovor. Gledam dok Nagnite glavu i pustiti van nisko stenjati. Dakle, ja zaustaviti i dobili gore. Gotovo da je dobio, ali mislim da je još uvijek skoro. Neka napetost izgraditi u taj vrući maca malo duže. Ajmo pokušati nešto drugo.

Ustajem i stajati uz vas. Li pogled gore na meni sa pogled u oči govoreći: "Uh oh." Okreni se prema meni nešto dragovoljno kao da ste sad licem sa mojim penisom sa mnom. Orgazmi otvorite usta i dajte mi nježno lizati dolje moj penis. To je gdje sam najosjetljiviji. Vi to znate. Lick me od lopte do vrha. Ne propustite mjesto. Zatim, uzeti u glavu u usta, trčanje krugova oko osovine sa svojim jezikom. Sisaj me u dubljim kao što sam početi moždanog udara jedan od svojih grudi. Pizdek me off s ustima kao najbolje što možete. Ako mene ugoditi JA moć pravedan pustiti te izgubiti rano.

Vaša tempo postaje sve brže i brže, brzo za svoju poziciju suzdržana. Ja mogu osjećati peckanje mog orgazma počinje duboko u mojem prepone. Ona raste u senzaciju paljenje uz moju vratila i škakljanje kroz moj lopte. Iznenada, te povući i prestati. Ooooo, ti si lukav! Čak i na svoje izložene pozicije niste nemoćni. Vi ste me doveo na rub, ali me ostavi tamo s nema izbora.

Seks priče brzo sam došao na vašu maca i bez oklijevanja, uterao moj penis unutra. Vaše tijelo podrhtava u zadovoljstvo. Poput vjetra plamen, sam fan svoj oganj, lupa mi meso sve dublje i dublje, kao što ste i potreban. Da bih ljubav zamotati ruku i nogu oko mene me drži dok ne dođete do orgazma, ali užad vas držite leđa. Tako da stisak svoje mišiće kao lagodan moguće, čime se povećava moje žudnje za vaše zbijeno maca.

JA pokušati držati off što duže žele izgraditi konačni trenutak, ali ne mogu izdržati zauvijek. I opet osjećam peckanje zgrade u moj penis i ja početi zabadanje mahnito. Ja mogu osjećati tvoj maca početi stiskati oko mene kao što ste započeli climaxing sa mnom. Vaša jauk reci mi smo to postigli zajedno, a ja mogu držati leđa više nema. Sperma počne driblati malo po prvi onda nekontrolirano kao spurts bijele jism poteći duboko u vama. Poslije sam povući reeling iz intenzivne užitak koji ste upravo mi dao. Ja sjediti leđa za lov čarolija moj dah.Dobio si lizanje pičke posle kojeg si sjedio tamo s velikim osmjehom preko lica. Ti si dobio ono što je potrebno kod mene prevariti u nju daje za vas. Potajan djevojčica!

Kao što smo se okupiti, blagi povjetarac puše preko plaže. Pero puše na štand i zemljišta u mojoj otvorene ruke. To je lijepa mekana pero vjerojatno iz male čigre. Još uvijek si tamo sjedio sa svojim osmijehom kao ideja brzo forme. Moj osmijeh polako raste. Sam doći i sjesti pored vas kao vaš izgled umorno me u oči. Zatim, JA držati do pero za vas da vidite. Vi pogled na to ležerno, misleći ništa od toga. Ako ste samo znali.

Ja nadviti i dati vam strastveni poljubac za naše samo prošlosti orgazam i pitati: "spremni za više?" Vi klimanje željni DA. Sooooo, JA uzeti pero i početak precrtavanje bradavici s vrhom. To je bezopasan čin za početak , ali kao što se počinje osećati svetlo senzacija, polako prerasta u uzbuđenja. Priželjkivanje je dva pera, jedan za oba od tvoj grudi. Najbolje erotske price Bradavice postaje strahovito tvrde, a sam se nadvio sisati na nju dok sam prebacio pero na druge dojke. Perje lagano udara dojku u krug oko tijela, zatvaranja u manjim krugovima kao ciljam na bradavicu s druge. Čim je teško, ja ga lizati i sisati toplo. Perjem radi vrlo lijepo. Ja vas poljubim opet, možda u oproštenje za ono što želim učiniti.

Ustajem i onda sjesti između nogu opet, pero u ruke. Touching you sa ništa ali pero, ja započeti do glazurom vaše unutrašnje bedrima s njom. Kratki meka udaraca, gore i dolje kože. Opet polako približavaju vašem maca. Ja ne mogu čekati da roniti u, ali ću zadržati što je duže moguće. Usuđujem brzi dodir vašeg maca. To lagano teases kose između nogu i trzanje iz senzacija. Pauzirati, a zatim ga opet dodir, a vi tobolac. Hmmm, to je zabavno. Možda Ja mogu dobiti čak i za taj lukav trik tvoje ranije.

Ja mogu vidjeti kroz vaše ošišanu kosu klitoris počinju isticati se opet. Svjetlo četka pero stvara lijep grč od tijela. JA dodir opet .... i opet ... i opet ... dok sam udaranje svoj klitoris gore i dolje sa perjem. To je jedva dovoljno da se osjećaju, ali znate da je tamo. Ja neočekivano dodaj u osjećaj puhanjem moj topli dah preko maca. To je bilo sve što je potrebno sada. Možete početi meškoljiti u napuštanju protiv svoje obveze. Pero vas je prešao na ivicu ali navika li sići. Trebate mi da Vam se tamo. Nema malo perja će to učiniti. Te probati i pokušajte gurnuti svoj pussy bliže moje lice, nadajući za neke REAL kontakt. Zaboravite. Znam igru i ja povući u potpunosti, posezanja za stroking bedra sama.

"Honeeee, molimo dodir moj klitoris! Molimo! Jedite moj maca, lizati sve što želite! Samo mi pomogne sići MOLIMO !!!!". Volim ga kada mi djeluje vas natjerati na prosjačenje. * Uzdah *, a ja sam ljubitelj milosrdni kao što dobro znate. Samo sam želio vidjeti te moli za moj dodir.

I kiss the unutarnje strane bedara kao što sam uvijek učiniti prije obroka. Sa perom bacio na stranu (za sada), sam poljubac moj put do svoje maca, stanka, a zatim lagano lizati svoje klitoris. Jaukati reljefa teče od vas kao što sam se klitoris između mojim usnama i sisati na nju malo. Holding je tamo, ja tegljača na meso s mojih usana prije nastavka na usnama to lizanje.Pero je stečen ste sooo mokri i ukusna ja ne mogu vjerovati. Ja ću se spasiti da malo igračku za kasnije.

Okus vašeg maca je poput slatkog mliječi za mene. Ja ne mogu dobiti dovoljno od njega. Moj jezik radi sve okolo, gore i dolje, i unutar više. Vaša oplakivanje je postao više požudan, priča mi svoje puštanje svibanj biti uskoro. Ja usredotociti samo na svoj klitoris i to traje između moj jezik i gornju usnu, držeći ga čvrsto, dok moj jezik je još uvijek unutar vas. Moje su ruke drži vaše maca usne širok proširila tako da sam potpuni pristup roku. Ja sam počeo čupati ih samo malo dodati u svoj osjećaj.Vodjenje ljubavi ali tvoj klitoris je gdje sam koncentriraju. To se sada bombardirali moj jezik, on hrapav preko osjetljivi tip, vuče na njega, on vuče od strane na stranu. Vaše tijelo podrhtava kao što sam tvoj osjećaj orgazma brzo zgrade unutar vaše tijelo još uvijek vezani.Glasno stenjati me priprema za poteći užitka u vama. Osjećam tvoj maca stisnuti opet, ovaj vrijeme okolo moj jezik. Volim da li sići na ovaj način. Ali nisam učinio još.

Sve to dosadan s perom i intenzivne kunilingus dali mi novi hard-on bijesan, i samo ga se umire da sperma se za sekunde. Stojim i zgrabite je struka s jedne strane, moj penis u drugu. JA uzeti cilj i uronite u svoj još uvijek drhti maca. "Aaahhhhng!" Ti jaukanje u slast, kao što su bili toliko uhvaćen u svoj orgazam niste vidjeli da dolazi. Vrijeme je bilo savršeno da vam nadođe prijeđu u potpuno novu orgazmički osjećaj. "Držite ga dolazi!" Te molim, kao moj zabadanje počinje. Sokova teče iz vašeg maca osjećam tako toplo i skliske oko moje vratilo. To neće biti dugo prije nego što sam uhvaćen gore sa Vama i sebi Cumming.

Ja nagibati se naprijed i odvezati ruke, pak, od krova podržava. Se naginjete naprijed u svojim rukama drži me je bliže moguće. Vi nikada ne želite da mi da se zaustavi ovaj put. Vi stisnuti me zatvoriti i poljubi me mahnito, našim jezicima meshing zajedno. Ruke idu prema dolje do moje dupe, cijeđenje moje obraze i mene vuče dublje u vas. Svaka potisak je accented vaš mene povlačenjem s leđa, kao da vas split apart. Moj lopte početi slap protiv guzicu, pljuskanje tijelo kao što sam opet osjećam trnce graditi kao uvod u orgazam. Ja vas držite dalje od svog vezan i raširenih nogu kao što sam konačno bi ove potezima računati, dok se ja ne mogu suzdržavati bilo koji više. Moj penis eksplodira u vama, gađanje moja sperma opterećenje duboko u vama opet. Još uvijek se osjećate cumming od prije, a ja pokušati produžiti moji tvoje.Napokon moj orgazam jenjava, a ja usporiti moje thrusts s tvoje dok ne jednostavnost leđa, iscrpljen od izvedbe.

Ja nadviti na svaku nogu i odrješiti, noge same omatanje oko mene u nježnim poštovanje.Tender poljubac pečata memoriju prije nego što nas se skupi naša odjeća to glava leđa za restoran. Ali iz kuta moje oči, ja primijetiti da savijanje prema dolje da ležerno pokupiti pera prije nego što ga ugurati daleko. Ja bih bolje držati se za oko da je pero

среда, 24. март 2010.

Vođenje ljubavi

JA pravedan je dobio iz tuš i na susjedni moju sobu kaplje mokri. Hodao sam na to OpenBSD moj prozor spavaće sobe i bez mog susjeda, gospođa Dragica Tomić, ispružio na travnjaku stolac dobivanje neke sunce u svom dvorištu. Što zatečen moj pažnja bila je sama činjenica da je gospođa Tomić je nosila ništa osim par sunčanih naočala i korseti. Gđa Tomić je vrlo lijep i pohotan 30 žena i nešto se tipično 18-godišnji dječak, dok sam stajao diviti Dragica Tomić ispružena gol; moj penis počeo je odgovoriti samostalno, jer throbbed prije otvrdnjavanja do pune erekcije.

To je u ovom trenutku da sam shvatio da sam bio u mogućnosti vidjeti Dragica Tomić, to je značilo Dragica Tomić je bio u mogućnosti da mi je vidjeti te. I kao što sam pokušao odgovoriti koračni daleko od prozora, primijetio sam Dragica Tomić, branje gore joj mobitela i znala što se dogoditi. U djeliću sekunde da se odmah nakon, sam se nadao da je samo slučajno da telefon zvoni, i nije gospođa Mason da je zove. I dok se sve to događa, još jedan dio mene je gotovo u nadi da će gospođa Mason telefoniranjem i pustiti mene znati ljubav žene da je ona uživala u svom pogledu na mene koliko sam uživao ja u svom pogledu na nju.

Kada sam odgovorio telefon, to je Dragica Tomić u crta kao ona nije spomenuo ništa o meni se akt ili da mi se divio moj pogled na nju. Dragica Tomić mirno izjavila da joj je napravio vrč limunade i ono što je čudnovato ako JA mogao ne biti drag i ide njoj da je kuhinja i lije stakla za nju. Bez imaju priliku reći riječi, Dragica Tomić objesio se na mene i mahao joj ruke prije nego spuštanje joj telefon. Sam otišao u par kratkih filmova jogging i nije kao Dragica Tomić htio, ja sam predao Dragica Tomić čašu limunada sa mojim očima fetisi zaključan na njoj podizati bradavice. Dragica Tomić mi zahvalio limunada i nakon što je uzeo gutljaj, Dragica Tomić je izjavio da je kupio nešto za moju nadolazeće mature prisutan, ali je rekao ako sam htio, bio sam dobrodošao za dobivanje nešto drugo sam možda više cijenim.

Nakon završene kazne, Dragica Tomić širi njezine noge i otkrila da je bila prirodna plavuša kao mali patch za stidne dlake tik iznad vaginalnog otvora uskladiti joj kosa na glavi Dragica Tomić.Lisa se nasmijao i komentirao da to nije potrebno za mene da bude ljubazan i bez nje govoreći drugu riječ,ljubav sa sam pao na koljena kao što sam lizali u jednom od Lisa's uspravne bradavice prije nego uzimajući ga u moja usta. Moje akcije izazvane za Lisa smijati, kao što je komentirao kako nije bilo nikakve potrebe za predigrom i istakao svoju točku gurajući glavu joj maca. JA odlučio je da se ne opirete i učini kao Dragica Tomić, kao što sam htio prešana usana mojih usta do usta joj maca. I dok sam bio stvarno nije siguran što očekivati, bio sam malo šokiran kada odrasla žena je napravio buku nije za razliku od djevojaka u školi kao ona moaned "O Bože," opetovano kao moj jezik lizali gore i dolje na Dragica Tomić je vaginalni otvor.

Jedna stvar koja je posve različita je bilo kad Dragica Tomić doživjeli svoj prvi vrhunac. Dragica Tomić zene sex vrisnula, ako ona bude seksualno zlostavljano, a zatim sam izbacio ogroman mlaz ljubavi med, a to je ukupno iznenađenje za mene jer dok sam vidio sličnim ejakulatu od tinejdžerki iz vlastite dobi, izdanje bilo ništa više nego obično kapati i potpuno, za razliku od spreja sam doživio.Naborima Lisa's maca bili natečeni u ovom trenutku što je moja nastojanja cijeli mnogo lakše, a od Lisa's nastavak moans i gasps, znao sam da je uživanje u svakom trenutku ono što sam radiš. Između lizanje kod Lise Mason's pussy, čak sam pokušao zajebati joj maca koristeći moj jezik, i tako, to uzrokuje Lisa to slike picka uzdisanje za mene to lizati na klitoris i koriste moje prste na nju maca.

Vodjenje ljubavi Lisa je nogu preko mog ramena u ovom trenutku i ja sam bila zabrinuta da drugi susjedi mogli čuti ono što bi moglo biti događa, ali Dragica Tomić smirio moje strahove kao što je rekao da je moj prozor je bio jedini koji je imao pogled na dio dvorištu smo bili i. I kao što sam nastavio lizati na Lisa's klitoris dok prst-joj jebote, ona je nastavio stenjati i dahtati kao da je ona djevica imaju svoj prvi seksualni susret. Lisa i dalje imati jedan klimaks nakon drugog svakih par minuta, ja sam napokon prestali nakon gotovo 30 minuta, a moje čeljusti dobio sam umorna, voditi ljubav kao što sam ja gurnuo niz moje gaćice i jogging zamijeniti moj jezik i prsti sa mojim uspravno penisa. To je bio prvi put da sam ikad napravio ljubav bez korištenja kondoma i bila malo iznenađena kako je nevjerojatno da se osjećao kao moj penis slipped in i vanjska strana od Lisa's mastan mekana maca.

Im 'ne siguran ako je to uzbuđenje osjetio sam ili okolnosti vođenje ljubavi, kao što sam climaxed tek nakon desetak minuta. Ja odmarao na vrhu Dragica Tomić i nakon malo ljubljenja, Lisa je rekao imao sam završio previše brzo kao što je motioned za mene da se povuče moje polu-uspravno penis od nje maca. Ljubavna prica ja sam htio i bio nagrađen sa pušenjem, kad je Dragica je uzela moj omekšavani penis u usta i počela raditi svoje čari. Internet prije nego moj penis otvrdne na nove erekcije i bila je spremna za više, kao Lisa objavljen moj penis iz usta i dobio na sve četiri, ja sam znala što je htio odmah Dragica Tomić, kao što sam ja pozicioniran iza nje i počeo jebanje joj doggie style. Lisa moaned za mene da zajebavati joj teže i sam kako je ona htjela, ali nakon nekoliko minuta, srpske devojke upute za mene do oko i utrljati na njen klitoris dok sam joj nastavio jebati, kao što sam donio Lisa to orgazam kao jak kao Prva je imala dok sam lizali joj maca.

Lisa onda moaned za mene učiniti nešto što nikada nije učinio, kao što je pozvao mene da zajebavati joj dupe. I ako ja mislio Dragica Tomić zbijeno maca, magarac je bio čak i nategnuti kao što to zaista osjećao da sam jebeni djevica. Lisa moaned da sam ju ubio, ali je rekao da ne brinu, ali to nije bio kraj kao Lisa su me povuku i njezin zajeb opet u misionarskom položaju. Sa Dragicom noge dira joj grudi, nastavila sam jebenati Dragicu, pirsing vagina a ona utrljava na klitoris jednom rukom dok je ukazivanje joj maca s drugom rukom. Lisa doživjeli još jedan snažan orgazam i ovaj put, nisam bio jako daleko iza sebe. Dragica Tomić osjetio moj orgazam je bliži jer je uvaljen mene daleko i uzeo moj penis u usta. Dragica Tomić ne treba čekati dok sam spewed moj teret sperma usta roku od nekoliko minuta je počela sisati na mene. Dragica Tomić i ja odmarao prije skakanja u bazen za očistiti. Nakon toga, Dragica Tomić me ponudu koju nisam mogao odbiti i kao njega!
je trebao biti dostupan za slične druga strana ljubavi kad me zvao. Nisu glupi ili imaju stalni djevojku, Dragica Tomić, prihvatio sam ponudu i znam da je pravo jedan za napraviti.

уторак, 23. март 2010.

Ljubavna prica

Lepa devojka dok je pušila, poigravao sam se njenim gorostasnim sisama, šamarajući ih, gnječeći kao jastuke, pa natežući za bradavice. Uskoro, savladan strašću, zakucao sam joj svoje koplje u pizdu

Kao da je sama na svijetu Adriana se ispružila u mekoj travi, mazno izvijajući nago tijelo pod ugodnim prijepodnevnim suncem. Poluzainteresirano,zaljubiti se još je jednom pogledom pretražila park, pa, utvrdivši da nema nikoga u blizini, oslonila glavu na svežanj svoje odjeće i započela igru.

Promatrao sam, sakriven gustim žbunjem, kako s dva prsta širi purpuran cvijet pičke, a treći uvlači kroz vodopad bijele sluzi u svoj žedan procijep. Stenjući poluglasno, vrtjela je guzovi i pohotno drkala. Kada sam procijenio da je savladana strašću, došao je moj čas.

Žmirila je maštajući tko zna kakvog jebača, i nije niti primijetila da sam joj prišao. Lepe zene iskoristio sam to, pa se svukao, pasući oči na njenim preplanulim preponama. Opazila me tek kada sam svoj kruti ud, ispresijecan nabreklim žilama, nadvio nad njenim sisama, prethodno je opkoračivši. Tvrdo žezlo njihalo se prijeteći nad njenim crvenim, oteklim bradavicama, koje je slobodnom rukom neprekidno natezala i štipala. Nije prestala nadraživati svoj klitoris. Pogledala me u oči, pa naniže, promotrila razjareni kurac. Bez riječi, dohvatila ga je ustima i revno zaigrala jezikom po lizanja željnom glaviću. Zaljubiti zadrhtao sam od užitka kada je pljuvačka s njenog jezika kliznula niz moju batinu.
"Tako..." procijedio sam.

"Mmmmm," samo je promrmljala ustiju punih kurca.
Erotske ispovesti Dok je pušila, poigravao sam se njenim gorostasnim sisama, šamarajući ih, gnječeći kao jastuke, pa natežući za bradavice.
Uskoro preljuba, savladan strašću, zakucao sam joj svoje koplje u pizdu kojom je vladao opći potop sokova pohote. Zastenjala je, obavijajući me nogama oko stražnjice.

"Dublje, kučkin sine, duuuublje," vrištala je, privlačeći me nogama bliže sebi.devojke sex Prodirao sam u nju kao u usku teglicu meda, a ona mi je vaginalnim mišićima stezala kurac do besvijesti, grčeći se sva, kao papir na vatri. Stiskala je rukama sise i zurila u mene pogledom prkosne zvijeri.

Istrgao sam kurac iz nje, pa ga strelovito zabio natrag, zatim opet, pa opet, sve žešće, ohrabren njenim neljudskim urlicima, a zatim, čvrsto odlučivši da je čas za prljavu igru, još ga jednom iščupao iz njene pohotnice lepe žene, pa se nemilosrdno sjurio jednim udarcem duboko u njen šupak. Vrisnula je i poskočila, pa pokušala povući se unatrag, na što sam je obuhvatio oko kukova i privukao bliže, bešćutno ju cjepajući žustrim ubodima u mokar čmar.
"Jeboooo te... Ahhhh..." cvilila je, "Dobro jeeeah, taaakooo... Uuuu..."

Nabijao sam je, šireći joj prstima guzove. Tukao sam svom snagom dok joj se anus nije proširio do te mjere da sam slobodno uranjao u njega kao u preširoku pičku. Neartikulirano je hroptala i zalijevala me sluzi iz pičke. Izvukao sam ga i dohvatio je za kosu, pa je privukao kurcu.

Primila ga je u usta, devojke seks a ja sam obilato svršio osjećajući mješavinu svoje sperme i njene pljuvačke kako kupaju moj glavić.

Ona je nogu preko mog ramena u ovom trenutku i ja sam bila zabrinuta da drugi susjedi mogli čuti ono što bi moglo biti događa, ali sam smirio moje strahove kao što je rekao da je moj prozor je bio jedini koji je imao pogled na dio dvorištu smo bili i. Erotske price sa sestrom i kao što sam nastavio lizati njen klitoris dok prst-joj jebote, ona je nastavio stenjati i dahtati kao da je ona djevica imaju svoj prvi seksualni susret. To je bio prvi put da sam ikad napravio ljubav bez korištenja kondoma i bila malo iznenađena kako je nevjerojatno da se osjećao kao moj penis skliznuo u vanjska strana njene mekana maca.

Dok sam se oblačio, mirno je ležala.
"Jebem ti sve," zavapila je. "Neću moći tjedan dana normalno hodati."
"Onda," nasmiješio sam se, "za tjedan dana na istom mjestu?"
Ne znam kako je reagirala jer sam odmah potom otišao, ali imao sam jak osjećaj da ćemo se ponovo susresti.

Ljubavna prica i želio sam to snažno, svim svojim duhom i tijelom, jer ovakva razjebavanja nisu baš svojstvena širokom krugu žena. A meni se tako jebe...

понедељак, 22. март 2010.

Erotske price sa sestrom

Misao upoznavanja nekoga na poslu nikada križan moj imati što protiv, sve dok ne počeo raditi sa mnom. Vi ste vrlo zgodan muškarac s najdubljim očima koje sam ikada vidio. Možete reći da ste se kroz puno samo gledanjem u oči. Također se može reći da ste je dobio što si htio ... kad god je htio ... bez obzira što je bilo. Jebacice ovo je mjesto gdje je počela atrakcija. Ja sam na isti način ... ja uvijek dobiti ono što želim ... a ja vam želim.

Vi, čini kao da bi mogla biti izazov ... nešto što će na kraju čak i bolje nego što bi normalno ... volim izazove.

Kasnije taj dan sam te vidjeti u kutu ureda i odlučio sam da vam pristupim ... potpuno svjesna da sam nosio vrlo nizak rez crno odijelo. Vi ste vrlo prijateljski ... čak koketni. Možete mi reći da sam izgledati lijepo kao što sam vratiti kompliment. Mi smo mali razgovor zamjenu za malo ... trenutaka kasnije sam ići u za ubiti. JA dobiti Internet vanjska strana od vas da ste jedan i da ste upravo preselio u svoju kuću ... ironično što je u blizini mog mjesta. I dalje smo razgovarali i koketirali ... nas dvoje, primjećujem da smo sami u uredu. Sad mi je prilika ...

Vi recite šepav ... šala, ali još uvijek je smiješno ... izaziva moje histerično smijanje. Stojite manje da je noga daleko od mene kao što sam slučajno neka moja ruka pada na prsa. Iskren, ali koketni potez ... onaj koji sam se nadao da će se poduzeti korak dalje. Devojke zene zaustavili smo smijeh dok sam spustio moju ruku na vasa prsa. Možete baciti pogled na moju ruku, da me onda kao što sam pomak moja težina na mojim petama, zbog čega mi se palac bliže vama.Možete iskoristiti ovu priliku da zgrabi moju slobodne ruke i mene da vas povući. Moj bumping tvoje lice kao što smo međusobno zagledati u oči ... ja krenuti naprijed, trčanje mi jezik preko usana.

Ti si malo šokirana mojom drskosti, ali spremna.

Erotske price sa sestrom povukla si me na sebe, naših usana susret i našim jezicima istraživati međusobno usta, tražeći jedni drugih jezika. Konačno ih je nalaz ... nježno guraju jedni protiv drugih. Možete omotati ruke oko mog struka kao i moje ruke stisak svoje rever. Vaša tvrtka, jake ruke povucite mi bliže da vas kao našim ustima gutati svaki drugi. Vaš jezik i teško se kreće brzo od mina ... ja ne mogu pomoći, ali pitam se koliko dobro želite jesti moja maca. Moja usta na tvoje gladno ... Ja sam težak to sakriti svoje uzbuđenje, ali ja ne mogu pomoći razmišljanja te bacanje na stol iza nas i jebeni govno od vas.

Kao da ste mogli pročitati moje misli da stavite svoje jake ruke na mojim bokovima debeli ... branje mene gore ... i mene je sjedila na obližnjem stolu. Naša usta i dalje zaključan u poljubac kao te povući daleko i pasti na koljena. You push moju suknju do otkriti moj crni potkoljenica highs i čipka podvezica pojas. Ti nježno seksanje poljubi moje unutarnje bedara kao te postupno gurati nogama apart. Moje tijelo quivers kao što slajd vaš jezik do moje stegno moje zasićenim maca.Ja otvoriti svoje noge malo šire ... kao što ste zgrabite moje noge ... ih bacanje preko ramena.Ja zasjesti na laktovima i gledati što počnete jesti moja maca ... to treba tako loše. To je neko vrijeme otkad sam zaveden kao klinac i imao je moj način s njim.

Erotske price domace zgrabio si moj bič i premjestio ga na stranu ... moj natečen klitoris strše kroz usne moje mace.Vi slajd vaš jezik na moj cijeli šlic ... degustacija moj slast ... širenja mojih sokova cijele moje natečene razrez.Možete zaustaviti na moj klitoris kao vrh vašeg jezika to krugovima ... dosadan je polako na prvi. Ja stenjati se vratiti kao što sam ležala na stolu, stavljajući ruke na moju glavu. Snimci seks vaša jezik počinje pomicati malo brže .. žestoko protiv mog klitorisa ... moje kukove suprot sada, guranje protiv svoje lice. Moj disanja počinju da se kraće kao svoj jezik prestaje toying s moj klitoris. Gledam dolje na tebe kada pokrenuti dohvat ruke gore i dolje mi razrez. I cry out ... kao što ste ugurati ruku duboko i brzo u mojoj zbijeno maca. Vučenje prste i iz njih se penje na mojim ustima ... gdje sam lizati moj ukusna krema od njih. Mmm ... tako dobar ukus. Ja vas gledati kao da golicati svoj put natrag u moju rupu sočan. Ti povratiti svoju ruku na mene kao ja moje vrtjeti kukovima protiv svoje thrusts, moja maca aching now.

You stand up i naslanjanje na stol na mene, moje noge wrapping oko vas. Li sjesti do vas kao susret našim jezicima letjeti iz naših usta ... strelovit jedni za druge. Naše usne nisu ispunile ... našim jezicima pritiskom protiv drugih. Konačno, naša usta susret s gutanjem svaki drugi jezicima ga sisa ... tiho ... degustacija mene ... voli ga ... ne dobiva dovoljno o tome. Kao što jače naslanjanje na mene, mogu osjetiti tvoj pijetao poduzetan i jako naprezanje protiv svoje hlače. I zgrabite vaše ramena i baciti nazad. You shoot me ružno izgledati kao te stajati tamo.Istinite erotske price kao što sam vaš remen strgnula i djelomično povukla svoje hlače dolje ... vaš ekstra tvrdi penis šamarao me je 5 centimetara od mog lica. Ja na to gledate brzo ... dok sam ja ikada tako lagano i nježno poljubi savjet. Degustacija svoje pre-cum off ... to lizanje. I tada zgrabite svoj penis, šamaranje to protiv mojih usana. Jerking Internet tvrdo za trenutak kao što mi se tip u moja usta ... to sisa čvrsto ... to grickanje malo. Ja krug mi jezik preko pišati šlic ... te degustacija sve iznova. Damn okus tako dobar, ja ne mogu čekati za cijeli teret.

Your hips početak guranje naprijed kao što sam se nakon palac palac svoje muževnosti u moja usta. Sam progutati svoj penis ... to zakopavaju duboko u moje grlo. Nakon što je duboko u moje grlo, sam stick se na moj jezik i zvrčka na lopti. Možete pustiti promrmlja stenjati dok se ruke na moju glavu, držeći je stalan. JA obaviti moje ruke oko vas, hvatajući u guzicu ... da povlačenjem za mene. Vaš hard rock magarac flexes uz svaki pokret duboko u moje grlo. Ja otvoren grlo za vas koji dozvoljava te jebati moje lice. Deep dublje ... ... ... teže brže. Devojke slike nekoliko trenutaka kasnije moja usta gladno je sisala natečeni glavić ... grickanje i lizanje grozničavo.Ja trag guzicu tvrtka s jednim od moje ruke, moje ruke klizne gore i dolje u guzicu ispucati.Tvoji kukovi su gurali teže ... svoje loptice šamaraju se sa mojom bradom ... moj nos se spljoštio uz tvoje tijelo ... moj um... potpuno shvatam koliko je ovo ugodna bol. Ja polako povlačim svoje obraze, osim što sam neka jedan od mojih ruku klizanje između njih ... na moje prste pokrenut uz svoje zbijeno šupak ... to škakljanje malo. I dalje se povući svoju guzicu da mi je s jedne strane ... ipak golicanje moj prst na stražnja vrata.

Jebacke price moja usta gladna ... sisa sada teže i brže. Pozornost dajem ti u guzicu je uzbuđujem te još više ... da ste na ivici Puhačkog vašeg tereta te uzrokuje ... tako da funta moje lice čak i teže.Ogorčena sada iz stalne i grubi poverenje ... moje tijelo na rubu je da eksplodira. I neka moja druga ruka krenula je milovati vaše loptice za trenutak ... vuče na njih ... blago se njima gura ... onda ih cijedi ... teško ih je nježno masirajući nakon toga. Oni stežu čak i više, nakon toliko ... više nego ranije. Možete kukati što sam ti brzo umetnutnuo moj prst u tvoj zbijeni šupak.Tvoju bokovi su se uvalili naprijed još jedan poslednji put kada sam povukao daleko ... ostavljajući tvoj pijetao ispasti iz mojih usta. Možete otvoriti oči i pogledati dolje na mene.

Vi zgrabite vaše pijetao i početi ga milovati kao što sam zgrabite vaše lapels i povući za mene.Ja turiti moj jezik u usta kao i tvoja borbe protiv mina. Naša tijela postaje jedno kao što sam povući daleko i baciti se za svoj vrat. I bite vam teško kao što se u vrisak užitka i boli. You pull moje kose ... moje lice centimetara od tvoje ... bol i uzbuđenje u mojoj glavi sve šalje drhtavice nad svojim tijelom. I osmijeh što vam podići svoju ruku i šamar mi je teško preko lica. Ja vikati vanjska strana kao što sam pogledati vas za trenutak ... suzu role niz moje obraze. Vi lean forward i trčanje tvoj jezik moj obraz, lizanje moju suzu. Vi zuriti u mene silno prije naginjanja naprijed,picka kurac a mene ljubi nježno na obrazu, gdje si me ošamario. Zatim stavite usta moje uho ... tvoj vrući dah na mom vratu me uzbuđuje što počnete grickajući moj šapat ušna školjka ... da ... to je sve dio igre.

Možete povući i pogled na moje lice ... zli osmijeh prelazi preko mog lica. Pitate se o čemu se radi ... kako sam podići svoju ruku i slapa nazad. Vaša glava ne ni pomaknuti dok bulje u mene u šoku. Ja stojim gore na stol i zatim zgrabite svoju glavu, te vuče da me poljubi ... pritiskom na moje usne tvrdo protiv tvoje. Vi dograbiti na moju jaknu ... to izvrsno off ... suzenje moju košulju i grudnjak off as well. Vi biste se moje bradavice u ustima sisa to teško, oštar bradavice. I zgrabite na glavu ripping at your hair ... derao se ... kao što vam slajd svoju ruku gore moju suknju i gurati prste duboko u moju kaplje maca. I moj povući suknju gore i gurajte svoju na moje pička. Ja pokopati nos u moje namočena pička, moleći Vas da sisanje moj klitoris. Ti uzmi ga u usta, siše ga teško i krug sa svojim jezikom ... degustacija mene opet ... vaš penis teže nego ikad. I krik se kao do sada ste uspjeli ugurati cijelu šaku na mene ... bombardovanje moje natečene pička. I push protiv svoje ruke i
... lice moje tijelo nekontrolirano trese ... mi orgazam trenucima udaljena. Možete nastaviti s zvrčka vam jezika brzo preko mojih klitoris kao što je moje tijelo počinje sagorijevati i protresti.Moj dah kraći i kraći ...

Naše oči se sastati i brzo u jednom trenutku vas zaustaviti. I pada na stol ... pohaban ... znojav i napuknutu. Vaš penis, zapanjujuće kruta, stoji na potpunu pozornost ... vene lupanje ... spremna za udarac. Ja slide off stol, dobiti prikupljeno ... pokušavajući spasiti moj sako i bluzu i povucite moju suknju prema dolje. Vi samo mene gledati kao što sam se ponovno nalazi.Okrećem se pogledati na vas, osmijeh i glavu za vrata ... ja otvoriti vrata malo ostaviti i sam iznenađen kada zalupiti vrata zatvore preko mene.

Vaša usta moje uho ... What the fuck do you think you're događaj ... vi kažete. Sam pogled na tebe ... ... kažem odlazi. Ja ne mislim tako ... ti kažeš kako si me gurati prema vratima, podizanje moja suknja na moj magarac ... guranje svoj kurac duboko u moje drenched pussy. I krik se kao da me gurati prema vratima sa snagom svoje thrusts ... mene jebeno brzo i teško.Dajem i na lean forward malo ... kao što ste funta moja maca teže i brže sa svojim pijetao natečen. Dođete do oko mene i povući se protiv vas kao svoju ruku da pronađe način da se moja maca ... gura prste teško protiv moj klitoris ... to brzo kruži. I krik se kao da je teže gurnuti na mene. You push moje kose off od mog vrata ... ljubiti vrat. Moj dah kraći ... moje tijelo bolan ... kao što sam doći bliže cumming počnete gristi za vrat malo teže ... ... ... teže je sisa previše.O, moj Bože, ona se osjeća tako nevjerojatno dobar. Ja sam ruku omotati oko mog vrata i povucite kosu teško. Ti ovako kao da zabode svoje kukove teže u moj magarac ...
svoju ruku i dalje teško na moj klitoris ... jednostavno klizne preko njega s obzirom na vlagu, koja je oozed iz mojih maca cijele svoje ruke. Sam povući svoju kosu malo teže ... vas vuku od mojih vrata. Ja vas povući do mene, ljubiti te ... teško mi jezik duboko u grlo. Ja vučenje daleko i povucite uho u mojim ustima ... sperma vas jebeno kopile ... je sve što mogu reći. To vas uzbuđuje kao i mi svi da sam stisnuo moje maca na lupanje član ... što ga još jače stane sada.Možete zaustaviti ukazivanje moj klitoris i zgrabiti moje debelo dupence ... kopanje dohvat ruke na mene. Vi slap moj magarac jedna brza vrijeme dok pumpa mi je čak i teže. I doći do okolo i jedva dodir moj klitoris ... svoje bolne i natečene ... ja luk mojih leđa nešto kao što sam prst moj klitoris ... ja stisnuti svaki mišić u mom tijelu ... moja maca na vatru.

Ja nekontrolirano tresti ... cumming hard ... moje tijelo convulsing kao što slam svoj kurac duboko u moju pička posljednji put. Možete pustiti glasno roktati kao što pucati špricati po špricati vruće jism u moju pičku.Jebavanje tvoje tijelo i dalje polako klade protiv vas jer ste mi se ispuniti ... kao što mi padne protiv vrata ... tvoj polako penis gaćice iz moje maca kao što nježno poljubi leđa moga vrata. Možete pogledati moj vrat i vidi ogroman Hickey youd mi dao tijekom našeg randevu.

Naše disanje tvrdi, naša tijela cijedi naša lica zajapuren i prekrivena ogromnim osmjesima. Mi prikupljamo sebe i stajati uspravno. Siber seks vi povlačite svoje hlače ... ugurati svoju majicu na ... trčanje prstima kroz kosu i ti si gotovs to ići. Ja povući moju suknju dolje, povucite moje bedro highs natrag gore, puno buke s moje kose malo i ja sam spreman. Grab sam torbicu, izvaditi moj kompaktan i pogledati strašne crvene Hickey ste lijevo ... tvoju ljubav ugristi. I pokušaj to pokriti najbolje što mogu i gledati vas kako smo se smijati.

Mi hoda do vrata kao što mi brzo tapkanje na magarca i recite mi da je zabavno. Ja vam reći isto kao što smo otvorili vrata i glave se to zaista rade. U tom trenutku i vremena, naš gazda hoda do nas i ruke nam veliki zadatak. Oni nam govore da ćemo se očekuje da rade puno kasne noći zajedno.

Jebačice sam pogled na vas ... da bacite pogled na mene ... sve što trebamo učiniti ... mi reći.

Obojica znaju da je rad posljednja stvar na naše misli ... i nećemo raditi puno na one kasne noći

недеља, 21. март 2010.

Siber seks

Stajala sam obličje iz hotela prozor.Leptiri u mom stomaku ne mogu da se smirim. Svakog trenutka on će biti ovde.Net upoznavanje neko koga nikada nisam upoznala ili vidila, ali tko mi je govorio da za šest mjeseci na internetu će mi doći na vrata. I želela sam ali nije pristao da mu nema fotografije request.I nisu znali što je on izgledao, on je rekao da je liječnik i smatralo zgodan njegov osoblje u svojoj bolnici.Za sve što sam znao je on mogao biti bez posla majmun koji je nekako našao novac letjeti na pola puta oko svijeta u susret me.Moju samo utjehu u ovom trenutku je da on ne zna što mi izgledao ni.


Njegova nije kasno ja rekao, možete otići prije nego što on dobiva here.I okrenuo pokupiti moju torbicu i vidio ga kako stoji na doorway.He nije ništa kao što sam mislio da je zamišljen be.I će ga imati atheletic graditi, ali je bio mišićav i tall.He imao čudan izraz na licu. "Koliko dugo ste bili tamo stoji?"


Tražio sam lice breathlessly.My crvena sa embarrssment na pomisao da je skoro uhvatio me pokušava ostaviti. "Dovoljno dugo", on je hodio u sobu zaklopac glas vrata quietly.His je kao med i osjećao sam se slabo. "Tako susrećemo u posljednji." On je sjeo na drvenu stolicu i podstavljene Potapšao krilu mi sjedi na .
Ja waked preko do sebe svjesna kako je kratak mi je bio mini suknju. "Zahvatila noge mi okrenuti." Nervozno sam dužan i sjede s noge na svakoj strani stolice. Srpska kurva njegove ruke dotaknu moje obraze i vrat pokretima pero svjetlost i osjećao sam se koža na leđima peckati. I sighed."Tako govori mi više o sebi?" On poticao. "Pa što da li vi ištanje to znati?" Moj um je bio nalaz je teško koncentrirati se na ono što je on asked.His ruke polako su unbuttoning moju košulju i on je lagano četka vrh moje lijeve nipple.I gasped. "ja - Ne mogu se koncentrirati kada to učinite." On se nasmijao. "Pokušaj". pokušao sam dobiti moj fokus ali moj um wandered.His rukama je upravo objavio moj grudnjak, a on je bio stvaranje krugovi oko moje uspravno bradavice. "Kažem vam šta?" Ja gasped. "Zašto ne biste mi reći nešto o tebi i onda ću imati ići?" On je podigao obrve i kimnula. "U redu ..." On je počeo insignifcant reći da mi stvari o njegovoj life.My uma lutao kao što je on to učinio.
Ranije toga jutra sam otišao u kozmetički salon gdje su oglašeni waxes.Brazilian i Sfingu. JA je pitao djevojku da će mi dati Burmuda. "Što je to?" She asked. "Pa to je kombinacija two.You dobili osloboditi od mojih slama od straga na samo gore moj klitoris i ostavite malo trokuta kose na prednjem dijelu." "U redu", rekla rekao doubtfully. "Vi ste klijent." ja pregledan joj zgodan raditi onda kad je završila i bio sam statisfied.Kada stajao je izgledao kao da sam imala dlakave maca, ali kad sam proširila moje noge to je bio gladak.


Bio sam vratio iz moje sanjarenje kad su mu ruke preselila u moj ourter bedro ispod moje mini-suknju porub. Samo nekoliko sekundi, mislio sam, a on će osjetiti moju suspenders.I znaš moje usne anticipation.Moj klitoris bio lupanje i morao sam učiniti sve da mirno sjedi. "Pa, dobro, well.What smo dobili ovdje?" Oči glistened i smiješak igrao na usnama. "Naramenice". "Pa," počela sam, "ti mi je rekao u jednom od naših razgovore koje želite žena u tregeri, Mislio sam da bih obvezuju. "sam očajnički željela svoju ruku ići dalje do naći moje glatke kaplje cunt.But ruci preselio frustrirajuće sporo u krug je sada golicanje unutrašnji dio moje ruke thight.His ganut gore to gdje je moje gaćice trebaju imati bio i čuo sam ga jedva. "You nevaljao djevojka, nema panties.What ćemo učiniti o tome? Hmmmm." Bio sam panting.He uzeo svoju jednu ruku i unzipped moj mini koje su zujanje iz benda, do hem.Itfell daleko i njegov pohlepni oči me za hranu. "Što maca?" Pogledao je gore na moje lice. "Nadam se da je moja maca?" Bio sam bez daha. "Da, da svoj tvoje." "Good." On se vratio u moje oči cunt.He stroked kosu, a zatim gapsed opet kad je ruka pronašao glatkoća. "You have been nestašan girl.I 'm idući u morati vas kazniti." Odveo je kažiprstom i lagano ga opetovano odvodom na vrhu moje natečene clit.It osjećao kao voda se dripped se na Internet i to mi je vozeći wild.I gasped i bite my lip.Gole ribe uzbuđenje i osjećaj nastavak je bio prislušni unbearable.I pokušao to stajati, ali on je omotan ruku oko mog struka i mene održao na njegovu krilu. "Nije tako brzo ", kazao je prošaptala." Je kazna malo previše nositi? "I nodded." Možda bih trebao napraviti kazna malo blaži. "On umočen njegov palac u moju ljubav sokovi i počeo da nježna circlular motions oko klitoris izbjegavajući najosjetljiviji tip.This je više tantalising nego grananje. "Molim te," ja molio. "Molim te jebi me." On baci glavu natrag i nasmijao. "Ne tako fast.I sam u tu kontrolu." I on je right.I wiggled u stisak kao što je počela kretati brže sa svojim palcem, donoseći mi blizu cumming, a zatim se kreće od točke koja će mi dati relief.Siber seks He onda je uzeo svako od mojih grudi, pak, u njegovim ustima i usisan i napravio krugovima sa svojim jezikom oko them.Then on nagnuo nazad i pogledao u mene. "Vi želite neki release." I nodded, to je sve što sam mogao učiniti. "Onda pusti me gledaju igrate sa svojim tits dok sam da ne svršiš." Ja voljan stegnut, gumiran i stisnuo svoju tits, da mu se da cum.He mi se nasmijao kao što je ponovno počeo kretati i brže sa svojim palcem, donoseći mi blizu cumming, a zatim se kreće od točke koja će mi dati olakšanje. Htjela sam vrištati sa frustracije i onda neka ga happen.His palac ostao na vrhu od moj klitoris vibrira i sam došao u tvrdom wracking movement.My maca ripples kao nikada kraj meksički val u sportskoj dvorani.
"Sada thenlet je potez za krevet". Shakily, dobio sam od njegov krug, njegove hlače bile mokre s moje ljubavi sok i on me vodio do bed.He stajala ispred mene u potpunosti dressed.I undid njegova košulja i hlače uz gumbe zanijemio ruke. Sam kleknuo da skinu svoje cipele i čarape, a zatim mu underwear.Atraktivne I dođe licem u lice sa svojim uspravno natečen kurac.How on je uspio da se kontrola nisam bio siguran, ali sve što sam znao je da sam ga htjela unutra me.Having celebate je za dvije godine, moja maca je potrebno da se probudio i Cobwebs nemara swpet biti daleko od ovog veličanstvenog cock.I primijetio njegov penis je curi lizali i ja lagano s mojim tongue.Lovely - slano taste.I early moj jezik iz svoje glave do svoje baze, a zatim je svaki od njegovih lopti u mojim ustima i hummed savršen A. Teško je shvacaju vrhu moje glave i mene izdvajali daleko od njih. "Tko te je učio da?" he asked. Ja lizali moje usne i nasmijala. "Postoji puno više gdje je došao iz." Pušten je glavu i nastavila sam zuji savršeno uz svaki od njegovih lopti u mom mouth.I potom ustala. "Hajde - dobiti na bed.You pleasured me now let mezadovoljstvo vas. "Jer jednom u cijelom ovom sastanku sam osjetila da sam stekao kontrolu malo opet.Siber sex " Legni na leđa i ja ću vas masaža klinac kurac za tebe. "On obeyed.I drenched moje ruke u ulju kao što sam kleknula pokraj ga i onda doveli jednu ruku prema dolje stroking njegov kurac od vrha do bottom.Before moje prve ruke dosegla dno svoje osovine moje druge strane je bio spuštanju masnu njegov kurac. "To se osjeća na taj način dobar." Sam mogao vidjeti puls u stranu vrata ubrzati i on zatvori oči kao njegov dah došao brzo kroz njegova usta. "To se zove beskrajne vagina.Wait dok radim vrata tipku na vas." Ja promijenio svoju ruku movements.With jedan nauljenom rukom sam repeatedlyturned svoju ruku oko njegove glave pulsira penis kao da sam otvaranje vrata.


Na kraju, ja mislio sam na kontrolu again.He dah je plitko, a on je malo zabadanje njegove zdjelice forward.I nasmiješio u sebi.
Moja ideja je bila kratko kontrole lived.His popucali otvorene oči i uhvati me nasmijan. "Ti mala kuja!" On rasped kako je dobio neki contorl od sebe. "Im 'idući u morati opet vas kazniti. On je agility iznenađen me.He prevrnuo na želucu i mene uhvatio prije nego što sam mogla pomaknuti. "Doggie style bitch!" Njegov ton je bio mekan a ljut.I predan.Youtube jebanje i nije mogao vidjeti mokru mrlju gdje sam bila klečeći na krevetu, moja ljubav sokovi su kaplje iz me.I spustio glavu i prsa na jastuk i shivered sa zadovoljstvom kad sam čuo ga inhalirati i povucite usnama mojim maca otvoren. Moja atraktivna maca je bila je podignuta, a na zaslonu se njemu i nisam um. "Oh yeah!" Njegovo lice je tako blizu da moje otvaranje maca koje sam mogla osjetiti njegov dah na sebi. "Ovo je maca vrijedi fucking.But prvo, maca je moraju očistiti." Osjećala sam njegov dugo mokar jezik dodir moje sada bolan klitoris prije itslide gore u moju pičku. "ja exhaled kao njegov ranih jutarnjih grubo čekinja gumiran
protiv moja pička. Squirmed.I sam bila spremna za njega, moja maca him.My htio klitoris him.I htio ga je htio.


Moje srce je pala kad je naglo prestao mu lizanje. "What's wrong?" Ja blurted. "Nothing.Stand kao pas." Sam podigao glavu i prsa s jastukom. "Sada gledati ispred vas." Ja hadn 't bez to prije, ali ima je ogledalo na uzglavlje kreveta i mogao sam vidjeti ga u reflection.Video jebanje tada sam ga osjetila, bilo je njegov penis trljanje glave protiv otvaranja moje mokre pickice.Skliznula je umalo, ali on me spriječiti pomicanje natrag na konzumirati više od njegova muževnost. "Molim vas, ja molio me jebati." On mi se nasmiješio u ogledalo. "sve na vrijeme." Tada zariti me.He mi napuni, njegov penis gumiran protiv moja maca walls.My klitoris throbbed. Pogledao sam ga u ogledalo, a on je nas gleda kao što mi jebeno. "Sada kada je ono što sam želio vidjeti", rekao je panted. "Tvoj tits swinging slobodan dok sam vijak you.That je pravi uključite za mene." I onda je napravio napor to izraditi moj tits ljuljačka još više. Ja bih ništa učiniti da biste dobili
ga da sperma u meni.


Došlo je do iznenadnog kucati na vrata, a on je otišao na to odgovoriti. "Ostani kao i ti", on naredio. "Aaah, rum servis.Da molimo da ga donese u ovdje." Pogledao sam preko mog ramena i vidio muški kotača zvono hop u kolica šampanjca i snacks.I trebali imati osjećala neugodno, ali Nisam, ja pravedan ištanje da biste dobili leđa to gdje smo stali, ali da nije čuo da be.I, zamolite ga čovjek da ga plati dvostruko uobičajeni savjet za room service. "Što radiš?" Ja hissed i dalje drži pseći stil što pitao. "Želim neke slike od nas podsjetiti mene od danas." počeo sam objekt, ali on cut me kratko. Poziranje "Želite li da te jebati?" sam klimnuo i rekao okrenula zvonolike poskok. Ok samo neka nam se dobiti u različitim poza i onda ću vam reći kada da se fotografija. "Zvono hop ganut okolo soba loveći razne seks poza koju izvodi za camera.Eventually je bio zamoljen da napusti i kamera je skloniti.


"Sada ćete me jebati?" Pitao sam s malo nade da se događa. "Da, ali ..." "A što?" Ja se namršti. Želim postaviti moj DVD kameru i film. Gledao sam kako je postaviti sve gore. "Okay omogućuje početak", kazao je pljeskao rukama zajedno. "Premještanje na kraj kreveta, tako da su u pogledu kamere." Ja bespogovorno slušali. "I akciju. Raširila noge. "Nisam imala puno prostora za noge moje pravo na kraju krevet, ali sam shvatio da je cijeli idea.My noge flopped da strane, tako da moja maca je bila sjajna zurenje otvoren za kameru. "Sada, trljati svoj klitoris." Znala sam kako da zadovolji sebe i počela se trljati savjet. "Sada ste prvi uvaliti prst u svoju pičku." Nisam taj. "Sada dva." Rado zaglavi drugi prst unutra " Sada tri. "Nisam that.He onda mi se pridružio. Klečeći dolje ispred mene pokopao svoju glavu u moje glatke gladak pička. "Mogao bih plivati u tu", rekao je kako on podiže glavu. "Molim te jebi me," I molio. "Jedna stvar prije nego što mi je činiti, kao što sam igrao sa tobom i maca tits se osjećate kao da ne mogu uzeti više, želim da mi reći što želiš učiniti, okay.Kada mislim da ste stvarno je sve , ja ću vam sperma u redu? "Ja nodded.Ponovo je umočen njegov palac u moju ljubav sokovi i počeo da nježna circlular prijedloga oko klitoris izbjegavajući najosjetljiviji savjet i istodobno gurnuo tri prsta u moju pičku." Govori za mene ", šapnuo je kao moj dah je došao u brzim plitkim gasps." Želim te jebati me.I želite da se vaše kurve live kuja, a vi moj pimp.I želite širiti noge čak i dalje nego što su već, tako da ništa nije skriveno od vas. "Osjećala sam ga i ući mi polako zabadanje sve dok moj cijeli maca je bila ispunjena sa svojim pijetao." What else? "On je nježno crooned." Želim osjetiti da poduzetan gore protiv moje pička zidovi i ramming dom . želim da poljubac i sisanje moje tits i trljati moju clit.I žele osjetiti svoju hrabrost eksplodirati u stranu mene i vidjeti ga pokrenuti niz moje bedro. Želim da me jebati besmislena. "Hiw thrusts su zgrade u snagu i sam bio ljulja se i iz sa pokretom." Bože, tvoj kao i objesili kao konj, bolje u stvari, "Ja blurted van kao što sam bio gubitka svih kontrolu nad moje tijelo i situacija. "Jebi me.I želim da zajebavati me.Cum u stranu od mene, ja te želim." On mi je jahao teško i dugo, zatvoriti oči i vidio sam bljesak svjetlosti, pa čak i dalje moj klitoris throbbed. Osjećao sam se kao da ga naježiti came.The sjeme je pucao protiv moje zidove bilo toplo i sklisko.Moji pičkini zidovi zagrlili su njegov penis i vagina moje usne.Moj klitoris metak iz svoje ljubavi juices. Ležao je i dalje na vrhu mene, ali njegov penis je i dalje bio unutar mene.Obmotala sam svoju nogu oko bokova da ga zadržim unutar mene koliko mogu. Odahnula sam.Kada ga je konačno povukao iz moje mace, njegova i moja ljubavni sokovi prolili su se van na moj unutrašnji bedro. Mogla sam osetiti kako se moj klitoris oporavljao i bio je u nadi za još.