субота, 30. јануар 2010.

SMS chat avantura

SMS chat avantura Odmah posle zavrsenog faxa,zaposlio sam se kao sef filijale jedne inostrane banke.
Kao najmladji radnik,a pritom na visokoj funkciji izazivao sam cesto laskave komentare
starijih koleginica.Tada pored svih mladih devojaka koje su cesto bile na praksi,nisam ni
obracao paznju na te starije radnice. Ipak jedna mi je zapala za oko,cak i sada kada pomislim
na nju cudno se osecam. Zove se Jelena i ima 38 godina,da ne preterujem sa opisom,
poslovni stil oblacenja,naocare i perfektna figura su je cinile pravim primerom porno glumice.
Vremenom smo ostvarili znacajniji kontakt,tako da je postalo normalno da svaki dan popricamo
o nekim privatnim stvarima.Razvedena je i ima dvoje dece,inace zivi sama.Jednog dana dosla je na posao
srecnija nego ikad. Kaze nasla je decka i jedva ceka da se vidi sa njim veceras.Malo smo zasli dublje
u temu i priznala mi je da vec nekoliko godina nije imala sex i da joj je to sada jedino na pameti.
Obecavajuci da ce mi pricati detalje sutra,otisla je. A sutra,da ne poverujes. LJuta,cak stavise besna.
Upitah je kako je bilo i rekoh da zelim detalje,a ona drsko bez imalo postovanja prema meni bar kao pretpostavljenom
rece mi da odjebem.Kako sam poludeo,otisao sam u kancelariju i odmah planirao da joj dam resenje o suspenziji.
Svesna svog postupka,pokucala je i pitala da li moze da udje,na sta sam ja rekao da je slobodno.
SMS chat pricaonica Cim je usla pocela je da se izvinjava i da place,na sta sam ja samo jos dodao ulje na vatru rekavsi da je
matora kurvetina koja misli da moze da se ponasa kako hoce. Cutala je i brisala suze,rekoh joj da hocu da cujem detalje i to odmah ako misli da ovo prodje nekaznjeno. Pocela je da prica i kako kaze sve je bilo dobro dok na red nije dosao sex.
Bez ikakve predigre jebao je,a zatim izbacio iz auta rekavsi da je drolja sa ogromnom pickom i da nema sta sa njom da trazi.Pomislio sam u sebi kako je verovatno problem bio sto je njemu kurac mali,ali nisam prokomentarisao nista.Rekao sam joj da nisam zadovoljan i da hocu da je jebem posle radnog vremena ili joj ne gine suspenzija.Pristala je i izasla.Na kraju dana kada su svi izasli ona dodje u moju kancelariju. Gledam je i mislim kako je ustvari stvarno profi drolja jer kurac joj nenormalno viri iz ociju.Rekao sam joj da se svuce skroz gola i da klekne ispred mog stola.
Uradila je tako,a onda je iz pantalona izvadila moj kurac. Bas kao sto sam i mislio,previse voli kurac. Odmah ga je strpala u usta i pocela da ga sisa. Tada sam doziveo nesto neverovatno,prvi put neka zena je stavila ceo kurac u usta.
SMS chat sex za noc Bilo je tako dobro,a onda je tek pocela prava stvar. Rekao sam joj da legne na sto i zabaci glavu pozadi.
Jebao sam je u usta i jasno video kako joj moj kurac siri grlo.Vadio sam kurac preplavljen pljuvackom i udarao je
po obrazima,a ujedno i brisao. Razmazana sminka po celom licu,balava i sva sjebana cekala je sta cu joj sledece raditi.
Onda sam joj rekao da se naguzi i podigne dupe visoko. Video sam stvarno veliku picketinu sa ogromnom rupom koja nije mogla da se zatvori. Nabio sam kurac,a onda je ona pocela sama da se nabija sve brze. Picka je stvarno bila siroka.
Rekao sam joj da ustane i seo sam ja na sto ,a njoj rekao da se popne i sedne mi na kurac. Picka joj je bila tako mokra
da su mi se njeni sokovi slivali niz muda. Onda sam je podigao i rasirio picku prstima sa obe strane,a zatim i nabio po dva prsta u nju sa obe strane i tako navukao na kurac. To je vec bilo nesto,urlala je kao kobila i nabijala se nenormalno.
SMS chat kurva U svoj toj extazi dok je svrsavala pocela je da pisa. Podigao sam je i tresnuo joj samarcinu. Pocela je da place ponovo
a ja sam joj naredio da stavi kurac u usta i da ga ne vadi dok ne svrsim. Jebao sam je u grlo i bas kada sam poceo da svrsavam nabio sam ga do kraja. Nije to mogla da izdrzi i pocela je da povraca spermu koja joj je izlazila i na nos.
Otisao sam u wc da operem kurac,kada sam se vratio nije bila tu. Sutradan,cim je dosla na posao zamolila me je da je
jebem ponovo, sto sam ja odbio. Stvarno joj je picka razvaljena previse. Prokleta kurva.

субота, 23. јануар 2010.

SMS chat novosadjanke

SMS chat novosadjanke Milos je pomogao Mariji ukloniti joj haljinu prije nego penjati pomažući joj u divovski četiri osobe vrtlog spa bazen! "Oh čovjek, da se osjeća tako dobro," rekla uzdahnu dok leži dolje i ostavljajući toplom vodom okrijepiti svoje umorne kosti, dok je Milos expectantly stajao pored kade, moleći da njegova ljubavnica će mu omogućiti da joj se pridruže u bubbling toplom vodom!! Odluka da ga malo pričekati,Marija ležerno pitao dok cupping joj ogroman fat boobs ", pa reci mi panty boy, ono što si razmišljam o tome kada je masturbated danas!?!" Opet s crvenim diže u lice odgovorio je tiho, "Vi, gospođo, bio sam razmišljati o ... ... ..." "Hajde", ona prekine, "reci mi dečko, što je to bio!?!" "Uh, bio sam razmišljati o svom dnu, madam! ! "" Dakle, ti su razmišljanja o mojoj masti magarac, ha ", rekla pridružio?!?" "Da, draga", kazao je u malom glas! "Dakle," rekla posvađati ", mislite da je moj magarac masti vi!?!" "Oh ne", kazao je u molbama glasom, "ne znači da nisu II, JA pravedan je značilo da se ... ..." SMS chat najlepse devojke "Oh zatvori gore ", kazala je hladno," sada mogu vidjeti što mislite o meni, baš kao i stari široko loj koji morate jebati jednom u neko vrijeme u trgovini za lijepo mjesto za boravak! "Suze počeo formira u njegovim očima , a sekunda kasnije je plakala kao dvije godine stare! "What are you crying about," ona popucali!?! "" II love you, draga ", rekao je sobbed," h-Kako možeš misliti one loše stvari o meni, pogledajte moj penis, nije to uvijek teško za ti, II nikada ne bi mogao to držati se za nekoga nisam briga za! "Ona ga je pogledao s mrštiti se na licu da se polako mijenja u osmijeh i tiho odgovorio:" Dobro, malo panty boy, dolaze ovdje i sisanje na Mama's tits za nju! "

Gotovo radosno je skočio u spa, a hitno se traži jedan od Marije big hard nipples! "Hej, mali dječak", rekla je nježno, "take it easy, to je dobar panty boy, Mmmmmm, dobar dječak, mama je sisanje bradavica za nju!" Budući da je bila velika žena, i iz njega je težio najmanjesixty pounds, izgledao je kao Rag Doll jer ga ona cradled joj grudi i othrani ga kao beba! "Ti ne tako dobar posao od sisanja vašeg drage", rekla cooed mu tiho, "sada mama treba nešto drugo od svog malog panty boy?!?" On podiže iz usta i reče joj bradavica, "Anything Mistress, ja sam tu da služi vama! "" To je dobar dječak, odgovori ona, mama noge su šire za nju panty boy's penis malo, molim vas sad jebati, mali dječak!?! "Klizna nad njom mokro tijelo s lakoćom, njegov mali montaža brzo ju je pronašao otvaranje i lako ušao joj velike dlakave muf!
"Oh, malo panty dječak, "rekla je s uzdahom," Vi ste kao što je izbirljiv malen penis, a mama je tako drago da je dječak kao i vi joj jebati kad to treba, a ona ga treba svaki dan! "Resting njegov obraz u dolini između njezinih grudi, njegov mali magarac mi je snažno tuklo u njegov kurac i od velikih usana da čuvao ulaz joj preslatko pussy! "Jeste li blizu snimanje svoje sperme", kazala je šapnula mu u uho?!? "" O-O, da ", on panted," II'm gotovo tamo, žao mi je, ali ne mogu ga držati leđa , Tako sam uzbuđen I can't help myself! "Normalno da bi mogla imati za cumming ga zamjera previše brzo, ali večeras, ona je bila sretna da nek imaju svoj vrhunac u više od kontrole puta! "Oh, oh, I'm cumming, ljubavnice," moaned, dok je on uspravljen u i iz nje na zastrašujući brzinom! "To je dobro panty mali dječak," rekla je dok mu miluje obraz, "Mama's sperma u vagini, ispuniti joj maca sa svoje sperme, mali dječak!" H-ovdje je cums ", rekao je moaned," I'm davanje vam sve moje sperme, to je moj dar moje gospodarice, ohhhhhhhhhh, bog, ja sam ga wowwwwwwwwwwww pucanje! "Iako ona nije bila ni težak to sperma, samo sluh joj malo panty boy uzimajući na taj način uzbuđen je zbog svoje vagina se nevoljno spazam i iščašenje drugi orgazam od nje sada je vrlo malo upozorenje klitoris!

SMS chat beogradjanke "Oh, ljubavnice," uzdahne, dok ptić protiv njezine grudi, "Volim te toliko, nadam se da ste zadovoljni!" Guiding jedan od njenih bradavica natrag u usta ona je tiho odgovorila: "Vi ste mi jako drago
malo panty boy, sad sisati Mama's bradavica i drijemati! "

петак, 22. јануар 2010.

Kuckanje SMS chat

SMS za dopisivanje Dugo već Maja i ja čekamo ovaj petak. Danas ćemo se konačno sresti s Damirom i provesti celi uzbudljivi vikend zajedno. Nakon puno sati telefoniranja došlo je napokon vrijeme da ostvarimo svoje snove. Čitavo prijepodne Maja je uzbuđeno spremala stvari isprobavajući najizazovnije haljine i rublje koje je imala. Konačno smo krenuli. Cijelim putem do Beograda veselo smo pričali o stvarima koje nas očekuju. Naša mala vikendica bila je savršeno mjesto za jednu takvu razuzdanu zabavu. Raspremili smo stvari i pažljivo pripremili sve što će nam biti potrebno za naše igrice.

Kuckanje SMS chat Maja nikada nije znala, niti htjela, prikriti stanje u kakvom se nalazila, a sada je bila totalno napaljena. Bez riječi se naslonila na kuhinjski stol, zadigla suknju i počela masturbirati. Žurno sam zbacio sve sa sebe i odmah se zabio u njenu toplu, vlažnu pičkicu. Totalno uzbuđeni, svršili smo za nekoliko minuta. Prasnuli smo u smijeh, ali smo ipak, donekle smireni, krenuli prema obližnjem restoranu, gdje smo dogovorili susret. Tačno na vreme na vratima se pojavio zgodan muškarac. Maja, koja je puno više vremena provela razgovarajući s njim, u trenu ga je prepoznala i veselo mu mahnula.

Kuckanje SMS devojka Lice mu se razvuklo u srdačan osmijeh i odmah je krenuo ka nama.
- Konačno - bilo je prvo što je progovorio i poljubio nas oboje.
Ostali smo još neko vreme u ugodnom ambijentu seoskog restorana, pričajući i međusobno se upoznavajući. Nakon kratkog vremena činilo mi se da se poznajemo godinama. Razbivši početnu nelagodu, prisno zagrljeni, krenuli smo prema našoj kućici. Maja je, kao i obično, preuzela inicijativu.

SMS chat poznanstva- Lazare, skini se dok ti ja pripremim tvoju pičkicu - rekla je s osmijehom i počela svlačiti Damira, koji se uzbuđeno prepustio njenim rukama. Svlačila ga je polako i senzualno. Kada mu je skinula gaćice istovremeno smo pogledali jedno drugo, a zatim zapanjeno vratili pogled na najljepši i najveći kurac koji smo dotad vidjeli. Maji su se sjajile oči dok mu je oblačila ženske gaćice, grudnjak, haltere i čarape. Našminkala ga je i predala ga meni.

четвртак, 21. јануар 2010.

SMS flert

Kao Marija sišli dizalo joj ljubavni stan da je više od izgledala reka Dunav je malo kao soj dan stigne joj! To je bio dug, sa sastanaka sa klijentima početkom u osam ujutro pa sve do pet sati u popodnevnim satima, kao viši partner u jednoj od glavnih Beogradu advokatskim uredima s vremena na vrijeme može biti izazovan, ali najčešće naporan! !Ona je o to staviti ključ u njoj mrtvih vijak zaključavanje vrata na nju, kada je kao da je magija je zamahnuo otvoren, a ona je dočekali blijeda tanka mladi dječak od devetnaest plavuša, koji je stajao ispred nje gol, osim za par roza svilene gaćice! SMS chat "Oh, gospodjice", rekao je gushed, "Ja sam tako drago da si kuci, sam ste propustili toliko danas!" Ona je zgazi unutar vrata i dok mu daje poljubac na obrazu, zapela je odriješene ruke iznutra njegove gaćice i pitao: "Jeste li dobili sve učinio da sam vas pitao da?!?" Kao njegov organ nadut u ruci, uzbuđeno je odgovorio: "Oh da, otišao sam na tržištu i naredio namirnice, ja napravio imenovanje za vas u salon ljepote za subotu, i naravno sam obrijati sve od mojih dlačica, to je dovoljno glatka za tebe, "he asked nadajmo se!?! "Mi ćemo vidjeti, odgovori ona malo gruffly," sada požurite i dobiti mene pije, ja sam mrtav umoran! "

SMS flert Dragan nije gubio vrijeme za odlazak na to bar i popravljajući Marija joj i obično, raniti i vode!Ona je isušen pola piće u jednom dugom progutati prije povratka joj pažnju da mladi dječak strpljivo čeka na njoj strani! Ona je svojim glatkim eyed blijedo oblik i osjetio poznate uzbudljiv unutar njezine gaćice, kako je voljela njegov slatki toplo tijelo! "Pokaži mi svoju penisa, dječak", rekla je naredio, a uzimajući gutljaj na piće za nju! "" Da, gospodarice, odgovori on uzbuđeno, kao kako je brzo pokazali svoje ružičaste gaćice preko bokova i dolje do poda! Njegov mali penis stoje potpuno uspravno i pokazuje ravno na nju, napravio joj maca sama pljusak s bujicom topla pička sok! "Izgledaš tako napeta Mistress", rekao je ponudio ", željeli mi to suck rodnicu za Vas!?!" "Da," odgovori ona, "da je jako dobra ideja, željeli biste ga sisati za mene sada !?! "" Oh, da, "rekao je oduševljeno," Razmišljao sam o tome cijeli dan, i nadao youd 'biti u raspoloženju za to! "" Pa, ti si na sreću, " ona je odgovorila: "sad doći pod mojim haljinu i sisanje me off!" Timmy brzo kodirani na kat, nestao pod Cassandra's haljinu, i odmah je otišao ravno joj kaplje mokri pička! Za šezdeset godina star, Cassandra je masivni seksom da je potrebno najmanje dvije sjednice dan to držati njoj penjanje iz zidova, i to je razlog zašto je toliko važno da je ona uvijek imaju vrlo mladi ljubavnik brinuti za svoje seksualne potrebe , kao stariji čovjek nikada ne bi bio u mogućnosti to držati korak s njom frenetičan tempo!

LJubavni SMS Sa svojim noge širiti širok davanje mladić dosta prostora za pristup velikih usana joj maca, ona je isušen ostatkom njezina piti i samo nasloni leđa i uživao cunt lapping da se malo Timmy vršila tako krasno! "Oh, da, panty boy, ona sighed," uzeti dobru brigu o vama "maca, oh, moj, to je to, da li moj klitoris, oh, oh, oh, pravo postoji, ooooooooh yeah!" Za takve mladić Timmy je bio izuzetno vješt u oralni služnosti, a budući da je bio jedan od Cassandra's omiljenih zabava, proveo je mnogo vremena sa svojim ustima žešći protiv njezine dlakave muffy! "Ona nije bio siguran zašto netko joj dobi potreban takav ogroman iznos od zadovoljenje, ali je jednom čitao da su ljudi poput nje, oni koji su vrlo profesionalno orijentirana te žudi za uspjehom, vjerojatno koriste seks kao jedan od svojih rijetkih prirodnih poslovnice za ublažavanje stresa od drobljenje odgovornosti koja je vladala svojim svakodnevnim životima! "Bez obzira na razlog, koliko god je mogla sjetiti seks nije bio jako daleko od nje uma! To je stalna borba između nje mozga i njezin klitoris koji je pod kontrolom nad njezino tijelo! Većinu vremena je mozak ojačali, ali nekoliko i njezin klitoris koji je pod kontrolom nad njezino tijelo! Većinu vremena je mozak prevladala, no nekoliko je brzo približavao kritična masa potrebna da bi joj to vrhunac! "Ja sam vrlo blizu," mali dječak ", rekla panted," ne moj klitoris tvrdi, sada, to je to, to učiniti za svoju dragu "On je samo volio ju donosi na orgazam, samo spoznaja da je on mogao učiniti pa sretan joj je bilo dovoljno da mu nevjerojatno tvrd penis! Sve odjednom sve mišiće u njoj pička ugovoreno u isto vrijemekao krv potrčala halapljivo gutati svoje genitalije u masivnim orgazma koji je mislila da može zaustaviti svoje srce! Nakon nekoliko trenutaka u kojem je povratio joj čula, ona je lagano izvukao iz Timmy joj pod suknju i tiho upitao: "Jeste li uživati sisa moja maca, boy!?!" Sa svoje lice i dalje sjajan iz njezine sokove, on je odgovorio sa osmijeh, "Oh da, Mistress, okus tako slatko meni!" Taking njegov penis hard rock u svoje ruke, nastavila je s još pitanje: "Reci, boy, jeste li masturbira danas!?!" Sa boja diže u svojim obrazima i hi glavu dolje, tiho je odgovorio: "Ne II htjela, draga, ali nisam mogao pomoci sam sebi, zao mi je, to se neće dogoditi opet!" Dragane,Dragane ", kazala je u ukori:" koliko puta sam vam rekao da se nikada ne dirati, osim ako vam dajem dozvolu?!? "" Ne znam ", kazao je nažalost", ali je prilično malo JA pogodak! ! rukom sada brzo jerking njegov mali četiri inča erekcija je kritizirao, "Što ću učiniti pamet vas, boy, vi ignorirate moje zapovijedi i žao mi je da sam vas doveo u moju kuću!" Suze sada ispunjen njegov oči jer je shvatio kako je razočaran je ona bila u njemu, i on je u gotovo zavijati, "P-nemojte me ostaviti, ja ću pokušati napraviti bolje, ja ću iskren, molim vas dajte mi još jednu priliku! !! "Marija mogao osjetiti Draganov orah torba zatezanje, što naravno bila preteča njegova ejakulacija, tako da ona nije obično, ona nagne i uzela mali član u njoj toplo usta i neka mladi dječak napuniti usta sa svojim spermu ! Za takve malo izgrađen mladić je imao neobično veliku količinu ejakulata, i Marija imala vremena gutanja teško sve to, kao što neki ga trickled iz uglovima joj usta! "Sada kada je kako su trebali ste to učiniti", rekla je sa ukor u njezinom glasu, "Gospodarica uvijek dobiva piti joj panty boy's sperme, da je razumio!?!" "Da, draga", kazao je uz osmijeh, osjetivši da je ona bila nad njom ljutnju! "All Right Now", nastavi ona, "pobjeći u kupaonicu i izvući me topla kupka, ja ću biti u kratko, i zapamtite, održali svoje ruke svoje penis! "SMS domace devojke