четвртак, 03. јун 2010.

Sisate slike

Ćao, moje ime je Jackie, Upravo sam pročitao jedan od prijatelja priče i to mi je dobio na razmišljanje o svom životu, a neke stvari i erotske fantazije sam i imao. Ja sam odvjetnik u vrlo uspješan i prestižne zakon tvrtka. Nemam tijelo modela, ali ja to imati lijepe duge noge Double D tits i magarca malo veći nego što mi se sviđa, a struka duljine crvenkasto plavu kosu, ali ja pa ipak dobiti izgleda, čak i uhvaćen nekoliko gals mene ček vanjska strana nage dame.
Pa nekako sam radio kasno jedne noći dorade na nekoliko gaćice za sudske sljedeći dan, kad sam čuo komešanje koje dolaze iz dolje u dvorani. To me začudilo, jer sam mislio sam bio samo jedan ovdje. Tako sam dobio malog ruci pištolj iz moje torbicu moj muž mi je dao za zaštitu, i polako lutao niz hodnik prema buke. Tu je svjetlo na u jedan od starijih partnera uredu bila otvorena vrata oko šest inča, i sam mogao čuti zvukove nedvojben vođenja ljubavi. Kada sam čuo da onda sam okrenuo i počeo da hoda, ali moja znatiželja dobio za najbolji od mene.
Ja nikada nije gledao porno film, ili je uhvaćen moji roditelji vode ljubav, i tek vidio moj muž i ja napraviti ljubavi kroz ogledalo. Tako sam tiptoed do vrata i pogledala i. Tu na stolu je bio moj šef Toma,razmisljam, kako povecati polni organ a jedan od drugog partnera Barbara, vrlo lijepe žene kipu s kesten smeđu kosu do ramena i tits jednaka moj dvokrevetna d'a, ide na njega. On je legao vanjska strana na stolu otvorenim majicu hlače off, sa svojim nogama visi u zadnjem stolu gdje Barbara je sjedio u svojoj stolici, njezina bluzu i grudnjak off
Sjedila je u njoj s rukama na njegovim nogama, zadovoljiti partnera izgleda vrlo opušteno su joj tits omotani oko njegov penis sisanče i bio na čelu njegov penis jako lijepo i polako seli svoje tits gore i dolje na njegov penis tvrd kao kamen kao što je ležalo oplakivanje "ahhhh beba siše da ga sisati sve", a onda je pustio joj tits i duĆaoo ga grlo. Svaki put je uzela sve od njega u usta, ona bi izdržati njezin jezik i lizati mu jaja, (nikada nisam sanjao da bi se moglo činiti) da bi izdisaju. Počela sam osjećati trzanje u mom klitoris, dospio sam do prilagođavati moje gaćice i osjećao kao blagi električni šok, kad sam dotaknuo moje klitoris, osjet dobar vrstu osjeta. Onda sam gledao joj grudi jedan od njegovih nogu prema gore, i voziti dobre guze prst u šupak, a on neka se "AHHHHHH da", on je cums u usta njezina kao ona ga jacked off i isisan na glavu njegov penis.

To mi je dobio samo tako vruće gledajući ga, moje bradavice dobio tako teško da sam morao povući na njima osloboditi tvrdoće i tako sam dobio pravi mokru sam mogao osjetiti moje gaćice bile natopljene i dobio sam pravi rožnat stvaran brz, brži od mene ikada bili u mom životu. JA je uzeo moj peta off, ušuljao natrag dolje u dvoranu u moj ured i zatvorio moje gaćice i ušuljao se vratiti kući.
Na putu kući sam nije mogao držati ruke off moje bradavice, to osjećao tako dobro da ih patiti, to je moj klitoris peckati. Pitala sam se što se prijeđe u mene, bio je misao od bitak je uhvaćen gledajući moj šef, ili samo očima drugih vođenja ljubavi. Imam doma Djeca su u krevetu, Dave (mužić) je čitanje knjiga. Zgrabio sam knjigu iz ruku, zgrabio ruku i vukao svoju magaricu se uz stepenice u krevet.
On me gleda s ovim što je stečen u vas izgled. (Sada ne uzeti ovu "nepravdu", imamo odličan odnos, ja volim moj muž svim srcem, a ne postoji ništa što nismo učinili i jedni s drugima). On počinje da kaže nešto, ja stavio svoju ruku na njegova usta, i reče: "Šuti i mene jebati." Sa iznenadio pogled na njegovo lice, jer on nikada nije čuo mene govori tako, počeo moj otkopčati bluzu, bio sam na mnogo žuri, sam poderao gumbiće skinuo majicu. Te ga gurnula natrag na krevet, a ja pao mi mokre gaćice kao što je bio un izvijanja njegov remen sam uhvatio njegovu brektati noge i grču njegove hlače off, podigao je moju suknju do struka i moj straddled njegova hips kao što je bio teško već od ove nove pronađeno uzbuđenja.
Zgrabila sam njegov penis i otvorio usta moje mokro maca i vodio taj čudan tvrd penis na svoju sudbinu. Ja squealed kao što uđe i sve do baze njegov penis i ja sam lupa dolje na njega bijesno sam zgrabite rukama koje su bile na moj hips, stavite ih na moj jak tits je unclasps grudnjak između moje tits i oni pop out, još uvijek nosio moj bluza, on seže u i hvata moje bradavice.
Kao što sam završiti uzimajući bluzu off ne nedostaje njegov penis udara u moj vruća maca, počnem ga jahanje tvrdih i brzo, kao da sam nikad prije, ja nagnuo i rekao zadovoljiti ženu "Sisaj moje tvrde sise" s napomenu da je on uhvatio kako sisu jedan u svakoj ruci, sisa jedna bradavica i štipanje drugih, osjećao sam se moj orgazam početi graditi sam počeo cviliti i jaukati: "Oh David uh huh da oh dušo jebi me jako", kao što sam pogodio je nekontrolirano na njega. Tada cums i topline iz svoje udarne valove orgazma poslali užitka kroz moje tijelo, uzrokujući svoju orgazma pokrenuti nekontrolirano.

JA nije 'ostvariti taj sam uhvatio prsa s obje ruke tako teško da sam stavio čavao maraka u svome tijelu. Kako je moaned glasno, sa zadovoljstvom i boli ga je napravio moj orgazam čak i teže i duže.
Mi smo samo ležala tamo najduže, Dave počne smijati i reče: "Što je stečen u vas, osim mene" je smijeh. Nikad nisam vidio ovu stranu od vas, i ja mislim da se sviđa. Pa sam bila jako neugodno, ali sam mu rekao o događajima od večeri, u uredu kao on sluša široka eyed ne i veoma zainteresirani, kao što je normalno što sam rekao, da ide u jednom uhu i iz druge. Dave je rekao, "i ako je to ono što on radi za vas, onda ostati kasno češće!" On se smije, a njegov osmijeh me nasmijati previše.
Dobro jutro na sudu je bio konačni argumenata, žiri je bio vani za samo nekoliko sati, i došao nazad u moju korist klijenata. Tako smo išli van i kupio nam nekoliko pića, slaviti bonus bih dobiti ovaj slučaj, nakon tri Martinis, sam je bio ok, ali sam siguran da bi mogao osjetiti. Tako sam ponudu mog klijenta "zbogom" i ja hodio dva bloka natrag u uredu. Nadajući neke od alkohola bi roba off. Pješačka na zgradi, na dizalo, moja peta je dobio zaglavi u mali otvor između lifta i poda; Spotaknuo sam desno u Tom, moj šef "Whoa mlada dama" kao što mi ulov, kao što mi u posjedu radi drugi sam osjetio mlaz vode, val iznad mene.
Kao što je moj um vozio natrag na ono što sam svjedočila noć prije, osjeća njegov neobično teško tijelo starijeg muškarca. Osjećao sam se moje samo uzimajući mokro opet iz nekog razloga, pa sam otišao u sobu kupka i staviti na Panty lađa, kao što sam bio nošenje uske hlače kakis, mokra bi se pokazati vrlo lako. Kao što sam izaći na pašu Barbara šetnje u. sam ju gledati u oči, ona mi daje znajući mig i malo seksi osmijeh vrsta, rečenica drhti dolje moje kralježnice. Uzbuđeni vrsta drhtavice zovem chivers. I to me osjećam pomalo neugodno, a opet uzbuđen u isto vrijeme. Dao sam joj osmijeh kao što sam normalno raditi. Tada taj osjećaj došao preko mene opet. Kao jedan od sinoć. Bradavice tvrdi, klitoris je trnci, i žudnju da bude zlostavljan opet kao da su prošle noći.
To je bio petak popodne pa sam pozvao moju sestru da li djecu mogao provesti noć, a ja bih dati nekoliko stotina dolara otići u zabavni vodeni svijet park sljedeći dan. Kao što je bilo još vruće rujan Vrijeme je skočio na besplatnu vožnju (plin novac i ulaznica). Kao što sam bio sretan da ga dati, sam doma, a djeca su doma i kao što sam učinio ga obavijestite o vodeni svijet, moja sestra odvezli se. Oni su sretno sve učitane u kombi i otišli su.

Ja nervozno scurried oko kuće dobivanje zavjese zatvorena, vrata zaključana i sve spremno.Vino u djakuzi svijeće na stol i blagovaonom stol sa crnom tkaninom i kontrastne salvete koje svibanj ili svibanj ne biti koristiti Nadao sam se, ali samo da iako mi je dobio čak hotter. I jastuk na sjedište jedne od stolice koja je bila iz vida sam skinuo do gola, stavljaju na nove seksi crna haljina i smicanja G-string podudaranje sam pokupila na Fredric je na putu kući. Sve je bilo spremno. I da je vrijeme za Davida da doma svaki čas.
Tada sam čuo garažna vrata otvorena i imala sam orgazam, Dave je bio dom i dobio sam da je uzbuđen tako da je, nisam mogla vjerovati da sam imao orgazam samo na zvuk garažna vrata bio sam tako uzbuđen. On je vidio moj auto kuće, tako je znao sa zatvorenim prozorima nešto je gore, pokušao ušuljati u, a čudi me, ali on je bio iznenađen. Kao što sam bio tamo na vratima ga čeka, on je jedan pogled na mene s tim, vau široka eyed po cijelom tijelu izgleda da je poslao više chivers dolje moje kralježnice. Sam rekao, djeca su otišli do sutra navečer, a ja sam planove za vas drage. JA uzeti njegovu kravatu off i hoda vukući kravatu onda ostavljajući Internet ići nekoliko metara daleko.
Na napomena počeo da svoju odjeću off i ostavljajući ih gdje su pala, samo polako strutted ispred njega, stao sam jednom savijanje na to osvrnuti se na njega dok je gledao moj magarac pažljivo razlikovati. Uz put smo dobili na stražnja vrata, na našem putu za jacuzzi je bio gol i već Boner, "da sam volio vidjeti". Ja pao smicanja haljinu i bič, zgrabio njegov penis i waltzed na to jacuzzi, koje smo dobili u i samo opušteno, ali nisam pustio njegov penis i bio je milovati. Ja straddled njegov krug stavljajući njegov penis protiv moje klitoris i samo preselio oko dobivanja lijepo osjetiti od njega sam luk mojih leđa, a on zavoja i slike sisate počne sisati moje bradavice i Ohhhh im je potrebno da, ja protrljati moj klitoris gore dolje osovinu njegov tvrdi penis, "Ah ha Ohhhh yeah" više teže '"da oh baby" Počela sam se zgroziti, diže mi je dovoljno visok da bi gurnite ga sada drhti moja pička. JA obaviti moj ruke oko njega, ja cum hard, visoka prigušen cika razape "yessssssss rekao sam, kao što sam malo mu oko vrata, i on me drži dolje na njegov penis kao kolac, i ja wiggled shuddered nekontrolirano, kao šef njegova jahali moj penis g-točka, moj orgazam je trajala nekoliko minuta, nikad to dugo prije nego što sam samo sjedio na njemu uživate osjećaj njegov penis u stranu mi moje, oči zatvorene, i glavu na ramenima, bio sam u ekstazi.


Nakon još nekoliko minuta, osjetio sam David početak da ide mekan, ja ipak, dobro je on u za gozba, jer on nije stečen off yet. Bila je to jedna od stvari koje sam planirao za njega, tamo u jacuzzi sam bio idući u obaviti ga. Kao i Barbara Toma je moj šef, samo na rubu jacuzzi, a ne stol. I moja maca stisnuo mišiće, a on popped out, on je tužan pogled u očima, rekao sam, "AWWWW moje dijete nije sperma" (kao što nisam znao). Tada sam giggled kao što sam ga stavio gore na rubu, ga je potisnuo na ručnik sam legao vanjska i planiran.
Zgrabio sam njegov hips te ga izvukao na bliže meni, vidim osmijeh na njegovo lice kako je on sam povukao se na svoje laktove kako bi mogao gledati igru Sam bio o to izvesti. Ja širiti noge koliko sam mogla, tako sam mogao doći u što je moguće bliže. Sam pokupila glavu svoje flacidan penis sa svojim ustima, sondiranje rupa na vrhu, trčanje mi jezik oko krunu grozničavo kao što sam ga progutati malo po malo, on je sada počinju da se teško, pa sam uzeti što višekao što sam mogu uzeti ga u usta kao što sam ja eventualno mogao učiniti. Matorke karanje pokušala lizati mu jaja i kad sam zaglavi na moj jezik da daleko je dopustio da se više o njemu, hmmm ja ipak, taj 'kako je to učinio, jer sam nije znao. A iznenađenje u njegovim očima i licu rekao da je dobro. Ja Hum i osmijeh sa mojim očima. On se bori ", Ohhhh mmmyyy gggoooodddd koji je odlično". Ja bobbed gore i dolje na glavu sve to polako i dalje rade na moj jezik kao brz kao što sam mogao oko glave kao što sam izdvajali do vrha, pokušavajući gurnuti moj jezik u unutrašnjost njegov penis.
Nakon što je oko dvadeset od tih sam mogla osjetiti njegove mišiće zatezanje reći mene on je bio blizu njegov orgazam, stao sam i on me gledati, dospio sam se i uhvatio rukama ga izdvajali gore, mjesto moje grudi u svojim rukama i njima omotan oko njegovog pijetao, imao sam mu ih drže na mjestu i sa svojim palčevima igrati sa mojim već teško bradavice sam gurnuo ruke da ga provući njegov penis onda sam pognut glavu dolje i počela sisati na glavu on počinje da se presele moje tits up i dolje, čula sam ga oplakivanje "ahhhh yeas ahhhh bebe ahhhh Ohhhh hmmm 'ne bih mogao reći kakav je bio moj tits kreće brže i brže disanje da je bio blizu Svršiću, sa svojom slobodnom rukom sam ga vodio se između nas i odvezli moj prst u njegov šupak, čim sam učinio je cums najviše sam ikada Sjećam sisati tvrdi gulped nekoliko puta kao on ispunjen mojim ustima,tajne penisa to je divno što mu je sperma tako. To mi je okrenut na opet, on je ležao tamo iscrpljen kao JA dobiti iz jacuzzi, zgrabite rukama i nekoliko koraka bio lounge stolice, dok smo sjedili smijući se jedna drugoj za piće naše vino, držeći se za ruke preko stola. David reče, ja stvarno ovako vam novi.

To je uzbudljivo i svježe, a to je bio jebeni Awesome, ja rekao, dobra je više to dogoditi, on podiže oči i obrve čašu i uz cerekanje, rekao je "čuje čuje"
Sjeli smo tamo oko sat ili tako da se počeo da se tamno kao što smo razmijenili small talk.Rekao sam. Daj mi par minuta, a ja ću si nešto za jesti. Ja ću te pozvati kada bude spremna.Zatvori vrata kad dođete u Hon. On kima glavom, osmjesima, zviždaljke i reče tiho: "nice ass", kao što sam pognuti se podići svoje tange i smicanja haljinu. Okrećem glavu, daj mu seksi osmijeh i mig, kao što sam ja prošetati natrag u kuću.
Na stranu vrata sam pokrenuti i osvježiti staviti na najbolji parfem koji sam ima, trčanje natrag niz stepenice svjetlost svijeće postavite jastuk na stol, stavite kremu bič na moj bradavice, pupak i klitoris, a zatim trešnje na bič krema , a hollered, "David je spreman". Čujem ga doći i zatvorite vrata svjetla su isključena. Ali sjaj svijeća, voditi na putu.
On šetnje, a vidi mene, polaganje na kraju tablice sa svojim nogama na ruke stolice kao da su u stremena, kažem, desert prvo, on hoda oko stola kao što je široka eyed dječak u svojoj prvoj smorgasbord restoranu dessert otoku bič krema počinje topiti i trknuti strane moje tijelo. On zgrabi salveta, a zatim počinje za brisanje, rekao sam, sa svojim jezikom, počinje potjera topi vrhnje, "ne žuri beba", rekao sam "samo uživati". On počinje u krugovima oko moje areole licks sve što može kako bi se bradavica i sranje na njemu lijepo i teško. Onda staze svojim jezikom moje grudi i vrat usta gdje sam lizati off krema lice, a mi poljubi strastveno, sisate tete on radi svoj put oko stola i ponavlja akciju na moju drugu sisu i tvrdu bradavicu, a mi opet poljubiti,
Ovaj put svojim jezikom čini sporo najkraći put dolje u dolini moje tits na moj pupak i on lize svi oko nje pa pojede trešnje tamo onda Pogoni je jezik dolje unutar pupak i sve je sranje krema u njemu, onda retraces koraka, na moje čeka usta.
Na povratku prema dolje je svaka lize bradavice, grickanje, te ih je sranje. I zgrabite njegov hard penis već i moždanog udara, kao što je sisanje svaki tit. Bila sam tako topla i uspaljen to je teško za mene samo da bi ležao tamo i nisu mi ga zajebavati sada i onda. David podiže moju desnu nogu i gaćice u svojoj stolici, ruku sam mu bič vrhnje, čokoladu i trešanja, rekao sam, da na to dijete. On počinje na vrhu mojih maca i čini pol krug dolje na moj šupak onda seže do vrha, a ne druge strane sve dok featherlike osjećaj bič krema je

Kako bi u tome čak i teže da sadrži moje samo, ja sam štipanje i povlačenjem moje bradavice, to je bio svrab koji nisu mogli biti zadovoljni.
On pošprica teret kremu u stranu mene i ja eksplodirati. Vičući, "uh huh huh uh yes". Snažan orgazam. Ona pošprica krema bič vanjska strana. David brzo zaroni lice u to uhvatiti svi on može, uz svaki sporim zamahom svoga jezika I cum opet, "Oh David uuuugggghhhhh" "da hummm" I'm deranja, ja zgrabite svoje ruke i povucite ih do moje bradavice i on je ih štipanje lijepo i teško. I cum hard ponovno, i ponovno sam vikati: "Ja sam gotova svršiću" kao I fuck njegovo lice. I zgrabite svoje dlake i povucite svoje lice teško na moja pička. Erotske price matorke Ja nikada nije sperma toliko puta u jednoj noći sam izgubio trag. Ja nikada nije bio toliko glasan, ili osjetio slobodno se ove divlje. David stoji i ruši njegov penis duĆaoo u moje drhtave maca. I mene fucks sa bijes on nikada nije učinio, grabbing moj hips da bi me se zatvori u svom potezima, ja zgrabite i stisnuti moje tits i bradavice, ja ga čuti oplakivanje, on je o to sperma, ja stisak mojih maca mišiće kao tvrdo kao Ja mogu i da eksplodira u moja pička kao što sam opet s njim cum.
On me vuče gore i drži me poljupci moj vrat, ja omotati nogama oko njegovog tvrdog uporište i stisnuti više od njega mi blizu, kao što sam želio svakom dijelu ga se dotiče mene je povlači natrag moje kose kako bi moje lice i uz svoju i veli: "Jackie volim te", a zatim strastveno poljubi me traži dubini mojih usta sa svojim jezikom. Mi tuš kabinom i nježno oprati međusobno skrbi koji nije bio tamo prije, mi leže u krevetu i držite jedan drugoga i zaspati.

Нема коментара:

Постави коментар