уторак, 01. јун 2010.

Nage dame

Imao sam dva zanimljiva iskustva tijekom putovanja vlakom do sada. Ja ću objasniti o jednom od njih ovdje.

Jednom sam se vraćao vozom iz Kragujevca nakon učestvovanja na konferenciji. Sam ukrcao vlak pet minuta prije polaska. Našao sam djevojku od 25 godina sjedi pored svoje sjedalo. Njen stric i majka je došao je ispratiti. Kad su je znala, a ja ću sići na istoj stanici, kao posljednji vlak krenuo je nakon 28 sati prikazivali, zatražio me da se malo brinuti o njoj i ja dogovorili.

Nakon pola sata, ja pokušao postići prijateljskom razgovoru s njom, ali ona odgovori da mi je u monosyllables i očito nisu pokazali interes za nastavak razgovora. Ipak, znala sam da je bila uvjerena sam bio temeljito gospodin. Ona je srećom odbio da dijele neke slatkiše i voće sam ponudio kao moji romantični podvizi. Jedino što sam mogao prikupiti je njoj da zove se Mini i bila je studentica modnog tehnologije u institutu u gradu sam živio i ona ostala u hostelu dame. Institut je 17 km od mog mjesta, ali u drugom putu.

Vlak je bilo planirano da do svoje odredište na 1,45 popodne sljedećeg dana. Rekla je njezini prijatelji će doći na stanicu da joj primiti. Iako joj rođaci zatražio me da brinuti o njoj, ali budući da ona nije uzeo interes za mene, ja sam odlučio da se ignorira joj previše kao njezin ravnodušan stav povrijediti moj ponos. Uostalom, bio sam ne varati i lupež ili oportunist iz zavesti ili zaprositi djevojku.

Ali, najava na sljedeći spoj joj je izgubila svoj živaca i hrabrosti. Zbog iznenadne ciklone i jake kiše, most hr-put našeg daljnjeg puta dobio oštećen. Međutim, vlak će biti preusmjereni na svoje odredište u drugoj ruti, kružni tok način, uzimajući više trčanje sati. Konačno, vlakom do nasih krajnje odredište u 12,50 u noći, oko 11 sata kasni. Čim vlak izdvajali gore na platformi od svih putnika iz scurried u svoje domove. Kao što sam je pitao, rekla je njezini prijatelji uskoro će doći i zatražio me da pričekate malo vremena. Pa sam čekao. Ali, čak i nakon gotovo trideset minuta, nije bilo nikakvog znaka o svojim prijateljima i platformu i stanice je opustio. Sada je postala jako uplašena. Mislio sam da je ona nova na to mjesto kao stanica je pećinu antisocijalnog elemenata i zločinima na žene posebice tijekom kasnih noćnih sati bili su osion.Pronalaženje nijedan drugi način, ona je spremno prihvatio moju ponudu od pomoći da je odvede sa sobom. Mi je dobio u moj auto kompanija čeka vani. Sub sam namjerno s njom u leđa sjedalo ne pobuditi sumnje u umu vozača.

Ponudio sam joj pada u hostelu, ali ona je na vratima hostela neće biti otvorena nakon 22:00.Dakle, s malim osmijehom na licu, po prvi put, pristala je doći u moj stan i otići u svoje mjesto sljedećeg jutra. Ipak, ja sam joj reći da sam bio živi sama i ako se osjeća neugodno to ostati noć sa mnom ja još uvijek mogu joj kap u hostelu čini napore da otvorite vrata za nju uvjerljivo hostelu upravnika o njoj neprilika zbog kasnog dolaska od vlaka. Ona mi se nasmiješio i rekao opet imala pune vjere u mene i to je u redu za nju da ostane u mom stanu do sljedećeg jutra.

Nakon što smo dosegli moje 2-sobni stan, napravio sam poziv da joj hostel i rekla polaznik prenijeti svojim prijateljima da je postignut vrlo kasno, ali sigurno i boravi s relativno i da će im se pridružiti sljedeće jutro. Ponudio sam moju sobu sa WC-om priložen k njoj. Znao sam sve ove akcije i ponašanje su minski izradu dojam na svoje o meni. JA je otišao to napraviti crnu kavu dok je otišao u kupaonicu. Nakon što joj kupku gole dame , imali smo kavu zajedno. Zatim sam otišao u druge zajedničke kupaonice za moju kupku.

Dok sam se sapunjao, stojim potpuno gol, odjednom sam osjetio dlake na mom potiljku, koji pokazuju znak opasnosti, predosjećaj ili intuicije. Sam znala bilo je malo ispucati na vrata kupaonice. Imao sam ignorirao da se popravio ju je kao što sam uvijek imao koristi drugi kupaonicom u prilogu u moje spavaće sobe. Dok sam se svlačio, sam vidio svjetlo žarulja izvan kroz ovaj ispucati. Nakon minutu, našao sam otpreme van. Kasnije, nisam mogao vidjeti svjetla kao netko ga je blokirana dulje vrijeme. Čak i bez gledanja ispucati, postao sam svjestan; netko me gleda kroz pukotine na vrata. I mora biti ta djevojka!

Odjednom sam osjetio sramežljivi i u istom trenutku sam htjela da uhvati ju na djelu.Premještanje malo dalje od pukotine, tako da ona nije mogla vidjeti mene, JA je uzeo moj ručnik, povi ga okolo moj struk i istodobno ukloniti vijak i otvorila vrata otvorena odmah. A tamo, ona je stajala vani na puzanje način viri kroz pukotine!Sex sa zenama, ona je cedila njene grudi s obje ruke. Ako sam je udariti po licu, učinak moje nagle pojave ne bi bilo više zapanjuje i razarajuće. Ona gaped me s njom usta otvorena u izgovoriti zbunjenosti. Ona je stvarno izgledao kao gromom pogođen. Odlučio sam dovoljno bilo dovoljno. Stavio sam ruke na ramenima i rekao da je od mačka je iz vrećice, nije bilo smisla ju pretvara licemjeran više.

Ja sam užurbano soaped i uzeo kupku brzo. Erotske price dame kad sam izišao, našao sam joj sjedi na krevetu, očito zbunjen i prestrašeni od posljedica njezine lude akcije. Ja stavio na moj noćna odjeća, počešljana i otišao k njoj sa smiješkom. Sjedio sam kraj nje i mekom, mila glasa zamolio da izrazi sve što joj je u svom umu. Ona je zadržala svoju glavu prema dolje savijena vanjska strana od stida i sramežljivi. Ponovio sam moje riječi, sada obložen slast i osiguranje. Nakon nekoliko sekundi, ona je podigao glavu i pogledao moje oči searchingly. Znao sam da ako je zaronio u ocean moje srce, ona bi površine nalaz mi je vjeran i pouzdan jedini. Na mom ponavljaju po treći put, ona je rekla u šapće glas koji joj je volio mene na prvi pogled i da je čak i maštao o meni u prve noći naše putovanje vlakom. Ona je vidio ispucati na vrata kupaonice, a dok ona mene gledala u gol je postala rožnat, maštao i stisnuo joj grudi sama zamišljao sam bio događaj za nju.

Rekla sam joj da se opustite i uzeti ga lako. Dodao sam da je prirodno, ali za bilo koju djevojku njene dobi da se osjećaju onako kako je učinio i nije bilo ništa abnormalno u njoj. Ja nisam rekla osjećam kao zaljubljivanje u djevojku onda niti bi mislim predlaganja za nju. Ali, ako ona tako volio spavati sa mnom i uživajte u noći, to je u redu sa mnom previše. Njezine oči ogleda divljenje za moje poštenje i integritet. Ona je kimnula odobrenja. Nisam mogao zamisliti moju sreću da dobiva seksi djevojka provesti noć zajedno. Iskreno govoreći, nisam faintest mig ove plahe-obličje djevojke koji je sjedio pored moje mjesto u vlak će sama ponudi mi tako brzo. Ali onda, kao i povijest kaže, djevojke se ponašaju na čudan način.

To je bio početak.

Kao što sam je zagrlio, ona je ležala na krevetu mi je uzimanje na vrhu joj. Dok sam poljubio joj usne, ona je završila oči. JA je pitao: "Jesi li se poljubio prvi put?" Ona je rekla: "Da budem iskren, br. Sam ga imala jednom s dečkom prije nekoliko godina ".

Pitao sam da mokro joj usne pokretanjem joj jezikom preko njih što i ona. Onda sam uzeo joj donje usne, mokro s njom sline, u usta i nježno isisan neko vrijeme uživajući slatki med. Na moja molba ponovno produljiti njezin jezik, ona nije tako. Uzeo sam joj meko slinovnica jezikom unutar mojih usta i isisan je teško. Čuo sam joj tiho jadikovanje vođenja zatvorenih očiju.

"Nemoj me želiš poljubiti?" Upitao sam. Ona blushed i rekao: "Sigurno".

Ona coyly donijela joj je usta i poljubio na usnama. U ovom trenutku, ja cupped lijevom sisa sa mojim desnom rukom. Pretpostavio sam joj boobs mogu biti od veličine 34C. Moj dodir na njoj sisa preko spavaćici činilo poslati impulse po cijelom tijelu. Ali onda, moja situacija nije se razlikovala ni.

Donio sam joj da stoje na podu. Kao što sam pokušao ukloniti svoje nithtie je tražila me da isključite svjetlo prvi. Ja sam tako i uključen dim plavo spavaće sobe lampe. Izgledala je senzualnim i seksi sa samo svoje grudnjake i na Panty. Sljedeći JA maknuti svoju odjeću osim moje donje rublje. Zagrlio sam je čvrsto držanje njena boobs žešći na moje grudi zene Srbija. Mi smooched dok nas oboje ran naše ruke jedni na druge 's leđa. Moja desna ruka je otišao to joj dupe nad njom panty. Dao sam blagi šamar na sebi i prisutan je teško na to moj prepone. Ona giggled tiho. Iako još uvijek bavi ljubljenje, sam lukavo unhooked joj grudnjaka s moje lijeve ruke.Ona je osjećala kao svoje boobs sramežljivi popped out. Ja skinula grudnjaka i rasprostranjen je na uglu.

Gledajući nju, konusni oblik boobs zadivljeno, rekao sam: "Mini, svoje boobs su stvarno prekrasne, dobro oblikovana i veličine. Bilo bi dama zavisti gleda na njih. Pa, tko će hatar to stisnuti i sisanje ih ". Na moje ugodno iznenađenje, ona je odgovorila: "Tko vam je plomba?" Trčao sam sex fetiš moje ruke miluju nad njom sise svoje meko meso. Moje ruke umasira smeđe aureoles u titillating način. Ja praćka joj duboke smeđe bradavice s prstiju. Ubrzo je postala tvrda i uspravno te stade na tantalizing način. Ona je savijen malo unatrag i tiho stenje.

Masiranje više, počeo sam stisak njezine boobs tiho prvi. Njena je postala jauk malo glasnije.

"Mini, mogu podnijeti više snage da ih iscijediti, ako je osvojio 't povrijediti vas?" Upitao sam.Ipak sramežljivi, rekla je: "Možete stisnuti i uživati s toliko snage koliko želite. U stvari, uvijek sam maštao kako ".

Njezin odgovor me ohrabrio. Također sam provirio kroz vrata kupaonice videvši nage dame i najzad osjetio joj stišćući grudi. Počeo sam stisnuti Boobs sa sve više i više snage i tlaka sada. Ponekad stiskanje bila tako prodorna; meso joj grudi činilo da pobjegne kroz u među prstima. Uz svaki stisak, ona stenje "Aahh .. aahhh ... aahhhh .... oouuuccchhhh ...".

Nakon što ih je stiskanje za skoro pet minuta, ja malo savijena. Podizanje joj sisa ispod svoje baze, ja dirao moje lice na boobs. JA je zadržao njezine bradavice trljajući po cijelom licu daje užitak za oba od nas. Ona je zadržala svoju ruku na moju glavu i ran prste kroz moje dlake.Tada sam igrao trljanje bradavica vrškom mog jezika. Njeno tijelo drhti s titillations.

Kao da dijele Biser mudrosti, rekao sam: "Znaš li, Mini, što su najveći i najslađi 'grožđa' u ovom svijetu? Da, to su bradavica damu ". Sluh mi duhovite izjave, nasmijala se glasno. "Je li to tako?Zatim morate uživati u njima u potpunosti ", rekla je ona.

Nisam očekivao da će proliti svoje inhibicije tako brzo.

Osmjehom sam uzeo joj ostavili bradavicu u usta i počela sisati. Pri tome, moje lijeve ruke stisnuo desnog sisa. Kako svrsiti ona stenje sve glasnije sada. Često sam joj bradavice malo sa mojim zubima pažljivo ne povrijediti ili ostaviti bilo kakve ozljede maraka. Poslije minute, sam s njom razmijeniti drugim sisa. Ali ovaj put, moj je otišao u drugu ruku joj panty i počeo trljati njen ljubavni trokut vigourously. 'Aaahhhhh .... 'Ovo je njezino puštanje na slobodu divlje urlati.Osjećao sam joj maca topla i navlažiti. Moj sisa joj sisa i trljanje joj maca je nastavio za narednih pet minuta.

Onda sam izvukao dolje joj panty i bacio je na mjesto gdje joj grudnjaka je sletio ranije. JA je uzeo nekoliko koraka udaljen od nje i promatrati svoje golo tijelo za neko vrijeme. Ona blushed i pokrila lice s obje ruke. Pitala sam se, ako itko na svijetu mogao odoljeti napasti i njegovu morbidne seksualne želje gledajući ju sada. Ona je skinula ruku i stade nagibni njezino tijelo u lijevo daje gol bočni profil njenog tijela. Njen stav me podsjetio poza jednog gola u seksi djevojka ljubavnica veliki kalendar liker firme.

Činilo se kao da su obrijana joj maca u zadnje vrijeme.Ja sam maknuo moje donje rublje također.Ona je radoznalo gledao moje tople uspravno stajao penis poput strelica na nit luk usmjeren na cilj.

Sam prišao opet i stao na koljena pred njom. I sve dovraga prodriješe odriješiš kada mi ispruženom jezik dotaknu soft meso na nju baršun maca. sex afera moj jezik na dužini joj maca.Znao sam da je teško pucati na moj jezik u njezinu rupu u stojećem položaju. Napravila sam joj ležao na leđima na krevetu, držanje noge savijene i odvojeni što je više moguće. Tada sam počeo da joj brisanje cijele vulve i moj jezik od vrha do dna. Kao što sam to učinio, ona je nasilno wriggled ispuštanje divlje jauk. I čudio ako se osjećala tako puno užitaka koje mouthing joj maca, kako će ona reagirati kad je dobio pravi jebeni!

Ja odvojeni joj bedra dalje, podigao joj guzica malo s moje ruke i doveo pussy blizu usta. Onda sam ja sahranio svoje lice u njoj maca. Ja pretraženo je čitavo područje sa mojim jezikom način slijepi prosjak gropes za novac na podu. Ja joj odvojeni vaginalne usne s mojim prstima, pronaći klitoris i ran moj jezik je lizanje ludo. Ona writhed svoje zdjelice u ekstremnim zadovoljstvo.Cijelu maca je postala vruća, mokra i pulsira. Kasnije sam pokušao umetnuti moj jezik u njezinu rupu. Nisam mogao napraviti bilo kakav napredak. Znao sam da je bila djevica redu. Ona je način na nasilne pokrete tijela s pukim dodirom mog jezika na svom rupu, ja pitao, ako sam je vezao za krevet s užetom ona bi ga pokvario. Sam počeo sisati i gutati sve što malo kapi soka oozed joj iz usta te zadržati lijepe na svoje rupe. Pitao sam da luči sve više i više. U odgovoru, ona me je zamolio da sisati teško i ja bih ga dobiti. Nakon što je potisak joj maca na mom licu, tako da je gotovo mahnito boljeti nos.

Dvije minute kasnije, ona je ustao zadihan i pogledao me. Njena glad za sex bio gori tako vruće u njenim očima sam mislio ni krumpir će postati jednog polovine kuhani ako ona izgledala u tome. Ona me je gurnula na krevet i dosegao za moje vruće, podigli penis. Ali, moja žeđ ugasiti još nije bio kod sisa joj vaginu. Rekla sam joj na taj način. Stoga je legla na mene kao što brojke 69, čuvanje joj tijelo u suprotnom smjeru od mina. Ona je postavljena joj maca na usta odvajanje joj bedra dok je uzeo moj penis u usta i isisan. Njena sisa je tako jak da sam mislila da će se moj život iz mog tijela. Istodobno ona je writhing u zadovoljstvu kao što sam nastavila sisati njezinu vaginu vrlo teško.

Proces davanja i primanja užitka koje siše nastavak za dugo vremena. I, odjednom sam izgubio kontrolu i pumpao out veliku količinu debljine, toplo mlijeko u usta. U ekstremnim zadovoljstvo, ja potisak moj penis duboko u njena usta, tako da je moj otišao izravno u mlijeko joj grlo. Ona je progutala nestrpljivo način na koji je mislio da će biti više protok svoje i mlijeko svoje. Nakon što više, ona me je zamolio da ne biste i ispuhati više mlijeka. Nije moguće dobiti bilo, ona je poludio i pitao me za pišati u usta. Ali ja nisu to učinili. Ona lizali cijeli moj penis sa svojim jezikom da proguta sve što je ostalo malo mlijeka preko njega. Za minutu, stvarno sam se pitao, ako je ona ista sramežljiva djevojka izgleda vidio sam dan prije sjedio pored mene u vlaku!

Mi ležao uz bok za malo vremena. JA koji je potreban neko vrijeme da ponovno podizati. Ali ona je gorjela za seksualne želje. Ona je postala toliko ludi da je počeo lizati moje lice dok sam odmarala neko vrijeme. Zatim, savijanje preko mene, ona je počeškala cijelo tijelo s njom visi boobs i masira sve više. JA je dobio užitak kad se držala moj penis u sendviču između njezine boobs i prešanjem. Ona ne mogu kontrolirati svoje libida čak i za minutu i ona sjede na mojim prsima ponovno. Ja nikad ne bi mogao zamisliti trijezan gleda djevojka mogla imati ovaj dio seksualni nagon u sebi.

Imajući njezine noge i bedra široko razmaknute, ona joj maca potisak na usta i preklinjali grčevito: "Oh ... ljubavnik, molimo Vas da sisanje moje vagine, opet i opet. Isisati cijeli moj sok i uživati. Ja se luče više slatki sok za vas ".

Ja umetnuti moj jezik u njezinu tunela, valjani unutar i progutala sve što sam mogao dobiti sok.Onda nadzor moj usta čvrsto pritisnuta na njoj rupu sam se spusti iz stvarajući vakum to ekstrakt bilo koji sok lijevo. Moram reći da su time joj se ponašaju kao divlje tigrica u krajnje zadovoljstvo. Postao sam svjestan moj penis počela podizati opet.

Pitao sam je da me ostavi na miru nekoliko minuta. JA je otišao na susjednu sobu i sjede na podu u praksi yoga tehniku kontrole moj um i tijelo. Kasnije sam se vratio u nju. Čim sam ušao, ona mi je pozdravio prikazuje joj maca vođenja nogu širok apart. Znala sam da moram zajebavati joj na teži način da je zadovolji.

Napravila sam joj ležao na leđima održavanju njezine stražnjice na rubu kreveta s nogama visi.Ja sam se nalazi između nogu stoji na podu. Ja odvojeni joj bedrima. Sex besplatan Zatim sam stavio glavu od mojih vruće podigli penis rupu na njoj. JA je napravio malu thrusts. Ništa se nije dogodilo. Sam povećao snagu i snagu moju thrusts sa penis. Još uvijek se ništa nije dogodilo. Znao sam da joj je bolovanje kao njezin himen odbio dati način. Potom, uzimajući duge, duboko udahnite, napravio sam nasilna potiska sa mojim penis. Mislio sam da je bilo dovoljno snage za pomicanje stijena ili bušenja rupa kroz željezne ploče. One hot ribe je nasilno vrištati kao tore moj penis joj himen i prodrli su u njoj maca tunel.

"O moj Bože .... ... Vi kao da ste urezanim moj maca draga, ja sam osjećaj puno boli ", ona viknu.

JA nije 'gnjaviti to čuti ili vidjeti što sam napravio nered u njoj maca, ali je nastavio moj nasilnih napada slanjem moj penis u potpunosti unutar nje. Ja potisak poslati moj penis i izvan vagine način koristimo pumpu za popunjavanje zraka u ciklus guma. Pitala sam se je li bila na nebu ili paklu su joj lice odražava i užitka i boli.

Nakon nekoliko minuta od moj jebeni, JA je uzeo moj penis out i ispitani i joj maca i moj penis.Da, bilo je malo krvi na moj penis, kao i malo krvarenja na nju maca zbog lomljenja joj himena.Sam joj uzeo do kupaonice, peru joj maca raspršivanje vode, a ona je oprala penis. Njena vagina je prekid nakon 3-4 minuta.

Mi se vratio u krevet i ja napravio joj ležala u istom položaju. Gurnuo sam moj penis u njenu koji je sada otišao duboko u sebi bez ograničenja. Sada, sam počeo pravi napad. Poslao sam moj penis iznutra s velikim potiskom moje zdjelice način utopljenika nestaje u whirlpool. U istoj akciji sam ga izvadio da ga opet pucati nasilno. Iskreno, ja obožavan svoje snage i brzom slijedu u vožnji moj penis duboko unutra i van joj maca koja bi ni stavio na osovinu motora željezničkih kreće velikom brzinom sramotu. Vidio sam joj osjećaj na nebu kao ona stenje žestoko lepršav glavu postrance. JA nije 'gnjaviti o nekoliko kapi krvi u njoj maca pomiješana sa svojim sokom svaki put moj penis je došao vanjska strana. Moj jedini cilj je dati potpunosti zadovoljstvo ovom tigrica u krevetu.

Jebeno sam joj na taj način za skoro pet minuta. Nakon toga, kao moj penis unutar nje otišao, odjednom je preskočila sjesti, održana moje stražnjice rukama i držati je stisnutu vrlo teško joj maca ne dopuštajući mi da se penis iz vagine. Ona je napravio takav očajnički, kao da električnog hooter kao ona slomiti moj penis unutar stezanjem sa svojim vaginalnim mišićima.Ona je skoro ispala iz krevetić zabadanje joj maca prema naprijed kao da bi dobili moje čitavo tijelo u njezinu vaginu. Znao sam da je vrhunac i dostizanje orgazma. U nekoliko sekundi, otišla je mlak. Uskoro sam objavio moj yoga tehnikom, a u roku od nekoliko thrusts, ja klimaks ispumpavanje moj toplo mlijeko u nju.

Odjednom sam postao zabrinut ako Internet će izazvati trudnoću s njom. JA je uzeo moj penis out i smatra daje duboku tuširati da joj vaginu kako bi oprala moje sjemene tekućine. Kao što sam uzeo moj penis out, primijetio sam da joj premazani krvlju i JA isto tako postaviti protok krvi iz svoje rupe. Iako je to ništa nenormalnim, ipak sam osjetio žao ako sam bilo zbog ozljede na nju.

Sam je probudio iz sna, i rekli o njoj krvarenja. Ona mi se nasmiješio i pitao ako sam nije znao da je uobičajeno da se žena menstruaciju. Sam izdao uzdah olakšanja jer je rekao da je vrijeme za nju menstruacije i ona je, zapravo, osjećao bol u trbuhu obično povezana s početkom njena menstruacija, tijekom putovanje vlakom sama. Međutim, ona je zabrinuto pitao mene ako ja nisam namjeravam zajebavati joj opet nakon nekog vremena. U odgovor, sam ju je odveo u kupaonicu opet, oprana i od naših spolovila samo da se vrati u krevet da se ujedine naše tijelo opet u jednu, ali ovaj put vođenja ljubavi kojom upravlja njom.

Ona sjede na drvenim stolom blizu rub čuvanje njezine noge i bedra široko odvojeni i širenje što je moguće više. Stajao sam između njenih bedara. Kao što sam manipulirao slanje moj penis u njezinu rupu, ona je zamotan nogu oko moje stražnjice. Zagrlio sam njezino tijelo dok je ona čvrsto zaokružena moj vrat rukama. Počela sam ju jebu dok se naše usne ostao zaključan jedne s drugima u dugom strastveni poljubac.

Odjednom, ona je skinula sa stola visi na moje tijelo sada. To joj više slobode da thrusts s njom maca da odgovara i podudara sa mojim thrusts. Ja čvrsto ju je držao na stražnjici. Jednom sam pokušao umetnuti moj srednji prst u njezin anus dok smo jebeno. Ona giggled u ekstremnim zadovoljstvo. Međutim, nakon još 3-4 minuta, postigao je orgazam i ja svoje i mlijeko svoje pumpao u nju tunel.

Ona sama offloaded iz mog tijela, a mi ode u kupaonicu ponovno za pranje. Nakon toga smo u mirovini u krevet, potpuno iscrpljeni. Odlučili smo spavati za par sati prije mog joj uzimanje u hostelu u jutro. Nakon sat ili tako, iznenada sam se probudio i osjećao sam se moj penis je bio isisan. Kao što sam gledao u nju, ja nasmijala da vidi svog sisanče moj penis, još uvijek u svom dubokom snu način novi-rođena beba sisao prsa majke. Moj penis podigli opet i za nekoliko minuta sam se pumpao više mlijeka u usta. Vidio sam ju guta mlijeko, još uvijek u snu. Ali sam našao par kapi mog mlijeka teče kroz kutu usta njena. Ležala sam natrag i otišao na moje spavanje opet.

U ranim jutarnjim satima, smo se, imala šalicu crne kave. Iako smo željeli imati još jednu rundu vođenje ljubavi, ali je odlučio protiv njena su menstrualnog krvarenja je više onda. Mi iskićen i ja odveli su je na svoje mjesto. Njezini prijatelji su bili sretni i razrješava da vidi je bila u redu.Ipak su je zadirkivali sa smislenim nasmiješi i upita kako je provela noć u kući svog 'novi-found "relativna ona nikada im je rekao prije. Neki od njih su stvarno neodgojen to pitati mene ako sam brinuo da bi putovanje vlakom s njima previše i ... i .... i ....!

Pa prijatelji, kako ste uživati čitajući ovo iskustvo moje? Vi ste dobrodošli da mi mail svoje stavove. Dame željnog izradu pristojne prijateljstvo ili u erotskim mailova / chat za stvarno iskustvo ili ste dobrodošli da me kontaktirate na sa strane navedenom sajtu.

(Ova priča je kao dodatak ova djevojka zajedno sa jednim od njenih prijatelja mi je posjetio zajedno kasnije, uz prethodnu imenovanja, za prekrasan 3-neke. Ću pisati o tome kasnije).

Ćao za sada.

Нема коментара:

Постави коментар