уторак, 15. јун 2010.

Gola guza

Povratak u ranim osamdesetim godinama upravo prije nego sam se priključio moj prijatelj Rade u svom telefonskih usluga tvrtke, imao sam ured posao u domaće vrijednosne papire firme. To je relativno fizički rad, dobivanje datoteke i ostalo papir raditi, ali to se staviti neki novac za trošenje u džepu. To je glavni prioritet u to vrijeme. Dođi da mislim o tome, neke stvari nisu promijenile. Ono što je promjena za mene u to vrijeme bio vlasništvo zapravo oblačiti se za posao. Domace devojke Haljina košulja s ovratnikom, haljina hlače, kravate, cijeli devet. To je svakako promijeniti. Prije toga, moja ideja je bila odjevena čistu majicu. Još jedna velika promjena za mene bio vlasništvo ženskog šefa. Oh da, to je bila promjena.

Dragana Cohen je starija žena. Atraktivne slatke devojke ja mogu dodati. Ona je uvijek bio besprijekorno odjeven, način na koji biste očekivali od uspješne žene u menadžerske pozicije.Jedan pogled i ti mogao reći ova žena nikad nije bila u lokalnim K-Mart. Kosa joj je bila i uvijek besprijekorno. Njena nokte i šminka uvijek savršena. To bi bilo riječ, savršen. Bila je puna shvaćen na način sredovječne žene često. Vrlo dobar način ja mogu dodati. Oni besprijekorno prilagođene poslovnih odijela nikada nije naborana, jer joj puna napetih bokova od tkanine dok je išla. Ako zatvorim oči, ja još uvijek mogu prisjetiti da se njišu kao preselila. Vrsta pokreta koji je napravio mladi ljudski um otići u pretjerati. Vrsta pokreta koji me žele samo doprijeti i zgrabite svoju savršenu Ispunjen iza. I oni bedrima. Jesam li spomenuo joj bedra? Zamislite ako će sredovječni bijeli Tina Turner kočoperan niz prolaz u besprijekorno prilagođene posao molba.Umjesto mikrofon nosila Manila kovertu. Ali, sve su oči bile na njoj isto. Znam mina bili.

Nije tajna dečki poput starije žene, a mlađe žene ja mogu dodati. No, starije žene uvijek imala posebnu privlačnost. Sjećam incidenta u kojem je moj prijatelj iz srednje škole ne bi se u automobilu s majkom nakon što je ponudio da će mu dati vožnju negdje. On joj je rekao da nije mogao vjerovati. Moja majka i ja još uvijek mogu smijati o tome. Dakle, ja sam znao da nije bio samo jedan. Tu je uvijek nešto vrlo tajanstvene oko starija žena. Možda je to jer je u to vrijeme sam se tek pojaviti neki. Mislim da ipak, to je daleko iza toga. Dragana predstavlja Cohen svijet mladića poput mene mogli samo sanjati. Od Mercedes 450SE je vozio na dizajner torbe, ona je predstavljala svijet bogatstva, raskoši i intriga koji je tako stran da me u to vrijeme. Ona je bez sumnje doživio puno više od toga mladić je u to vrijeme. Koje znanje je ona posjeduje? Iskusni, seksi mame Ispunjen žena s nevjerojatnim kundak i bedrima. Jesam li spomenuo joj bedra?

JA nikada stvarno je saznati koliko je stara Dragana. Bio sam sve od devetnaest u to vrijeme, tako da 25 bi bila srpske zene. Ja bi se reći obličje leđa, da je Dragana morala biti u svom sredinom tridesetih godina. Približava svom seksualnom vrhuncu ako se sjećam što Masters i Johnson napisao. Budući da sam bio oko devetnaest, da bi nam se savršeno podudaraju. Nije da to ikad pomislili ušao moj um. Pakao, ona je bila samo atraktivan, bogat, iskusni, besprijekorno odjeven starija žena sa savršenom bedrima. Jesam li spomenuo joj bedra?

Dragana je proveo većinu svog vremena u njoj prostrane i ukusno namješten ured. Bila je voditelj raznih web usluga i varalica soba pao pod svoju jurisdikciju. Ona je imala relativno prestižnu poziciju u tvrtki. Ona je sigurno najviši nivo žena u području i činilo kao da je imao sve muške low-level managera puzeći po njezinim nogama. Gotovo doslovno, tako da se činilo. Znam ja bi groveled na nogama, imao je pitao. Također je imala reputaciju malo tvrd na vrijeme, što svibanj imati obračunava za neke puzeći.

Ja nikada nije saznali njezin bračni status. Bilo je puno glasina. Bilo je tračeva Dragana, ali ja stvarno ne vjerujem da itko stvarno znao ništa sigurno. Prema glasinama da je prekinuo vezu sa svojim mužem. Bilo je glasina o njoj ima aferu s viši potpredsjednik u tvrtki, da bude kako ona joj je dobio posao. Uvijek glasine. Bila je samo ona vrsta žene koja ostao na muške umove. Put muške umove u pretjerati. Oni nikada stvarno je znao ništa o njoj tako da čine stvari. Ona je tip žene koja svaki heteroseksualni muškarac u uredu s zamislili se u nekom trenutku i njeno golo dupe. Znam što sam učinio. Znam da sam bio ne samo jedan.

Ja mogu podsjetiti jasno jednog dana u što se čini kao tako vrlo dalekoj prošlosti, a tako svježa u mom umu. Dragana hodio do mene ili ćemo na to reći sauntered na meni sa datoteku u ruci.Ona se održati datoteku na mene prije govorio.

Msgstr "Datoteka to za mene, molim te." Rekla je u svom zavodljiv glas. Njezin govor i ponašanje su pristajući žene Njena stasa.

I na trenutak zaustavio i pokušao joj pogledati u oči. Nisam mogao pomoći, ali pogled prema dolje njene prsate grudi napinjanje protiv nje krojač dizajner odijelo, onda dolje na one simetričan Karanje na Ispunjen kukova. Prestao sam da se u tim debelim butinama kojima kao da se milja od svilenkasta, mekana bijela mesa stanjuje na cupave picke koja je završila u savršenom zadovoljstvu.

"Huh?" Ona mi je uhvaćen off straže-. Stvarno nije 'uzeti puno.

"Datoteka ovo za mene, molim te." Ona ponavlja. Nasmiješila se dok je to govorila. Njezino savršeno primijeniti crveni ruž sijevahu pod dometnut fluorescentna rasvjeta.

"Da, Miss Cohen." Sam mucao.

"Dragana. Možete me zvati Dragana." Ona namršti lukavi cerenje kao ona govorila.

"Da Dragana." Rekao sam, težak to biti mirni kao što sam uzeo mapu iz njezine meke, delikatna ruku.

Osjetio sam ukrućenje u moje hlače kao I-crta se ekstrudirane u čeličani. Ja održao se fascikl za blokiranje onoga što sam znao je trbuhom nisam mogao bitke.

Dragana samo nasmijala opet s onima koji su savršeno bijelim zubima prije skretanja i hoda.Stajao sam nepomično, kao što sam uzeo u očima da je stražnji deo gola guza pohotan lepršav sa svaki korak ona uzeo. Bio sam zarobljen. Sam stajao tamo u transu uzimajući u tim punim, prekrasna bedra stanjuje, tako zavodljivo jebanje na travi i na kraju završio u šiljcima pete.Moje srce fluttered na vrijeme, da svaki korak ona uzeo.

"Ako imate sreće mogla pustiti da operu svoju Mercedes." Joe, mudar magarac suradnikom našalio.

"Ako imate sreće, mogao bih pustiti te sisanje moj kurac." Odgovorio sam, još uvijek bulji dolje u dvorani.

On je bio u pravu. Što bi ikada bogat, sjajan, uspješan i iznimno vruća starija žena sa savršenim bedrima vidi u meni?

Narednih nekoliko mjeseci bili su u osnovi više isti. Sam ukratko od jedne od tajnika na sljedećem katu, ali da nije zadnji. Bila je prekrasna, ali pravi kuja. Ona je pokazala da je jedna od onih djevojaka koja je bila tako dobro izgleda ona nikada nije za razvoj ličnosti. Bio je to odnos koji nikada nije trebao biti.

Nastavio sam na poslu raditi na moj dnevni zadaci i dan sanjao o vrućim potrazi starija žena koje se činilo tako daleko izvan dosega. Svaki put je moj put pogledala moj um bi pomak u pretjerati. Ona je stvarno zadivljujuće na toliko mnogo razina. Stariji, iskusniji, siguran, vruće obličje i one nebeske natkoljenica. Nisam mogao pomoći, ali ih je zamisliti kao dvije mekim jastucima za mene da se odmorite mi umorne glave. Oh, ova žena ako je znao ono što sam mislio. To je bio dobar nije sam mislio. Uostalom ona je moj šef. I ne samo to, nego kvartalni pregled izvršenja bio dolaze gore. Moj podići ovisio o njoj. Morao sam biti dobar.

Performance test valjane vrijeme uskoro okolo. Ja stvarno ne bio obličje naprijed za njega. Oh, Sam bio obličje naprijed to vrijeme dobio sam provesti u svom uredu. Ja bih se sjedi preko puta Helena gleda pravo u oči. Sam mogao buljiti i maštati sve što sam želio na neko vrijeme bilo kako. Sam bio obličje naprijed to taj. Ona je imala reputaciju kao tvrd s vremena na vrijeme, pa sam bio malo prestrašen. Osjećao sam da je dobar radnik, tako da sam trebala izaći neozlijeđen. Ili tako da sam se nadao.

Kad ona zove moje ime sam ušao u njen ured i ja sa sjedištem u jednoj od plišanih stolica direktno ispred nje ogroman radni stol. Njezin radni stol je zapravo prilično velik i činilo staviti značajnu udaljenost između nas dvoje. Ja sam ga uzeo kao svoj način vođenja pučana na uvalu.

Napravili smo neke prijateljske small talk kao ona mi se nasmiješio s onim što je u mom umu vrlo zavodljiv osmijeh. A puno stvari idu kroz glavu dok sam sjedio na drugoj strani da veliki stol.Ona nije recite mi je bila sretna s mojim radom. To je bilo utješno.

"Ovo je pregled izvršenja." Ona je jasno, "Tvoj podići ovisi o tome."

Oh, JA je dobivanje povišicu samo sluh joj razgovor. Njezin glas je bio tako nevjerojatno seksi.To je više nego bilo senzualna glazba koju sam mogao zamisliti jebite. Zmija u moje hlače reagirao je i ona bila zmija otrovnica. Sam počela osjećati malo neugodno na moj nešto očito uzbuđenja.

Ono što se dogodilo sljedeći sam mogao imati nikada zamislili u milijun godina. Dragana je ustao iz svoje mjesto iza stola i polako hodao okolo ispred nje. Ona sama sjedi na stolu neposredno ispred mene. Moj penis je toliko teško sam bio uvjeren sam mogao koristiti za jetkanje stakla.

Ona sjedi neposredno ispred mene među moje noge i otvoreni stol. Njena prekrasna okrugli stražnjica čvrsto je bila zasađena na stolu. Ona je imala obje ruke na nju strane. Moja glava razina bila je nešto previsoko za pregled joj pod suknju, ali moj um je slikarstvo sliku Rembrandt bi biti ponosni.

Ono što je činila sljedeća je još više iznenađujuće. Ona namršti jedan paklen smiješiti s onima koji su savršeno premazani usnama. Ona je tada smanjila svoje desno stopalo iz Njena polirane cipele otkriva savršeno manicured skup raskošnih prstiju s crvenim nokte koji odgovaraju joj nokti i usana. Ona je tada smanjila svoje desno stopalo do unutarnje strane bedara moga lijeve noge i počela zavodljivo pokrenuti do nogu kurs prema mom sada lupanje član.

"Dragana". Sam mucao u glas obojenih kombinacijom uzbuđenja i strahopoštovanje.

"Shhh ... Ja sam šef." Ona cooed.

Znao sam da ne mogu raspravljati sa šefom. Moj podići ovisio o njoj. Pakao, već sam dobio povišicu. Veći od očekivanog, ja mogu dodati.

Ona je tada podigla je svoju suknju otkriva skup bijelog pamuka gaćice. Sam mogao izdati mala tamna mrlja vlage, gdje je napravio. Sam toliko htjela roniti moje lice između njezine noge i srkati joj sokove kao mače preklapanje zdjelu mlijeka. Njene noge su tako blizu. Njena prekrasna bedra činilo tako pozivaju. Miles mekog bijelog mesa samo na dohvat ruke.

Gledala je u mene sa velikim tamnim očima, koje su određene smijati vlastite. Njeno tijelo je dao sladostrastan joj zavodljivost koji je neusporediv po mojim dosadašnjim iskustvima. Pa ipak, njezin srednji vijek joj vrsta majčinski izgled. Pogledao sam na nju i želio biti mothered. Htjela je da me proguta u tim nevjerojatnim bedrima, odmor moje glave joj meka, puna dojke i moždani udar potiljak i gole guzice recite mi da je sve u redu. Htio sam puzati između nogu i gore u njezinu ljubav kanal i izraditi moj put leđa u udobnost utrobe svoje. Htjela je da me proguta i svaki centimetar njenog tijela i mene štiti kao novorođenče.

Ona je skinula nogu s mog hard dijamant erekciju. Ona je stajala u njoj bose noge i smanjila joj gaćice dolje posljednjih one nevjerojatne pohotan bedrima i zgazi izvan njih. Ona ih je bacio na stranu. Na trenutak sam htjela pregaziti i pokupiti ih i miris mirisa, ali ubrzo sam bio prisutan sa pravu stvar pred mojim očima.

Sjedio sam u transu jedva mogli vjerovati svojim sreću. Dragana hiked joj suknju i širiti njezine noge mi predstavljanja s pogledom na taj način Nebeski ja bi mislio da rezervirana za anđele.Njena je nevjerojatno mekana, kremasta bedra slomljen za moje zadovoljstvo jedini. Njena delikatna glatku kožu kao da ide na za milja kao što sam dahnu na pregled prije mene. Njena puna Bush izgledao tako zadivljujuće, mogao sam sjedio i broje dlake, potpuno očekujući da će biti testiran na njoj sljedeće jutro. Bio sam tako u strahopoštovanje je nježno diže nasip, Njena delikatna naborima, koji su izgledali tako pozivaju. Htjela sam istražiti svaki puta, s mojim usnama, sa svojim jezikom i sa svakom drugom dijelu tijela. Delikatna miris njezine ženstvenosti pomiješana s mirisom Njena parfema wafting kroz zrak. Nevjerojatan prizor pred sobom, njezin miris, zavodljiv zvuk Njena glasa, Njena soft touch, to je doista bio blagdan za moje osjetila.

"Alan". Ona je govorila tiho kao ona oslanjao naprijed i dotače me na ramenu, "Ovo je pregled izvršenja."

Nasmiješila se jer je govorio. Osmijeh koji bi mogao pokrenuti tisuće brodova i ja sam htjela ploviti u njoj oceanu. Ja nagnutom prema naprijed u svoj grm čeka. Ja okus miris kao njoj dlaka osjetljive tickled moje lice. Bio sam progutao u tim prekrasnim, svilenkasto glatka bedra koje se činilo da me okružuju me štiti od ostatka svijeta. Počeo sam istraživati njezine meke, delikatna naborima sa mojim poljupcima. Zgrabio sam one bedrima s obje ruke i dopustio im da proguta glavu. Ja reveled u mekani jastuk koji je tako izuzetno utješno, kao beba u majčinom naručju.Ljubio sam te kremaste bedara tako ljubavlju sa svim pažnju koju zaslužuje kao što sam napravio moj put natrag do svoje ženstvenosti. Ja lagano rastao joj naborima sa mojim rukama i zagledao u nagradu preda mnom kao biser u školjci. Njena sokovi formiranju vidljivo na njoj engorged usne i htjela sam lokati svaku kap.

Počeo sam polako umetnite prvi jedan prst, zatim dva u njezinu svilenkasto glatka ljubav kanala.Napipao sam prstima njenu G-tačku s naviše pritisak kao što sam polako opasana Njena gumb sa mojim jezikom. Kao što sam počeo raditi moj prst i jezik zajedno u ritmu, joj slatki sokovi počela teći.Htjela sam svaku kap kao da je voda u pustinji. Njena loudening jauk signalizirao joj zadovoljstvo kao svoje sokove počela obuzimati moje lice, smiruje me kao cool kiše na ljetno poslijepodne. Moja vlastita uzbuđenja počeo graditi kao zatvorenik smrt koji je upravo dobio oprost od guvernera. Ja sam ustala i pao moje hlače i donje rublje. U mom umu, bio sam oko predstaviti ovo nevjerojatno raskošnih žena s najvećim erekcije od Shah Jahan predstavio svoju ženu, Taj Mahal.

Ja održao moje engorged vratilo u desnoj ruci dok sam stajao između njenih bedara i sjajan kremasti mokri tip u svojoj delikatnoj naborima. Dragana sjedio svi put leđa na masivni stol kao zvuk crinkling radova razbio tišinu. Oni pohotan bokovi bedra i prekrasna mi je predstavio s pogledom spektakularan kao bilo koju nalazimo u prirodi. Njene noge širiti apart, ja polako ušao ovaj nevjerojatan ženu koja je bila dovoljno stara da se moja majka. Ja skliznuo joj moj cijeli duljine kao joj zbijeno vlagu me okružuje sigurno kao da sam ponovno ušao u utrobu. Kao što sam počeo da udara, njezin mekani kremasti bedrima ovija moje tijelo daje mi osjećaj ugode ja nikada nisam htjela do kraja. Kao što sam nastavio moje pumpanje, nju intenzivna moans mene siguran da sam bio nezamisliv ekstaze doživljava bio je osjećaj da smo zajednički. Vrlo brzo, njen mišići zavladala mojim članica kao da nikada nije želio da me pusti. Ja pucao mom učitavanje kao šesnaest inča pištolj na oklopnjača, jedrenja na oceanu čistog užitka.

Kada je gotovo, okupili smo našu odjeću i sjedi na rubu stola za neko vrijeme držeći se za ruke.Razmijenili smo poglede, smiješi i šale. Nakon nekog vremena, odlučeno je da je najbolje sam otišao natrag na posao. Bio sam informiran od strane mog nadređenog da sam u stvari donio nastup pregled.

Dragana i ja vodili ljubav nekoliko puta nakon toga. Otišao sam posao nekoliko mjeseci kasnije, a mi oboje uzajamno odlučili da naš odnos je nešto što nije pogodna za dugoročno.

Ja ipak će se, nikad ne zaboravite Dragana. Ili onih pohotan bokovi bedra i prekrasna.

Нема коментара:

Постави коментар