четвртак, 26. новембар 2009.

SMS devojke chat

SMS devojke chat je chat-ovanje sa devojkama preko vaseg mobilnog telefona. Mozete da vidite slike nekih devojaka, najcesce to bude na TV-u u vidu reklame, pa vam je dat i broj telefona preko koga mozete da imate SMS chat sa devojkama. Drugi nacin je preko novina, gde ce vam isto tako ponuditi broj na koji mozete kontaktirati odredjene devojke koje vole da chat-uju i da se dopisuju preko mobilnog telefona u vidu SMS poruka. Takodje postoje razni sajtovi na internetu, gde mozete najbolje pogledati profile devojaka, tu imate njihove godine navedene, grad odakle su, koja su im interesovanja, sta zele u svom zivotu kao i koga zele da upoznaju. Takodje imate i slike, pa na osnovu izgleda, sto momci najcesce i gledaju na devojkama, mozete odabrati sa kojom od njih zelite dopisivanje SMS porukama.

четвртак, 19. новембар 2009.

Chat upoznavanje

Chat upoznavanje je u redu, mada nekad i9 nije,Ja mislim da je upoznavanje preko chata-a dobro jer se tako upoznaju ljudi i oni su posle srecni jer mogu da se upoznaju i uzivo i da rode decu.
Ali nekad i nije sve tako sjajno, nekad preko sms chat-a mozes da upoznas manijaka koji nosi razlicite carape.I onda nastaje problem jer to vise nije upoznavanje preko chata vec mucenje svojih ganglija.Sve u svemu ko zeli da se dopisuje preko sms-a neka otvori cetvoro ociju.